چجوری به دسته بازی تو کامپیوتر میشه پنالتی گرفت؟
Printable View
چجوری به دسته بازی تو کامپیوتر میشه پنالتی گرفت؟
با آنالوگ راست اگر set نشده با استفاده از این تاپیک آنالوگ راست رو تنظیم کنید: [آموزش] تبدیل دسته های معمولی به دسته ی فابریک XBOX 360 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اکونت گلد باید داشته باشی،بسته به رجیون اکونتت هم باید 1200 تا 1600 پوینت برای Fifa 13 بدی............نقل قول:
کی گفته رایگان شده؟!
الان شما داری بازی میکنی؟!
من میخوام جوری بازیکن به بازی اضافه کنم که بتونم تو کریر ازش استفاده کنم کسی نمیدونه چجوری بسازم ؟
کسی پچ کم حجمی که ایران هم داشته باشه نمیشناسه
شما کریر رو که شروع میکنی توی بخش تنظیماتش ( همون اول ) که داری اسم و ملیت و... مربی رو مشخص میکنی ، اونجا گزینه آخر روی default هستنقل قول:
اونو روی currently customized تنظیم کنید درست میشه
سلام دوستان.من جدیدترین فایل squad که تا به امروز جدیدترین نقل و انتقالات تابستانی درش انجام شده را می خوام.لطف کنید فایلش را جهت دانلود قرار بدید.ممنون
سلام دوستان 1 مسلمون پيدا بشه 2 تا سوال منو جواب بده
1-چجوري ميشه تو كرير چندتا بازي يا هفته رو رد كرد من هر كاري ميكنم نميشه.رو تقويم ميام و 1 هفته بعد ميزارم 2 روز رد نميكنه ارر ميده
2-يه جايي تو بازي هست كه اونجا مربي استخدام ميكني كه بازيكن هاي جون كشورهاي مختلف رو پيدا كنه يكم توضيح بدين چه مربي انتخاب كنم كدوم كشور مهاجم بهتره يا اصلا چه درجه قدرتي بهتره يكم راهنمايي در مورد اين قسمت ميخواستم ممنون
1-از طریق گزینه سیمولیشن میتونید رد کنید دیگه،چه اروری میده؟!نقل قول:
2-اسکات هایی رو استخدام کنید که درجه یا همون ستارهاشون زیاد باشه،البته با توجه به بودجتون.............
برای پیدا کردن بازیکنای خوب هم بهتره اونا رو به کشورای فوتبال خیز توی دنیای واقعی مثل برزیل و آرژانتین بفرستید،کشورای آسیایی رو هم بیخیال بشید،فقط اروپا و آمریکای جنوبی.....................
سلام دوستان
من الان 4 فصل دارم فیفا بازی میکنم ولیی مشکلی با فیفا دارم اونم اینه ک خیلی بازی تیک داره.......بعضی مواقع خیلی روونه ولی خیلی از مواقع تیک داره.....میشه کمکم کنید.........و همچنین بازیم خیلی کرش میکنه......یعنی بیشتر اوقات بعد یک یا دو تا بازی ک انجام میدم وسط بازی سوم میپره بیرون یا جدیدا وقتی روزارو رد میکنم هم میپره بیرون
مشخصات سیستم من هم اینه:
processor: pentium (R) Dual-Core CPU E5300 @2.60GHz 1.60 GHz
Ram:2GIG
Graphic: 1GIG
System Type:32BIT
اول ممنون از جواب شما
1-ارر مربوط به پيشنهاد تيم هاي ملي يا امادگي بازيكنا و............. اين پيغام ها كلافم كرده
2-يكم درمورد قدرت بازيكن ها هم توضيح ميدين چه سني بين چه قدرتي خوبه؟و اينكه باسه پيشرفتش فقط ميشه بازيش داد راه ديگه اي نيست؟