دوستان
من الان تو علمی کاربردی هستم میخوام برای ورودی بهمن برم یه دانشگاه دیگه برای همین میخوام بدونم که انتقالی میشه گرفت یا اینکه باید انصراف بدم؟
Printable View
دوستان
من الان تو علمی کاربردی هستم میخوام برای ورودی بهمن برم یه دانشگاه دیگه برای همین میخوام بدونم که انتقالی میشه گرفت یا اینکه باید انصراف بدم؟
سلامنقل قول:
ارزش انتقالی و دردسراشو نداره! انصراف بدین بهتره:n09:
سلام دوستان
برای کاردانی دفترچه نمیاد ؟! من الان پیام نور هستم ورودی مهر امسال ولی فاصله دانشگاه زیاده اگه این علمی کاربردی زود بیاد دفترچه کاردانیش برم علمی کاربردی!
سلام برای ترم بهمن دفترچه میاد و اینجا اطلاع رسانی میشهنقل قول:
کسی نبود جواب من و بده؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
مدیریت بیمه و رشته هایی از این قبیل اغلب چون کارمندا میرن تهرانم همینچوریه یعنی کلاسا دیر شروع میشه
موقع انتخاب دانشگاه باید دقت میکردین دانشگاه هایی که سهمیه شاغل میگرفتند رو انتخاب نکنید.
اگر بزنید سهمیه شاغل و پذیرش بشید باید مدارک کارتون رو تحویل دانشگاه بدین در غیر این صورت پذیرش شما قبول نمیشه.
برای مهمانی و انتقالی معدل شما ملاک نیست و باید دانشگاه مبدا و مقصد موافقت کنند فقط
از شرایط مهمانی دائم علمی کاربردی خبری ندارم بهتره از نقل و انقالات دانشگاه تون بپرسید نمیدونم بدون کنکور امکان مهمانی یا نقل و انتقال داره یا نه
واحد آمورشی بهزیستی،شرکت گروه پزشکی ابن سینا ، مدیریت بیمه-بیمه اشخاص مکانش فلکه دوم صادقیه
محتوای مخفی: مقررات اموزشی دانشگاه علمی کاربردی
سلام.
تهران واسه رشته آی پی چه مناطقی رو داره ؟؟؟
مرسی
سلامنقل قول:
برای رشته فناوری اطلاعات اینترنت و شبکه های گسترده :
مرکز آموزش علمی - کاربردی جهاد دانشگاهی تهران1
مرکز آموزش علمی - کاربردی شرکت داده پردازی ایران
مرکز آموزش علمی - کاربردی سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران
مرکز آموزش علمی - کاربردی مخابرات نزاجا -شهید سرتیپ امینی
مرکز آموزش علمی - کاربردی دانشگاه علوم انتظامی
مرکز آموزش علمی - کاربردیئ شرکت گسترش انفورماتیک ایران
مرکز آموزش علمی - کاربردی تحقیقات صنعتی ایران
مرکز آموزش علمی - کاربردی علوم و فنون علامه طبرسی
موسسه آموزش عالی آزاد انفورماتیک ایران
موسسه آموزش عالی آزاد علوم و فنون دانشسار
موسسه آموزش عالی آزاد مدیریت و فناوری امیرکبیر
موسسه آموزش عالی آزاد نوآوران عصر دانش
موسسه آموزش عالی آزاد هادی
مرکز آموزش علمی - کاربردی فرهنگ و هنر واحد 38 تهران
یچه ها یه سوال داشتم می خوام بینم راجبه علمی کاربردی چی فکر می کنین با اینکه زیره نظره وزارت علوم و بدون کنکور پذیرش می گیرن..من خودم نو مقطغ کاردانی ناپیوستش بودم ، کارشناسیش رو هم که الان دارم تو این دانشگاه می خونم البته الان هم شرایطم و اون بالا نوشتم براتون...اینم بگم من دیپلمم فنی حرفه ای (شاخه کامپیوتر )بوده می خوام ببینم آیا من اشتباه کردم برای این که تحصیلات تکمیلی داشته باشم این دانشگاه رو انتخاب کردم در ثانی من قصدم از اومدن به این دانشگاه با توجه به شرایطه کاری گه دارم و می دونم در آینده چی کارم این دانشگاه رو برای دوره کارشناسی ناپیوسته (همون لیسانس)انتخاب کردم ..حال می خوام بگم که واقعا راجبه این دانشگاه چی فکر می کنین چون برام خیلی مهمه که مسیره تحصیلم رو درست انتخاب کرده باشم در واقغ یه جور مشاوره می خوام ازتون در آخر اینکه من هدفم از تحصیل گرفتن مدرک فوق لیسانس در خارج از ایران می باشد بقیه دوستان رو نمی دونم البته اینم بگم که دوره کاردانیم خوب بود جان هر کی دوست دارین چرت و پرت ننویسین و بیام درست بجث کنیم اینم بگم که الان هم 27 سالمه
دوستان مثلا اگه تو یه کلاس همه برن و چند نفر بمونن کلاس برای ترم بعدش کنسل میشه؟
ما 11 نفر بودیم سه نفر رفتن:n02: