سلام
در فریمور جرنال در حالت انتخاب شبکه auto چنانچه سیمکارت tdd در مودم بزاریم به کدام آنتن متصل میشود همان tdd یا نزدیکترین آنتن(fdd)؟
Printable View
سلام
در فریمور جرنال در حالت انتخاب شبکه auto چنانچه سیمکارت tdd در مودم بزاریم به کدام آنتن متصل میشود همان tdd یا نزدیکترین آنتن(fdd)؟
سیم کارت TDD فقط به آنتن TDD وصل میشه. اون سیم FDD هست که در حالت Auto ممکنه به TDD وصل بشه یا به FDD.نقل قول:
سلام
در فریمور hi web امکان انتخاب fdd وtdd وجود دارد؟
بله وجود داره.نقل قول:
سلام دوستان عزیز
من یک مودم مبین نت b612s خریدم که میخام انلاک ش بکنم
فریمور ش هست 11.192.05.00.1472
سیم ها رو به صورت صحیح به حای خودش لحیم کردم و جمپر رو هم گذاشتم و روشن کردم
ولی اصلا ویندوز 10 نشناخت
حتی صدای وصل شدن دستگاهی هم نیومد
ویندوز رو عوض کردم و ویندوز 7 نصب کردم
باز هم اصلا سیستم هیچ گونه دستگاهی رو نشناخت
بردم یه مغازه ای که مودم آنلاک می کنه
به سیستم اون هم که تمام درایورها نصب بود باز هم شناسایی نشد
کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه
اگه اتصال سیم هام ایراد داشته که دیگه مغازه که اینکاره بوده . چرا اونجا شناسایی نشد .
آخر مغازه داره گفت این ورژن اصلا قابل آنلاک شدن نیست . پورت یو اس بی ش بسته شده ؟
آیا درسته یا کار من اشکال خاصی نداشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آداپتورو به برق زدی که صدای اتصال نیومد؟نقل قول:
دوستان کدوم فریمور امکانات خوب و پایداری مناسبی داره ؟
های وب , مبین نت یا ... ؟
سلام دوستان.
من مودم i60 ایرانسل رو باز کردم، تو ویندوز 10 هر کاری کردم جواب نداد که نداد. حتی با خاموش کردن driver signiture reinforcement هم پیغام usb device unrecognized میده. و متاسفانه اصلا هم دسترسی به ویندوز 7 ندارم. غرب تهران کسی جاییو میشناسه ببرم آنلاک کنن؟ ممنون
این فایل رجستری رو تو ویندوز ۱۰ اجرا کنید، مشکل حل میشه.نقل قول:
دوستان کدوم فریمور امکانات خوب و پایداری مناسبی داره ؟
های وب , مبین نت یا ... ؟
آیا امکانش هست که به جای سیم مسخره این رو روی مادر برد لحیم کرد ؟
اینم نر
دوستانی که این مودم رو دارند یک تست بکنن
اسمش اینه:
PCB Mount USB A Type
من الان نگاه کردم توی عکس های شما عزیزان حتی جای 2 تا پایه این رو هم داره که البته خودش با لحیم پر کرده
برای PCB Mount USB A Type البته فکر کنم male بهتر باشه
به اینصورت؟نقل قول:
دقیقانقل قول:
:n09:
نقل قول:
عزیز اگر عنوان شده سیم چون برای مبتدی ها اسانتره
بله امکانش هست .اولین بار اینکاررو درسایتهای خارجی انجام دادن محل قرارگیریشم ازپشت قاب مودم باید ایجادبشه
آرهنقل قول:
اصلا نشناخت
یکی از دوستان میگه این ورژن اصلا آنلاک نمی شه
فقط ورژن پایین تر انلاک میشه
نقل قول:
می تونید از "کانکتور USB-A مادگی ایستاده" استفاده کنید.
الان قیمت مودم ایرانسل با مودم هوایی توی همه جا تقریبا یکیه اما چرا بعضی ها با مودم ایرانسل مشکل سرعت داشتن . مودم ایرانسل مشکل داره ؟
الان شما کدوم رو پیشنهاد می کنیم بگیریم ؟
اون مودم هوآوی که میگین احیانا که از سایت دیجی کالا قیمت نمیکنین؟نقل قول:
اگر بله اون در اصل مودم مبین نت هست به جای مودم آنلاک هواوی به مردم میندازن!
اینجا بیشتر توضیح دادم
خب الان برای خرید بین دو تا شرکت مبین نت و ایرانسل کدوم بهتره ؟ با توجه به اینه پست های اول این نشون میده مودم ایرانسل یه مشکلی داره ! :n29:نقل قول:
شما هر کدوم رو بگیرین آپدیت کنین اون مشکلات حل میشهنقل قول:
فقط نکته ای که باید توجه کنین اینه که اپراتور ها معمولا سیمکارت جدا نمیدن
یعنی اگه نیاز به td-lte مبین نت دارین مودم مبین نت بخرین
اگه نیاز به td-lte ایرانسل دارین مودم ایرانسل بخرین
تا بعدا دچار مشکل خرید سیمکارت نشین
ایرانسلشو خواستی من با سیم کارت موجود دارم برا فروش .من معمولا چون در سایت پرشین تولز کاربران با تخفیف بسته ها را شارژ میکنند با ایرانسل راحترم . فایلهای آنلاک هم که برا دانلود قرار دادم بعد آنلاک هم از هر فریمور هم اپراتوری میتونی استفاده کنی و همه سیم کارتها را میخونه .
البته بنظر من برا استفاده از اینترنت 4G بهتره آنتن هم بگیری بنظر من این مودم بدون آنتن کمی آنتن دهیش روی 4G ضعیف هست مثلا نسبت به B525 که خوب البته اون بهترین مودم بازاره و گرونترین ولی من باز به اونم آنتن زدم برا استفاده با حداکثر سرعت
خوبیش اینه که هر دو هواوی هستند و با نرم افزار Ltewatch-h کار میکنند و میشه رو lte advance گذاشتشون رو باند ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰
البته حواست باشه آنتن برا اینترنت ثابت TD-LTE کاربرد نداره چون پورت آنتنها فقط به قسمت اینترنت 4G LTE وصل هست
سلام دوستان عزیز،
وقتی ltewatch روی حالت lte advance گذاشته میشه این قسمت چه مشخصاتی رو نشون میده؟
برای من از همون فرکانس قبلی که انتخاب شده بوده رو نشان میده، الان ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ انتخاب شده؟
من به هر دو فرکانس به صورت تنهایی وصل میشم
و دوستان کسی اپلیکیشن HuaweiManager داره؟
سایت اون بنده خدا دامنه اش منقضی شده من توی نت فایلی از اون نسخه پیدا نکردم
جناب بلوچی ممنون از ارسال لینک تاپیک
اون صفحه رو نگاه کردم بودم مستقیما لینک دانلود از سایت توسعه دهنده دانلود می شد و سایتشون فعالا از کار افتاده.
سعی کردم یک نسخه ی قدیمی باز هم پیدا کنم این از فایل apk از یک سایت یوتیوب مانند عربی پیدا کردم.
نرم افزار اندرویدش هم اصلا قسمت تجمیع فرکانس ها رو نداره.
یک فایل js هم داشت که میشه روی مرورگر فعال کرد فرکانس ها رو تغییر داد من افزونه Tampermonkey روی کروم نصب کردم جداول نشون میده ولی فرکانس رو تغییر نمیده
اگر بشه یک نسخه از مدیریت مودم پیدا کرد که با node.js و api مودم بشه تغییرات رو اعمال کرد چه بهتر
این هم ورژن عربی قدیمیش :
E5186 Toolbox رو امتحان کردی ؟نقل قول:
من رو هواوی B525 هم همین مشکلو دارم با هیچ نرم افزاری نمیشه تجمیع رو رو ۲ باند دستی فعال کنم تنها راهش این بود که رو lte advanced که میزارم بعضی وقتا خودش میره رو 4.5G و تو مودم +4G نشون میده .
تنها راهش ۲ چیز هست :
۱- برنامه نویس این برنامه ltewatch یه ورژن بده که بشه ۲ باند را در حالت lte advanced انتخاب کرد
۲- یکی یه نسخه از فریمور مودم را برداره ادیت کنه و ابن گزینه انتخاب ۲ باند را توش فعال کنه
برای ویرایش فریمورها نیاز به لینوکس هستش که من یکی زیاد کار کردن باهاش رو بلد نیستم. یه کم تلاش کردم که فریمور ویرایش شده رو Repack کنم اما متأسفانه فایل قابل فلش نبود. دوستان همین تایپک که تو آنلاک مودم نقش داشتند، اگه یه کم همکاری می کردند مسلما می تونستیم فریمورهای ویرایش شده خوبی بسازیم.نقل قول:
اگه انتخاب شبکه به این شکل ویرایش می شد خیلی عالی بود.
در صفحات قبل تا قسمت اکسترکت کردن و ادیت فایل های فریمور دوستان راهنمایی کردند اگر امکان داره یکی از دوستان وارد لطفا راهنمایی کنه که چطور فایلهای اکسترکت شده و ادیت شده را باید دوباره Repack کرد که مودم بشناسه و قبول کنه و بشه فریمور را آپلود و آپدیت کرد .
این عکس بالا هم جالب بود از کجا ک کدوم آدرس آوردیدش ؟ لینک دارید ازش ؟
چند روز پیش که تو گوگل جستجو می کردم دیدمش. مال یه فریمور ویرایش شده ای برای مودم B525 که توی یه سایت عربی گذاشته بودند.نقل قول:
مهم نیست برای چه مودمیه:n02: لینک دانلود یا نسخه فرمویر هم بفرمائید چی بوده... یا اینکه لینک فروم رو بدیننقل قول:
چند ورژن از این نرم افزار امتحان کردم ظاهرا به درستی متصل نمیشهنقل قول:
نقل قول:
برای ویرایش جزئی و دستی خیر به لینوکس نیازی نیست
بقیه کاربرها را نمیدونم با همون لینک فرمویرشو که زحمت کشیدی دادی امتحان میکنم اوکی بود اول بشما خبر میدم
آره فایل ها معمولا با نوت پد قابل ویرایش اند. اما اصل همون Repack کردندشونه که یه قسمت هاش باید با لینوکس انجام بشه.نقل قول:
با برنامه HManager می تونین دو تا فرکانس 1800+2600 FDD به صورت دستی قفل کنین. برای مودم B612 تجمیع تأثیری نداشت. روی B525 تستی بکنید ببینید نتیجه ای می گیرید.نقل قول:
من تو محیط ubuntu فایل اکسترکت شده Web Ui رو با فرمانبه فایل Bin تبدیل کردم اما برای Repack نهایی همه فایلها به یک فایل Bin موندم. یکی از کابران 4pda می گفت برای Repack نهایی باید از qhuaweiflash تو همون محیط ubuntu استفاده کنی.کد:find | cpio -o -H newc -F ../image_09.bin
البته تو فایل فریمورها ویرایش شده، که به جای bin تبدیل به فایل EXE کردند، یک سری فایل های دیگه ای دیده میشه. کسی می دونه قضیه این فایل های جدید چیه؟ برای exe کردن یه اسکرپتی وجود داره که فکر کنم فایل ها رو تبدیل به exe می کنه.
فایل های BIN رو نمیشه جدا جدا با balong فلش کرد؟نقل قول:
سوال دیگه اینه که این فایل ها sign ندارن که نشه فایل های غیر فریمور اصلی روی مودم فلش کرد؟