سلام دوستان من
یووه با پیروزی 2-1 جلوی آسکولی توانست با 9 امتیاز جایگاه خود را در صدر جدول حفظ کرد
Printable View
سلام دوستان من
یووه با پیروزی 2-1 جلوی آسکولی توانست با 9 امتیاز جایگاه خود را در صدر جدول حفظ کرد
این بازی همه چی داشت جز گل البته نه همه چی
چون این بازی نه اون چیزی بود که هواداران فکر می کردند و نه اون چیزی بود که من فکر می کردم
اصلا حال من رو گرفتند
جواد کاظمیان بخاطر تعویض در بازی با تیم دسته اولی شهاب زنجان بشدت عکس العمل نشان داد برای همین پروین او را از تیم اخراج کرد
در این بازی به احتمال زیاد بایرن از علی کریمی سود خواهد برد بازی ساعت 22:30 دقیقه از شبکه ی سوم سیما به صورت زنده پخش خواهد شد
پاس امروز در ورزشگاه دستگردی به مصاف تیم العین امارات میرود بازی رفت دو تیم با تساوی 1-1 به پایان رسیده است
لازم به ذکر است این بازی ساعت 18 به صورت زنده از شبکه ی سوم سیما پخش خواهد شد
امروز یوونتوس به مصاف اودنیزه میرود در این باز قرار است دل پیرو که در بازی مقابل آسکولی فوق العاده بازی کرد در ترکیب ثابت بازی کند و زلاتان روی نیمکت بنشیند اگر مایل به پیش بینی مسابقه هستید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضد حال ! در 2 دقیقه پاس دو گل خورد و حذف شد.
نتیجه بازی 3-3
حسین جان درسته ÷اس خیلی خوب بازی را شروع کرد ولی در 20 دقیقه اخر غرور وجود همه رو گرفت و در عرض و دقیقه 2 گل خوردیم بهتر این بازی درس عبرتی بشه برای تیم ایران حداقل که مشابه ÷اس نشه
تا الان
میلان 2-0 لاتزیو
یووه 0-0 اودنیزه
رم 3-1 پارما
یوونتوس 1-0 اودنیزه
میلان 2-0 لاتزیو
رم 3-1 پارما
تا پایان نیمه اول
سلام دوستان
این مقاله رو خودم نوشتم
پاس با این حذف از دور لیگ قهرمانان
ایران را باز هم به یک قدم عقب تر برد
تا شانسی که برای معرفی ایران و باشگاهش در جهان باشد به خاطر 20 دقیقه بازی احساسی و مغرورانه از دست برود
واقعا باید چه گفت ؟؟؟؟؟
واقعا كه خيلي ضد حاله و مسخره هست.
به اين خوبي بازي كرديم ولي آخرش چي شد؟؟
مشكل ايراني ها همينه تا جلو مي افتن به خودشون مغرور ميشن و يا دست به دفاع ميزنن و همه زحمتاشون رو خراب مي كنن.
با اجازه فرند جان بارسلونا با تک گل ژولی در نيمه اول ولنسيا را شکست داده
همين الان والدز يه سوتی وحشتناک داد تا بارسا 1-2 عقب بيفته
مثل سوتی رحمتی جلوی ملوان با اين تفاوت که توپ گل شد
اشتباه والدز رو کانيزارس باتجربه با يکی بدتر جبران کرد:blink: تا دکو گل بزنه و بارسا با 1 امتياز
زمين رو ترک کنه
ميلان 2 - 0 لاتزيو
يوونتوس 1- 0 اودينزه
رم 4 -1 پارما
سوسيداد 3-2 اتلتيکو مادريد
فراری جان دستت درد نکنه من اخبارت رو کامل میکنم
یووه 1-0 اودنیزه
ویه را 37
فرند جان گلهای ميلان رو هم شوچنکو و کاکا زدن که دقايقشو يادم نمياد ولی هر دوش تو بيست دقيقه
اول بازی به ثمر رسيد
ببخشید دوستان:
ولی خاک بر سّّّّـــــــــــر پاس
بازى حرفه اى ، باخت آماتور
پاس به رفتار غير حرفه اى بازيكنانش مخصوصاً مدافعان خود باخت. تيمى كه در سراسر مسابقه به آسانى توپ را مى چرخاند و همه شيوه هاى تهاجمى را به كار مى گرفت، ناباورانه برترى محسوسش را از دست داد تا از ليگ قهرمانان آسيا حذف شود. البته در اين بازى «آماتورى» پاسى ها در دقايق پايانى، مى توان نشانى از تفكرات و انديشه هاى مصطفى دنيزلى هم مشاهده كرد. سرمربى پاس پيش از مسابقه با اطمينان خاطر از پيروزى بر العين و صعود به مرحله بعد صحبت كرده بود، آرامشى كه هرچند موجب بازى روان اين تيم در اغلب دقايق مسابقه شده بود، اما باعث بى انگيزگى سپيد پوشان در پايان بازى هم شد. به اين ترتيب مجموعه اى كه به زيبايى چيده شده بود و فوتبالى تماشايى را ارائه مى داد از كسب جام قهرمانى بازماند تا بزرگ ترين شانس فوتبال ايران براى به دست آوردن افتخار باشگاهى از كف برود.
تيم ميزبان ديدار را ۲-۱-۴-۳ آغاز كرد و به لطف رهبرى جواد نكونام و دوندگى حسين پاشايى عرب ها را تحت تاثير قرار داد. مهمان كه باور نمى كرد حريفش از شروع ديدار به فكر حمله كردن و به دست آوردن گل باشد، ناخودآگاه عقب رفت و در جلوى محوطه جريمه متراكم شد. ميلان ماچالا پيش از بازى گفته بود براى ثبت گلى زود هنگام بازى را شروع مى كند و در همان ابتدا برترى اش را ديكته خواهد كرد، اما مصطفى دنيزلى نه تنها برخلاف پيش بينى مربى چك استراتژى تيمش را تعيين كرده بود بلكه به خوبى دست او را هم خوب خواند. دنيزلى برخلاف مسابقه رفت از پژمان جمشيدى در سمت راست زمين استفاده كرد. كسى كه هرچند در اين مسابقه سانتر هاى حساب شده اى ارسال نكرد اما با توجه به اينكه زياد به كنار ه هاى زمين مى رفت و پا به توپ مى شد در باز كردن لايه هاى به هم فشرده العين و كشيده شدن خط دفاعى اين تيم به گوشه هاى زمين بى تاثير نبود. با اين وجود پاسى ها از استفاده از كليه روش هاى تهاجمى مختلف غفلت نمى كردند. هرگاه لازم مى ديدند توپ ها را مستقيم به سمت دروازه روبه رو مى فرستادند و هر زمان اراده مى كردند با پاس كارى هاى دقيق و كوتاه و يا گذر از لابه لاى مدافعان به هم چسبيده خطوط دفاعى مهمان را مى شكستند. در اين ميان موج دوم و موج سومى هم در كار بود. پاشايى، نكونام، ترائوره و منيعى به محض بازگشت توپ ها از محوطه هجده قدم العين براى زدن ضربات بعدى و يا ايجاد فشار براى تصاحب دوباره توپ حمله ور مى شدند و از اين سو تيم اماراتى جداً دست و پا بسته و مستاصل به نظر مى رسيد.
تحرك و جابه جايى بازيكنان پاس هم در حدى بود كه از كمتر تيمى در ايران سراغ داشتيم. بازيكن ها مرتب در حال تغيير موقعيت خود و تصاحب توپ بودند و اين نكته بيشتر و بيشتر عرب ها را به عقب مى راند. در اين ميان شوت هاى از راه دور حربه موثرى بود كه پاسى ها فراموش نمى كردند. شوت هاى محكم و گاهى اوقات فنى نكونام، پاشايى و حتى جمشيدى حكايت از همين امر داشت كه به دليل بى دقتى سودى به پاس نمى رساند. در عين حال بازيكنان العين نيز از شوت زدن ابايى نداشتند و هرازگاهى شوتى از فواصل دور به سمت دروازه نكيسا مى فرستادند.
پاس اما به لطف پختگى نكونام بوى گل مى داد. پاس او به پاشايى و سپس پاس خوب پاشايى به برهانى در نهايت موجب گل اول ميزبان شد. در اين صحنه آرش برهانى هوشيارى خود را به رخ مدافع كند حريف كشيد و توپ را در ميانه راه قطع كرد و با كنترلى خوب آن را جلوى پا انداخت و با ضربه محكمى با پاى چپ دروازه مهمان را در دقيقه ۳۴ گشود. با اين گل پاس با خيالى آسوده نيمه اول را به اتمام رساند.
در شروع نيمه دوم، دو دقيقه بعد از سوت آغاز شمس المائدين، آرش برهانى مانند روزهاى اوجش يكى يكى از مدافعان روبه رويش گذشت و با ظرافت آن را از سد دروازه بان هم گذراند تا صعود پاس قطعى به نظر برسد، اما اين طور نبود. اشتباه عجيب محمد نصرتى كه ظاهراً اشتباهاتش تمامى ندارد، باعث شد مهاجم العين درون محوطه جريمه پاس به زمين بخورد و داور حكم به پنالتى دهد. پنالتى را سوبيت خاطر زد و نكيسا بدشانسى آورد كه توپ از زيردستانش رد شد و به تور رسيد. با اين گل ترس به دل پاسى ها افتاد.
وقتى نتيجه ۱-۲ شد، بازيكنان پاس به خود آمدند تا مبادا گل تساوى را متحمل شوند. گل دقيقه ۷۱ عيسى ترائوره از روى كرنر ميثم منيعى حاصل همين انگيزه بود كه خيلى دوام نداشت. پاس در خواب پيروزى فرو رفت و چنين شد كه العين به لطف تكنيك و خونسردى بازيكنان حرفه اى و مربى زيركش، دو گل ناباورانه را به دروازه پاس دوخت. دقايق ۸۱ و ۸۳ آب سردى بر پيكره پاس بود كه باور نمى كرد بازى برده را به اين آسانى از دست داده است. دنيزلى پيش از بازى گفته بود روز چهارشنبه چهار تيم حذف مى شوند كه مسلماً تيم من جزء آن چهار تيم نخواهد بود. اما دنيزلى متوجه شد هنوز فوتبال را نشناخته...
• نتايج روز چهارشنبه ليگ قهرمانان آسيا
•پاس ايران ۳ _ العين امارات ۳
گل ها: آرش برهانى ،۳۴ ۴۷ و عيسى ترائوره ۷۱ براى پاس _ سوبيت خاطر ،۶۱ پنالتى و هلال سعيد ،۸۱ ۸۳
•السد قطر ۱- بوسان كره جنوبى ۲
گل ها: اديسلون ۹۰ براى السد _ كيم كوانگ سيك ۲۱ و جائه وونگ ۷۹ براى بوسان
•شن زن چين ۳ _ الاهلى عربستان ۱
گل ها: مارك زاجاك ۶ و لى يى ۱۵ و ۹۰ براى شن زن _ سليمانى ۲۰ براى الاهلى.
sharghnewspaper.com
هفته چهارم ليگ برتر
داربى اصفهان، هيجان تهران
صدرا مهرابى
در غياب پاس تكليف هفته چهارم تقريباً مشخص است. نكته اى كه برخلاف سه هفته سپرى شده باعث آرامش نسبى در ليگ مى شود. بازگشت پرسپوليس به همراه فولاد، تداوم صدر نشينى اصفهانى ها و مشخص شدن عيار استقلال ديگر حواشى جذاب هفته اى هستند كه به نظر مى رسد خالى از شگفتى نخواهد بود.
• ذوب آهن- سپاهان
سپاهان بدون حتى يك گل خورده در حالى به همراه ذوب آهن، تيم هاى ۹ امتيازى جدول هستند كه امروز بالاخره يكى از دو تيم بايد امتياز از دست دهد. رسول كربكندى در طول هفته در گفت وگو با خبرنگاران گفته بود. «سپاهان امسال، حتى از تيم فصل گذشته نيز ضعيف تر است، اما نقطه قوت آنها به رغم يك مجموعه كم ستاره، جايى است كه آرمناك پطروسيان بهترين توپ گير ليگ و گلر فصل گذشته ذوب آهن ايستاده.» البته مهدى رجب زاده تاكيد كرده «گل زدن به آرمناك اصلاً هم سخت نيست!»
• استقلال- ابومسلم
بهترين بازى هفته با جميع جهات. استقلال آماده تر از هميشه در انتظار تيمى است كه شايد از فردا به جمع مدعيان بازگردد. اگر اين اتفاق هم نيفتاد، طرفداران استقلال در راه بازگشت از استاديوم آزادى كاملاً روبه راه خواهند بود.
آمار: استقلال با پنج برد و سه مساوى در چهار دوره ليگ برتر ركورد جالب توجهى به جا گذاشته. البته گلزنى در دقايق پايانى، مثل برد سه بر دو فصل گذشته در مشهد، در اين راه بى تاثير نبوده. اكبر ميثاقيان: ابومسلم هميشه در برابر استقلال درخشان ظاهر شده و هيچ گاه به اين تيم باج نداده است. تيم ما روز جمعه در اوج هماهنگى به مصاف استقلال مى رود و مسلماً با ارائه يك بازى روان و زيبا ميزبان را متوقف خواهيم كرد. مجتبى جبارى: بازى كردن مقابل ابومسلم سخت است. من سه سال در اين تيم حضور داشتم و با ابومسلم زندگى كردم. آنها مجموعه خوبى دارند، اما ما براى رسيدن به قهرمانى نبايد به هيچ تيمى باج بدهيم.
• صبا باترى- استقلال اهواز
۱- محمد حسين ضيايى قبل از اين ثابت كرده براى نشستن روى نيمكت خالى تيم هاى بدون مربى كاملاً آماده است! ضيايى امروز هم چنين وظيفه اى دارد.
۲- محمد نوازى قول داده براى ناصر حجازى گل مى برد. اما دور و برى هاى يدالله اكبرى مى گويند، دل او از دست اهوازى ها پر است!
• شموشك- پرسپوليس
مژده: بازگشت جواد كاظميان به پرسپوليس. شماره ۹ قرمز ها بعد از جلسه ديروز با پروين قرار است امروز به نوشهر سفر كند. با اين اوصاف احتمال بازى كردن جواد كم نيست.
مصاحبه: ناصر ابراهيمى به رغم مشكلات اخير هنوز به قهرمانى اميدوار است. درست مثل لوكزامبورگو در رئال! «من هنوز پاى حرفم هستم و مى گويم كه پرسپوليس قهرمان مى شود. شما فكر مى كنيد من حرفم را پس مى گيرم؟ وضعيت رئال مادريد را ببينيد. اين تيم انبوهى از ستارگان را به خدمت دارد با اين حال جايگاهش در فوتبال اسپانيا مطلوب نيست. با اين حال اگر از لوكزامبورگو بپرسيد مى گويد تيمش قهرمان مى شود. حالا پرسپوليس كه بازيكنان ستاره را هم دور خودش جمع نكرده. با اين حال ما مى گوئيم قهرمان مى شويم.»
• فولاد- فجر سپاسى
شايعه: شايعات حول و حوش فولاد آنقدر زياد بوده كه از دست دادن چهارمين سه امتياز بالاخره كار خودش را بكند. ميان ماچالا، ميروسلاو بلاژويچ و يا حتى مجيد جلالى فقط اسم هايى هستند كه قرار است قبل از استعفاى مديران باشگاه، شوك لازمه را به مجموعه تيم وارد كند. اگر مربى خارج از گود با رزومه كارى نسبتاً درجه يك سراغ داريد، از اهوازى ها دريغ نكنيد.
• شهيد قندى- سايپا
تماشاگر: شهيد قندى فردا براى دومين بار در استاديوم خانگى مسابقه دارد. تماشاچى هاى يزدى مهم ترين نكته اين بازى هستند كه به واسطه شش امتياز كسب شده، احتمالاً با انگيزه تر از هميشه خواهند بود. بايد منتظر ماند و ديد كه در چنين اتمسفرى مى توان به گرفتن امتياز از شهيد قندى اميدوار بود يا نه؟
• برق- راه آهن
۱- راه آهن فعلاً بدون سروصدا كار خودش را مى كند، چهارمين بازى در ليگ برتر در حالى كه هنوز به طور صد درصد مشخص نيست اين بازى ها آخر فصل به حساب راه آهن نوشته شود.
۲- زلاتكو ايوانكوويچ در انتقاد از ناصر حجازى با خنده گفت: «او بازى ما را نديده، يك بازى ديگر را تماشا كرده است.» از قرار معلوم خانواده ايوانكوويچ كلاً با ناصر خان مشكل دارند.
يك پاس گل و طولانى ترين حضور على كريمى در تركيب بايرن در طول اين فصل مشخص مى كند كه شماره ۸ مونيخى ها نمايش قابل قبولى در هفته ششم بوندس ليگا در فرانكفورت داشته است. بايرن مونيخ موفق شد در بازى سه شنبه شب خود با تك گل دقيقه ۷۲ پائولو گوئررو به ششمين برد اين فصل و شانزدهمين پيروزى متوالى خود در بوندس ليگا دست پيدا كند. گلى كه به لطف پاس هوشيارانه هافبك ايرانى بايرن دست آمد تا غول باواريا همچنان صدر جدول بوندس ليگا را در سيطره خود داشته باشد. در دقيقه ۷۲ مهمت شول توپ را از سمت چپ روى دروازه حريف فرستاده كريمى با ديدى خوب از روى تير دوم با يك ضربه سر توپ را در دهانه دروازه براى گوئررو مهيا كرد و مهاجم پاراگوئه اى بايرن با زدن اين گل ۳ امتيازى ركورد بردهاى پياپى مونيخى را به ۱۶ رساند. بلافاصله پس از اين صحنه روى ماكاى خود را به كريمى رساند و از او تشكر كرد. حتى اگر اين پاس گل را هم كنار بگذاريم باز هم عملكرد كريمى در ديگر دقايق بازى به ويژه در نيمه دوم قابل قبول بود.
ديدنى ترين حركت جادوگر در دقيقه ۲۸ رقم خورد. كريمى در نزديكى نقطه كرنر پا به توپ شد و با جاگذاشتن مدافع مستقيمش وارد محوطه جريمه شد و با عبور دادن توپ از ميان پاهاى نيكولوف دروازه بان فرانكفورت، صالى حميد زيچ را در روبه روى دروازه صاحب موقعيت كرد كه ضربه پشت پاى هافبك بوسنيايى بايرن تبديل به گل نشد. درست است كه نمايش بايرن خيلى هم چشمگير نبود و على كريمى هم با آن بازيكن مقابل لوركوزن تفاوت داشت اما او در مقايسه با ديگر هافبك هاى تيمش نمايش بهترى ارائه كرد و همين مسئله موجب شد كه تا دقيقه ۷۴ داخل زمين باقى بماند كه اين طولانى ترين حضور مرد سال آسيا در تيم جديدش محسوب مى شود. پس از گل بايرن روبرتو به جاى كريمى وارد زمين شد. در دو تعويض قبلى دايسلر و صالى حميد زيچ جاى خود را به مهمت شول و گوئررو داده بودند و جالب اينكه دو بازيكن تعويضى ماگات با مشاركت كريمى گل پيروزى بخش بايرن را به ثمر رساندند. با توجه به بازى كريمى در بازى سه شنبه او مى تواند از حضورش در تركيب اصلى بازى شنبه برابر هامبورگ مطمئن باشد و براى ششمين هفته متوالى از ابتدا به ميدان برود حتى اگر بالاك شرايط بازى را پيدا كند جاى كريمى تنگ نخواهد شد.
• هاشميان ۹۰ دقيقه بدون گل
هم زمان با بازى بايرن، وحيد هاشميان و هانوفر يك شكست سنگين را در خانه متحمل شدند و با نتيجه چهار بر دو برابر از مهمان خود ولفسبورگ شكست خوردند. وحيد هاشميان ۹۰ دقيقه در ميدان حضور داشت اما باز هم نتوانست اولين گل خود را در اين فصل به ثمر برساند. يك بار هم واكنش خوب دروازه بان حريف مانع گلزنى وحيد شد. هر دو گل هانوفر را توماس برداريچ به ثمر رساند. خبرگزارى فارس قبل از بازى با ولفسبورگ مصاحبه اى با «اوالد لينن» مربى هانوفر انجام داد. او در مورد آخرين وضعيت هاشميان و نمرات ضعيفى كه نشريه كيكر به اين بازيكن مى دهد، گفته است: «به هاشميان مسئوليت هايى در امور تهاجمى مثل گلزنى و بازى سازى داده ام. همين طور در بخش دفاعى او را موظف به انجام امورى كرده ام. در يك سنجش منطقى عملكرد وحيد در مقابل بايرن و حتى ديدارهاى قبلى ما بد نبوده است. او براى تيم گل هاى سرنوشت سازى ساخته است. پس چگونه مى توانم از او ناراضى باشم؟ البته حال و روز وحيد را كاملاً درك مى كنم. او مهاجمى است كه با هزار اميد و آرزو از تيمى بزرگ مثل بايرن جدا شده و به هانوفر قدم گذاشته است. بديهى است خواهان رسيدن به گل باشد، اما وقتى مى بينم در عين رغبت زيادى كه به گلزنى براى هانوفر دارد، در موقعيت هاى مطلوبى كه به دست آورده، پاس گل داده، بايد از او به خاطر داشتن روحيه همكارى تشكر كنم. بديهى است به اينكه نشريه اى مثل كيكر به وحيد نمره ۵/۵ دهد كارى ندارم، چرا كه آنچه ارزشمند است تلاش هاى بى وقفه او در زمين است كه اغلب به چشم تحليلگران و كارشناسان نمى آيد. به عنوان مربى تيم حق ندارم اين تلاش هاى موثر را ناديده بگيرم. بايد همه به وحيد كمك كنيم كه ذهنش را آماده كند تا با تمركز بيشتر به سطح توانايى هاى سابقش برسد.» هانوفر با اين شكست ۶ امتيازى باقى ماند. همچنين در رقابت هاى بوندس ليگاى ۲» بوخوم بدون محرم نويدكيا با يك گل دينامودرسدن را شكست داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sharghnewspaper.com
امروز در ورزش جهان
فوتبال _ لاليگا:هفته چهارم، ساعت ۳۰ دقيقه بامداد: رئال مادريد _ بيلبائو لوشامپيونا: هفته هشتم، ساعت ۱۵/۲۳: ---- _ لانس
ايران نيوز ديروز خبرى روى سايت خود فرستاد كه متوجه نشديم استنباط شخصى نويسنده است يا منبع دقيق دارد. در اين خبر آمده است: «صداوسيماى جمهورى اسلامى ايران براساس بخشنامه اى از كليه تهيه كنندگان و مديران پخش خواسته تصاوير برخى ورزشكاران را پخش نكنند. براين اساس پخش تصاوير زنده بازيكنانى كه از آرايش ها و مدل هاى خاص و نامتعارف مو و ريش استفاده مى كنند ممنوع شده و در صورت ضرورت روى صداى اين بازيكنان تصاوير ديگرى قرار داده مى شود.» ادامه اين مطلب ارجاع به دو خبرى است كه روزنامه شرق آنها را نقل كرده بود؛ پخش ناقص تصاوير ميناوند و نيكبخت واحدى در دو برنامه تلويزيونى... آيا واقعاً خبر هايى هست؟ تماس هاى روز گذشته ما با مسئولان ورزشى تلويزيون بى نتيجه بود. هيچ كس وجود يك بخشنامه را تاييد نمى كند.
sharghnewspaper.com
صدا و سيما بايد با اين کارا خجالت بکشه
اونروز نيکبخت رو از نزديک نشون نميداد
با اعلام آمادگى ميروسلاوبلاژويچ براى حضور مجدد در فوتبال ايران قلب ها به تپش افتاده است. از دشمنانى كه او را «شيرو» خطاب مى كردند تا دوستانى كه روزشان بدون مكالمه با او شب نمى شد شكى نيست كه با او روز ها هيجان انگيز تر است. فقط كافى است زنگ بزنى و منتظر زيباترين جملات جهان باشى. اين وسط اما يك اشكال بزرگ وجود دارد. رضا چلنگر يكى بيشتر نيست و تصور چيرو بدون او. به نظر مى رسد چاره اى جز واردات مترجم كروات نداريم!
روزنامه شرق
نتایج هفته پنجم:
ذوب آهن 2 - 0 سپاهان
صبا باطری 0 - 4 استقلا اهواز
مواظب تیمهای اصفهانی باشید.
ترکیب احتمالی پرسپولیس : محمدی / رضایی / حاجی زاده / انصاریان / باقری / معدنچی / کاظمیان / کاویانپور / علیزاده / اولادی / نوری
گلهای رئال مادرید : روبینهو و رائول ( دو بار )
گلهای اتلتیکو بیلبائو : گل به خودی وود گیت
رئال با این پیروزی از رتبه 19 به 5 سعود کرد
بازی پرسپولیس و شوشک در ساعت 16 و استقلال و ابومسلم در ساعت 19 از شبکه ی سوم سیما به صورت زنده پخش خواهد شد
پس از کناره گيري و به تعبير ساده تر اخراج جلالي از صباباتري، امروز اصلي ترين سوال روزنامه نگاران به اين موضوع معطوف شده است که علي دايي کاپيتان پرقدرت تيم ملي و باشگاه صباباتري چه موضعي را در قبال اين تغيير اتخاذ کرده است.
علي دايي که به تازگي از آمريکا باز گشته، گرچه مي گويند او براي مداوا به اين کشور سفر کرده بود اما هيچ کس نمي تواند رابطه صميمي او با شهرياري مديرعامل اين باشگاه و عباس مرادي قائم مقام وي را تکذيب کند.
آرش برهاني مهاجم ارزنده پاس از وضعيت پاس گفت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-چطور پاس از ليگ قهرمانان آسيا حذف شد؟
پاس در ليگ قهرمانان آسيا بسيار خوب بازي کرد ما اميد اول قهرماني بوديم، فکر همه چيز را کرده بوديم جز ده دقيقه پاياني بازي با العين که به يکباره غافلگير شديم. ده دقيقه پاياني با العين را نمي توانم بازگو کنم چون خودم نيز به خوبي نمي دانم که در آن لحظات چه گذشت فقط همين را مي گويم که همه چيز را از دست داديم.
- در حالي که سه بر يک پيش بوديد در عرض 2 دقيقه نتيجه را از دست داديد، به نظر تو دليلش چه بود؟
فوتبال همين است، اصولا ذات فوتبال غيرقابل پيش بيني بودنش است مثلا ليورپول در برابر ميلان با نتيجه 3 بر صفر عقب بود اما در عرض شش دقيقه نتيجه را به تساوي 3 بر 3 کشاند و در ضربات پنالتي نيز پيروز شد. يعني در هر سطحي از فوتبال حتي در اروپا نيز از اين جور مسائل پيش مي آيد و نمي توان جلوي آن را گرفت. قصد توجيه ندارم اما فوتبال همين است؛ بايد واقعيت را پذيرفت.
- عده اي از کارشناسان اعتقاد دارند که دنيزلي در ارنج اوليه تيم و همين طور تعويض هايش دچار اشتباه شد، نظر تو در اين باره چيست؟
ببينيد نبايد ما در اين برهه زماني از هر کسي که جلويمان است انتقاد کنيم بلکه بايد واقعيت ها را در نظر بگيريم. پاس هشتاد دقيقه فوق العاده بازي کرد و اين موضوع را نيز تمام کارشناسان اذعان مي کنند. پاس در مقابل العين فقط دو دقيقه بد بازي کرد و دوبار اشتباه کرد که نتيجه آن هم حذف از ليگ قهرمانان بود. اگر از من مي پرسيد بايد بگويم که ارنج اوليه دنيزلي بسيار عالي بود و تعويض هايش نيز براساس نياز تيم بود و اعتقاد دارم که هيچ تاثيري در روند بازي نداشت.
اگر بعد از تعويض هاي او پاس به گل مي رسيد آيا باز هم اين حرف را مي زديد، به نظر من در اين مورد صحبت کردن بي انصافي است.
- دنيزلي در کنفرانس مطبوعاتي پايان بازي گفت اشتباه بزرگ ما دادن پنالتي به العين بود، تو هم چنين نظري داري؟
اولين گل العين روي يک ضربه پنالتي به ثمر رسيد و به نظر من نيز آن بزرگ ترين اشتباه ما بود چرا که اعلام آن پنالتي تا حدودي ما را تا پايان بازي نگران کرد ، فکر مي کنم که دنيزلي نيز چنين اعتقادي داشت که آن حرف را زد. در ضمن نکيسا نيز روي پنالتي واکنش خوبي انجام داد و اگر کمي خوش شانس بوديم وي توپ را گرفته بود و هيچ کدام از اين مسائل پيش نمي آمد.
-تعويض تو نيز در روند تهاجمي پاس تاثير منفي داشت اين طور نيست؟
بدترين لحظه بازي همان مصدوميتم بود، وقتي پزشکان پاس بالاي سرم بودند تمام سعيم را مي کردم که يک جوري و يا حتي به زور مسکن که هم شده بازي کنم ولي نتوانستم و همه چيز از دست رفت. واقعا نمي توانستم ادامه بدهم. پاس مهاجمان بسيار خوبي دارد و بياتي نيا نيز در آن لحظات تمام سعي خودش را انجام داد.
-دنيزلي در پايان بازي و داخلي رختکن چه برخوردي با بازيکنان داشت؟
او حرفه اي عمل کرد و خودش را خونسرد نشان داد اما از حق نيز نبايد گذشت. چرا که او از ما تشکر کرد و گفت ما فقط دو اشتباه داشتيم و همان باعث حذفمان شد، به اين بازي فکر کنيد و به آينده اميدوار باشيد.
وي در آن لحظات روحيه مناسبي به ما داد و از کل تيم با صحبت هايش تشکر کرد و به بازيکنان روحيه داد. اما بايد تاکيد کنم که فضاي رختکن وحشتناک بود و سکوت بسيار بدي که ديگر دلم نمي خواهد در زندگي فوتبالي ام برايم تکرار شود حکمفرما بود که حتي يادآوري آن نيز براي من تاسف بار و ناراحت کننده است.
- و دو گلي که به ثمر رساندي؟
هيچ کدام به دلم نچسبيد، تا دقيقه هشتاد با گل هايم شاد بودم ولي در عرض دو دقيقه دنيا روي سرم خراب شد و همه چيز از دست رفت. گل اولم روي پاس خوب پاشايي بود و روي گل دوم نيز يک لحظه فکر کردم که بايد يک تنه به دفاع حريف بزنم، اما چه فايده چون تلخ ترين گل هاي زندگي ام را زدم و هيچ وقت نمي توانم به آن افتخار کنم.
-وضعيت روحي بازيکنان پاس در حال حاضر چطور است؟
خب بايد قبول کرد که شکست سنگيني بود و حالا حالا فراموش نمي شود بايد به اين تيم زمان داد، زندگي هنوز جريان دارد و بايد بکوشيم تا اهداف جديدتر و بالاتري را براي خودمان ترسيم کنيم. به هر حال فوتبال ادامه دارد و جام هاي زيادي در انتظار پاس است فقط مدتي زمان لازم داريم تا با وضعيت کنار بياييم و همه چيز را فراموش کنيم هرچند که بسيار مشکل است.
-مصدوميت تو در چه حدي است؟
خدا را شکر مسئله جدي نيست و زود خوب مي شوم. در حال حاضر نيز در تمرينات پاس شرکت مي کنم.
-پاس فردا بايد به مصاف ملوان برود، وضعيتتان براي آن بازي چطور است؟
متاسفانه به علت اين که در بازي مقابل استقلال کارت قرمز دريافت کردم نمي توانم مقابل ملوان بازي کنم اما فکر مي کنم بچه ها براي اين که نشان دهند پاس تيم فوق العاده قدرتمندي است تمام تلاش خود را مي کنند تا سه امتياز اين ديدار خانگي را کسب کنيم. به هر حال بايد رو به جلو نگاه کرد و به آينده اميدوار بود ...
-اگر حرف خاصي باقي مانده است؟
روز چهارشنبه و بعد از بازي وقتي که به حال خودم آمدم تنها به تماشاگراني که در دستگردي يک پارچه پاس را تشويق مي کردند و ما نتوانستيم موجبات خوشحالي آن ها را فراهم کنيم فکر مي کردم، اميدوارم که آن ها ما را بخشيده باشند.
ذوب آهن عصر ديروز در داربي شهر اصفهان توانست با حساب دو بر صفر سپاهان را شکست داده تا در صدر جدول رقابت هاي ليگ برتر قرار بگيرد.
داربي شهر اصفهان حاشيه هاي خاص خودش را داشت که در زير آنرا مي خوانيم؛
بازي جوانمردانه
ديروز 31 شهريور مصادف بود با 21 سپتامبر که فيفا اين روز را روز بازي جوانمردانه اعلام کرده است. به همين دليل سپهر حيدري و ادموند بزيک کاپيتان هاي دو تيم قبل از آغاز بازي با خواندن متني اعلام کردند که ذوب آهن و سپاهان در اين مسابقه يک بازي جوانمردانه را انجام خواهند داد.
آرمناک تشويق شد
هيچ کس فکر نمي کرد که آرمناک در اين فصل مقابل ذوب آهن بايستد ولي فوتبال يک ورزش حرفه اي است و بايد با اين مسائل کنار آمد.
آرمناک ديروز از سوي تماشاگران ذوب آهن به شدت تشويق شد، اين دروازه بان براي پاسخ دادن به ابراز احساسات طرفداران ذوب آهن به سوي آن ها دست گل پرتاب کرد.
دسته گل
احمد محمدپور بازيکن فصل گذشته ذوب آهن قبل از آغاز بازي با يک دسته گل به سمت نيمکت ذخيره هاي اين تيم رفت تا از رسول کربکندي رخصت بگيرد.
لئون استپانيان و فرهاد بهادراني دو بازيکن اسبق سپاهان هم به سمت تماشاگران اين تيم رفته و دسته گل هايي را به سوي آن ها پرتاب کردند.
برادر برانکو هم بود
زلاتکو ايوانکوويچ برادر برانکو که حرف و حديث هاي زيادي در خصوص حضور او در برق شيراز شنيده مي شد هم در فولاد شهر حاضر بود.
او از نزديک بازي سپاهان را تماشا کرد تا نقاط ضعف و قوت اين تيم را بررسي کند. برق شيراز اين هفته بايد در نقش جهان به مصاف سپاهان برود و زلاتکو هم از نزديک بازي اين تيم را ديد تا از سپاهان شناخت داشته باشد.
رضا عزيزي در جايگاه
رضا عزيزي هافبک تکنيکي ذوب آهن يک روز قبل از بازي آسيب ديد تا دربي اصفهان را از دست بدهد ،او از جايگاه ويژه نظاره گر بازي هم تيمي هايش بود.
جالب اينجاست اسماعيل فرهادي که در اين بازي جايگزين عزيزي شده بود توانست گل اول ذوب آهن را به ثمر برساند.
فولادشهر پر نشد
طي سه چهار سال اخير داربي هاي اصفهان کم تماشاگر شده است. در بازي ديروز هم ورزشگاه فولادشهر پر نشد و فقط پنج هزار نفر به استاديوم آمده بودند. در اين ميان تماشاگران سپاهان نسبت به تماشاگران ذوب آهن بيشتر بودند.
عصبانيت تاوارس
سرمربي برزيلي سپاهان پس از کسب سه برد پياپي تصور نمي کرد که در اين بازي نتيجه را واگذار کند.
پس از به صدا در آمدن سوت خداداد افشاريان به علامت پايان بازي، تاوارس با عصبانيتي که به وضوح در چهره اش مشاهده مي شد به سمت رختکن رفت و مطابق سه هفته گذشته با خبرنگاران گفتگو نکرد.
اصفهاني ها ناراحت از باخت پاس
تماشاگران حاضر در ورزشگاه فولادشهر از باخت پاس در رقابت هاي ليگ قهرمانان آسيا بسيار ناراحت بودند.
آن ها قبل از آغاز بازي در خصوص ديدار پاس و العين صحبت مي کردند و اين برايشان باور نکردني بود که نماينده ايران در عرض يک دقيقه از صعود به مرحله بعدي بازماند.
آخرين اميدهاي بر وکنر سرمربي تيم ملي جمهوري چک در رابطه با بازگشت پاول ندود به تيم ملي به ياس تبديل شد.
هافبک اهل چک يوونتوس در مصاحبه با يک کانال راديويي از پراک اذعان داشت خيلي دوست دارد در رقابت هاي جام جهاني 2006 آلمان حضور يابد اما با توجه به آنکه در سن 33 سالگي به سر مي برد برايش خيلي سخت است که به تيم ملي بازگردد و رسما اعلام نمود ديگر مايل به پوشيدن پيراهن تيم ملي چک نيست و براي همه دوستانش در رقابت هاي جام جهاني آرزوي موفقيت مي کند.
ندود گفت: تصميم خود را گرفته ام و تحت هيچ شرايطي آن را تغيير نخواهم داد. احساس مي کنم براي بازي در جام جهاني کمي پير شده ام و خستگي زياد نخواهد گذاشت تا موفق شوم. مي خواهم سال هاي آخر فوتبالم را در آرامش وکنار خانواده ام باشم.
رافائل بنيتس، مربي باشگاه ليورپول از لوئيز گارسيا، هافبک طلايي خود حمايت کرد.
به گزارش گروه فوتبال خارجي ايپنا با وجود درخشش گارسيا در اروپا، عملکرد او در ديدار بدون گل يکشنبه شب ليورپول برابر شياطين سرخ مورد انتقاد طرفداران قرار گرفت. اين در حالي است که بنيتس همچنان به ستاره اسبق کاتالونيا اعتقاد داشته و وي را جزو بهترين شاگردان خود مي خواند.
مربي موفق قرمزپوشان با تاکيد بر مطلب فوق مي گويد: "به عقيده من ژابي و گارسيا دو بازيکن مفيد قرمزپوشان هستند. حضور اين دو مي تواند باعث به راه افتادن موتور گلزني استيون جرارد شود. بايد اين اصل را پذيرفت که حتي ستاره اي چون گارسيا هم در پي به نمايش گذاشتن بازي خلاق خود، گاهي توپ را از دست مي دهد و نمي تواند موثر واقع شود."
پرسپوليس به ضعيف ترين تيم ليگ باخت يعنی شموشک اونم 2 بر :biggrin: 1
من از طرف کليه طرفداران تيم استقلال اين شکست رو تبريک ميگم و به پرسپوليسيا ميگم بی خيال ليگ برتر
باشيد چون سال ديگه ليگ آزادگان هستيد و ديگه ما نمی تونيم شما رو ببريم
:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :tongue: :tongue:
شموشک 2 - 1 پيروزی
فجر سپاسی 0- 3 فولاد خوزستان
سايپا 0- 0 شهيد قندی يزد
راه آهن 0-1 برق شيراز
منم از طرف پرطرفدارترين تيم ايران ميگم:
"جوجه رو آخر پاييز مي شمورن"
من از طرف پر افتخار ترين تيم آسيا گفتم در ضمن طرفداران تيم پيروزی همه بچه های پايين شهر ،لمپن
و لو کلاس هستن تازه زيادی افتخار نمی آره چون شالکه پر طرفدارترين تيم آلمان هست و بايرن
از نظر طرفدار تيم چهارم هست ولی بيرن همش قهرمان ميشه فعلاً زير ماييد پس اون زير بمونيد
با من کل کل نکن
فراری و محمد جان
اینجا تاپیک اخبار فوتبال ایران است
خواهش می کنم با کل کل هاتون این تاپیک رو قفل نکنید
با تشکر
استقلال در هفته ی چهارم لیگ برتر مقابل تیم ابومسلم به تساوی بدون گل رسید
در این بازی انواع وقت تلف کردنها وجود داشت به طوری که انگار استقلال با یک تیم عربی بازی میکند
بیرمنگام ---- لیورپول ----- ساعت : 15:15 به وقت تهران
هامبورگ -- بایرن مونیخ ------ ساعت : 17 به وقت تهران
پارما ----- یوونتوس ------ ساعت 22 به وقت تهران ------ اینو خودم حدس میزنم قطعی نیست
لازم به ذکر است بازی های فوق از شبکه ی سوم سیما پخش خواهد شد