[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اینجا
Printable View
حسابگر به زودی دیگه نامحدود با اون قیمت ارائه نمی کنهنقل قول:
اگر شما مشترک حسابگر هستید تنها یک ماه دیگر صبر کنید تا قیمتهای شما هم بروز شود ... آخه مگر میشه حسابگر دلش به حال جیب مردم بسوزه و سرویس هاشو بدون تغییر قیمت بگزاره وقتی که خود مخابرات که پدر همشون است قیمتهاشو بالا بردهنقل قول:
اگر اینترنتی شارژ کنی، میدن ولی هیچ تضمینی روی سرعت نیست و هر چی دلشون بخواد برات وصل میکنننقل قول:
با این حساب نمیدن چون من برای دوستم اینترنتی زدم کلی مشکل بر خورد که جریانش رو گفتم.(دقیقا هر چی بخوان وصل میکنن)نقل قول:
سرعت حجمی کسی هست بگه چنده؟ هم شب هم روز؟!
بابا پاشید سایت های خبری یکم اعتراض کنید تا مثل استان های دیگه درست برخورد کنن.
حالا از دوستت بپرس این 512 1به10 که داره وضعیتش چطوره! سرعت دانلودش؟!نقل قول:
دوست من 36 ساعت پیگیری کرد و هیچ نتیجه ای نگرفت نهایتا امروز صبح مخ یکی از این اپراتورهای خانوم رو زد با خواهش و تمنا ازش طرف راضی شد و اکانتش رو که اشتباها 128 زده بود تبدیل کرد 512. میگفت اپراتورهای شب اصلا زیر بار نمیرفتن میگفتن باید بری شرکتی که پرداخت اینترنتی کردی برای شارژ. شرکت هم که اسمش "بهینه پرداز غرب صبا اینترنت" هستش میگفت ما مسئول مخابرات نیستیم با 2020 مشکلت رو حل کن و میگفت اینجا شما 128 5 به 1 زدی!!! نهایتا با دلرحم شدن اپراتور روز 2020 مشکل حل شد!!!!!!!!!(استانه داریم به مولا)
خوب حالا کهبرای دوستت زدی و به زور درست کردینقل قول:
سرعتش چنده؟
خوشبحال شما مشکلتون شارژ کردنه .... من که هنوز خطم رو وصل نکردن اینا (دوهفته میشه الان...) ولی تو صفحه مخابرات اسمم میاد و سرویسی که انتخاب کردم هم مشخصه ! فقط وصل نیستم!! با این فیلمایی که اینا در میارن نمیدونم برم فسخ کنم از اسیاتک خط بگیرم یا نه؟! ایتنده مخابرات مبهمه... هیچ اطمینانی از ادامه ارائه اشتراک نانحدود 1 به 10 نیست متاسفانه
دوست من بدبختی اینجاست که معلوم نیست شرکتهای دیگه بخوان چه بامبولی در بیارن ... احتمالا اوناهم قیمتهاشون را تغییر بدننقل قول:
بپر برو مرکز مخابراتی برو بخش mdf شاکی شو چرا خطم رو رانژه نکردین ممکنه بگن برو از پشتیبانی پیگیری کن ولی کوتاه نیانقل قول:
کار رانژه کردن خط 2 دقیقه هم طول نمی کشه فعال کردن اکانت هم کار 2 دقیقه است اون وقت این نامردا چندین روز معطل می کنن!!!