نقل قول:
در ابتدا فقط افلاينه اما در اينده گفتند انلاين ميشه چون فيسبوک هم از اين طرح حمايت ميکنه افلاین که نمیشه فیسبوک رفت
Printable View
نقل قول:
در ابتدا فقط افلاينه اما در اينده گفتند انلاين ميشه چون فيسبوک هم از اين طرح حمايت ميکنه افلاین که نمیشه فیسبوک رفت
دوستان پارس آنلاین اینترنت نامحدود می ده ولی فقط تا 22 گیگ پشتیبانی می کنه کسی اطلاع داره که سرعت دانلودش بعد از مصرف این 22 گیگ چقدر کم می شه؟
خیر سرمون آخر هفته ای اومدیم اراک گفتیم یه دو تا فیلم دانلود کنیم ، سرعت دانلود چرا اینجوری شده :n41: هیچی نمیشه دانلود کرد اصن! سرعت : 10 کیلوبایت
من دارم کمبات X رو دانلود میکنم 40 گیگه فکر کنم کمبات بعدی بیاد من هنوز دانلود اینو تموم نکردم:n02:
توی توضیحاتش به این مورد اشاره ای نشده فقط در منابع فارسی گفتند. بیشتر این طرح برای آموزش آفریقا و مناطق محرومه که فقط در این مناطق 100 گیگ در روز اطلاعات ارسال می شه بقیه مناطق 1 گیگ در روز!نقل قول:
برای ارسال نیاز به تجهیزات خاص ماه واره ای هست که جزو ابزارهای جاسوسی اینجا محسوب می شه و تا جایی که شنیدم قابل ردگیری هست. (این مورد را 100 درصد مطمئن نیستم)
نیازی به دیش فرستنده نیست دیش فرستنده کسی استفاده کنه دردسر سازه من چندسال پیش انلاین استفاده کردم سند رو با adsl انجام میدادم رسیو رو از طریق دیش معمولی میگرفتم یه اکانت اپن اسکای هم خریده بودمنقل قول:
سرعت adsl خوب شد دیگه انو تمدید نکردم
اما افلاین شبی 50 گیگ مفتی دانلود میکردم یک گروه روسی بود به مک fb معروف بود ازش روزی چندتا فیلم و سریال و بازی میگرفتم
فیلم افلاین میگرفتم 10 تا 15 گیگ حجمش بود
کارتهای --- با فرکانسهای ماهواره ای s2 و s1 کار می کنند
اما اوترنت با امواج رادیویی کار میکنه
فیسبوک در جهت تسهیل دسترسی مناطق دورافتاده و در حال توسعه، سایت "Internet.org" را راهاندازی کرده است.
شما از طریق این سایت امکان دسترسی به سایت فیسبوک و کلیه خدمات موجود در سایت فیسبوک را دارید و همچنین این سایت اطلاعاتی در مورد کشاورزی، بهداشت و درمان، و آموزش و پرورش را فراهم آورده است. هدف فیسبوک از راهاندازی این پروژه، امکان فراهم آوردن خدمات محدود اینترنتی رایگان برای کاربران مناطق در حال توسعه، با همکاری شرکتهای موبایلی که با فیسبوک در این پروژه همکاری کنند.
این پروژه تاکنون در کشورهای گواتمالا، تانزانیا، زامبیا، هند، کلمبیا، کنیا، غنا، اندونزی و فیلیپین اجرا شده است.
"internet.org"، تاکنون دسترسی به سایتهای خبری بیبیسی، ویکیپدیا، فیسبوک، سایتهای خبرهای ورزشی محلی، و «آکو ودر» برای دریافت اطلاعات هواشناسی را برای کاربران فراهم آورده است. در حالی که فیسبوک خبر داده است بهزودی سایتهای بیشتری به "internet.org" میپیوندند. مدیر سایت "internet.org" گفته است که این وبسایت برای تمام ارائهدهندگان خدمات موبایل کار میکند.
دوستان یک نفر اینجا نیست که تجربه کار با پارس آنلاین ( مخصوصا" سرویس های نامحدودشو) داشته باشه؟
من مصاحبه Syed Karim که مدیر عامل و بنیانگذار outernet هست را دیدم مشخصا گفت آفلاین هست اطلاعات روز ویدیو، خبر، اپلیکیشن و ... را ارسال می کنیم و یک رسانه هستیم.نقل قول:
outernet.is اوترنت هست نه internet.org که توسط فیسبوک هست. اوترنت اجرایی شده ولی اینترنت . اُ آر جی بای فیسبوک در مرحله تحقیق و توسعه روی ترکیب ماه واره های سطح پایین، هواپیماها و لیزر هست برای ارائه اینترنت. دو پروژه متفاوت هست.
دوستان لطفا اعلام وضعیت کنید سرعت دانلود شبانتون چقدره؟
من سرویس دو مگ 50 کیلوبایت