من یه پیامکی از طرف ایرانسل برام اومده بود در مورد این قضیه گفته بود سرعتت رو 256 کیلوبیت قفل میشهنقل قول:
Printable View
من یه پیامکی از طرف ایرانسل برام اومده بود در مورد این قضیه گفته بود سرعتت رو 256 کیلوبیت قفل میشهنقل قول:
|||||||||||||:نقل قول:
خدارو شکر هنوز این پیامک برای من نیومده
کی این گندشون رو اجرا کردن؟ چون پریشب بسته نامحدود گرفتم حدود 18 گیگ دانلود شد
بسته های هدیه مثلا اگر بیشتر از ۱۰ تومن شارژ کنی یک هفته نامحدود میده یا مثلا هدیه شتاب در پرداخت قبض که یک روزه میده اگر در روز مصرف بیشتر از یک گیگ شه پهنای باند تا ۱۲ شب همون روز میشه ۲۵۶ و عملا نامحدود نیست و بسته های هدیه تحت عنوان وفاداری و هدیه تبدیل به دائمی هر شب از ساعت ۱۰ شب تا ۲ دارای محدودیت ۲۵۶ هستند و بسته هایی که خریداری میشه هیچ محدودیتی ندارن اگر پست قبلی من واضح نبود عذر خواهی می کنمنقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
رو بسته های هدیه اعمال میشه تا جایی که من اطلاع دارمنقل قول:
رفتم سایت ایرانسل که ترابرد کنم تویک مرحله کد چهار رقمی گفت ارسال میشه اما به گوشیم پیامک نیومد اون کد؟ برای همه همینجوریه کد نمیرستن یا برای من اینطوره؟ پیامک تبلیغاتیم هم بازه اما کد نمیاد؟
همراه اول به عمد پیامک های تایید ترابرد رو می بنده که کسی نتونه ترابرد کنه :n29: فقط حضوری جواب میده الان:n02: برید دفتر اپراتور مقصد فقط :n09:نقل قول:
شما مطمنی به عمد بسته شده؟؟؟نقل قول:
پ ن کارمند همراه اول دستش خورده به دکمه اشتباهی فقط پیامک ترابرد رو بسته :n02:
پس این افرادی که میگن از همراه اول ترابرد کردن به ایرانسل دروغیه؟ برا من که کد نمیاد ؟ راح حلی چیزی؟
اگه از سایت ایرانسل درخواست ترابرد ثبت کنم ،سیم کارت کی ارسال و چند روزه میرسه شهرستان؟
سیمکارتمو ترابرد کردم به ایرانسل الان سیمکارت قبلی غیر فعال شده و هنوز بعد ۴۸ ساعت سیم جدید به دستم نرسیده الان به ازای هر ساعت دارم ۶۰۰ ت ضرر مالی میکنم کلی مشتری بهش زنگ میزنه الان میخام بدونم این خسارت مالی رو کی میده؟؟؟ واغعا درست نیست دیگه؟ ۷۰۰ زنگ زدم نیگن کاره ای نیستن پیگیری میکنن ولی متاسفم برای ایرانسل فک نمیکردم اینجوری بشه
اگه ترابرد موفق انجام شده فردا برو نمایندگی ایرانسل و درخواست بسته بازگشت بده و خط رو بگیر و اون سیم ارسالی ایرانسل هم اگه رسید پرتش کن بره. با این وضعیت شما که گفتید این تنها راه حل هست فعلانقل قول:
رو تمام اپراتورها ترابرد رو چک کردم . ولی گندترینش ایرانسل بوده .نقل قول:
سیم کارت رو باید با پست بفرسته ولی 1 هفته بعدش یکی از نماینده های حقوقی اون شهر زنگ میزنه و با کلی قر و قمیش میگه بیا سیم کارت رو بگیر .
خوب ترین و راحت ترینش رایتل هست . کل مراحله ترابردش غیر حضوری و بی دردسر هست .
این ترابرد آخری من هم که از ایرانسل به رایتل ، ایرانسل به دلیل اشتباه بودن کد ملی !!!! ترابرد رو لغو کرده :n13:
در صورتی که مشکلی نداشته و نداره .
با هردو اپراتور ایرانسل و رایتل تماس گرفتم و فرم پیگیری پر کردند .
ایرانسل 48 ساعت گذشته هنوز خواب تشریف دارند ولی رایتل 1 ساعت بعد از تماس من ، پیگیری کردند .
منم ۹۱۲ رو ترابرد کردم ب ایرانسل، نصف روز سیمکارتم سوخته بود و ایرانول پزیرش نکرده بود
مشکل دریافت از سرشماره ها رو دارم
پشتیبانیش هم فقط فرم پیگیری پر میکنه....
تجربه رایتل، حالا شاید چون مشترکش کمتره یا هرچی، خیلی بهتر از ایرانسل بود
همراه ابتر هم ک اصلا ارزش ترابرد نداره
من امروز رفتم دفتر حقوقی ایرانسل خط دائمی رایتل که البته دو ماهه ترابرد کردم همراه اول رو ترابرد کنم ایرانسل. دوتا دختر خانم نشسته بودن و من بهشون گفتم و دیدم گفتن باید 6 ماه صبر کنی و من بهشون گفتم که بار اول که سیم کارت رو میخری باید سه ماه صبر کرد ولی بعدش دیگه مشکلی نداره دیدم زنگ زد جایی پرسید و باز حرف مفتشو تکرار کرد ! منم فهمیدم چیزی حالیشون نیست و هی سرشون توی گوشی بود و رفتم دفتر حقوقی دیگه که معلوم بود حالیش هست و فرم رو پر کردم و منتظرم توی سیستم ثبتش کنه و پیام بیاد و عدد 1 رو بفرستم و...
برگشتم دفتر حقوقی اولی و براشون توضیح دادم که اشتباه میکردید و کمی اطلاعاتتون رو بالا ببرید حالا که اینجا نشستید و امدم خانه :n09::n02:
پشتیبانی ایرانسل یک شوخی مسخره بیش نیستنقل قول:
هر کی از همراه اول ترابرد کنه به ایرانسل مثل این میمونه که از دره دربیاد بیفته توی چاه ... هر دو آخر و عاقبت ندارننقل قول:
بله متاسفانه هنوز درخواست ترابرد رو توی سیستم ثبت نکرده و باید الان زنگ بزنم ببینم چرا بعد 6 ساعت هنوز زحمت نداده به خودش ثبتش کنه.نقل قول:
دره انتن نمیداد حداقل چاه ایرانسل انتن میده... میخواستم برم رایتل اما میگن باید اول برگردی همراه ابتر و ۳ ماه صبر کنی...نقل قول:
نه دوست عزیز احتیاج نیست برگردی حمار اول. اون قانون سه ماه ،مربوط به موقعی هست که سیم کارت رو میخری و باید سه ماه صبر کنی. من سیم کارتم رایتل بود اومدم بعد سه ماه همراه اخر و الان بعد حدود 45 روز میخوام ترابرد کنم ایرانسل. یک دفتر حقوقی رفتم حالشون نبود و گفتن 6 ماه باید صبر کنی. رفتم جایی دیگه سیم کارت خام رو داد و فقط منتظرم زحمت بکشه ثبتش کنه توی سیستم که هنوز غلطی نکرده. :n36:نقل قول:
یه طرح آزمایشی دارم
این سیمکارت هایی که حمار آخر محدود میکنه سرعتش رو
آیا میشه ترابرد کرد به هر اپراتوری و بعد مثلا 1 ماه برگشت زد تا شاید درست بشه ؟
آیا بازگشت زدن به اپراتور آخر دردسر داره !
سیمکارت بازگشت 4g هست ؟
ترابرد که راحت میشه کرد به رایتل و ایرانسل. این که بعد یکماه برگردی و درست بشه رو نمیدونم و نمیشه چیزی گفت..نقل قول:
بازگشت زدن هم میری دفتر پیشخوان راحت ثبت میکنه و سیم کارت 4g میده.
سلام هدیه همراه اول برای ترابرد سیم کارت اعتباری چی هست؟
رایتل چی؟
رایتل : 10000 دقیقه مکالمه رایتلی. 10000 پیامک رایتلی و 500 مگ اینترنتنقل قول:
همراه اول: ۱۰۰۰ دقیقه مکالمه داخل شبکه، ۱۰۰۰ عدد پیامک داخل شبکه و حجم نامحدود اینترنت به مدت اعتبار ۱ هفته.
مشترکین اعتباری همراه اول: هر مشترک جدید اعتباری ۱ ماه مهلت دارد تا با رساندن مجموع مبلغ اعمال شارژ (از همه درگاه ها) به ۱۰۰،۰۰۰ ریال از این طرح بهره مند گردد. پس از فعالسازی اتوماتیک بسته خوشامد، ۱ هفته فرصت دارد تا از بسته خوشامد خود استفاده نماید.
همراه اول باید اول 10 هزار تومان شارژ کنیم تا بسته هدیه بده؟:n38:نقل قول:
بله . برای دائمی هم بعد یکماه تعلق میگیره.نقل قول:
روز چهارشنبه درخواست ترابرد سیم دائمی از حمار اول به ایرانسل رو ثبت کردم و قبلش هم قبض رو پرداخت و میان دوره رو هم صفر کردم ولی هنوز در مرحله تایید اپراتور فرستنده (همراه اخر) هست و تایید نکرده. به هر کاری میخواد دست بزنه که مشترکینش ترابرد نکنن. :n02:
من دایمی همراه ابتر رو به ایرانول ترابرد کردم
به شدت پشیمونم و توصیه نمیکنم
مشکل دریافت sms دارم و ۱ ماهه دارن فقط بهم فرم پیگیری میدن
مشکل دوم بوق نخوردنشه، بهم زنگ میزنن گوشی زنگ میخوره ولی طرف بوقی نمیشنوه و تماس رو قطع میکنه
مشکل سوم که نصف روز سوختن سیمکارت بود که حل شد رفت
یه سیمکارت دایمی مادرم رو به رایتل ترابرد کردم این مشکلات رو نداره
(edit قاطی کرد)
من در اصل دائمی رایتل هست و مدتی همراه اخر بودم و حالا هم میخوام بیام ایرانسل حجم هدیه رو استفاده کنم و برگردم رایتل :n09:نقل قول:
شما پیام های تبلیغاتی رو باز گذاشتید؟ شاید مشکلتون حل شد. یا اصلا کلا پیامی دریافت نمیکنید؟:n38:
:n08: اینم مشکل جدید :n08:نقل قول:
مشکل بوق از طرف همراه اول هست و از قصد این کار رو کرده که کرمی بریزه و مشترکینش از ایرانسل درخواست بازگشت بدن .نقل قول:
:n29:نقل قول:
شکایت کنید دوباره به 195 که کلا 4 بوق ترابرد رو هم از بیخ بکنه
این عدم زنگ رو هم درست کنه
من الان 1 خط روی رایتل دارم بعد 4 بوق صدای برفک تلویزیون پخش می کنه بعد زنگ می خوره :n02:
خب بلخره بعد تماس با پشتیبانی ایرانسل ترابرد انجام شد... منتظرم حجم هدیه رو بده و... :n02:
خب ایرانسل یکساعت بعد فعال سازی سیم کارت هدیه رو هم داد ...نقل قول:
تبريک! 20گيگ اينترنت رايگان 30 روزه به مناسبت پيوستتان به شبکه ايرانسل به شما تعلق گرفت. شما تا 6 ماه آينده ماهي 1 گيگ اينترنت رايگان دريافت خواهيد کرد. کد استعلام: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *1*555*
من دیروز درخواست ترابرد از همراه اول به رایتل دادم و امروز سیمکارت سریع با پست اومد همه چیز عالی انجام شد. دست رایتل درد نکنه.
در ضمن هدایای بسیار خوبی هم داده در عکس زیر ملاحظه کنید
[emoji1] [emoji2] [emoji1] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
خط اعتباری بود یا دائمی؟نقل قول:
خیلی عالیه 10 گیگ اینترنت و 500 دقیقه تماس خارج شبکه:n12:
آره عالیه دائمی بودنقل قول:
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
الان بدترین بسته هدیه ترابرد رو همراه اول خسیس میده
فکر کن ترابرد کنی همراه اول هزینه مکالمه دوبرابر هم میکنه
محدود سرعت اینترنت هم میکنه
کلا اصلا همراه اول نبود بهتر بود
رفیق کلا بوق نمیخورهنقل قول:
حتی همون ترابرد
فقط بعضی وقت ها با ایرانسل زنگ بزنن اوکیه...
فکر نمیکنم مشکل ا همراه اول باشه به هر حال داستان فعلا بعد یک ماه تموم نشده