اگه میخوای به پایین ترین قیمت وجدیدترین دستگاه رو بخری فقط از ........ بگیر آدرسشو تو پیام خصوصی برات میزارم
اگه میخوای به پایین ترین قیمت وجدیدترین دستگاه رو بخری فقط از ........ بگیر آدرسشو تو پیام خصوصی برات میزارم
اگه میخوای به پایین ترین قیمت وجدیدترین دستگاه رو بخری فقط از ........ بگیر آدرسشو تو پیام خصوصی برات گذاشتم:10:نقل قول:
کنسولم premium هست NTSC مادربورد رو هم نمیدونم چیه!! چون وقتی من خریدم آمار درست حسابی نداشتم !اسفند 85 خریدم.نقل قول:
trova عزیز دمت گرم رفتم خوندم بعدش هم کد خطا رو در اوردم:41: این بود
0110 خطای RAM, علت این مشکل اتصال لحیم پل شده روی تراشه RAM است:18:
این دیگه چه جور خرابیه؟؟؟ اخه علت چیه؟؟؟:19:microsoft گند زده با این کنسول دادنش :evil2:
هر چقدر که کنسولش ادم رو معتاد میکنه همون قدرم از نظر سخت افزار میره رو اعصاب. داغونه به خدا. 5 سال ps1 داشتم جرأت نکرد بگه آخ .تو این مورد شک ندارم که دیگه sony حرفه اول رو میزنه
عزيز دلم شما اشتباه نكن. sony حرف اولو نمي زنه.هركي توي اون سالي كه شما X360 خريدي خريد 3چراغ شدنقل قول:
و كاملا عاديه و الانم با اومدنه falcon اين مشكل حل شده.منم خودم X360ام مشكل از رمش بود كه به رحمته
خدا رفت و يكي ديگه خريدم.اشتباهم توي عرضه ي كنسول ممكنه هر شركتي بكنه.MicroSoft اين اشتباهو كرد
اما الان درستش كرده و هركي falcon داره من نديدم مشكلي داشته باشه.
آقایون لطفا یکی یه جای خوب و ارزون و با انصاف برای خرید xbox به من بده.راستی چون arcade مموری 256 داره مشکلی تو ذخیره بازیها به وجود نمیاد؟
100% با توجه به آپدیت جدید مشکل بوجود می یاد!!!نقل قول:
سلام من دو تا از بازیهام که سری j هستند ر اx-box ام نمی خونه ولی بقیه بازی هام که سری j هستند را می خونه
دو تا بازی ها را مغازه دار هم برام تعویض کرد ولی فایده ای نداشت...
باید چی کار کنم؟؟؟اشکال از کجاست؟؟؟؟
باتشکر:11:
ممكنه لنزت دقيق تنظيم نباشه راستي مطمعني كنسولت j هست چون بعضي از بازيهاي j هم رو بقيه كنسولها مياننقل قول:
راستي چه اروري ميده اون بازيهات كه اجرا نميشه.
براي ذخيره ي save بازي مشكلي نداري دوست عزيز ولي اگه مي خواي بازي روي هارد بريزي حتما يا permium بگيرنقل قول:
يا يه هارد برا Arcade بگير.الان permium به صرفه تره .
آره x-box(آرکید) ام سری j را می خونه این error را می ده:
wrong region:
this discs region code is in ccorect for this console for more help,go to:کد:www.xbox.com/support:19::41: