آقا راست میگه کار نمیکنه توی یه جای دیگه آپلودش کنید که مردم بتونن استفاده کنندنقل قول:
Printable View
آقا راست میگه کار نمیکنه توی یه جای دیگه آپلودش کنید که مردم بتونن استفاده کنندنقل قول:
آقا راست میگه من هم امتحان کردم کار نمیکنه توی یه جای دیگه آپلودش کنید که مردم بتونن استفاده کنند:19:نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
موارد زیر رو چک کن
1- روی آیکون سمت راست پایین صفحه کلیک کن ببین far هست یا نه اگه هست انتخاب کن دوباره امتحان کن
2- بعد از نصب یاهو مسنجر یه بار سیستم رو ری استارت کن
3- اگه تنظیمات یاهو مسنجر رو دستکاری کردی برو توی قسمت فونت و آریالarial رو انتخاب کن
4- اگه دیدی درست نشد یه بار یاهو مسنجر رو unstall کن و ری استارت و دوبار از نو نصبش کن
5- توی منوی استارت - کنترل پانل- regional and languge setting برو regionel option گزینه فارسی و ایران را انتخاب کن این قسمت اگه ست بشه مطمئنم مشکلت حل میشه
اگه مشکلت حل نشد دوباره پست بذار من خودم قول میدم مشکلتو حل کنم:20:
احتمالاً فونت پيشفرض YM روي سيستم شما نصب نيست. فونت فارسي نصب كن درست ميشه. اگه هم فونت فارسي نداري، فونت پيشفرض YM رو تغيير بده به Times New Roman.نقل قول:
عجب حكايتيه ها!نقل قول:
انگار مايكروسافت راضي نيست اين فايلو آپلود كنم. آخه من هر چي تست مي كنم مشكلي نداره ولي شما مشكل داريد. فكر كنم به خاطر طولاني بودن لينك توي Copy/Paste يكي از حرفهاش جا مي افته.
حالا ايندفعه 2 جاي ديگه آپ كردم:
اورجينال كردن ويندوز ويستا
کد:http://upload2.net/page/download/mKvxTUiD38fpzhy/Vsta+32+Bit.rar.html
براي اين كه ثابت كنم لينك قبلي هم سالم بود، اون رو بدون h t tp://w w w مي نويسم خودتون اون تيكه رو اضافه كنيد:کد:http://files-upload.com/files/488604/Vsta%2032%20Bit.rar
4shared.com/file/23666921/14a5bf6f/Vsta_crck.html?dirPwdVerified=8499d6de
امان از دست اين ممنوعيت hyperlink!
لبتاپ من دارای یک پارتیشن هست و می خوام اونو تبدیل به 2تا پارتیشن کنم.ولی هرکاری کردم با shrink نشد چون ارور میداد.حال راهی به نظرتون مبرسه که بتونم 2تا پارتیشن داشتهباشم.
ضمنا امکان داره بدون اینکه ویندوز اورژینال ویستا رو از دست بدم ، xp هم داشته باشم؟
مرسی ...
نمي دونم اكس پي رو ميشه روي ويستا نصب كرد يا نه. اما تقسيم كردن پارتيشن ها با Partition Magic بسيار راحت هست.نقل قول:
سلام
1-من می خواستم بدونم که ایا می شود قبل از نصب ویستا تشخیص داد که این دی وی دی ویستای من
چند بیتی است 32 یا 64 بیتی
اگر میشود روش تشخیص دادن را بگویید؟(قبل از نصب ویندوز ویستا )
2-از کجا بفهمم که تمام درایورهای من درست نصب شده باشد خصوصا گرافیک انبورد
و اگر درست نصب نشده باشد ایا برای سیستم مشکلی پیش نمیاید
ممنون میشوم اگر هر دو سوال من راپاسخ دهید
سلامنقل قول:
جواب سوال 1 رو نمي دونم اما فكر كنم اگه 64 بيت باشه خود به خود تشخيص بده كه سيستم شما 32 بيتي هست و نميشه روي اين سيستم ويستاي 64 نصب كرد ضمن اين كه معمولاً DVD ويستا 32 بيتي هست.
اما در مورد سوال 2 مشخصه كه درايورهاي مهم كه گاهي مشكل پيدا مي كنند صدا، مودم و گرافيك هستند. اگه صداي ويندوز كار كنه، يعني درايور صدا نصب شده نياز به چيز اضافه هم نداره. اگه مودم هم كار كنه يعني درايور مودم نصب شده. كارت گرافيك هم معمولاً خودكار شناخته ميشه ولي ممكنه براي استفاده از گزينه هاي StandBy و Hibernate نياز به نصب سي دي داشته باشيد كه اون هم مشخصه اگه اون گزينه ها كار مي كردند يعني مشكلي نيست.
ولي روي هم رفته فهرست تمام سخت افزارهاي نصب شده و نصب نشده رو مي تونيد در Device Manger ويندوز پيدا كنيد. يعني روي My Computer راست كليك كرده Properties رو بزنيد بعد هم دنبال Device Manager بگرديد. اونهايي كه نصب نشدند كنارشون علامت سوال گذاشته.
اگه اونو تبدیل یه دو پارتیشن کنی میتونی xp رو در درایو اول و ویستا رو در درایو دوم نصب کنی برای تبدیل هم با استفاده از نرم افزار Partition Magic که دوستمان گفننداین کار رو بکنی.نقل قول:
بله معمولا مینویسه x64 موقعی که 64 بیتی باشه.سوال دومی ام که جواب داده شده.
دوست عزیز پارتیشن مجیک تحت ویستا اجرا نشد.حالا باید چیکارکنم؟نقل قول:
خوب روی xp انجام بده یا از نرم افزارهای تحت ویستا استفاده کن.نقل قول:
چه نسخه اي رو نصب مي كني شما؟ آخه نسخه 6 (و ماقبل)، فقط تحت ويندوز 98 (و پايين تر) هست.نقل قول:
ضمناً اگه Norton Partition Magic جواب نداد مي توني Paragon Partition Magic رو امتحان كني. شايد جواب بده.
بعضی از نسخه های پارتیشن magic bootable هستند ومیتونی از طریق بوت درایوها رو پارتیشن بندی کنی یا از این نرم افزار که دوستمون گفت ویا نرم افزارهای مشابه استفاده کنی.نقل قول:
اصلاح مي كنم. منظورم از Paragon Partition Magic در واقع Paragon Partition Manager بود.نقل قول:
نقل قول:
خودم جوابمو پیدا کردم و اینجا توضیح میدم. شاید به درد بعضی دوستان بخوره.
تو قسمت setup مادربرد برین سراغ Integrated Peripherals . بعد قسمت On Chip SATA رو روی Manual بگذارید و بخش SATA Port0 Configure As رو روی SATA Port0 تنظیم کنید
به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه.
دوستان من وقتی میخواهم بازی bioshock را در ویستا اجرا کنم یه پیغامی میاد که نوشته
bioshock.exe has stopped working
windows can check online for a solution to the problem the next time you go online
check online for a solution later and close the program
close the program
حالا دوستان من باید چه کار کنم خواهشا کمکم کنید
بابا تو رو خدا یکی کمک کنه
مشخصات سیستمت رو بگو در ضمن از 2dvd بایوشاک استفاده میکنی یا 1dvd.
2تا dvd
مشخصات:
cpu amd4800x2 core/main:msi k9n/ram1gb/hard160sata\kard:8500gtasus
سیستم شما مشکلی نداره فقط درایور گرافیکت رو چک کن اگه میتونی جدیدش رو بگیر بعدش موقع نصب ببین داخل dvd یه نرم افزار داره اگه نبود از اینجا بگیر در ضمن ببین کرک نداره تو dvd اگه نبود همین فایل رو بگیرنقل قول:
کد:http://www.ag.ru/filez/vcredist_x86.exe
واسه درایور برو اینج
کد:http://www.nzone.com/object/nzone_bioshock_downloads.html
سلام.
یه سوال : ویندوز ویستای 64 بیتی با 32 بیتی چه فرقی داره؟
من سیستمم کاملا از ویستای 64 بیتی پشتیبانی می کنه حالا می خوام ببینم که 64 بیتی رو نصب کنم یا 32 بیتی رو؟
برنامه های مختلف روی 64 بیتی هم نصب می شن؟
دوست عزیز تونستم دانلودش کنم ولی هرچی گشتم نتونستم کرکش پیدا کنم.نقل قول:
اگر راهنمایی کنی ممنون میشم
غعلا نسخه 32 بیتی بهتره چون نرم افزار های 32 بیتی بیشتر هستند.نقل قول:
دوستان من چگونه میتوانمaero ویندوز ویستا را فعال کنم
مرسی
روی دستکاپ راست کلیک کن و گزینه personalize را انتخاب و window color and appearance را انتخاب و گزینه windows aero رو انتخاب وok بزن.
1=برای نصب ویستای 64 بیتی نیاز به کارت گرافیک داریم یا نه؟
ببخشید من یک سوال از مسئولین اینجا دارم.
تا ابد قراره همه سوالات راجع به ویستا رو اینجا بپرسیم؟؟؟؟؟؟
فکر نمیکنید کار عاقلانه ای نیست؟
مثلا فرض کنید یک تاپیک بزنیم برای xp و بگیم سوالات xp همه اونجا.
یا یک تاپیک بزنیم و بگیم همه سوالات اینترنت و شبکه اونجا
یا اصلا یک تاپیک بزنیم بگیم همه سوالات رو اونجا بپرسیم! یک فروم یک تاپیک! خوبه!
فکر کنم دیگه وقتش باشه که ویستا هم مثل xp و سایر چیز های دیگه از این تاپیک خارج بشه.
اگر می خواهید که پخش و پلا هم نشه سوالاش خوب زیر مجموعه براش بزنید، پس زیر مجموعه برای کجاست؟
وقتش هم الانه. بابا نا سلامتی ویستا یک سیستم عامله نه یک برنامه جزئی. هزاران سوال میشه دربارش پرسید. اینجا دیگه همه سوال می کنند و همه سوالا با هم قاطی میشه و هیچ کس به جوابش نمیرسه.
نمیدونم والا، بلکه یکی یک نگاه به این پست هم بکنه!
تاپیک ما رو که بستید، همین جا دوباره سوال میکنم :
سلام
این ویستا اجازه دستکاری خیلی از فولدر ها رو نمیده، هی access is denied میده.
باید چه کرد؟
ویستای 64 بیتی روی cpu های 64 بیتی اینستال میشه و 32 بیتی هم روی 32 بیتی (x86) . برنامه ها هم باید بر طبق همین ساخته شده باشند. البته معمولا 32 بیتی استفاده میشه. از سایر لحاظ نباید فرقی داشته باشند. یعنی برای نصب همون چیزها رو لازم داره.نقل قول:
من زنگ زدم به پیسی ورلد
برای دریافت ویستای 64 بیتی
انها گفتند برای نصب باید کارت گرافیک داشته باشی
من کارت گرافیک انبورد دارم
و 32 بیتی را نصب کردم
ولی 64 بیتی نصب نمیشود و ارور میدهد
ایا دی وی دی ایراد دارد یا برای نصب باید کارت گرافیک بخرم؟
زیر لب تاپم یک لوگوی ماکروسافت داره که سریال نامبر ویندوز ویستا هم روش نوشته شده.
حال سوالم اینکه میشه روی یک کامپیوتر دیگه ویندوز ویستا نصب کنم و از این سریال نامبر استفاده کنم؟
گرافیکonboard برای ویندوز 64 بیتی خیلی کند است وبرای استفاده باید حتما یه گرافیک خوب بگیری.نقل قول:
شماره سریال روی کامپیوتر دیگه کار نمی کنه اگر هم کار کنه خیلی زود لو میره بهتره از کرک استفاده کنی.نقل قول:
دوستان من ویندوز ویستا گرفتم ولی یه مشکلی دارم اولا که ویندوز ایکس پی رو کامیپتر نصبه و وقتی میخوام برای بوت ویستا برم نمیره برای نصب به جاش یه صفحه ی میاد مثل صفحه ای که وقتی تو ایکس پی میری تو run و تایپ میکنی cmd اون صفحه میاد و دیگه هیچی حالا تا اینجا
من از طریق ایکس پی تا حالا 3 بار نصبش کردم ویستا رو 32 بیتی منتها وقتی میرسه به مرحله اخر نصب یعنی کومپلیت اینستالیشن دیگه اصلا نصب ادامه پیدا نمیکنه و همینجور میمونه یه بار هم نصب شد اونم بار هم همون جای نصب گیر کرد ولی من کنترل و الت و دلیت رو زدم نصب ادامه پیدا کرد ولی دفعات بعد دیگه این روش جواب نداد کمک کنین؟
سلام
بچه ها من دوتا ویندوز رو سیستمم بود هم ایکس پی هم ویستا
حالا ایکس پی رو عوض کردم ولی وقتی میاد تو مستقیم میره تو ایکس پی دیگه ازم سوال نمیکنه با کدوم ویندوز بیام بالا
ویندوزا هم تو دو تا درایو مجزا بودن
حا لا چیکار باید بکنم تا با ویستا بیام بالا؟
ممنون
ببينيد زمانيكه شما در درايو C ويندوز XP و در درايو D ويندوز ويستا نصب ميكنيد در واقع درايو D ميشه Boot partition .زمانيكه ويستا داره روي درايو D نصب ميشه يكسري از فايلهاي سيستمي كه براي لود شدن ويستا لازمه در درايو C به صورت اتوماتيك كپي ميشه و در واقع درايو C ميشه System Partition يعني ويندوز فايلهاي مورد نياز خود را براي لود شدن از روي آن اجرا ميكنه.حالا اگر شما درايو C را فرمت كنيد قاعدتا ويندوز ويستا براي بوت شدن به مشكل برميخوره و پس از نصب ويندوز XP جديد مشاهده ميكنيد كه اثري از ويستا نيست و بنظر من چاره اي جز نصب مجدد ويستا باقي نميمونه.نقل قول:
کسی نبود جواب پست قبلی مارو بده؟
اولاً كارت گرافيك شما چند هست؟نقل قول:
اگه 128 به بالا باشه نبايد مشكلي داشتهباشيد.
ثانياً:
شما از كجا مي دوني سيستمت ويندوز 64 بيت رو ساپورت مي كنه يا نه؟ براي نصب ويندوز 64 بيت بايد پردازنده 64 بيت داشته باشي.