ماکسیمو جان شما اگه مقدار پولهای توی عکسو ببینی، متوجه حرف من میشی، فکر میکنی من 24 میلیون پول رو چطوری جمع کردم، اصلا مگه با چند دور بازی میشه انقدر پول جمع کرد؟نقل قول:
Printable View
ماکسیمو جان شما اگه مقدار پولهای توی عکسو ببینی، متوجه حرف من میشی، فکر میکنی من 24 میلیون پول رو چطوری جمع کردم، اصلا مگه با چند دور بازی میشه انقدر پول جمع کرد؟نقل قول:
با اجازه میرم امتحان می کنم، خبرش رو میدم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:10::11:
:40::40::40::40::40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شما این سیوو دانلود کن ببینم چجوری می خوای همه لولاش رو پرکنی ! وقتی Mine Thrower تو قسمت Tune Up خاموشه شما چجوری این کار رو می کنید .نقل قول:
لینک دانلود سیو :
خوب هر مرحله كه شما ميريد Tune Up بعضي اسلحه ها روشن ميشه تا آخر بازي بايد بتونيد تمام اسلحه ها رو لولش رو ببريد بالا:46:نقل قول:
دوست عزیز Maggy من خودم این رو میدونم تو این سیو من دارم برای پنجمین بار و یا چهارمین بار (نمیدونم) این بازی رو می رم و خیلی وقت پیش تمومش کرده بودم:5: ولی آخرین Tune Up این اسلحه با همین مشخّصاته که تو عکسه :31:نقل قول:
خدانگهدار تا بعد .
esi_1981 میشه سیوتون رو بذارید ما هم یه حالی ببریم ؟نقل قول:
همگی سلام...
نقل قول:esi_1981 عزیز، الان متوجه شدم. بازی شما متاسفانه باید بگم که دستکاری شده است :31:. یا بازی و یا Save بازی، یکی از اینا...نقل قول:
من امتحان کردم، چند نکته:
- با آپگرید نهایی Mine Thrower، ظرفیتش به 10 تا میرسه، نه 584 تا (طبق عکسی که شما گذاشتین)... :18:
- چرا هر چهار ویژگی اسلحه تو تصویری که شما گذاشتین، زرد شدن؟ فقط ویژگی قدرت باید زرد شده باشه، که بعد از آپگرید نهایی به 6 میرسه. سه تای دیگه باید آبی باشن. بازم :18: :31:
- قیمت نهایی Mine Thrower بعد از آپگرید نهایی به 98900 میرسه، نه 1960420 (طبق تصویری که شما گذاشتین).
- برای Mine Thrower
مبلغ مورد نیاز برای خرید اسلحه + کسب تمامی آپگرید ها: 192800
قیمت فروش اسلحه ی کاملا آپگرید شده: 98900 که تقریبا نصف مبلغ بالاییه. همون چیزی که چند پست قبل تر هم اشاره کردم.
شما بازی رو بدون ترینر رفتی؟ اگه آره چند دور رفتی؟ کدوم حالت سختی؟
من بازی نرمال رو 7 دور رفتم (در ادامه ی Save های قبلی)، اما ندیدم این طوری بشه. منظورم آپگرید هر چهار خصوصیته. میشه توضیح بدی...؟!
:40::40::40::40::40:
سلام، انگار موضوع حسابی جدی شد، اول خدمت ماکسیموی عزیز عرض کنم که من بدون تراینر رفتم و روی مد نرمال و دور سوم یا چهارم بود که میرفتمنقل قول:
ممکنه این ویژگی به خاطر ورژنهای مختلف بازی باشه، من DVD بازیم رو حدود 1/5 سال پیش گرفتم که نسخه Biohazard هستش، ممکن هم هست بازی که من گرفتم Bug داشته باشه، اما بهرحال مطمئنا من خودم چیزیش رو دستکاری نکردم. اینم بگم ممکن هم هست که ایراد از بازی شما باشه چون اسلحه ها تون کامل Tune Up نمیشند
سیو بازیمو میذارم اینجا ، فکر کنم شماره 10 اونیه که تو دور 3 بازی تموم شده میتونید خودتون ببینید.
کد:http://www.4shared.com/file/56880569/8fa4ad4e/SaveData.html
منم اسلحه هام ميليوني مي شد آخرش
و همه ويژگي هاش زرد مي شد آخرش
احتمالا همون تفاوت بخاطر نسخه هاي بازيه
آخرين Tune Up هم همونطور كه مي دونين باعث بينهايت شدن اسلحه مي شه براي همين يه چيزي در حد مليون مي خواد
خوب خدارو شکر شاهد از غیب رسید، پس نتیجه همون تفاوت نسخه های بازیه احتمالا،نقل قول:
ممنون از توضیح شما آرام