با سلام به دوستان عزیز
به نظر دوستان زبانه اهن ربایی که برخی کیف های، گوشی و تبلت دارن باعث خراب شدن صفحه نمایش اونها نمیشن؟
با سپاس فراوان
موفق باشید
Printable View
با سلام به دوستان عزیز
به نظر دوستان زبانه اهن ربایی که برخی کیف های، گوشی و تبلت دارن باعث خراب شدن صفحه نمایش اونها نمیشن؟
با سپاس فراوان
موفق باشید
سخت افزار قوی با این قیمت به xperia ZR هم فکر کن..این مدل LG تازه اومده و افت قیمتش هم نکرده و تقریبا درحد SP هست
یکی از دوستانم zr داره خوش دست و خوب هستش
با سلام.
دوستان می بخشید این سوال رو اینجا می پرسم. آخه میخوام Galaxy S5 بگیرم بیشتر واسه عکاسی اما میخوام ببینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گیر میاد براش؟
میخوام بوسیله پایه از خودم عکس بگیرم. چون هیشکی رو ندارم ازم عکس خوب و باب میلم بگیره.
یه مدل دیجـی کالا شبیه این داره اما گیره نگهدارنده گوشی روش نیست.
اگه که گیر نمیاد مجبورم قید گوشی خریدن رو بزنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
یه گوشی میخواستم با مشخصات زیر:
دوربین حداقل 3 مگاپیکسل
2سیمکارته
سیستم عاملش آندروید باشه
قیمت حدودا 500 تومان
سپاس از لطفتون
xperia M ببین
من گوشی Huawei Ascend G610 رو پیشنهاد می کنم.نقل قول:
دیجیکالا میده 540 تومن بیرون 520 یا 500 تومن هم پیدا میشه.
مزایا:
1- صفحه نمایش 5 اینج با پنل IPS (زاویه دید بالا)
2- دو سیمکارته بودن
3- مقرون به صرفه بودن
معایب
4- کیفیت متوسط دوربین
5- باطری می توانست بهتر باشد.
سلامنقل قول:
یکم دیگه بزار روش Huawei Ascend G6 بخر(بدون گارانتی فکر کنم 600 گیر بیاد) که از G610 هم نازک تر و جدیدتر و بهتره.
سلام . من گوشی Huawei G700 دارم و به دلیل کیفیت فوق العاده پایین دوربین تصمیم به تعویض آن دارم . گزینه های انتخابی من Galaxy S3 Neo , Galaxy Grand2 , Lg G2 mini Dual , دوربین گوشی های گرند 1 و گالاکسی اس تری قدیمی عالی هستند اما با توجه به نظرات متناقضی که در سایت های مختلف خوندم انتخاب یکی از اینها سخت شده . ممنون میشم با دلیل راهنمایی کنید .
دوستان برای وبگردی و بازی بخصوص وب گردی هواوی G610 بهتره یا G730?????