یعنی اگه ته ته um نباشه چی میشه؟
Printable View
یعنی اگه ته ته um نباشه چی میشه؟
در ضمن گایا رو ترک نکن.فعلا شلوغ ترین سرور هست و پارتی راحت گیر میاد.
---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------
UM بیشترید Stat رو میگیره پس از تمام مود ها قوی تر هست ولی اگه 1 بار بمیری کاراکترت پاک میشه.
باید res rune بخری.
الان دارم لول آپ میشم تو پارتی اینو بخون اگه میخوای ترجمه کنم بذارم اینجا اما الان نمیشه ...
به نظرم کامل توضیح داده فقط بذار پست اولکد:http://www.2shared.com/file/12462046/39188cce/Shaiya_Updater.html
باید به هادی بگی.پست اول مال اونه.
چه مسخرست !
یعنی بمیری ؟ پاک ؟ من تو wow نزدیک 50 میلیون بار مردم چیزی نشده !
این ress rune چیه ؟ اگه یه لایت منو بکشه چی ؟ یا یه موب ..
راستی اگه الان برم نرمال باید دوباره از لول 1 بیام بالا ؟ بعد دوباره بعدش رفتم um دوباره از لول 1 ؟ من این وسط کلی مردم توی party ها ... اگه اونجا بمیرم که ... لول
آره.اگه res rune داشته باشی تو UM می تونی خودتو زنده کنی.2 نوع res rune داریم.نقل قول:
res rune معمولی که 1 بار مصرف هست و Continuious res rune که نوع گرون هست و تا 7 یا 15 یا 30
روز هر چی بمیری مشکلی نداره.
برای لول کردن هم آره.تو هر مود جدید باید از لول 1 شروع کنی.
purchashing price چی هست ؟ من یه آیتم دارم 100 کی اینه اما میری بفروشی به وندور فقط 2کی میخره باید کجا بفروشم
بعد این میگه Altar Is Destoryed یعنی چی ؟ یهو یه notice omad :
go go go your faction is lost lol
یه event تو PVP 1-15 هست.گفت برین کمک کنید.
تو برو فعلا لول کن لول 40 شدی یه Oracle بردار که بهش Orc تو بازی میگن.با این کلاس اگه لول + 51 بشی نونت تو روغنه کلی پول درمیاری یا اگه دلت میخاد یه روزه بشی غول بازی باید از سایت بازی امتیاز بخری و خودتو باهاشون قوی کنی.اگه میخوای یه pvp ساده بری توش و بکشی ملت رو (البته این قسمت واسه کلاس UM هست که اگه خواستی وردار) برو 1-15 اونجا skill هات همه ساده هستن خر جون میشی راهت نمیشه کشتت و تو هم ملت رو جر میدی.اگه میخوای پول دربیاری بعدن یه راست بری 1-60 همون نکته اول رو انجام بده.Orc بگیر لولش کن اولاش چون بی پولی هست و هیچی نداری لول کردن سخته ولی لول +51 بشی خوب کار کنی روزی 500 میلیون در میاری باهاش Exp stone میخری همون HM رو لول میکنی یا پولاتو جمع میکنی یه Conti Res Run میخری و exp stone و کلی تجهیزات دیگه تو یه هفته از لول 1 تا 50 میای 50 تا 55 پارتی خوب پیدا میشه اونم 2 یا 3 روزه میگیری 55تا60 هم یه ماهه میگیرینقل قول:
---------- Post added at 10:02 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
لول 60 شدم.هوراااااااااااااااااا ااااااااااااا