نقل قول:
مرورگر اپرا بیشتر سایت ها را نمی تواند نشان دهد- ولی UCWEB6 بیشتر سایت ها را نشان می دهد.
Printable View
نقل قول:
مرورگر اپرا بیشتر سایت ها را نمی تواند نشان دهد- ولی UCWEB6 بیشتر سایت ها را نشان می دهد.
ابراميني رو تا حالا تست كردي سيمبين منظورم نيست جاواش همه ي سايت ها رو شبيه pc مي ياره از همه بهتره يك بار تست كن
[QUOTE=ABAYAN;2347525]سلام هیچکس مشکل ما رو حل نکرد ! ولی خودم حلش کردم:31:نقل قول:
اشکال از نصب برنامها یا فایلهای دیگرنبود پس چی بود؟:21::18::27:
خوب می گفتی اشکال چی بود
نقل قول:
با تشکر امتحان نمودم .
در مینی اپرا چطور صفحه را ذخیره می شود کرد؟ وارونه نشان دادن فارسی را چطور باید برطرف کرد ؟
ucweb6 یه نظر کمی بهتر می رسد !
سلام ببخشید یکی دو روزی نبودم!:11:نقل قول:
اگه داخل گوشی برای رم پسورد گذاشته باشی و رم رو با رمریدر به سیستم وصل کنی سیستم پسورد رو نمی پرسه ودرایو رو خالی نشون میده !باید پسورد رو داخل گوشی ریموو کنی :18:
اگه یادت نباشه که پسورد داری و رم رو داخل گوشی هم فرمت کنی باز هم سیستمت اونو نمیشناسه ولی گوشی فرمت رم رو از fat به raw تبدیل میکنه بای بای:5:
سلام
من ميخوام يه گوشي سيمبين دار هم بگيرم ببينم چجوريان. حوصلم از جاوا و سوني اريكسون سر رفت برنامه توپ واسش كمه
فقط چون خيلي وقت نيست كه كا 810 گرفتم پول ندارم زياد براي گوشي اضافي. ميخوام يا n70 ساده بگيرم يا n72 . خودم نظرم رو n70 هست! كدومش بهتره ؟ به جز 3g و دوربين دوم و كارت مموري چيزه ديگهاي نديدم كه فرق داشته باشه
نقل قول:
برای مموری خود رمز قرار دادم و بعد از نصب نرم افزاری , مموری به محض ورود به گوشی دستگاه را از هستی ساقط میکند و باید باتری گوشی و مموری را در بیاورم تا دوباره بدون مموری کارکند ؟ مموری خود را روی چند دستگاه دیگر قرار دادم ولی آن گوشی ها هم کارشان به باتری در آوردن کشید در رم ریدر هم کار نمیدهد آیا راهی برای نجات اطلاعات خود بدون فرمت مموری وجود دارد؟
سلام دوستان
من Fscaller را برای N70 نصب کردم اما عکس رو کامل نمیاره. میشه تمظیمات اون رو بهم بگویید . سرو کله زدم اما نتونستم.
با سلام
من یه n70 آلمانی یه دو ماه پیش گرفتم بعد دو ماه هر روز یه دنگی سر ما در میاره
یه روز هرکاری کردم نتونستم برم sms هایی که برام امده بخونم تا مموریش در آوردم
دوباره گذاشتم درست شد
یه یک هفته بعد من هر چی فیلمو عکس می گرفتم دو تا ازش ذخیره می کرد...
حالا بعد سه روز اصلا دیگه دوربینش کار نمیکنه .....
مشکل این گوشی ما چیه؟ امکان داره ویروس گرفته باشه ؟ ولی من با آنتی ویروس رو خود گوشی
یه بار کل گوشی رو اسکن کردم چیزی پیدا نکرد !!
از بچه ها کسی هست ما رو راهنمایی کنه؟؟
دوست من متاسفانه گوشی N70 زیاد گوشی خوبی از آب درنیومده و زیاد هنگ میکنه ....
ولی مثل اینکه برای شما دیگه خیلی مشکل داره ..
اتفاقا گوشی خیلی خوبیم هست(حداقل بود! وقتی که n95 وجود نداشت) اصلا هم هنگ نمیکنه من با 2 گیگ هم امتحان کردم ولی خب مال دوستمون بد شانسی بوده که گوشیش اینطور از آب دراومده در ضمن گفته ساخت آلمان هست!!نقل قول:
خب معلومه با مقایسه با گوشی های دیگه ان 70 کندتر +....نقل قول:
اونم به خاطر ورژن نرم افزاریش هست من شنیدم که فیلم بردا ریش از ان73 بهتره:5:
شماره های اول کلیک رو نگاه کنی یک خبر داره راجع به انتخاب بهترین گوشی سرگرمی سال 2006 که توی اون n70 به عنوان بهترین گوشی انتخاب شد با وجود گوشی مانند n73 و n93I در بازار اون زماننقل قول:
بعد برای سرعت هم handy taskman و font ای که برای تبدیل s60v2 به s60 v3 تو همین فوروم گفته شد پاسخ دهی n70 رو انی می کنه ده برابر سریعتر از ورژن کارخونه
ان 73 هم داره پیر میشهنقل قول:
چه برسه به ان 70 که جزو مدل های قدیمی به شمار میاد
حتی وقتی تو سایت ان سری نوکیا میری
اون جزو سری اولد گذاشته !!
در مورد این که فیلمبرداری ان 70 هم بگم
که به هیچ وجه از ان 73 بهتر نیست
چون هم ان 70 داشتم هم ان 73!
من همیشه با نظراتت موافق بودم علی جان الا این یک دفعه
من اولا گفتم سال 2006 نه 2008
در ضمن فیلم برداری رو تخصصی نگاه کن
تو یک شرایط یکسان با هر دو در یک زمان فیلم برداری کن بعد با نرم افزارهای تست کیفیت فیلم مثل همین کورپلیر (دو تا فیلم رو بفرست تو یک گوشی) بعد برو تو قسمت بنچ مارک کور پلیر و فیلم ها رو تست کن
تا ببینی که n70 یک فرم بر ثانیه بیشتر فیلم برداری می کنه و تو ادیو سمپل ریت هم کیفیت بیشتری داره
با سلام خدمت دوستان
من يه گوشي N70 دارم كه مشكلش اينه كه خيلي دير فولدرها رو به خصوص فولدر موزيك رو خيلي دير مياره. لطفا راهنمايي كنيد كه مشكل از كجا هست. با تشكر
برای سریع تر شدن منوت این رو بریز
برای سریع شدن گالری و موزیک باید بعضی برنامه ها رو نریزی مثل nokia mapsکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=208414
تو گوشی من باز شدنشون 3 ثانیه طول می کشه (n70 )
برو ببین چی ریختی که کند شد
بدون مموری تست کن اگر فرقی با مموری نکنه اشکال از یک فایل تو درایو c وگرنه e
سلام من يه برنامه ميخوام كه بتونم عكس هام رو به اندازه صفحه n70 در بيارم
راحت با برنامه های گرافیکی مثل photoshop میتونی( البته اگه از روی کامپیوتر بخوای )نقل قول:
با خود گوشی هم image resizer برنامه اش باید باشه
سلام به دوستان می خواستم بدونم که گوشی n70 را چگونه میشه فلش کرد
اگه میشه برنامهی فلش ان را هم بزارید ممنون.
سلام
خسته نباشيد .
اگه ميشه مشكل منو حل كنيد :
من از contact ها روي مموري backup دارم . مدتي پيش گوشيم خراب شد و ديگه هم درست نميشه . چون دخترم يه 2 ساعتي گوشي رو گذاشته بود توي يه ليوان پر از اب . بگذريم . حالا با هر گوشي N70 ديگه اي كه ميخوام contact ها رو restore كنم موقع بالا اومدن هنگ ميكنه . چه كار بايد بكنم ؟ چه جوري ميتونم شماره هامو برگردونم ؟
ممنون
کسی میتونه طریقه فلش n70 رو همراه فایل آخرین ورژن فلشش و نرمافزار فلش رو بگه
backup گرفتن از مخاطبین ( contacts )
بهترین راه برای پشتیبان گرفتن از مخاطبین ( contacts ) در گوشی های سری N این است که اول در روی کارت حافظه (memory Card ) پوشه ای به نام contacts ایجاد شود سپس به منوی اصلی گوشی رفته و contacts را انتخاب کرده و در آنجا از options همه ی مخاطبین را انتخاب نمایید. (mark all)
سپس از options گزینه ی copy to memory card را انتخاب کنید .بعد از کپی شدن همه مخاطبین با برنامه مرورگر فایل ها مانند x-plorer آنها را در کارت حافظه ببینید و از انجا به هر جای دیگر گوشی کپی نمایید . می توانید پوشه contacts را در کامپیوتر خود یا روی CD ذخیره ی مطمین تر نمایید.
برای برگرداندن مخاطبین ( contacts ) موقع پاک شدن آنها به هر دلیلی باید انها را در پوشه ی مخاطبین ( contacts ) کپی نمایید . سپس در منوی اصلی گوشی مخاطبین ( contacts ) را انتخاب و از options گزینه ی copy from memory را انتخاب نمایید .
به نقل از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
salam baro bach gol
man ke harchi serch kardam peyda nakardam
kasi hast ke bedone chetor mishe nokia n70 ro flash kard
age emkanesh hast akharin fail flashesh ham bezarin ba narm afzare felashesh
mamnon az rahnemaeiton
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق قوانين انجمن فارسي تايپ كنيدنقل قول:
دوست من فلش کردن ان 70 علاوه بر برنامه احتیاج به باکس داره
در ضمن اگه تجربه ای ندارین اصلا توصیه نمی کنم با آزمون و خطا این کار رو انجام بدین !
کسی میتونه طریقه فلش n70 رو همراه فایل آخرین ورژن فلشش و نرمافزار فلش رو بگه?????????
n70 را چگونه میشه فلش کرد
file flas .nbu mikham(v.07
سلام من یک گوشی نوکیا N73 (music edition دارم چند وقت پیش رمزش را تغییر دادم ولی متاسفانه رمزش حالا یادم نیست و با کدهنای مخفی نوکیا از جمله# 2640*# هم نتونستم رمزش را بدست بیارم اگه میشه لطفا من را راهنمیئی کنید با تشکر
اینجا کلوپ ان70 نه ان73
ببینید همون طور که دوستان هم گفتند بهتره بدید بیرون براتون فلش کنه ولی اگر خواستی اپدیت کنید و اینترنت پر سرعت هم دارید باnokia updater که از سایت نوکیا قابله دریافته گوشی رو ارتقا بدبد
سلام
من یک n70دارم که خیلی سریع باطری خالی میکنه
3مدل باطری براش عوظ کردم ولی فایده نداشت
با طری اصلی با هولوگرام 3بعدی گرفتم فرقی نکرد
اینجوریکه باطری شارز کامل نشون میده ولی بعداز 3یا4 تماس کوتاه ناگهان batre lowمیزنه وخاموش میشه
بردمش علائدین گفتند آیسی تغذیه باید عوض بشه 30 تومن هزینه داره
البته فلش هم کردم اما نشد
لطفا اگر کسی در این مورد تجربه ای داره کمک کنه ممنون میشم
البته در تاپیکهای قبلی در این سایت دیدم کسی این مشکل را داشت نمی دونم حل شد یا نه
و اینکه گفتند 15تومان هزینه داره اکه کسی می دونه به منم بگه چون به من 30 قیمت دادن.
سلام دوستان خسته نباشید
من یه مشکل با N70 دارم و ارن اینه که گوشی من Missed Call ها را نمایش نمی ده اگه کسی بتونه کمکم کنه ممنون می شم .
عزیزم منم مشکلم همین بود خاموش روشن که میکنم خوب میشهنقل قول:
ولی گوشیمو تبدیل به موزیکالش که کردم واقعا خوب شد و مشکلی ندارم باش
اگه سوالی هست تو پروفیالم خبر بده من اینجا نمیام از بس شلوغه
راستی اگه با خاموش روشن خوب نشد یه فرمت بهش بده البته اولش اطلاعاتت رو کپی بگیر اگه خوب نشد و بلد نبودی فرمت کنی بگو بگیم بهت
اقایون ما یه سوال برام پیش اومده واونم اینه که
1 نوکیا n70 موزیک رم 2 گیگابایت رو ساپورت میکنه یا نه ؟
2 بالاترین ورزن گوشی n70 موزیک همان ورزن 30.01.2007 هستش یا بالاتر هم اومده ؟
{{{ البته مال من مال 30.01.2007 هستش rm 84 v 5.0705.3.0.1
3 بهترین رم 2 گیگابایتی که گوشی راحت اونو با هیچ مشکلی بخونه چی هستش ؟
{{{ چون ما یکی از دوستان برامون یه رمی اورد D V R S MMC 2 GB MICROSIM
حالا از یه هفته پیش تا حالا 5 دفعه هم گوشی هم مموری فرمت کردم چون یه بار رم و میخونه یه بار نمیخونه
توی این رم ریدرهای معمولی هم که میذاریم هم یه بار رم و میخونه یه بار نه؟
حالا هر کسی میدونه مارو هم راهنمایی کنه خیلی خیلی ازتون ممنون میشم با تشکر فراوان
سلام خسته نباشيد
N70 من وقتي رمش نزديك به پر شدن ميرسه ديگه از تو گالري موزيك باز نميكنه...
در ضمن گاهي اوقات ميس كال واسه خودش ميندازه بعضي موقع هم اصلاً ميس كالها رو نميندازه...
ورژنش هم 5.0609.2.0.1
كسي ميتونه كمك كنه ؟؟؟
مموریت چنده دوست عزیز بهتره یک مستر رست کنی