اينجا شامل كلوپ galaxy sl هم ميشه؟ براش كلوپي پيدا نكردم
چرا sl انقدر مظلوم واقع شده؟ بجز كيفيت super amoled نبودن اشكال ديگه اي داره؟
قيمتش با گارانتيش الان چنده؟ مي خوام بخرمش ارزش داره؟
اينجا شامل كلوپ galaxy sl هم ميشه؟ براش كلوپي پيدا نكردم
چرا sl انقدر مظلوم واقع شده؟ بجز كيفيت super amoled نبودن اشكال ديگه اي داره؟
قيمتش با گارانتيش الان چنده؟ مي خوام بخرمش ارزش داره؟
سلام دوستان . من چند روز دیگه این گوشی رو میخرم
از کجا بفهمم 16 گیگ هست یا 8 ؟
sl کدومه معمولیش کدومه ؟
نه مشکلی نداره ولی چون جدید اومده هنوز کسی نمیشناستش و همه به فکر همون گالکسی اس هستندنقل قول:
تا چند وقت دیگه که قیمتش بیاد پایین پر طرفدار میشه
با گارانتیش الان 550 تومنه
منم به هر سه تا نمایندگی زنگ زدم و سراغ I9000 رو گرفتم اما دیگه نمیارن و چون من فقط جنس با گارانتی اصلی میخوام بخرم دیگه مجبورم I9003 رو بخرم
به نظرتون مثل I9000 بازی و برنامه ساپورت میکنه و بازی های HD رو میشه روی این هم بازی کرد ؟؟
این تفاوتی که با I9000 داره کجا خودش رو نشون میده و نمود میکنه؟
از desire hd بهتره ؟؟
گفتن که جنس بدنه اش از I9000 مقاومتر شده
همه چیش بدتر شده.صفحه-گرافیک-پردازنده-وزن-ابعاد......نقل قول:
بدون گارانتی بگیر.
آره همه بازی های hd رو بدون مشکل میارهنقل قول:
جنس بدنش هم فکر کنم درست گفته چون تو gsmarena هم همچین چیزی خوندم
ببین تفاوت اصلیش اینا هست
1 - یکی این که صفحش کیفیتش کمتر شده ( نه این که کیفیتش بد باشه ولی به نسبت به سوپر آمولد پایین تره )
2 - چیپ گرافیکش ضعیف تر شده
از نظر ابعاد و وزن هم وزنش 12 گرم بیشتره و ضخامتش هم 0.7 میلی متر بیشتره ( خیلی کمه شاید اصلا به چشم نیاد )
این که همه چیزش بدتر شده به نظرتون کجا و در چه مواقعی خودش رو نشون میده و ضعف ها نمایان میشه؟؟نقل قول:
---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------
بدون گارانتی خداوکیلی توی این آشفته بازار ریسکه
علاءالدین که کلاهم اگر بیافته اونجا نمیرم دنبالش
باز گارانتی تضمین کننده سلامت گوشی و اورجینال بودنش هست. درسته ؟؟
I9001 Galaxy S Plus توی راههنقل قول:
رام و لگ فیکس هاشون هم به هم نمیخورن!البته این تاپیک آپدیت نیست و وقت هم ندارم آپدیتش کنم!نقل قول:اگه گارانتی برات مهمه صبر کن I9001 Galaxy S Plus رو بخر اما واقعن گارانتی توی ایران اصلن بدرد نمیخوره!نقل قول:
من هم 7-8ماه پیش با گارانتی گرفتم و مشکل سه دکمه داشتم! تا حالا هم گذرم به مایکروتل نیافتاده!بله میشه حل کرد Samsung Canada و Samsung Israel با همکاری هم یه فایل دادن برای فلش با odin ! باز بگید اسرائیــــــل بده : دینقل قول:
نوشته شده توسط The last remaining [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی هردو مدل هست ولی بیشتر در 16گیگSettings > Wireless and Network > Mobile Networks > Access Point Namesنقل قول:
دکمه منوی خازنی گوشی رو بزن و Add رو بزن
توی قسمت name هرچی زدی مهم نیست ولی توی قسمت APN بنویس mcinet و بعد سیو کنبله درسته.نقل قول:
I9000 بیشتر شبیه به I9001 هست!شما حافظه Data گوشیتون پر شده که حدود 100مگ هست! اس ام اس ها و بوکمارک ها و کانتکت های بدردنخورتون رو حذف کنید!نقل قول:میشه! باید یک کرنل که از BacklightNotification پشتیبانی کنه بریزید و برنامه BLN Controlنقل قول:چیچی رامتو عوض کن : دینقل قول:
مگه شوکولاته ؟ =))
شما یه فکتوری ریست نرم افزاری انجام بدید و اگه درست نشد اونموقع رام رو عوض کنید!
عوض کردن رام اصلن به نفع باتری گوشی نیست!I9003 تمامن مثل I9000 هست جنس بدنش و اون I9001 هست که فلزیهنقل قول:
مشکل 3 دکمه چیه دیگه؟
تا 2 3 ماه دیگه فکر کنم فقط galaxy s2 میاد و I9001 احتمالآ برای 5 6 ماه دیگه میاد
نظر شما چیه؟؟