هارد wd book 1gb , 2gb usb3 چند قیمت هستن ?
Printable View
هارد wd book 1gb , 2gb usb3 چند قیمت هستن ?
تا دو سه روز پیش WD My Passport 1tb قیمتش 270 بود امروز شد 292 تومن.
گفتیم خرید نکنیم بعد عید ارزون میشه. ارزون نشد که هیچ، گرونترم میشه!
عجب بازار بی صاحابی هست! هر روز وحشی تر و هارتر میشه.
نظرتون در مورد هاردهای ژاپنی بوفالو چیه؟:exclamati
سلامنقل قول:
حتی بوفالو هم سازنده اصلی هارد نیست . بعبارت دیگه فقط باکس هارد تولید میکنه و از هارد اینترنال سایر برندها استفاده میکنه . قبلاً هم در پست زیر گفتم که یه مجله ای بود که چندین هارد اکسترنال رو تست و بررسی کرده و حتی باکس آنها رو هم باز کرده .
دو مدل هارد بوفالو بوده که از هارد اینترنال وسترن و هیتاچی استفاده شده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 07:41 PM ----------
هفت تیر ماه امسال هم تحریم های نفتی آغاز میشه !!!نقل قول:
با سلام .
الان مناسب ترین هارد از نظر قیمت و کیفیت کدومه ؟
هارد یک ترا الان تو بازار چنده ؟
مرسی.
منظورتون از تغییر شیوه نام گذاری چیه؟نقل قول:
یعنی دیگه مدلSE نیست؟؟
یعنی دیگه این مدل نیست؟ Western Digital Portable My Passport Essential SE 1TB
پس این چیه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال دیگه
وسترن دیجیتال خودش نمیفرشه و پست کنه؟
من کابل اصلی کارد رو جا گذاشتم جایینقل قول:
یه برای گوشی موتورولا بود و من تست کردم هارد رو شناخت
نکته عجیب اینجاس که من با سیم اصلیش سرعتم بالای 22 مگ نرفت، اما با این سیم تا 33 مگابایت می ره !!!
چرا کسی می دونه؟!
با ورود محصولات جديد ، مدلهاي قديمي از دور خارج ميشه از جمله Western Digital Portable My Passport Essential SE 1TB ، در نتيجه چندماه بعد اثري از اونها رو در بازار نخواهيد ديد .نقل قول:
لينكي كه داديد فقط به صفحه اصلي سايت وسترن ارجاع ميخوره و لينك مدلي نيست .
كلا سه مدل هارد پرتابل فرمت شده براي ويندوز موجوده كه عكسشو در پايين گزاشتم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كمپاني وسترن فروش و پست دارد (قسمت WD store) و فكر ميكنم براي كشورهاي خاص باشه و خيلي بعيد ميدونم ارسال به ايران داشته باشه ، حتي نمايندگي مستقيم در ايران وجود نداره .
[/COLOR]نسخه جدید پاسپورت فقط ظاهرش عوض شده یا تغییر دیگه ای هم کرده ؟ بدنش محکم تره یا نه ؟نقل قول:
متشکرم
البته در تست سرعت بايد شرايط براي هر دو حالت كاملاً يكسان باشه تا بتوان با اطمينان نظر داد .نقل قول:
اگر فرض بگيريم كه شرايط كاملاً يكسان باشد ، قطعاً علت به خاطر كيفيت خوب كابل هست . همچنين كوتاه يا بلند بودن طول كابل هم ميتونه تاثير گذار باشه .