مرسي سارينا جان و بقيه ي خانوما...نقل قول:
آوا جان من خطرناك نيستم. اتفاقا بچه ي خوبي ام.:21:
Printable View
مرسي سارينا جان و بقيه ي خانوما...نقل قول:
آوا جان من خطرناك نيستم. اتفاقا بچه ي خوبي ام.:21:
اتفاقا من خودم از هر خطری خطرناکترم :31: ولی من اسمتو گفتم گلم..تاتوره..:31:..حالا چرا تاتوره ؟:46: نکنه شما هم عاشقشی ؟:27:نقل قول:
عضویتت مبارک ایشالا از این فروم یه چیزی عایدت بشه :20:
امیدوارم فردا به همگی خوش بگذره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... در دامان طبیعت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... و یا در شلوار طبیعت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... حسابی شیطونی کنید و خلاصه سیزده بدر از خودتون در وکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بر و بچ فردا کجا می خواین برین حالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... ما میریم باغ اونجا از خودمون 13 بدر دروکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ها!
ما در منزل سیزده مان را به در می کنیم!
زیرا دامان طبیعت جایی برای در کردنش نیست از بس که شلوغ است...
مهم در کردن است کارین جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... نیت مهم بیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بنده به تازگی بازگشتم!
نقل قول:
خوش بازگشتی!
جایت در میانمان خالی بود بسی!
داشتیم غیبت غیر موجه برات رد می کردیم که ییهو رسیدی:31:
اینجا تهران است
ساعت 3:58 دقیق به وقت پی سی اینجانب!
در حالی که جمع کثیری از هم وطنان در حال در کردن 13 و گاها گره زدن سبزه جهت گشایش بخت خود می باشند! باران بهاری در حال بارش می باشد!
دلمان برایشان کبابید:31:
خوش آمدیییییییییییییییییییید:1 1::40: ....چون به تازگی برگشتی غیبتت موجه بیده :10:... فقط من اسمت رو یادم رفته:20:نقل قول:
اینجا اصفهان صدا و سیمای مرکز سارینا :8: :نقل قول:
به اخبار توجه کنید :5::
من از بس دیروز از خودم فعالیت دروکردم + شیطونی اصلا نای تایپ کردن ندارم :19:
اینجا یه نمه بارون اومد خیلی کم :20:
ممنون از دل کباب شدنتان :31:
کیمیا هستم!نقل قول: