نه عزیز من دمو کجا بوده . فقط فعلا مشکلات زیادی داره و باید منتظر اومدن پچ بود .نقل قول:
Printable View
نه عزیز من دمو کجا بوده . فقط فعلا مشکلات زیادی داره و باید منتظر اومدن پچ بود .نقل قول:
سلام . مشه بگید این بازی gta iv رو از کدوم شرکت
بگیرم که هم زود بفرسته و هم سالم باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نگفتید کدوم شرکت؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همینجا هم میفروشه البته یکمی گرونتر از جاهایه دیگه، میتونی از تکین بگیری یا شرکت های دیگه ای که فروش اینترنتی دارن زیادن شرکت هایی که این بازی رو میفروشن.نقل قول:
هر کاری کردم نشد!!!!!!!!!
یکی نیست کمک کنه!؟!؟!؟!؟
ID:arbabe.sayeha
...
اصلا آدرس بدین برم دوباره بخرم!فقط سالم باشه!!!!و بی دردسر!
کسی از سایت خریده!؟
میشه یکی از سایت هایی که بازی رو می فروشه با قیمت خوب بدید
سلام
من امروز یه benchmark گرفتم.نمی دونم چرا بازی cpu من رو درست شناسایی نمی کنه.راهی هست که بهش حالی کنم cpu من اینی که این گفته نیست؟
این benchmark من :
این هم شات از دسکتاپم تو xp :کد:Statistics
Average FPS: 33.24
Duration: 37.15 sec
CPU Usage: 92%
System memory usage: 80%
Video memory usage: 81%
Graphics Settings
Video Mode: 800 x 600 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: Medium
View Distance: 9
Detail Distance: 8
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8600 GT
Video Driver version: 180.84
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel Pentium III Xeon processor
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم تو ویستا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه راهنمایی کنید ممنون می شم.
يكي از بچه ها يك عكس از ادرس جايي كه خريده بود گذاشته بود من رفتم از اونجا گرفتم فقط از كرك خودش استفاده نكردم
اگه عكس رو تو تاپيك پيدا نكردي ادرس اينه:از طالقاني كه داري ميري به سمت وليعصر-دست راست-پاساژ وليعصر
بري اونجا خودت پيدا ميكني فقط بايد با يارو صحبت كني چون علني نميفروشه و زير ميزي ميده
دقیقا ...نقل قول:
راستی صدای نیکو چرا اینجوریه اصلا به قیافش نمیاد به نظر من ...
ولی دقت کنید نیکو شخصیتی خشن نداره و محیطه که باعث میشه نیکو اینطوری بشه ! من از همین صدا و رفتارش خیلی خوش اومد ! عین شخصیت های بزرگ فیلم میمونه !
دوست عزیز مشکلتون درست بگید چی هستنقل قول:
در ضمن موقع بازی Setup4Pc رو ببیندید خیلی تاثیر داره
اقا من گرافیکم 8400 هست تو روز بازی روون اجرا میشه البته با رزولوشن یکم پایین ولی تو شب افت فریم میگیره مخصوصا وقتی بارون میاد
راستی من الان 10 درصد بازی رو پر کردم سره اون ماموریته که منو رومان رو میگیرن کتکمون میزنن بعد باید برم دنبال چندتا ماشین گیر کردم
در کل بازی بدی نیست
راستی من داشتم تو شهر میچرخیدم یه یارو دره صندوق عقب ماشینش رو داده بود بالا داشت ور میرفت به صندوق خم شده بود من از پشت با مشین زدم بهش رفت تو صندوق افتادش
اخ اینقدر خندیدم :))