دوستان این علامت سیمکارت چیه اومده بالای صفحه ادمین dt350؟ نه انتن دهی میاد از ظهر نه اینترنت داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Printable View
دوستان این علامت سیمکارت چیه اومده بالای صفحه ادمین dt350؟ نه انتن دهی میاد از ظهر نه اینترنت داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سيم كارت رو چك كنين ي وقت جابه جا يا بيرون نيومده باشهنقل قول:
انتن ندارين فعلا
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
زنگ زدم اپراتور۷۰۷ گفت مودمتون نه رو حالت LTE و نه رو حالت وایمکسه، گفت ریستور کنید درس میشه، ریستور کردم درس شد، نمیدونم چرا اینطوری شد یهو، شاید از برق کشیدم یهو، اخه دکمه ON OFF نداره که از برق کشیدن مضر شه براش[emoji45]نقل قول:
از کجا خریده بودی که پس گرفت؟نقل قول:
دوستان، کسی رو TD انتن فول داره؟ اگه هست لطفا تستش رو بذارید تا ببینیم با حداکثر انتن سرعت چه تفاوتی میکنه، البته مناطق باهم متفاوتند ولی حد سرعت دستمون میاد...
سلام دوستان یه سوال دیگه سرعت دانلود من رو 4 مگ دقیقاً فیکس هستش میخواستم ببین تنظیماتی چیزی نداره بیشتر بشه(مودم DT-350)
مگابیت یا بایتنقل قول:
۴ مگ سرعت داری میخوای بیشتر بشه؟ دم شما گرم!:n06:نقل قول:
فکر کنم مگابایت بوده منظورش دوست خوبمون.
تهران خلوت شده سرعت ها یه خورده بیشتر شده، حداقل برای من اینطوری شده. بین ۱۷-۱۹ مگابیت نوسان داره.
من انتنم فولهنقل قول:
منتها انجمن نمیزاره عکس ارسال کنم(کاربر جدید)
سرعت دانلود تو Idm زیر ۳.۵۰۰ نیست بین ۳۶۰۰ تا ۴۲۰۰ نوسان داره
سلام
آیا راهی برای آنلاک این مودم زاغارت DT 350 پیدا شده؟
آیا مودمی غیر از این مودم تو بازار هست که 3500 مگاهرتز رو ساپورت کنه؟
دوروزه مودم GP-2101 گرفتم.سه خط آنتن پر هست.روز اول سرعت از 8مگ بالاتر نمیرفت.بعد از حاموش روشن کردن مودم امروز سرعت میانگین حدود 15مگ بود.نهایت سرعت تا چقدر میتونه باشه و آنتن تاثیر داره؟
چون مودم وسط خونه هست و اگه بزارم لب پنجره آنتن دهیش بهتر میشه.قبلا وایمکس داشتم هرچقدر آنتن داشت تاثیری تو سرعتش نداشت
بله منظورم سرعت دانلود هستش که حدوددای 4 مگابایت بر ثانیه دانلود میکنمنقل قول:
البته من برای یکروز مودم Z6000 داشتم(4 روز پیش) که تو شب حدودای 8 شب سرعت دانلود 7 مگابایت بر ثانیه بود
سرعتت با TDD اونم CAT4 کاملا استاندارده و ۷ خیلی هم زیاده واسه TDD، همونطور که میدونی مبین نتم که TDD CAT4 اورده سرعتو ماکزیموم تا ۴۰ مگابیت یا همون حدودای ۵ مگابایت اعلام کرده، مودم های CAT6 TDD که بیان سرعت عادیت میشه همون حدود ۷ و بالاتر.نقل قول:
امروز یک مودم 2101 با حجم 150 گیگ یک ساله خریدم ولی آنتن دهی تو منطقه ما اصلا خوب نیست.زنگ زدم ایرانسل میگه اگه کارشناسی که میفرستیم تایید کنه 45 روز طول میکشه تا پولت رو پس بدن.از این ور هم تعطیلات شروع شده و باید نزدیک دو ماه منتظر بمونم.میخوام ببینم کسی تجربه ای در این مورد نداره؟راه حلی نیست زودتر پس بدم.
اگه کسی هم خریدار باشه میفروشم.
مودم ثابت با 150 گیگ حجم یک ساله
مودم رو همین امروز خریدم.
مدل مودم: GP-2101
حجم بسته خریداری شده: ۱۵۰ گیگ یک ساله
متاسفانه در منزل ما که در حاشیه اهواز قرار داره آنتن نداد و مجبورم بفروشم.
شماره موبایل: 09357975097
رو دیوار و شیپور بذار بره سریع، ولو تو تعطیلات،نقل قول:
مطمئنی بیرون خونه تست کردی؟ اگه یدونم انتن داد نگهش دار و با پشتیبانیش تماس بگیر
مگه قبل خرید نقشه پوششو بهت نگفتن؟
تنظیمات نورمال مودم باید چطور باشه؟
اگه بخوام رو پشت بوم بذارم،برای جلوگیری از بارون و گرد و خاک اهواز میتونم مودم رو توی یه کیسه پلاستیکی شفاف بذارم؟
روی آنتن دهیش تاثیر نمیذاره؟
اگه شما چاره دیگه ای دارین بفرمایید
نقل قول:تو دیوار گذاشتم.
دو تا خط آنتن دارم،سرعت دانلودم با دانلود منیجر بین ۲۴ کیلوبایت تا ۲ مگابایت در نوسان هست ولی سرعت بارگذاری صفحات تو مرورگر خیلی کمه،برنامه دیوار رو به عنوان مثال خیلی کند باز میکنه و عکساش رو هم نشون نمیده.
تازه دوباره با ایرانسل تماس گرفتم میگه برای ما سرعت دانلود ملاکه!!!
مودم رو بیرون و تو ارتفاع سه متری گذاشتم،تنظیماتش تو بهترین حالت این جور بود:
RSSRP1: -85
RSSRQ: -8
نمیدونم خوبه یا نه؟
دوستان توجه داشته باشید که هر تست سرعت توی speedtest بیشتر از 48 مگابایت از حجمتون رو میخوره.نقل قول:
برای تست سرعت بهتره از دانلود منیجر استفاده بکنید،هم دقیقتره هم حجمتون رو بی خود هدر نمیده
با کیسه هیچ اشکالی نداره و تاثیری رو انتن دهی نداره،نقل قول:
یکم نتت اختلال داره که بعدا احتمالا برطرف میشه
تنظیمات سیگنالت که عالیه، زیر
95- خوب محسوس میشه فک کنم.
تازه هرچي سرعت بالاتر باشهنقل قول:
حجم بيشتر
اون شب ي تست نزديك ١٥٠ مگ حجم كم كرده
در كل تست زياد خوب نيست اعتياد مياره
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
نوسان سرعت دانلود اگه واقعا از 24 کیلوبایت تا 2مگابایت هست به سروری که ازش دانلود میکنی مربوط میشه .نقل قول:
پایین ترین پینگی که میشه گرفت با مودم های فضای بهز هست یا با مودم های رومیزی ؟
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
بالانرين سرعتي كه من از تي دي گرفتم
٦.١ مگابايت بود اونم ٣-٤ شب
با اس ان ار ١٣
دوستان برای اینکه آنتن دهی رو میخوام مقایسه کنم تو جاهای مختلف خونه
اعداد توی تنظیمات کدوماش مهمه و هر کدومش بالا یا پایین بودنشون مهمه ؟
این برای الانم :
RSRP0
-83 dBm
RSRP1
-81 dBm
RSRQ
-8 dB
SINR
16 dB
WB SINR0
16 dB
WB SINR1
18 dB
CINR0
15 dB
CINR1
16 dB
TX Power
-1 dBm
PCI
153
RSRP0
-83 dBm
RSRP1
-81 dBm
RSRQ
-8 dB
SINR
16 dB
WB SINR0
16 dB
WB SINR1
18 dB
CINR0
15 dB
CINR1
16 dB
TX Power
-1 dBm
PCI
153
مهمترين اون Snr هستشنقل قول:
يعي كن اون رو بتوني ببري بالا تا سرعت بهتري بگيري
دوستان یک سوال داشنم در رابطه با اینترنت ثابت و مودم می خواستم بدونم حداثر سرعتی که میده و سرعت متوسطی که کاربرا دارن به جه شکل هست ؟؟؟
و مودمش فقط باید سیم کارت ثابت باشه تا فعال بشه یا با همون سیم کارتهای معمولی هم فعال میشه؟
30نقل قول:
20
فعلا میشه
مگابایت یا مگابیت ؟؟نقل قول:
فعلا میشه یعنی میشه سیم کارت عادی روش بزاریم ؟ 4.5 رو جواب میده؟
ممنون
بیتنقل قول:
اره
ولی ۴.۵ نه
فقط به TD وصل میشه، حتی با سیم معمولی
ممنون عزیزنقل قول:
کدوم td lte خوبه
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
یعنی چی کدوم خوبه ؟ کدوم چیش خوبه ؟نقل قول:
یادم رفت کدوم مودم td lte خوب هستنقل قول:
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
من خودم Z6000 رو دارم و هی ریست میشد که بعد از آپدیت فریمور و گذاشتن وایرلس از N به G دیگه به هیچ عنوان ریست نمیشه و داره نرمال کار میکنه (روی N کلا مشکل داره و مودم همش ریست میشه کل مودم های Z6000 هم همین جوری هستن) ولی اگر میخواید روی N حتما وایرلس داشته باشید من GP-2101 رو توصیه میکنم چون ظاهرا دوستان باهاش مشکلی نداشتن ولی بعضا گزارش شده که حتی DT-350 هم مشکل ریست شدن وسط استفاده رو داشته در حدی که تنظیمات کارخونه ای میشه بعد از ری استارت شدننقل قول:
به لحاظ پوشش وای فای کدوم قوی تر هست ؟و میانگین سرعتی که می ده چقدر است ؟من مودم d100دارم ولی قصد دارم یک مودم دیگه بگیرم حالا بین فورجی و td lte موندم اگه td lte سرعتش بالاتر باشه می ارزه بگیرم قیمتش هم که مناسبهنقل قول:
اگه d100 دادی دیگه td نگیرنقل قول:
این TDD چه مزیتی به FDD داره ؟
وای فای Z6000 من دارم از توی سالن 2 خط سیگنال میگیرم با فاصله حدودا 12 13 متر وای فایش خوبه ولی گفتم روی N نمیتونی استفاده کنی که باز هم پوشش بهتر بده چون همش مودم ری استارت میشهنقل قول:
الان هم TD-LTE بهترین سرعتی که دوستان گرفتم 40 50 مگابیت بوده با سیگنال پر من خودم با دو خط سیگنال دارم 23 24 مگابیت میگیرم روی TD در حالی که روی FDD دارم حدودا 50 مگ میانگین میگیرم
فقط ثبات بیشتر و پینگ گاهی یکم کمتر و هزینه گرونترنقل قول: