خب نصبش کردم حالا بايد چيکار کنم؟ راستش هرچي گشتم چيزي دستگيرم نشد. بسيار متشکر.نقل قول:
خب نصبش کردم حالا بايد چيکار کنم؟ راستش هرچي گشتم چيزي دستگيرم نشد. بسيار متشکر.نقل قول:
سلام خسته نباشید من یه گوشی Aino خریدم روی هدست بلوتوث 3 دکمه برای گوش دادن موسیقی هست اونا رو میزدم مدیا پلیر شروع میکرد به پخش آهنگ و راحت آهنگ رو هم با هدست عوض میکردم . الان نمیدونم تو تنظیمات دستم خورده یا نمیدونم چه طوری هر چی روی این سه تا دکمه میزنم آهنگ نه پخش میشه نه عوض میشه ولی این دکمه ها رو زدنی روی هدست چراغ هاشون روشن میشه اگر منو راهنمایی کنید در این مورد ممنون میشم .
آقا کسی جواب سوال منو نمیدونه اگر لطف کنید بگید اگه خرابی یا چیز جدی باشه من ببرم یا بدم به یارو یا ببرم گارانتی . فقط میخوام بدونم چیز جدی هست یا تنظیمات به هم ریخته کلا هر چی میزنم پخش نمیکنه
یه بار تنظیمات گوشی رو ریست کنید ببینید درست میشه
از قسمت Settings/Master reset/Reset settings کد گوشی هم 0000 هست
سلام آقا ممنون اصلا به عقلم ریست ستینگ نرسید ممنون درست شد . اگر احتمالا بازم اینطوری شد ریست کنم یا ببرم گارانتیش یا اصلا ببرم هم کاری نمیکنن ؟
دوســت عزيز شما از قسمت Menu > Tools > Messagingنقل قول:
رو بزنـــي هر چي فايل بلوتوثي تو مسج ها باشه اونجا هم هســت همه رو Mark ميكني
بعد گزينه Edit > Copy . Move رو انتخاب ميكني و تو هر درايوي دوست داري اونا رو كپي كنيـــد :46:
موفق باشيد!:40:
آقا یه مشکل خوردم اساسی.K800 دارم . قاب فابریک نو انداختم .از اون موقع تا حالا هر کی زنگ می زنه یا زنگ می زنم صداش نمی یاد باید بزنم روی اسپیکر.باید چی کار کنم؟
خواهش می کنم:46: تازمانی که ریست کارت رو راه می اندازه ریست کن اگه دیدی کارت راه نیوفتاد از یه تعمیرکاری سوال کننقل قول:
آقا کسی مشکل ما رو نمی دونه چه شکلی حل می شه؟ مشکل به احتمال زیاد سخت افزاری باید باشه. چون با هندزفری و اسپیکر صدا می یاد وقتی زنگ می زنیم یا بهمون زنگ می زنند.
please:11:
نقل قول:سلام دوست عزيزنقل قول:
سخــت افزاري نيســت :41:
به احتمال زيــاد قاب خوب جــا نزده ! ببريــد پيش خودش براي درســت كردن بهتــره :46:
موفق باشيد!:40: