نگاه كردم پسوندش 3gp بود.نقل قول:
این مورد خیلی عجیبه. چطور میشه آخه؟! ممکنه فایل ها سیستمی یا hidden شناخته بشن که نشون نمیده. با برنامه swiss manager یه نگاه بکن ببین فایل ها چی هستن.
Printable View
نگاه كردم پسوندش 3gp بود.نقل قول:
این مورد خیلی عجیبه. چطور میشه آخه؟! ممکنه فایل ها سیستمی یا hidden شناخته بشن که نشون نمیده. با برنامه swiss manager یه نگاه بکن ببین فایل ها چی هستن.
خوشگل پسر چه ربطي به firewall داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ادم وقتي نميدونه ميگه نميدونم اوكي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا اگه ميشه يكي طريقه فلش P990 رو با SETool (باكس) اموزش بده...وقتي فايل رو انتخاب مي كنم و فلش رو ميزنم ميگه:
Prepare your PDA and connect it..
يعني بايد چيكارش كنم؟
من خاموش ميكنم كابل سرويس رو وصل مي كنم ولي چيزي اتفاق نميفته:18::18:
سلام دوستان.
چطور میشه sms هامو از موبایل بندازم رو کامپوتر.
با phone explorer نشد.ینی کانکت نمیشه. با همون برنامه روی cd موبایل نمیشه؟؟
خواهشا سریع. شاید بعد از ظهر گوشیمو بفروشم واسه همسنم عجله ای هستم.
سلام من امروز گوشیمو از طریق اینترنت آپگرید کردم در هیچ جای کار هم اینترنتم قطع نشد بغیر از اینکه بعد از دانلود کامل سیستم عامل از اینترنت بر روی کامپیوتر خود موبایلم خود بخود روشن شد و حالا در صفحه اش می نویسه No organizer software sccring : 462 بهم بگید حالا باید چی کار کنم .
1 - گوشی شما که خود به خود ریستارت میکنه یه بار گوشیتو آپدیت کن درست میشه .
2 - با باز شدن فیلیپ گوشی با سیستم عامل سیمبین میاد بالا یعنی موقعی که فیلیپ بسته است مثل یه گوشی معمولیه ولی وقتی که باز میکنی وارد سیستم عامل میشه یعنی با هم متفاوت هستن به همین دلیل وقتی یه برنامه رو باز کردی در حالت فیلیپ باز وقتی که فیلیپ رو میبندی برنامه هم بسته میشه چون کارکردشون متفاوته پس نمیتونید مثل گوشیهای تاشو با باز شدن فیلیپ و بسته شدن فیلیپ عمل وصل و قطعی تلفن رو ایجاد کنید .
3 - در مورد اس م اس ها هم بگم که نمی تونید کپی کنید تو کامپیوتر و بخونید تنها کاری که میتونید انجام بدید گرفتن بک آپ از گوشی هستش که تمامی اطلاعات داخل گوشی به داخل کامپیوتر ریخته میشه البته غیر قابل خوندن
4 - در مورد مشکل حین آپدیت هم بگم که تا حالا نشنیدم همچین چیزی . اگر گارانتی داره ببر برای گارانتی وگرنه به گروه support سونی اریکسون ایمیل بزن . احتمالا" بار اول یه جواب اتوماتیک برات بیاد ولی اشاره به آدرس ایمیل مرتبط با مشکلت رو میکنه و حتما" هم جواب خوبی میتونی دریافت کنی که خیلی خیلی بهتر از این ور اونور بردنه.
موفق باشید
من دو باره عمل آپگرید رو انجام دادم و درست شد
بچه ها سلام
من بلدم چه جوري فلش رو مداوم روشن بزاريم حتي در موقع فيلم برداري هم ميشه اگه بلد نيستيد بگيد تا بگم
آقا معذرت كه اين سوال پيش پا افتاده رو مي كنم. شايد جاشم اينجا نباشه ولي چون با بچه هاي اينجا بيشتر آشنا بودم گفتم همين جا بپرسم.
منظور از i-phone چيه؟:31:
سلام.کسی میدونه تو p990 جه طوری میشه از فریم ها برای گرفتن عکس استفاده کرد؟هر کی از همه زودتر راهنماییم کنه از همه مردتره
تو ، تو همون قسمت اوليه تنظيمات عکس ، روي With Frame بزار و بعد فريم هايي که دوست داري انتخاب کن و روي چکماي گوشه ي تصوير يه کليکي بکن ( البته توي فليپ open ) ولي بلد نيستم که خودم فريم اضافه کنم
حالا کسي بلده فلشه گوشي مداوم روشن باشه و حتي بتوني توي فيلم برداري روشنش کني ؟!؟!؟!؟ حتي بدون برنامه اگه بلد نيستيد بگيد تا بگمتون