ماشالله امین خان...این یارو یه کم دعوا داره !!نقل قول:
Printable View
ماشالله امین خان...این یارو یه کم دعوا داره !!نقل قول:
khgkjghlegjk کلمه جدیده؟:31:نقل قول:
همین که صدای 5700 از دبلیو850 و کا750 بلندتر باشه بسه دیگه مگه آدم میخواد عروسی راه بندازه.مهم کیفیت هستش البته بلندی صدا تا حدی خوبه
به درد عمشون میخوره.:31:چون جاواست.گوشی واس سیمباین باشهنقل قول:
زیمکا جون میخواهی روشنت کنم 5700 صداش چطوریه!؟؟؟ببین کا800 صداش عین 7610 هست!دبل 810 نه کیفیت 5700 رو داره و نه بلندیشو!کا750 صداش تعطیله!ان70 موزیکال رو صداشو شنیدی؟؟؟اگه شنیدی حالا توی ذهنت با کیفیتش کن و صداش و استریو کن!ببین چی میشه!توی محیط اتاق عین ضبط صوت!در ضمن 5700 برتریهای زیادی نسبت به گوشیهای دیگه داره که یکیشون ضبط صدای عالی و استریو هست چه در فیلمبرداری و چه در ضبط صدای خبرنگاری!!
قربونت برم جیگر من قبلا روشن شدم امتحانش کردم که پست بالایی رو دادم :31:نقل قول:
من یه جایی توی یه فرومی خوندم که احتمالا با آپدیت جدید بازم صداش بلندتر میشه ولی همینم بسه.
(فکر کنم خودت گفتی)
تو رو خدا اسم 7610 رو دیگه نیار:2:یه گالری میزنی سه ساعت بعد...:18:
درست گفتی
در کل بگم که کیفیت گوشی های نوکیا مثل 5700 از تمام گوشی های سونی اریکسون خیلی خیلی بهتره
جون کاظم یه 5700 بخر که هم به حرف من برسی و هم من دیگه خودمو خسته نکنم و هم کیفیت خوب رو حس کنی و هم کیفیت بد رو از خودت جدا کنی
ببخشید دو تا پست شد
باشه میگیرم ولی من یه عادتی دارم که توی محرم آهنگ گوش نمیدم:31:اگه بخر باهاشون بعد از عاشورا اهنگ گوش میدم یا اینکه مستقیما بعد از عاشورا با قیمت جدید میخرم :31::31:نقل قول:
اوکی مشکلی نداره
هر جور که دوست داری
اگه دوست داری باهاش نوحه گوش کن(که اگه کیفیت صداش چه خوب باشه چه بد باشه گوشت کر میشه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من که قصد کل انداختن ندارم فقط نظرمو گفتم در ضمن کلمه ی (واللللک من) از شخصی دیگه بود
بلدم walkman رو تلفظ کنم.:11:
من که هنوز این گوشیو نگرفتم.یعنی ممکنه نظرم اشتباه باشه:10:
چرا میزنی حالا؟
نه ایمان جان خواهش میکنم!مثل اینکه شما رو با یکی دیگه اشتباه گرفتم!در کل معذرت!اما از من به شما نصیحت شما اگه همین 5700 رو خریدید دیگه عمرا طرف سونی اریکسون نمیرید!اگه به سونی اریکسون علاقه دارید پس بهتره به همون گوشیهاش بچسبی!بدون شوخی میگم!همین زیمکا خان یک روز گوشی سیمبین دار نوکیا دستش گرفته دیگه عمرا نمیخواد طرف سونی اریکسون بره!دی: