ولا من vpn میزنم تازه سرعت بهتره میشهنقل قول:
Printable View
ولا من vpn میزنم تازه سرعت بهتره میشهنقل قول:
احتمالا چیز پی انت بی کیفیته من دارم رو L2TP راحت کامل میده و درجا باز می کنه ، اگر چیز پی انت تنظیمات داره بزارش رو udpنقل قول:
سه تا تست گرفتم امروز به ترتیب ساعت 7 صبح - 17/30 عصر و 21:45 همین الان - فقط تفاوت تو کیفیت رو ببینید
اگر صبرکنم تا آخر شب بازتست بگیرم شک نکنید بدتر میشه میاد زیر 1 مگ اون تست آخر
سرعت دانلود همین الان : 500 کیلو بر ثانیه / سرعت استریم : 110 تا 220 کیلو بر ثانیه
سرعت از سرور داخلی 1800 کیلوبرثانیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم پینگ و پکت لاس سرور اروپا در csgo جا داره از دیده بان تشکر کنم
سرویس 16 مگابیت و سرعت دانلود 350 کیلوبایت
عن به تمام معنا و مفهوم!
نقل قول:
با اینترنت مخابرات با همین vpn بدون هیچ کاهش سرعتی کانکت میشم دیده بان نت همون کاری رو داره میکنه که پیشگامان میکنه سرعت vpn رو حتی محدود هم نکرده قطع کرده حتی یه پیج ساده هم با vpn بالا نمیاد چون پورتهایی که میده واسه پیشگامان هستش
من راحت وصل میشم الان با L2TP و اصلا مشکلی نداره فقط pptp دیر وصل میشه که همه جا همینه ..نقل قول:
سرویس 16 مگ
مایکروسافت رو اصطلاحا به whitelist خودشون اضافه کرده اند (حدود 1 سال و اندی پیش)نقل قول:
ولی اینترنت بین الملل خیلی وقت است که سرعت پایینی دارد. از داسان و سیدباکسم فقط 300 تا 350 کیلوبایت سرعت داره.
الان دیده بان چند روزه نوسان پینگ داره عین خیالشونم نیست تو بتلفیلد شدیدا لگه ولی با شاتل درسته ....همین الان تست کردم
با pptp و l2tp با اینترنت مخابرات هیچ کاهش سرعتی ندارم ولی با دیده بان کاهش سرعت خیلی زیاد هستش سرعت دانلود از 200 کیلوبایت بیشتر نمیشه شاید پورت vpn رو برای خط من محدود کردند.اکانت l2tp که داری رایگان هستش یا پولی؟
من هفته دیگه سرویسم تمومه ،برام حجم مهمه. بیام ؟؟نطرات ضد و نقیضه
رو آسیاتک من فقط سرور دو کشور عموما خوبه. بقیه افتضاحن. یه چک این نکته رو بکن . آلمان و هلند.نقل قول:
و اینکه معمولا ،رو یک سری از سرورها یه دانلود میزنم 100 میده. و از همونجا 5-6 تا میزنم 5 تا 100 میده. با ایرانسل زدم اوکی هست و شنیدم یکسری از پورتهاش ماله آسیاتکه. ممکنه همین هم عاملش باشه.
________
راستی منم آسیاتک دارم @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دفعه قبل گفت ،خوبه . فقط این افت سرعت از روز به شب رو هم دارید شما
پولینقل قول:
حتما سرعت نتت بده که اینجوری میشه چون دیده بان ملوم نیست کیفیتش ربطی به وی پی ان نداره
یه تست سرعت بزار داخلی و خارجی
افت دیشبم داشتم ولی کمتر بود ، چند شبه اینطوری شده قبلش درست بودنقل قول:
چقدر بود. چون تو عکس از 16 رسیده بود به 1 مگ که گذاشته بودن. منم کرجی هستمنقل قول:
الان هم تو دانلود کامل سرعت میده و هم تو استریمینگ یوتیوب ولی تو تست بد نشون میده که مهم نیستنقل قول:
screenshot های تست سرورای داخلی و خارجی رو از speedtest خواست بزارم p30world این error رو داد :
توجه مهم
امکان ارسال لینک فعال ( قابل کلیک ) و عکس ( قابل مشاهده ) برای کاربران جدید امکان پذیر نیست .
تست داخلی تا 8 مگابیت رسید ولی خارجی سرور آلمان و هلند از 2 مگابیت بیشتر نشد
پشتیبانی زنگ زدم گفتش سرورای ما با سرورای خارجی مشکل داره vpn هم گفت همه ی شرکتها همینند یعنی کاهش سرعت دارند ولی با مخابرات من هیچ کاهش سرعتی ندارم ، حجم بالا میدند ولی کیفیت اینترنتشون پایین ، از آواگستر کسی اینترنت داره ؟ من میخوام از دیده بان جمع اوری بزنم برم آواگستر ، 8 مگابیت 350 گیگابایت حجم میده ، 16 مگابیت هم 500 گیگابایت حجم میده
o-v-p-n- اگه رو UDP باشه کار نمی کنه فقط رو TCP کار می کنه که خیلی کنده .....
تست با دو سرور خارجی و یه داخلی
سرعت دانلود با IDM : 1800 کیلوبایت بر ثانیه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
یه 6 ماهی راحت بودم با جشنواره ای که از پیشگامان گرفته بودم.
الان که داره تمام میشه اومدم تعرفه ها رو نگاه کردم دیدم خیلی تغییر کرده :mellow:
دنبال یه جشنواره خوبم دوباره 6 ماه یا یکسالی بگیرم راحت باشم.
پیشنهادی چیزی دارین؟ ممنون
احساس استیصال دارم ، نه ovpn کار می کنه ینی وصل میشه سریع قطع میشه ، رو L2TP هم نه یوتیوب باز میشه نه تلگرم ، PPTP هم شدیدا کنده ، عملا رو تی وی هیش کاری نمی تونم انجام بدم ، @#$%$# ......
دیده بان یه ساله داره 16 مگ فک کنم طرفای 600 باشه قیمتش ، باید زنگ بزنی من تو خرداد خریدم 530 تومن ، به نظرم خوبه ، به شرط ازشون بگیر ، بگو اگه گرفتم بد بود پس میدم ، به نظرم بهترین جشنواره باشه حجمشم 24 ترا ، تو این اوضاع داغون که همه جا خرابهاز هیچی بهترهنقل قول:
من دوروزه ازشون تو سایت خودشون شکایت کردم وضعیتم نرمال شده اون چند روز پیش که خیلی خراب بود شبا تعطیل بود کلا
تست الان
تو بازی Battlefield V با نت دیده بان لگه و صفحه بازی لرزش داره اما با شاتل اصلا نداره و کاملا استبل هست ، الان یه هفته ست اینطوریه ، پینگ ثابته ، پینگ تا روتر هم همین طور ولی تو بازی لگه ...سرعت و غیره و هم خوبه فقط همین موضوع خیلی تو مخه ، فعلا باهاش نمیشه باز کرد
از ساعت ۱۱ ، سرعت خیلی کم شده به همراه تایم اوت بالا.
شماها که میدونید سرویس این ارایه دهنده های قارچی که حجمای ترابایتی و کیفیت اشغال میدننقل قول:
چرا اصلا تمدید میکنید یا خرید میکنید؟
چون ترافیک بالاش وسوسه کننده هست. یه بار ایرانسل 50 گیگ هدیه بهم داد ولی سرعت اونقدر پایین بود که عملا 5-6 گیگ بیشتر نشد استفاده کنم :biggrin:نقل قول:
مشکل اینجاست ، نمیدونم دیده بان رو تخلیه کردم ، بعدش کجا برم ؟نقل قول:
من تقریبا تمام سرویس دهنده هایی که مرکز مخابراتی ام پشتیبانی میکنه رو ازشون سرویس داشتم ، یکی از یکی بدتر ،
اخریش های وب بود که از بس اورسل میکردن، از بعد از ظهر به بعد نمی تونستی یک کلیپ ۳۶۰ رو بدون بافر ببینی ، بعدش هم دیگه اصلا اینترنت ۴ مگ به بالا نمیفروختن!
خودمون هم موندیم چیکار کنیم ، برای یک اینترنت باید این همه دردسر داشته باشیم.
من آخرین بار ظهر بتلفیلد بازی کردم که شدیدا لگ بود الان تو بازیم اصن عجیبه از اون موقعی که به مدیرش توپیدم لگ رفته ، هیچ چیزی رو هم تغییر ندادم چون یه هفته قشنگ لگ بود و با شاتل بازی میکردم ...واقعا آدم میمونه چی بگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پیشگامان 8 مگ
اوضاع پیشگامان شبا خیلی بیریخته :biggrin:
شنبه با درخواست تخلیه و یه شکایت به 195 ،تا ظهر نشده تخلیه شد. ولی پورتم رو هم جمع آوری کردن ،که برا همین امروز تازه وصل شد.
اولین نکته که تو ذوق زد. این بود که باید خودم پنل میساختم. و با رفتن تو پنل فهمیدم ،با شرکت درپیتی طرف هستم. اینقدر پنل ابتدایی و زشت و گمراه کننده و بی قابلیت بود که داشتم دنبال حجم باقیمانده میگشتم و تهش دیدم اون بالا ،کم میشه.ریز مصرف که شاهکاره 3 تا زده با یه تایم آغاز و پایان . و حجمهای متفاوت مصرفی وزده 1.78 مصرفی بعد میبینم مصرفم رو bw meter کلا حدود 800 مگ بوده و دیدم از حجم بالا هم 800 مگ کم شده.موندم این چه وضعشه.
فردا زنگ میزنم ،اگه این وضع باشه و شنبه به 195 شکایت میکنم.
1571 هم مدام اشغاله ،باید به کرمان هی زگ بزنم
عاره پنلش بدجور داغونه شرکتی که به نظرم اصلا خرج نمی کنه و فقط نتو وصل می کنه به حزییات اهمیت نمیده ..نقل قول:
اگه خطت میکشه بگو بزاره رو فست بعد تست پینگ بگیر بزار ببینیم چنده
پینگم 140 هست. مثل آسیاتکنقل قول:
_____
آسیاتک هم تک دانلود رو vpn مشکل داشت و باید چند تا رو با هم میزدی. البته رو حالت تک دانلود 500-600 میداد
ولی رو آسیاتک داخلی مشکل نبود.این رو داخلی هم ،همین مشکلو داره.
و تک رو ،300 میزنه.
من یه بار به مدیرش گفتم چرا افت سرعت پیش میاد کمبود پهنا دارین ؟ گفت نه مسیرامون پر میشه ، وقتی اینجوری میشه حتی داخلی هم خراب میشه مال منم چند روز پیش اینجوری بود ، کلا نتش نوسانیه تازه حالا مال من خوبه چون مرکزمون خوبه خیلی جاها افتش بیشتره ، فست رو هم اگه میتونی فعال کن ...نقل قول:
راه حلش تنها چند دانلودیه. یه دونه گذاشتم دانلود بهم داد 310.نقل قول:
دو تا گذاشتم رو هم 560 ،سومی رو گذاشتم شد 710.چهارمی رسید 860
حتی با vpn هم ،همین اتفاق تکرار شد.
فقط زنگ میزنید اعتراض،نگید این مدلی جواب میده. چون بفهمن.ممکنه برا همینم مشکل درست کنن.
بگید دانلود میکنم 300 تا سرعت میده. ولی تو مودم رو 8 هست سرعتم.ددرستش کنید.
خب خود شما تو تاپیک شاتل گفتین با فیل-تر شکن ها به شدت مشکل داره، با وجود اینکه میدونیم بحث فیل-ترینگ سراسری و مرکزی هست چرا یه شرکتی باید بیاد یه همچین مزاحمتی برای مشترکینش درست کنه؟نقل قول:
نتیجه اینکه تو این خراب شده همه شرکت ها آشغالی هستن و انتخاب بین بد و بدتر هست، خیلی فرقی نداره متاسفانه
داداش به شدت با ی سری از پروتکل ها و پورت ها مشکل دارهنقل قول:
ولی دیگ حداقل سرعتش و پینگ که مشکلی نداره....
خب اوکی سرعت و پینگ مشکلی نداره ولی اینترنت بدون فیل-تر شکن اصلا معنی ندارهنقل قول:
من چرا باید برم سمت شرکتی کاسه داغ تر از آش میشه و سرخود محدودیت اضافی ایجاد میکنه؟؟
این وضعیت وی پی انها درست هم میشه یا دائمیه
من 80 تا سرور وصل کردم. بالاترین سرعت 160 بوده.
ظهر خوب بود . الان ترکیده
چیز پی انت چیه ؟نقل قول:
پروتکلشو تغییر بده بزار رو L2TP یا ovpn اگه کلاینت داره
مال من رو L2TP کامل میده
---------------------------------
تست رو L2TP تو روتر .
تو IDM هم 1800 کیلوبرثانیه میده