حالا شما خودتو کنترل کن .. :41:دور از جون سکته مکته می کنی هااااا :41:... خوب قربون داداش :10:.. تو که تا این موقع بیداری الان زنگ بزنی که باید راحت جواب بدن :19:.... ولی خداییش منم باهات موافقم که این داستان صورتحساباشون خیلی گنگه ....:18:نقل قول:
Printable View
حالا شما خودتو کنترل کن .. :41:دور از جون سکته مکته می کنی هااااا :41:... خوب قربون داداش :10:.. تو که تا این موقع بیداری الان زنگ بزنی که باید راحت جواب بدن :19:.... ولی خداییش منم باهات موافقم که این داستان صورتحساباشون خیلی گنگه ....:18:نقل قول:
من نمیدونم مخصوصا میکنن یا ضعف نرم افزاری هست که مالیات رو دوبار میگیرن یکی تو سرویس هاشون یکی هم وقتی که پول میریزی مثلا 200 تومن میریزی 192 تومن میره تو حساب (یه بار اینجا) بعد تو سرویس هاشون هم مالیات میگیرن (زیر سرویس ها نوشته که با احتساب مالیات هست) یعنی به جای 4 درصد اینا 8 درصد مالیات میگیرننقل قول:
من که تا جالا اینترنتی نریختم ولی هر کسی که ریخته میتونه از ایرانسل شکایت کنه و اگر ثابت بشه ممکنه خسارت سنگینی ازش بگیرن
یکی به من میگه چه اتفاقی افتاده؟
ببینید من 31/3/90 مبلغ 11000 تومن دادم شارژ کردم. حسابم هم فکر کنم Prepaid 128 هستش. توی این چند روز 400 مگ دانلود هم نداشتم. ولی الان که میرم توی E-care میگه :
"Karbare mohtaram, servise shenase WiMAX shoma ta 1 ruze ayande ghat mishavad. Lotfan etebare hesabe khod ra afzayesh dahid
"در ضمن مبلغ رو هم صفر میزنه. این یعنی چی؟؟؟؟
من که اصلا سر در نمیارم :41:
این عکس رو از صورتحسابم گرفتم. ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان مودم من وای فای BM632W است . 1 موقع هایی اینترنت قطع میشه و اون مثلث زرد میاد کنار ساعت ویندوز و تنها راحش اینه که مودمو از برق بکشم و دوباره کانکت شم . واسه شما هم اینجوری میشه ؟ راه حلش چیه ؟
ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
بی زحمت برو تو صفحه قبل(379) . منم یه همچین مشکلی دارم و کلی عکس گذاشتم. ببین مشکل توام عین منه؟!
آره رفیق واسه منم دقیقا همینجوره ولی 1 با مودمو خاموش روشن کنم درست میشه . البته زیاد پیش نمیاد اینجوری شه . هر 2 3 روز 1 بارنقل قول:
اخه جالب اینجاس که فقط یکی از سیستم های من اینجوریه و اون یکی هیچ مشکلی نداره. با یه بار و 2 بار روشن کردنم حل نمیشه. خیلی باید کار کنی روش تا کانکت بشه. موندم مشکل از چیه! اگه فهمیدی به منم بگو بی زحمت!نقل قول:
تقریبا ً همه گیر شده این مشکل!منم مثل شمام.خیلی جدیش نگیر بنظرم ضعف از سیستم وامکسه.ترجیحا ً مودم رو جایی بذار که signal Quality بالاترین حد باشه.نقل قول:
بخدا شاه دزدا هستن اینا من 6 ماه قبلیم وسطش یه تعویض مودم داشتم که به خاطر اون 20 تومن اومد تو حسابم ( اختلاف قیمت مودم ها ) بعد برای این تعویض مودم 15 روز منجمد بودم 15 روزم عید قطع موقت کردم 1 ماه کلا قطع بودم که یه بار تو نمایشگاه ایرانسل برای wimax غرفه داشتن پرسیدم گفت این تعداد روز اضافه میشه یعنی شما 3 خرداد اکانتت باید تموم شه این 1 ماه میاد روش میشه 3 تیر تموم میشه ، اون 20 تومن نمیدونم که هی چرا ازش کم میشد رسیده بود به 14 تومن 3 خرداد شد من گفتم حتما این 1 ماه میاد روش 3 تیر تموم میشه یه هفته بعدش دیدم اینترنتم قطع شد بعد زنگ زدم گفتم چی شده گفت تموم شده شارژتون گفتم چرا گفت برای اون 1 ماه 11 تومن حساب کرده بودن ریخته بودن که شما همه رو مصرف آزاد کردید من تا اونجایی که یادمه فقط همون 14 تومن تو حسابم بود فکر کنم اصلا برای این 1 ماه که قطع بودم هیچ کاری نکردن اون 1 هفته هم اون 14 تومن و مصرف آزاد کردم خلاصه اصلا نفهمیدم چی به چی شد اون 20 تومن شد 14 تومن اون 1 ماه چی شد
یه ذره پولم بیشتر که میریزی بهش رحم نمیکنن 600 تومن که ارزش نداره ولی من رند ریختم 600 تومن بیشتر الان 600 تومن شده 100 تومن این 100 تومنم صفر میشه حالا معلومه دیگه همه اغلب رند میریزن از همه به فرض 500 تومنم این طوری بخورن کلی میشه
کسی سر در میاره :
تو عکس زیر هم معلومه من همین 1 تیر دوباره شارژ کردم 6 ماه نامحدود 256 همه چیش درسته ولی تو قسمت هزینه آبونمان ماهیانه زده : 1965825 این چیه ؟ سر ماه نگن باید پول بریزی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]