شما جاي ديگه اي مشكل دارينقل قول:
من خودم استفاده ميكنم از تغير اي پي و مشكلي ندارم
حتي از لحاظ مباحث شبكه اي هم نميشه كه ٢برابر يا بيشتر استفاده بشه صرفا با قند شكن يا امثال اون
Printable View
شما جاي ديگه اي مشكل دارينقل قول:
من خودم استفاده ميكنم از تغير اي پي و مشكلي ندارم
حتي از لحاظ مباحث شبكه اي هم نميشه كه ٢برابر يا بيشتر استفاده بشه صرفا با قند شكن يا امثال اون
بستگی داره ، شاید اپلیکیشن های بک گراندت، چیزی نصب کردی ، با قندشکن، به سرور وصل شدن دانلود کردننقل قول:
دوستانی که 5142 دارن، من 2 تاشو دارم، یکیش هنوز پلمپ
اونیکی که استفاده کردم، امروز متوجه شدم مودم یه صدای سوت ریز ، وقتی که نزدیک نزدیک شی، میده.....
لطفا تست کنید خبر بدید
تایید میشه من کلن رو روتر ست هست و روشنه هیچ فرقی هم نمیکنه وی پی ان روشن باشه یا نهنقل قول:
خود مودم يا ادابتور؟نقل قول:
سلام . میشه بگید وی پی ان رو از کجا تهیه میکنید ؟نقل قول:
اپن قند شکن هست و از جای خاصی نیست تقریبا هر نوعی میشهنقل قول:
روی مودم نیست روی روتر هست
واقعا؟؟شنیدم پوشش دهی وای فایش اصلا خوب نیست درسته؟قدرت دریافت سیگنالش چطور؟مثله dt350 و غیره هست؟؟نقل قول:
خود مودم صدا سوت میدهنقل قول:
خییییلی ریز و فقط نزدیک نزدیک متوجه میشی
یه نکته دیگه، مودم رو هر جایی از خونه بزارم 4-5 خطه، حتی یه سری جاهای خیلی کور، و قطع و وصلی نداره اما این سوتش به شک افتادم
سلام من با برنامه ایرانسل من اینترنت ساعتی نامحدود میخرم 3 ساعته تراکنش هم موفق میزنه اما بسته فعال نمیشه تازه روز بعد فعال میشه چند بار اینطوری شده الان هم بسته رو زدم
فعال نشد پشتیبانی هم میگه در حال بروز رسانی هستیم همیشه اینو میگن
دوستان من ميخوام td-lte بگريم ميشه يه مقدار دربارش توضيح بدين .سرعتش چطوره برا انلاين بازي كردن مناسب هست و يا نكته مهمي كه به ذهنتون ميرسه. با تشكر