خیر نمیده. فقط پارس آنلاین و فکر کنم شاتل روی فیبر نوری سرویس اینترنت میدهند.نقل قول:
Printable View
خیر نمیده. فقط پارس آنلاین و فکر کنم شاتل روی فیبر نوری سرویس اینترنت میدهند.نقل قول:
البته دیروز که زنگ زدم مخابرات گفت که تا چند هفته دیگه روی خط فیبر نوری adsl ارائه میده@نقل قول:
دوستان میشه از طریق دفتر خدمات ارتباطی ها یا مرکز مخبراتی محله خودمون برای ADSL ثبت نام کنیم ؟ بعد این دفتر که زدن توی کیانپارس اسمش چیه ؟ چرا هیچ نام ونشانی توی سایت مخابرات نداره ؟!! اصلا چطوری پیداش کردین ؟ :31::40:
دمت گرم. انشالله همیشه خوش خبر باشی:46::11:نقل قول:
خوب دوستان اینم از تعرفه های مخابرات :40: البته دیشب که بهشون زنگ زدم گفت احتملا تعرفه ها تغییر میکنه ! ولی نگفت بیشتر یا کمتر میشه ! فقط یه سوال این دفتر برای کل اهواز یا مربوط یه همون طرفای کیانپارس ؟! :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=porya_spy;6182153]خوب دوستان اینم از تعرفه های مخابرات :40: البته دیشب که بهشون زنگ زدم گفت احتملا تعرفه ها تغییر میکنه ! ولی نگفت بیشتر یا کمتر میشه ! فقط یه سوال این دفتر برای کل اهواز یا مربوط یه همون طرفای کیانپارس ؟! :20:
من که پرسیدم گفت تمام نقاط اهواز
سلام به همه ( مخصوصا اهوازی ها )
من از دفتر مخابراتی که پرسیدم گفت برو مرکز مخابراتیتون بعد بگو که خطتون رو از فیبر در بیارن و
به معمولی تبدیلش کنن ، گفت که فکر نمیکنم هزینه ش زیاد باشه ولی که زنگ زدم (مرکز مخابرات
آزادی) گفت به هیچ وجه حالا نمیدونم ، باید حضوری برم چکار کنم ....
به پارس آنلاینم که زنگ زدم گفت اونجا که هستید کاپو 16 پره باید بیای پیش ثبت نام بکنی
ببینین من به هرشرکتی که بگید زنگ زدن برا adsl دیگه کاملا دارم ناامید میشم کسی هست کمک
کنه ...؟
کسی تونسته خطشو از فیبر دربیاره ؟؟
سلام
همیشه از کارهای بزرگی که پشتوانه فکری ندارند متنفرم
مخابرات اول باید تعرفه ها را ارزان میکرد بعد شروع به واگذاری adsl میکرد و تبلیغات گسترده...
این کار را دقیقا مخابرات تهران انجام داد والان هم تهرانی ها راضی ان و هم مخابرات.
ابنم سندش
کد:http://www.tct.ir/pagecontent.php?rQV==wHQ5AjMwYDQ6IXZi1WduRWSldWYwxHQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfABzM0kDQ6UGb0lGd
نه. فقط باید بری اونجا. از خود مخابرات گرفتیم.نقل قول:
کسی جواب سوال من رو نمی دونه؟نقل قول: