من نمیدونم منظورت از خط چیه، مگه ما چند نوع خط داریم؟نقل قول:
میخوای گزینه بده ،انتخاب کنیم.
مشخصاتی وجود نداره، ip رو هم سفید کردم، بقیه اطلاعات سوخته ست. :27:نقل قول:
داریوش جان ، به شدت فرق داره، خواهشا یه جوری عکسا رو بین دیگه .:19:
Printable View
من نمیدونم منظورت از خط چیه، مگه ما چند نوع خط داریم؟نقل قول:
میخوای گزینه بده ،انتخاب کنیم.
مشخصاتی وجود نداره، ip رو هم سفید کردم، بقیه اطلاعات سوخته ست. :27:نقل قول:
داریوش جان ، به شدت فرق داره، خواهشا یه جوری عکسا رو بین دیگه .:19:
اولاً ندونستن عيب نيست .نقل قول:
ببين در جاهايي كه شلوغ باشد يعني تراكم جمعيت درش بالا باشديعني تعداد مشترك بالا باشد و بين تعداد
مشتركين تلفن ثابت و تعداد رشته سيم هاي تناظر يك به يك نباشه يا تعداد مشتركين از تعداد سيم هاي
بيشتر باشد منظور زوج سيم به ازاي هر مشترك واگر امكان وصرفه داشته باشد يعني تعداد مشتركين زياد باشد كابل كشي مي كنند وبه هر مشتركه به ازاي هر خط تلفن يك زوج سيم تعلق مي گيرد و اگر
امكان كابل كشي نباشه و براشون صرفه نداشته باشد كه حفاري بكنند و زمين را بكنند وكابلهاي جديد اضافه كنند يك دستگاه به نام pcm اضافه مي كنند تا از هر زوج سيم مسي براي چند مشترك تا 8تا مثلاً براي يك مجتمع آپارتماني مسكوني استفاده مي كنند اين كار باعث مي شود كه اولاً اگر بخواهيد از اينترنت دايل آپ استفاده كنيد سرعت اينترنت از 56k به حدود 33kbps افت پيدا مي كند و ضمنناً امكان ارائه adsl روي خط مورد نظر وجود
ندارد
pcm مخفف Pulse Code Modulation
`از شركت مخابرات منطقتون بپرسي كه خطم pcm هست يا نيست؟
در بعضي موارد اگر مشترك درخواست بدهد خطش را از حالت pcm به حالت معمولي در ميارند.
دوم شرط اين كه خطتتون نبايد فيبر نوري باشه چون براي ارائه adsl روي خطوط فيبر نوري
تجهيزات ويژه مي خواهد كه شركت ارائه كننده اينترنت معمولاً براشون نمي صرفد مگر اين كه خود مخابرات لطف كند مراكزش را تجهيز كندمثلاً خيلي از جاهاي تهران امكان ارائه adsl وجود نداشتبه خاطر فيبر نوري ولي الان مثل اينكه قرار شده تجهيزات بخرند تا آنها هم بتوانند adsl
استفاده كنند.
مگه عکس ها رو کجا آپ کردی؟؟؟ واسه من هیچی نمیاد!نقل قول:
ببین... این آموزش پیکر بندی مودم AM 602 برای شرکت شاتل هست. ببین از طریق توضیحاتی که برای خودش داده و عکس های رنگیش و دستور فارسیش ( دفترچه رو ترجمه کرده!!! ) چیزی دستگیرت می شه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.rasana.net/images/stories/FAQ/am602.pdf
شاتل خودش و کشته تا به من خدمات بده ولی نمی تونه!!!!!!!!!!! مودمم لینک میده و Up میشه ولی کانکت نمیشه!!!
اول به مودمم گیر داد ، بعد به مخابرات گیر داد . حالا که دید اشکال از این دوتا نیست به سیم کشی خونه گیر داده!!!
مشکل از پورت خودشونه ، هی به این و اون گیر میدن! آخه اگه خط من مشکل داشت که 2هفته پیش نمیتونستم از ADSL لایزر استفاده کنم!!!!!!!!!
واقعا نمی فهمن!
سلام بچهها
يك سوال داشتم ميخواستم بدونم داشتن كارت شبكه براي وصل كردن مودم adslالزاميه؟ يا ميشه از پورت ديگهاي وصلش كرد
اولا فكر كه كارت شبكه آنبورد روي همه مادر برد ها نصب هستنقل قول:
ثانيا در صورت عدم وجود ،اكثر مودم هاي تك پورت، علاوه بر شبكه ، خروجي يو اس بي هم دارن
با سلام
من يك سوال داشتم مودم من پلنت 3410 و سرعت 54 كيلو بايت با هاش رفتم ولي الان كه نگاه ميكنم بيشتر از 32 نميره من با سيفس اندازه گيري ميكنم راهي وجود نداره تا محدوديت سرعت در اينترنت رو برداشت يا يك كلكي به اين اي اس پي ها زد من كه واقعا مشكل دارم و هزينه اي كه ميكنم ارزش اينترنت رو نداره
2- سرعت اينترنت با بيت يا بايت من هر جا رفتم مدعي شده اون يكي اي اس پي با بيت ميسنجه ما با بايت؟؟؟!!!
در مورد اكثر مودمها الزامي هست حالا يا كارت شبكه به صورت onborad روي مادر بورد هست يا اگر نباشهنقل قول:
مي توان يك كارت شبكه تهيه كرد روي pci نصب كرد.كارت شبكه هم يا wired يا wireless هستش؟
ولي بعضي از مود مها را هم از طريق usb ميشه وصل كرد كه كيفيت ارتباطش خيلي پايين تر از lan
كلاً usb خيلي اذيت ميكند.
سلامنقل قول:
به جمعی پی 30 ورلدی ها خوش اومدی. امیدوارم ادمین شدنت رو ببینم :46::10:
1. نه. پایین بودن سرعت به دلیل این هست که ایران پهنای باند محدودی خریداری کرده. قرار بود در زمان دولت نهم (!) پهنای باندی معادل 10 میلیون گیگابایت خریداری بشه که معلوم نشد چی شد!!! :27: و بعد هم این که شرکت زیرساخت مخابرات، از سرورهای سرعتگیر استفاده می کنه که به ISP ها اجازه استفاده از سرعت رو تا به اندازه ای معین می ده... نمی شه از سد این مانع گذشت مگه این که یه شیر پاک خورده ای پیدا بشه و اون سرور سرعت گیر رو با بمب منفجر کنه! :5: اونوقت هست که ممکنه اینترنت 64 کیلوبیتی بشه 1 مگابیتی...! :46::31:
2. سرعت خود اینترنت رو با کیلو بیت بر ثانیه ( KbPS ) و سرعت دانلود رو با کیلو بایت بر ثانیه ( KBPS ) می سنجن. برای بدست آوردن سرعت دانلود هم سرعت اینترنتیت رو تقسیم بر 8 کن. مثلا سرعت 256 کیلوبیت، سرعت دانلودش می شه 32 کیلوبایت.
من مودم 9115 USRobotics دارم که router هم داره! چطوری میتونم تنظیمش کنم که بتونم همزمان با دو کامپیوتر به اینترنت وصل بشم؟!!