بهترینش هندزفری میوزیک ادیشنه. اسمش رو دقیقا یادم نیست..نقل قول:
هندرفری بلوتوث هم میتونه گزینه مناسبی باشه.
Printable View
بهترینش هندزفری میوزیک ادیشنه. اسمش رو دقیقا یادم نیست..نقل قول:
هندرفری بلوتوث هم میتونه گزینه مناسبی باشه.
:8: بيشترم برام كيفيت صفحه و پخش موزيك مهمه.:8::10:
من ميخواستم N73 Music Edtion بخرم اولا ميخواستم ببينم از نظر ضمانت ايراتل بهتره يا اتصلات دوما قيمت Music Edtion چنده الان ؟
ببین این چیزهایی که گفتی با هم فرق دارن ....نقل قول:
کیفیت صفحه P990 به نظر من شفاف تر و واضحتره .....
اما پخش این 2 تا گوشی به پای N73 هم نمیرسه.....
نقل قول:
منم مي دونم فرق دارن اگه فرق نداشتن يك كدومو مي گرفتم مي خوام ببينم نسبت به قيمتشون كدومم به صرفه تره بگيرم.يك سوال ديگه ميگن الان 5700 گارانتي نداره.:18:
آموزشش رو بدید خواهشا. در ضمن اون ورژنی که شما گفتید برای گوشی من اصلا وجود نداره یعنی شما میگید گوشی رو به عقب برگردونم!!!نقل قول:
5.0705.3.0.1 این ورژن گوشیمه اما اونی که شما گفتی که عقب تر از اینه (4.0726 ) همون آموزش اول رو بدید ممنون میشم.
با تشکر از توجهتون.
مطمئنی گوشیت N73 است ؟ ورژن 5.0705.3.0.1 مربوط به N70 میباشد.:41:نقل قول:
Sony ericson بی خیال اگه واسه صدا میخاینقل قول:
فقط N73
ببخشید N70 بغل دستم بود اشتباه شد واقعا سوتی بزرگی بود حالا اگه آپدیت کنم درست میشه؟:11:نقل قول:
الان چند ماهی میشه که ایراتل هیچ گوشی رو گارانتی نمی کنه البته اینو از نمایندگی اصلیش شنیدم . آخرین قیمتی که دارم 390 هستش خیلی مفت شده :5:نقل قول:
من با me با اکثر گوشی هایی که حرفی واسه گفتن 3250 p990 w800 و ... داشتن کل انداختم :46:ولی صاحب اکثر گوشی ها آخرش اعتراف می کردن که ان73 ام ای صدای خدایی داره بعضیا هم دوست نداشتن کم آوردن گوشیشونو باور کنن:31: البته دوربین عالی n73 رو هم نباید فراموش کرد قابلیت اتوفکوسش یه دنیا می ارزه. شک نکن ...نقل قول:
آیا میشه از n73 به جای وبکم استفاده کرد؟؟؟؟؟؟
اگه میشه توضیح بدید و برنامشو اگه داره بذارید
ممنون
با سلام...
منم N73 me خريدم
منتها چون گوشي از دبي اومده دفترچه راهنماي عربي داره..
كسي راهنما فارسي و يا انگلسي اون رو جايي سراغ داره؟..
ممنون ....
8)
الان این گوشی تو بازار ساخت کجاست
خبر دارین تو سایت gooshishop اختلاف قیمت ان73 با موزیکال 5000 تومن
دوست من توی در طبقه زیر همکف علاالدین یه مغازه ای هست که فقط دفترچه و CD راهنمای استفاده از گوشی رو میفروشه .....نقل قول:
بله من هر روز به این سایت سر میزنم اما به واقعیت قیمتهاش اعتماد ندارم .....نقل قول:
وستان من چندتا بازی داشتم روی گوشی نصب کردم ولی تصویرش نصف گوشی رو میگیره فرمتهایی که پشتیبانی میکنه چی هاست
من مي خوام يك فروند n73 بگيرم از كجا بفهمم كه اصله يعني ساخته فنلانده؟ با چه گارانتي بگيرم خوبه؟؟
باید بازیهای مخصوص n73 رو نصب کنی : 240 * 320نقل قول:
گویا اولین پستم رو دارم برای شما می فرستم ...نقل قول:
البته قبلاً به دلایلی از این فروم رفته بودم ...
در هر صورت رفیق بیا دانلود کن حالشو ببر ...
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=61864[/HTML]
از طریق یو اس بی براحتی میشه از n73 به عنوان وبکم استفاده کرد اما از طریق بلوتوث من هر کاری کردم نشد.
میشه یه نفر نحوه ریختن برنامه و بازی رو یادم بده (ببخشید من مبتدی هستم)
اگر هم قبلا زحمت این کار رو کشیدید فقط آدرسشو بهم بدید
ممنون:20:
اقا گوشی من هر بار زنگ میخوره RESTART میشه. همه میگن چرا گوشیتو خاموش میکنی؟
آپدیت با dial up چقدر طول میکشه؟
برنامه یا بازی یا هر چی رو میریزی تو گوشیت. مثلا تو مموری فولدر other . بعدش با file manager میری اونجا رو فایل کلیک میکنی و بعد نصب ....نقل قول:
یا اینکه گوشیتو با یو اس بی یا بلوتوث به کامپیوتر وصل میکنی و برنامه pc suit رو اجرا میکنی وقتی کانکت شد. حالا هر وقت رو برنامه ها یا بازی هایی که میخوای نصب کنی دوبار کلیک کنی و بعد yes رو بزنی و بعد ok و بقیه مراحل نصب ...
يكي جواب منو بده:19:نقل قول:
اصل و بدل با هم فرق دارن از نظر ظاهری. تابلوئه. اما اگه منظورت اینه که فنلاندی اصل باشه. فکر نکنم به این راحتی ها بتونی تو بازار پیدا کنی.
من می خوام امروز یا فردا n73 بخرم (امروز سوم مرداد 86) لطفا قیمتش را بگید چنده ؟
یعنی چند بخرم خوبه ؟
حدود 380 معمولي و موزيك اديشن 405 تا 410:10:نقل قول:
این مال سری 60نقل قول:
میشه مال ان73 رو هینجا بذاری
ممنون
بیا عزیزم ..
اینم لینک مستقیم ....
کد:http://www.series60v3.com/plugins/p13_download_manager/ftpfiles/apps/Warelex%20Mobiola%20WebCam%20USB%20v1_04.rar
اینم برای بلوتوث
کد:http://www.series60v3.com/plugins/p13_download_manager/ftpfiles/apps/Warelex%20Mobiola%20WebCam%20Bluetooth%20v1_00.rar
[QUOTE=peikesaba;1349688]من می خوام امروز یا فردا n73 بخرم (امروز سوم مرداد 86) لطفا قیمتش را بگید چنده ؟
یعنی چند بخرم خوبه ؟[/QUO
دوست من اگر به فکر 5 -10 تومان هستی هیچ وقت نمیتونی بگیری بازار ایران نوسان داره هر روز باید منتظر بشینی شاید فردا ارزون بشه بزن به دریا اخرش 30 تومان بیشتر ضرر میکنی
[QUOTE=peikesaba;1349688]من می خوام امروز یا فردا n73 بخرم (امروز سوم مرداد 86) لطفا قیمتش را بگید چنده ؟
یعنی چند بخرم خوبه ؟[/QUO
دوست من اگر به فکر 5 -10 تومان هستی هیچ وقت نمیتونی بگیری بازار ایران نوسان داره هر روز باید منتظر بشینی شاید فردا ارزون بشه بزن به دریا اخرش 30 تومان بیشتر ضرر میکنی
قیمت دیروز 369 تومن بود......
قیمت موزیک هم 395 تومن ........
[quote=madscoother;1352253]سلامنقل قول:
من N&# music edition خریدم تو همین هفته.
قیمتش 385 تومن بود و من 380 خریدم.
البته طرف آشناست.
گزینه ی خوبی رو در نظر داری.
[quote=madscoother;1352253]پیشنهاد دوستمون رو من هم قبول دارمنقل قول:
الان پایین ترین قیمت موبایله
شاید هم فردا 4 تومن پایین بیاد اما به ریسک و صبرش نمی ارزه
همین الان برو و بگیر
من هنوز موفق به خرید نشدم میشه یک کم در مورد n73 internet edition توضیح بدین تو ایران هست یا نه ؟ قیمتش ؟ ممنون
دوست من با یک تغییر Product Code میتونی به اینترنت ادیشن تبدیل کنی....
سلام من 2 هفته پیش ان 73 موزیکال گرفتم ولی دوربین کا 800 بنظرم بهتره ولی چون گرفتم باید تعریف ان 73 کنم ولی اگه کا 800 صدای ان 73 رو داشت حتما کا 800 میگرفتم در ضمن قسمت گالریش زیباست ولی یه مشکلاتی داره مثل مرتب نشدن فایل ها بر اساس حروف الفبا یا تفکیک فیلم و عکس که سونی اریکسون همه اینا رو داشت انشا الله کا 850 که دوربینش 5 مگاپیکسله صداش درست شده و آخر سال 2007 میاد بازار اونو میگیرم