من وتی میرم تو اینترنت میخوام یک عکس را سیو کنم ارورر میده یعنی باید مرور گرم را عوض کنم.
در ضمن چه مرورگری برای ویستا خوبه.
Printable View
من وتی میرم تو اینترنت میخوام یک عکس را سیو کنم ارورر میده یعنی باید مرور گرم را عوض کنم.
در ضمن چه مرورگری برای ویستا خوبه.
شما اول باید ببینی سیستمت کدومو ساپورت میکنه 32 یا 64 بیتی ؟ اگر 32 باشه باید x86 رو دان کنی و اگر 64 با پردازنده AMD باشه میتونی x86 یا x64 رو دانلود و نصب کنی . برای تست کامپیوتر خود می توانید از این فایل استفاده کنید.نقل قول:
کد:http://mslove.persiangig.ir/other/X64-Checker.zip
اروری که میده رو بگو شاید بتونم کمکت کنم . اگه از فایرفاکس استفاده کنی بهتره اما من خودم با اکسپلورر بیشتر حال میکنم :31:نقل قول:
موفق باشید :40:
سلام دوستان
1-یه سوتی دادم نمی دونم چطور درستش کنم
من یه فایل exe رو open with کردم وخواستم با notepad بازش کنم دقت نکردم که آن تیک always use the selected.. رو بردارم
حالا تمام فایل های exe با notepad باز می شه
نمی دونم چطور میشه درستش کرد لطفا من رو راهنمایی کنید.
2-تفاوت hibernate با shutdown چی هست ؟من لپ تاب دارم مشکلی برای سیستم من پیش نمی یاد اگه همیشه از hibernate استفاده کنم؟
باتشکر
1- عجب!نقل قول:
سلام دوستان
1-یه سوتی دادم نمی دونم چطور درستش کنم
من یه فایل exe رو open with کردم وخواستم با notepad بازش کنم دقت نکردم که آن تیک always use the selected.. رو بردارم
حالا تمام فایل های exe با notepad باز می شه
نمی دونم چطور میشه درستش کرد لطفا من رو راهنمایی کنید.
2-تفاوت hibernate با shutdown چی هست ؟من لپ تاب دارم مشکلی برای سیستم من پیش نمی یاد اگه همیشه از hibernate استفاده کنم؟
باتشکر
2- hibernate يه چيز دار مايه خواب زمستاني هست... نه شات داون كامل هست نه sleep. سيستم خيلي زودتر بالا مياد. ولي چون هارد قفل نمي شه براي حمل و نقل هاي خفن و تكون خوردن هاي شديد مي تونه خطرناك باشه... تو اين حالت اطلاعات رم روي هارد كپي ميشه و سيستم خاموش ميشه وقتي هم كه روشن مي كني اطلاعات رم به رم برميگرده و نيازي به بوت سيستم عامل نيست...
اگه اشتباه مي كنم بگين.
نقل قول:
از Avant Browser 11.6 Build 11 استفاده کن :20:
براحتی می تونی باهاش عکس Save کنی
کافی موس رو ببری روی عکس تا آیکون Save Pic بیاد !
مثل Internet Explorer Browser نیست که کلیک راست کنی و Save Picture As
رو انتخاب کنی !
:46:
این برنامه اصلا تو سیستم من اجرا نمیشه به محض اینکه اجراش میکنم erro میده :13:نقل قول:
اونوقت فرق Retail و Bussines چیه؟
با سلام
من یه مشکل در نشان دادن فایل های متنی txt دارم
اونم اینه که فارسی ها رو میریزه به هم بهتر بگم خرچنگ غورباغه نشون میده
مثل: ÝÑãÇäÏå
خواهش میکم کمک کنید
نقل قول:
با سلام
من یه مشکل در نشان دادن فایل های متنی txt دارم
اونم اینه که فارسی ها رو میریزه به هم بهتر بگم خرچنگ غورباغه نشون میده
مثل: ÝÑãÇäÏå
خواهش میکم کمک کنید
شما زبان فارسی رو باید اضافه کنی به سیستمت و باید فونت فارسی هم تو شاخه c:\windows\fonts کپی کنی تا مشکلت حل شه در ضمن ویندوزت حتما باید multi language باشه
سلامنقل قول:
ورژنهای رسمی ویستا : به ترتیب قیمت و امکانات
1 Vista starter
Vista Home Basic 2
Vista Home Premium 3
Vista Business 4
Vista Enterprise Edition 5
Vista Ultimate 6
اولی هیچ امکانات و خدماتی نداره و برای کشورهایی مثل ایران که قوانین کپی رایت رو رعایت نمیکنند طراحی شده:5:
دومی نسخه ی عادی خانگی هست که مهمترین ضعفش اینه که Windows Areo نداره (همون جلوه های گرافیکی فوقالعاده )
تازه از سومی یعنی پریمیوم خوب میشه اگر نمیخوای فعالیتهای شبکه ای بکنی، سومی بهترینه
از 4 بعه بعد هم مهمترین خصیصه اش پشتیبانی از Domain Controler هستش .
درویندوزهای سرور هم کاربردشون از نامشون پیداست و البته کاملترینشون نسخه ی Data Center Edition هست.:5:
در ضمن سیستمت رو هم قبلا گفتم که 64 بیتی رو ساپورت میکنه منتها چون رمت 2 گیگ هست بهتره همون 32 بیتی نصب کنی چون 64 بیتی برای آدرسدهی فیزیکال مموری در سیستمهایی هست که 4 گیگ و بالاتر مموریشون هست.