نسخه بتا 360 را برای تست نصب کردم
به 10 دقیقه نکشید / ریموش کردم / دوبار صفحه ابی امد
من هم ریموش ردم
تنظیماتش که همون بود ولی شیک تر شده و تو دل برو تر:46:
Printable View
نسخه بتا 360 را برای تست نصب کردم
به 10 دقیقه نکشید / ریموش کردم / دوبار صفحه ابی امد
من هم ریموش ردم
تنظیماتش که همون بود ولی شیک تر شده و تو دل برو تر:46:
سلام
دوستان من norton 360 نسخه V5.1 رو سیستمم نصبه .با توجه با اینکه همین الان کد فعال سازی رو از دوستان گلی که اینجا فعالیت میکنن ،گرفتم و الان 150 روز مهلت داره میشه این نسخه فعلی رو با اخرین نسخه اپگرید کنم؟
اگه بخوام همچین کاری کنم باید چیکار کنم؟
این نسخه 2013 که جدید و بصورت بتا اومده ارزش اپگرید داره یا نه؟
مرسی
در بخش تنظیمت گزینه ای برای دانلود آخرین ورژن وجود داره.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه ساده تر اینه که Norton 360 را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود و نصب کنید.
بعد از نصب اگر با لیسانس قبلی فعال نشد از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سریال جدید بگیرید.
سلام
دوتا سوال
برای جلوگیری از دسترسی یک برنامه به اینترنت بدون خاموش کردن کنترل اتوماتیک باید چه کرد
DNS چیه و روش ست کردنش چیه
با تشکر
sلام.نقل قول:
جلوگیری از دستری برنامه به اینترنت :
Settings > Firewall > Program Rules و معرفی برنامه .
یا
Settings> Smart Firewall > Programs Control
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشکرمنقل قول:
اینجا که شما معرفی کردید برای DNS گفته که این کدها رو وارد کنید ولی کجا و چطوری اشاره نکرده
نسخه اینترنت سیکروبتی با 360 خیلی فرق داره ؟
برای کدوم اسانتر کلید پیدا میشه ؟
کدوم سبک تره ؟
360 چه اکاناتی بیشتر داره ؟
کدوم پیشنهاد میشه ؟
2012 با 2013 چه فرقی کرده ؟
اپتودیت اولیه چه مقداره ؟
کار با نورتون سخته ؟
میشه لطفا کلید نسخه اینترنت سیکروبتی نسخه 2013 رو بدید مرسی
سلام
چند سوال :
1.بعضی وقت ها برای نصب یک نرم افزار نیاز به کرک کردن هست و برای این کار باید انتی ویروس(360 norton)غیرفعال بشه.
برای غیر فعال کردن باید چیکار کنیم؟
فرضا غیر فعال کرده ایم و کارمان را انجام داده ایم .اکنون که فعال میکنیم ایا مشکلی برای ان کرک پیش نمیاد؟
2.من با کمک و راهنمای دوستان که جا داره همینجا ازشون تشکر کنم(اساتیدKarkas20 ،*Batman*،jolan57،terminator5) همین الان دارم norton 360 2012 v6.2.0.9 رو دانلود میکنم و بعد نصب می کنم.الان هم نسخه 5 این نرم افزار رو سیستمم نصبه.
برای نصب باید نسخه قبلی رو پاک کنم یا نکنم؟توضیحی اگه لازم باشه ممنون میشم.
3.قبلا دوستان برای انواع نسخه ها راهنمای نصب و راهنمای امکانات و تنظیمات (که معمولا بصورت pdf بودش) درست کرده بودن.ایا برای این نسخه هم همچین کاری شده اگه که شده یه لینک یا ادرس صفحه رو لطف کنید.
با تشکر
---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------
منم یک سوال دارم اگه وسط اپتودیت باشه و کنسل رو بزنی بعد دوباره بخوای اپتودیت کنی باید از اول بگیری یا از همون ادامه میده؟