دوستان یه خورده منو راهنمایی کنید واسه نصب .می ترسم اطلاعات سیستم بپره اخه سیستم مال دوستمه نه خودم
Printable View
دوستان یه خورده منو راهنمایی کنید واسه نصب .می ترسم اطلاعات سیستم بپره اخه سیستم مال دوستمه نه خودم
دوستان من الان رو سیستمم suse نصب کردم و و از فضای خالی هارد استفاده کردم .حالا تو ویندوزم تو درایو c چند تا پوشه مربوط به suse وجود داره .چرا؟ اگه ویندوزم رو پاک کنم لینوکسم می پره؟
با سلام
چرا در لينوكس اوبونتو 9.10 و با مرورگر فاير فاكس وقتي صفحات وبي را كه توي كافينت گرفتم باز مي كنم صفحات و نوشته ها خوب ديده نمي شوند يعني ميشه گفت كلملت شكسته و با فاصله از هم نوشته مي شوند در حاليكه فونتهاي فارسي هم نصب هستند . و همچنين در وينوز صفحات كاملا خوب ديده مي شوند در كافي نت هم از فاير فاكس استفاده كردم
با تشكر
بله من هم دیدم ... البته فکر کنم با نصب کردن فونت های فارسی اضافه باید درست بشه ... احتمالا با ارتقا به 10.04 ذرست بشه... هر چند که این 10.04 با این پشتیبانی بلند مدتش به نظر من خیلی مشکل داره هنوز ... (توی کوبنتو تا حالا دو سه بار کرش کرده برنامه ها رو و یکی دو بار هم هنگ کرده :18: )نقل قول:
توصیه می کنم از پارسیکس استفاده کنی ... فکر کنم با اون مشکلی نداشته باشی .:10:
میشه دقیقا بگید چه جوری نصب کردید؟ روش نصب
متاسفانه من الان شدیدا سرم شلوغه ولی با تمام این اوصاف خودم هر روشی نصبی رو که توی نت دیدم به کار بردم نتونستم
در ضمن اگه لینک این برنامه روهم بدید ممنون می شم
من الان از یکی همین سوال رو پرسیدم
ولی نتونست کمکم کنه ، منم خودم هر کاری میک نمی تونم چیزی رو نصب کنم می گم یکی بیاد از بیخ بگه شاید من دارم اشتباه می رم
چه فایل های deb چه.tar.bz2
ولله تا جایی که من می دونم ! روی ntfs نمیشه کرنل رو نصب کرد ...نقل قول:
درایو رو فرمت می کنه دیگه ! ولی مثلا اگه به میزان فضاش احتیاج داری می تونی با استفاده از برنامه فرمت لینوکس رو توی ویندوز اجرا کنی ...
توی اوبنتو هم همین طوریه دیگه ! :20:
ممنوم اما من اوبونتو رو روی ntfs راحت نصب کردم..شما حتما تست نکردی دوست عزیز..اینو نمی دونم !نقل قول:
با سلام
دوستان من مقالات سايت رو كه مي خونم ادرس سايت hezardastan.org ( اگر درست نوشته باشم ) براي اكثر مقالات يا راهنما ها هست ولي وقتي به ادرس مورد نظر ميروم ادرس موجود نيست و فكر كنم سايت expire شده
ايا ادرس ديگه اي هست ؟
با تشكر
با سلام
خوب دوستان هنوز جوهر اون سوالم خشك نشده يه سوال ديگه دارم
من الان اوبونتو 9.10 رو دارم و پارتيشن home حاوي اطلاعاتي است كه برام مهمه البته اين پارتيشن از پارتيشن root جدا است
حوب حالا اگر من بخوام اوبونتو 10.04 و كوبونتو 10.04 رو با هم نصب كنم بر روي اوبونتو 9.10 قبلي .
چطور ميتونم اين كا رو انجام بدم . 50 گيگ فضاي براي لينوكس در اختيار دارم كه الان اوبونتو 9.10 روش نصبه ؟
پارتيشن home قبلي من در اين حالت نصب دو توزيع از بين ميره ؟
بهترين حالت تخصيص حجم پارتيشن (50 گيگ )بين اين دو توزيع لينوكس به چه صورت است ؟
من جايي خوندم كه محيط kde رو وقتي با گنوم با هم نصب كنم كمي مشكلات داره براي همين مي خوام دو توزيع رو با هم نصب كنم ايا اين مشكل واقعا وجود داره يا نه
من ويندوز 7 هم دارم كه نمي خوام پاك بشه .
با تشكر از شما
Linux has a number of different formats it can use for sections of the hard disk, the most popular being ext2 and ext3 (others include reiserfs, xfs and jfs)نقل قول:
NTFS support is not good for Linux - it's probably the worst filesystem you could try to install Linux on, TBH.کد:http://www.linux.ie/newusers/beginners-linux-guide/partitioning.php
این دو تا لینک فکر کنم کمکتون بکنه :)کد:http://www.linuxquestions.org/questions/linux-newbie-8/installing-linux-on-an-ntfs-partition-434216/
ونقل قول:دوستان منتظر جواب شما هستمنقل قول:
با سلام
دوستان من مقالات سايت رو كه مي خونم ادرس سايت hezardastan.org ( اگر درست نوشته باشم ) براي اكثر مقالات يا راهنما ها هست ولي وقتي به ادرس مورد نظر ميروم ادرس موجود نيست و فكر كنم سايت expire شده
ايا ادرس ديگه اي هست ؟
با تشكر
با تشكر
بله این هزاردستان زمانی ویکیی بوده برای خودش ! ولی گویا سایته الان پخ پخ هست !!! شما به این جا مراجعه کننقل قول:
ubuntu.ir
wiki.ubuntu.ir
forum.ubuntu.ir
با سلام
در پارتيشن بندي چقدر به ساخت پارتيشن boot نياز داريم ؟
مقالهاي در مورد نصب دو توزيع كنار هم ؟
دستورات خط فرمان در كوبونتو با اوبونتو با هم فرق مي كنند چون من امروز دستوري مثل nautilus رو زدم پيغام داد كه نصب نيست ؟
با تشكر
اگه منظور شما حجمشه، 80-90 MBنقل قول:
نه چون گنوم ندارید ناتیلوس نداریدنقل قول:
sudo dolphin بزنید.
با سلام و تشکر
نه منظور من بودن يا نبودن اين پارتيشن هست چون اکثرا بيان شده که براي نصب لينوکس به سه پارتيشن home / - root - swap نياز داريم و در يک مقال هم کلا روي اين پارتيشن boot و وجود اون براي نصب لينوکس اشاره کرده بودنقل قول:
اگه منظور شما حجمشه، 80-90 MB
مقالهاي در مورد نصب دو توزيع كنار هم ؟
اين dolphin به غير از اينجا در چه جاهاي ديگري جايگزين شده .؟ ايا کاربرد ديگري هم دارد ؟
در مورد گرفتن کدکهاي پخش فايلهاي mp3 و براي نرم افزار ammork و. کسي ميتونه راهنمايي کنه . ميخوام اونها رو از کافي نت بگيرم و به سيستم خونه که اصلا به اينترنت وصل نيست انتقال بدم در اوبونتو کمي پيش رفتم ولي الان دارم از کوبونتو 10.04 استفاده مي کنم و يا اگر از دوستان کسي اونها رو داره اپلود کنه ممنون ميشم
با تشکر
اگر فقط یک توزیع نصب میکنید بهتره جدا نکنید (لزومی نداره)نقل قول:
dolphin یکی از نرمافزارهای مدیریت فایل در KDE هستنقل قول:
با سلام
پس در صورتي نياز هست كه اين پارتيشن جدا باشه كه دو توزيع رو نصب كنيم ؟نقل قول:
اگر فقط یک توزیع نصب میکنید بهتره جدا نکنید (لزومی نداره)
دوستان در اين مورد خيلي به كمك نياز دارم چون در كوبونتو هيچ اهنگ و هيچ پخشي ندارم لطفا راهنمايي كنيدنقل قول:
در مورد گرفتن کدکهاي پخش فايلهاي mp3 و براي نرم افزار ammork و. کسي ميتونه راهنمايي کنه . ميخوام اونها رو از کافي نت بگيرم و به سيستم خونه که اصلا به اينترنت وصل نيست انتقال بدم در اوبونتو کمي پيش رفتم ولي الان دارم از کوبونتو 10.04 استفاده مي کنم و يا اگر از دوستان کسي اونها رو داره اپلود کنه ممنون ميشم
با تشكر
نه لزومی ندارهنقل قول:
پس در صورتي نياز هست كه اين پارتيشن جدا باشه كه دو توزيع رو نصب كنيم ؟
سلام، دوستان حرفه ای در حیطه لینوکس.
من میخوام کار با لینوکس رو به صورت حرفه ای شروع کنم. هم برای استفاده شخصی، هم به عنوان سرور برای شبکه ها. استعدادشم فراوون دارم :-) توی چند سال گذشته، به صورت تفریحی از توزیع های مختلفش استفاده کردم، ولی الان میخوام تخصصی وارد بشم، خودم فدورا و ردهت رو انتخاب کردم برای استفاده شخصی و سرور. گرافیکشم اصلا واسم مهم نیست، خودم با محیط ترمینالش بیشتر حال می کنم. سایت های مختلف فارسی و انگلیسی رو هم چک کردم برای انتخابم. ولی میخوام از تجربه شما هم استفاده کنم،
از شمایی که بیشتر از توزیع های مختلف لینوکس استفاده کردید، درخواست می کنم که پیشنهاداتون رو بهم بگین.
ممنون.
طبعا واسه حرفه ایها Debian و Slackware توصیه میشه ولی واسه سرورها بهتره توضیعی رو انتخاب کنید که پشتیبانی قوی در این حوزه داشته باشه که به نظر من همون ردهت اینترپرایز خوبه.
آقا اصلا نیازی نیست شما چندین پارتیشن بسازی در اصل همون دو تا / و swap کفایت میکنه.حالا اگه بخوای چند تا توزیع رو هم نصب کنی دیگه واسه بقیه لازه نیست جداگانه swap بسازی همون swap قبلی رو توش مونت کن.که بیخودی حجم هاردت رو هم مصرف نکرده باشینقل قول:
با سلام و تشکرنقل قول:
پس من اگر بخواهم دو توزيع رو با هم نصب کنم وبراي هر کدوم پارتيشن home رو جداي از root داشته باشم نياز به اين تعداد پارتيشن دارم
توزيع اول - home - root - swap
توزيع دوم - root , home
درسته ؟
ضمنا لينوکس چرا اينقدر حساس است نسبت به کارنت گرافيگ . من براي نسخه 9.10 درايور کارت گرافيگم رو با هزار بدبختي دنلود کردم و حالا براي نسخه 10.04 اونو نصب کردم همه سيستم رو به هم ريخت در کوبونتو که ديگه محيط گرافيکي بالا نيومد و در اوبونتو هم بعد از نصب مينويسه گرافيک در حال low است
قبل از اينکه گرافک رو نصب کنم محيط خوب بود و قابل تحمل اما الان ديگه خيلي خراب شده و مي خوام دوباره نصب کنم
در ورژن 10.04 compiz fusion خودش نصب هست يا نه ؟ توي سيناپتيک ديدم به حالت سبز رنگ بود
با تشکر
با سلام
يه سوال ديگه هم داشتم و اون اينكه نوشتن دستورات در ترمينال به بزرگ و كوچك بودن حروف حساس است يا نه ؟
با تشكر
بله به حروف و کوچک حساس هست
در مورد سئوال اول کاملا درست متوجه شده اید فقط دوست عزیز یادت باشه توزیع دوم رو که نصب میکنی حالا یا در جریان نصب یا بعد از نصب و از تو خود لینوکس اون پارتیشن swap رو به این توزیع دومی هم معرفی کنی.
من درایور کارت گرافیکم که ATI هم هست رو روی اوبونتو 8.1 استفاده کردم و مشکلی نداشتم. روی ورژن های جدیدتر امتحان نکردم البته من روی سوزه 11 یکبار امتحان کردم که مثل شما کلا همچی ریخت بهم. احتمالا مشکل ناهماهنگی درایور با هسته جدید نمیتونه مشکل اصلی باشه چون ورژن کرنل پیشرفت اساسی نداشته بلکه گمون کنم ایراد از جای دیگه هستش. حالا شما اگه به مخازن اوبونتو دسترسی داری یکبار از روی مخازن اوبونتو درایور انحصاری کارتت رو نصب کن ببین چی مشه اگه هم به اینترنت پرسرعت دسترسی داری که چه بهتر. بازم اگه چیزی دستگیرم شد اطلاع میدم.
با سلام
چطور بعد از نصب اين كار رو انجام بدم ؟نقل قول:
در مورد سئوال اول کاملا درست متوجه شده اید فقط دوست عزیز یادت باشه توزیع دوم رو که نصب میکنی حالا یا در جریان نصب یا بعد از نصب و از تو خود لینوکس اون پارتیشن swap رو به این توزیع دومی هم معرفی کنی.
يعني در توزيع دوم در زمان نصب لازم نيست پارتيشن swap رو بسازم ؟
يك مشكل جديد هم پيدا كردم و اون اينه كه زماني كه مي خوام يك توزيع رو دوباره نصب كنم و يا براي نصب توزيع دوم امتحان مي كردم در قسمت انتخاب پارتيشنها به صورت manual و advanced فقط كل هارد نشون داده ميشه و پارتيشنهاي لينوكس و ويندوز به صورت جدا نشون داده نميشن . در قدم قبلي هم دو تا گزينه وجود داره . معمولا سه تا گزينه هست يكي براي نصب در كنار ويندوز و در درايو ويندوز توسط خود اوبونتو .
2 نصب بر روي كل هارد ديسك
3 نصب به صورت manual
با چن بار امتحان تونستم ديروز نصب كنم ما براي نصب توزيع دوم باز به همين مشكل بر خوردم
با تشكر
در مورد سوال اول می تونید حین نصب مشخص کنید و یا بعدا در خود توزیع که به صورت زیر هست، بر فرض اینکه پارتیشن swap شما hdb2 هست:نقل قول:
mkswap /dev/hdb2
swapon /dev/hdb2
بعد چک کنید ببینید با دستور free در ترمینال این پارتیشن کار می کنه یا نه.
اگر مشکلی پیش نیومد فایل /etc/fstab رو باز کنید و خط زیر را اضافه کنید:
توجه کنید که hdb2 رو باید با توجه به نام پارتیشن خودتون عوض کنید، اینجا فقط مثال هست ممکن هست مال شما sda4 باشه!!کد:/dev/hdb2 swap swap defaults 0 0
مشکل دوم شما مربوط به لینوکس نیست و بدلیل پارتیشن بندی بد هست، به احتمال خیلی زیاد، شما پارتیشن لینوکس رو از پارتیشن primary هاردتون که c هم در اون منطقه هست برداشتید، اینکار باعث میشه با نصب یک سیستم عامل در اون کل هاردتون رو یکپارچه در نظر بگیره، پارتیشن لینوکس رو از قسمت primary بر ندارید.
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام وخسته نباشید
اول عذرخواهی از مسئولین این بخش که با ایجاد پست اضافه بی نظمی ایجاد نموده بودم.بنده ادامه سوالاتم را اینجا -و نه از اول- مطرح میکنم:
میخواستم توزیعی را انتخاب کنم و در عین حال از لینوکس هیچ اطلاعی ندارم؛بارها هم تکرار کردم اما باز توزیعهایی معرفی
شده اند که برای امثال من برای شروع کار سنگین هستند(مانند ردهت و فدورا).خودم چند گزینه مطرح میکنم،هر کدام بهتر بود راهنمایی بفرمایید(اگر خودتان بهتر میشناسید معرفی کنید):
ubuntu
mint
open suse
mandriva
kubuntu
در نهایت باز هم عذرخواهی به دلیل تکرا برخی مطالب.
با تشکر
یا علی
ازبین اینها، ubuntu.نقل قول:
سلام علیکم
ببخشید،اما یک سری سوال هست با اینکه مبتدیانه هستند ولی من را در تصمیم گیری مردد کرده اند:
چه فرقی بین ubuntu و mint و Opensuse وجود دارد،که از میان اینها معمولا ubuntu پیشنهاد میشود؟
در کدام یک از از این سه توزیع شخص ناواردی مثل من راحتتر میتواند با لینوکس کنار بیاید؟
آیا از برنامه های موجود در ویندوز برای لینوکس هم موجود هست(مانند اتوکد،سالیدورک،کاتیا و ....)؟اگر هست با همان امکانات یا کمتر؟
معمولا چه مقدار طول میکشد تا برنامه ای را که میخواهیم برای لینوکس پیدا کنیم؟
یادگیری لینوکس سخت هست یا نه؟چه مقدار زمان میبرد؟
بهترین منابع فارسی برای یادگیری لینوکس(و به طور کلی برنامه های متن باز) چی هست؟
با تشکر
یا علی
علت این که همواره به تاره کارها اوبونتو رو پیشنهاد می کنند، جامعه ی کاربری بزرگی داره و منابع یادگیریش هم زیاد هست، تقریبا هر سوالی که براتون پیش بیاد براش جواب هست، همین امر باعث میشه کابران رو به اوبونتو متمایل کنیم.نقل قول:
بهترین منبع، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین انجمن هست.
سلام علیکم
ولی یک سوال بنده بی جواب ماند:
آیا از برنامه های موجود در ویندوز برای لینوکس هم موجود هست(مانند اتوکد،سالیدورک،کاتیا و ....)؟اگر هست با همان امکانات یا کمتر؟
معمولا چه مقدار طول میکشد تا برنامه ای را که میخواهیم برای لینوکس پیدا کنیم؟
اگر میشود جواب دهید.
برای استفاده از برنامه های ویندوز در لینوکس پروژه ی wine هست که می تونید با اون برنامه های ویندوز رو اجرا کنید.نقل قول:
برنامه های معادل خیلی هستند، تقریبا برای هر کاری یک برنامه موجود هست، مگر موارد خیلی خاص.
مدت زمان پیدا کردن هم بستگی داره به خودتون! نمیشه گفت از تهران تا آمل چند ساعت راه هست! یکی ممکن هست با سرعت 200 کیلومتر بره و 20 دقیقه ای برسه یکی هم با سرعت 20 کیلومتر در ساعت و یک روز در راه باشه!
بسته داره چطور دنبال برنامه ی معادل بگردید، کلمات کلیدی در جستجو همواره مهمترین فاکتور هست.
سلام علیکم
تشکر بابت پاسخ کاملتان،اما میخواستم بپرسم در این پروژه wine که فرمودید برنامه بی هیچ عیب و نقصی اجرا میشود،یعنی همانگونه که در ویندوز اجرا میشود در لینوکس هم اجرا میگردد یا خیر؟
یا علی
خودتون چی فکر می کنید؟ :46:نقل قول:
مشخصا این شبیه سازی محیط، مشکلاتی هم داره، البته امروز دیگه خیلی کم شده مشکلاتش، قبلا زیاد بود! ولی خوب برنامه های مستقل به خوبی اجرا میشوند، برنامه های وابسته اما گاهی مشکل دارند، منظورم از وابستگی مثلا برخی برنامه ها به IE وابسته هستند و برای اجرا باید IE روی سیستم نصب باشه، ولی شما حتی با نصب IE در wine چون در واقع با یک برنامه اینکار رو کردید ممکن هست باز هم با پیغام های خطا مواجه بشید، ولی برنامه های مستقل به خوبی کار می کنند، یا حداقل کم مشکل!
منابع زیادی هم مصرف خواهد شد
در کل برای اینکه ببینید آیا برنامه ی شما قابل اجرا هست به سایت زیر بریدو در قسمت جستجو نام برنامه را تایپ کنید تا به شما لیست کاملی از قابلیت ها رو بده.کد:http://www.winehq.org/
برای مثال برنامه ی فوتوشاپ:
Adobe Photoshop CS3 (10.0)
همونطور که میبینید:کد:http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=version&iId=6584
قابل اجرا نیست.نقل قول:
Installer crash in a moment without any alert.
ولی
Adobe Photoshop CS2 (9.0)
قابل اجراست ولی با تعداد کمی از مشکلات.کد:http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=version&iId=2631
سلام من هيچي از لينوکس بلد نيستم آموزش نصب wine 1.2 rc1 رو براي لينوکس توزيع سوزه 10.2 ميخواستم
دوست عزیز نسخه ی 10.2 دقیقا 3 سال و نیم پیش عرضه شد! شاید بهتر باشه قبل از نصب wine ابتدا یک نسخه ی بروز از این توزیع رو نصب کنید، نسخه ی 11.2 و یا factory رو بگیرید و نصب کنید تا از آخرین بروزرسانی ها براحتی استفاده کنید، و البته از بسته ی wine هم بهره ببرید.نقل قول:
نسخه ی مورد استفاده ی شما در دنیای لینوکس مانند ویندوز 95 هست در دنیای ویندوز! :46:
img{-moz-force-broken-image-icon:1;}سلام علیکم و خسته نباشید
میخواستم بپرسم اسفاده از wine امنیت را پایین نمی آورد؟به این دلیل پرسیدم گفتم شاید چون برنامه هایی را که در لینوکس قابل اجرا نیستند را اجرا میکند،اشکالات امنیتی را که این نرم افزارها در محیط ویندوز داشته اند را نیز با خود به همراه بیاورند؟
با تشکر
یا علی
بدون نگراني براي ويروس هاي ويندوزي مي تونيد از wine استفاده كنيدنقل قول:
سلام من جديدترين نسخه اونتو نسخه لايف رو يا لينک دانلود يا لينک سفارش ميخوام!؟