فایروالش دارم نسخه 6.0.2 هستنقل قول:
یکار عیب یابی کومودو را اجرا کنید ببینید مشکلی پیدا میکنه..... نسخه 8.2 دارید؟
این مورد را منم مشاهده کردم قبلا...
عیب یابیش کدوم قسمته چیزی پیدا نکردم
فایروالش دارم نسخه 6.0.2 هستنقل قول:
یکار عیب یابی کومودو را اجرا کنید ببینید مشکلی پیدا میکنه..... نسخه 8.2 دارید؟
این مورد را منم مشاهده کردم قبلا...
عیب یابیش کدوم قسمته چیزی پیدا نکردم
توصیه میکنم کومودو را به نسخه 8.2 ارتقا بدهید.نقل قول:
از طریق محیط فایروال و آپدیت میتونید آخرین نسخه را دریافت کنید یا از لینک مستقیم زیر آخرین نسخه را دانلود کنید که باید نسخه قبلی را عزل و نسخه جدید را نصب کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورژن جدید کومودو خیلی بهینه تر شده و دیگه مشکلاتی که باهاش داشتم رو نداره .و کاملا مشخصه رو این ورژن اساسی کار شده..
سلام
باز مشکل آپدیت هنوز پایداره
آپدیت آفلاین انجام میشه و بعد از آن، آپدیت آنلاین تمام آپدیت اولیه رو دانلود میکنه
نسخه نهایی 8.2
سلام علیکمنقل قول:
فایل آپدیتی که برای انجام آپدیت ازش استفاده کرید مشکل داره.....یعنی فایل آپدیت شما مربوط به بیش از 15 روز قبل میشه. اگر غیر از این است حتما اعلام کنید تا بررسی بشه.
ممنون
امروز اصلا آپدیت نمیشه و ارور 0x80070002 رو میده بعدش..
سلام
سرعت اینترنتم خیلی کمه.آنلاین ارور میده
آبدیت آفلاین رو از کجا بگیرم(ورژن 8.1)
سلام خدمت استاد و کارشناس این تاپیک،جناب Jadda ...
یک سوال ِ خیلی ضروری داشتم ...
جناب Jadda ... ؟
چرا فایروال Comodo باعث اشکال در عملکرد تمامی پروک*سی های من میشه؟!
از K*erio گرفته تا Stunnel و Tunnel+ و Pm9 و iNet و O*Vpn و V*PN و ... !!!
یا اجازه نمیده یک سری اصلا کانکت بشن ! (بدون کوچکترین سوالی از من!) یا اینکه اجازه ی کانکت شدن میده بهشون،ولی اصلا کار نمیکنن !!
واسه همین هر سری که به پرو*کسی نیاز باشه ، باید فایروال رو غیر فعال کنم متاسفانه !!! :n28::n28:
میشه هر چه زودتر این مشکل رو حل کنید با راهنمایی های کارشناسانتون ...؟! :n27: :n12::n12:
سلام
من امروز آپدیت کردم، فکر نکنم مشکلی باشه.... کمی صبر کنید درست نشد بررسی میکنیم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلامنقل قول:
خب میشه فایروال را طوری تنظیم کرد که مانع کارکردن تمام ابزارهایی بالا که نام بردید بشه..... احتمالا ناخواسته فایروال شما الان یه رول داره که جلوی اون ابزارها را گرفته.....
راحترین راه واسه من این هست که یک بکاپ از تنظیمات بگیرید و از طریق پیغام خصوصی برام بفرستید.
تنظیمات پیشرفته > تنظیمات عمومی > پیکربندی > روی پیکربندی فعال کلیک راست کنید و بکاپ