سلامنقل قول:
متاسفانه فرمان fdisk هم جواب نمیده ارور میده
با برنامه ای که گفتید امتحان کردم برای fdisk نداره فقط برای رفع بد سکتور هست
Printable View
سلامنقل قول:
متاسفانه فرمان fdisk هم جواب نمیده ارور میده
با برنامه ای که گفتید امتحان کردم برای fdisk نداره فقط برای رفع بد سکتور هست
سیستم من به طور عجیبی کند میشه قبلا به راحتی fifa 12 و cod mw3 رو بازی میکردم اول فکر میکردم بخاطر ویندوزه ولی وقتی ویندوز هم عوض میکنم توی یک ساعت مثل قبل میشه.العان سیستم به سختی بالا میاد (بعضی مواقع هر کاری میکنیم بالا نمییاد).
برنامه ی EVEREST Ultimate Edition رو نصب کردم و از محیطش این دو تا عکس رو گرفتم توی یکیشون میگه هارد ok ولی توی اون یکی ظاهرا میگه که هارد یه موردی داره میخوام بدونم این یعنی چی؟
هارد مرخص شده یا نه ؟
توی این گرونی هارد باید یه هارد بخرم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
من یه هارد اکسترنال 500 گیگ دارم، مدل CH94 از شرکت ADATA.
این تازگیا داره می ره رو اعصاب.
اولا سرعتش اومده پایین. من قبلا با 30 مگابایت بر ثانیه روش اطلاعات می ریختم ولی الان با 5-6 روش می شه چیزی ریخت.
بعدش هم یه بوق اعصاب خورد کنی می زنه بعضی اوقات.
اول وقتی که کامپیوتر خاموشه این یه بیپ داره که هر یه ثانیه می زنه.
الانم تازگیا وقتی کامپیوتر روشنه گاهی اوقات این اتفاق براش می وفته. تازه وقتی این بوق رو می زنه فکر می کنم یه لحظه قطع می شه. چون تو اون لحظه ها نمی تونه اطلاعاتی رو بخونه از روی هارد.
الان نمی دونم این مشکل از هارده، یا از یو اس بی این مادر بورد.
توی سایت ADATA هم رفتم که ببینم این صدا چه اروری محسوب می شه، پیداش نکردم.
کسی می دونه این چه مشگلیه؟
چرا هیچ کس جواب نمیده؟؟نقل قول:
بنظر انجمن سخت افزار در خواب فرو رفته
سلام
هارد پارتیشن بندیش پریده، دوباره پارتیشن بندی شده و 30 gb از درایو اولش هم استفاده شده، میشه بقیه ی اطلاعاتی رو که owerwrite نشده رو برگردوند؟ 320 gb maxtor
ضمنا پارتیشن بندی جدید با قبلی مقداری متفاوته
سپاس
سلام خدمت همه دوستان عزیز
متاسفانه چند روزیه که هارد وسترن که 1g که دارم مشکل پیدا کرده (مدل اون WD10EARS هستش). اطلاعاتی که روش دارم خیلی حیاتیه و می خوام با کمترین خطر هارد رو تعمیر کنم.
اگر کسی از دوستان در مورد مشکل raw read error rate اطلاعات داره، ممنون میشم کمی توضیح بده.
با تشکر
شما باید از برنامه مربوط به هاردتون که شرکت ها در سایتهاشون ارائه میکنند برای این منظور استفاده کنید . فقط این رو بدونید که بعد از انجام اینکار اطلاعات هارد شما برای همیشه از بین خواهد رفت.نقل قول:
موفق باشید
---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------
بله اگر over write نشده باشه امکان بازیابی اطلاعات به صورت دایرکتری و یا امضای دیجیتال وجود داره. :11:نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
ظاهر این گزارش ها هیچ چیزی را نمی تواند ابراز کند . بعضی از هارددیسک ها آپشن هایی دارند که از کارخانه هم با ایراد خارج میشود بگذریم . خوب برای هارد شما میتوان دو احتمال داد:
1- هارد دارای ویروس است و ویروس شما در MBR می باشد پس با فرمت و پارتیشن بندی ازبین نمی رود حتما" باید هارد را فرمت سطح پایین کنید.
2- هارد دارای سکتور های مشکل دار است . ممکن است بد سکتور داشه باشد( بعید می دانم ) و هم ممکن است سکتور های کند داشته باشد .
موفق باشید.
امیر
سلام دوست مننقل قول:
این یکی از نواحی چک از طرف برنامه SMART در هارد است که نشان دهنده ایراد در خواندن اطلاعات بدون در نظر گرفتن متادیتا می باشد و بستگی دارد به موقعیت و وضعیت سطح مغناطیسی پلتر ها و هم اینکه میزان کمتر این متغیر نشانه وضعیت بهتر است.
در اصل این نشان دهنده میزان خطاهای خواندن بر اثر ایرادات سخت افزاری است.
در نظر داشته باشید که بعضی هارددیسک های نو هم دارای متغیر بالاتر از استاندارد هستند این نشانه خرابی نیست
امروز وقتی کامپیوتر رو روشن کردم
یه ارور داد که هارد دیسک مشکل داره و باید از اطلاعاتت بک اپ بگیری
توی Event Viewer ویندوز هم این پیغام رو نوشته بود :
Windows Disk Diagnostic detected a S.M.A.R.T. fault on disk ST31000528AS ATA Device (volumes I:\;C:\;E:\;M:\;S:\;H:\). This disk might fail; back up your computer now
کسی می دونه مشکلش از کجاست ؟ نرم افزاریه یا سخت افزاری ؟