پاک شود لطفا.
Printable View
پاک شود لطفا.
Wps رو در مودم خاموش کنید تا هک نشهنقل قول:
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
سلام دوستان
یه سوالی داشتم
مودمی مثل B315 که 4G+ ساپورت نمیکنه، کلا ساپورت نمیکنه؟
منظورم اینه که من اگه یه آنتن MIMO 2X2 جدا بخرم .... با اتصال اون به B315 میتونم از 4G+ لذت ببریم؟
البته کار اصلی من برای دانلود شبانه با ایرانسل هست و چون دانلود محدودیت 60 گیگابایتی داره، اگه 4G+ هم باشه فایدهای نداره، چون اینجا که من هستم، 4G حداقل 2مگابایت هست
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
دوستان یه سوال این مودم دانگل E3372 میشه باند فرکانس رو لاک کرد ؟
نقل قول:
سلام
آیا از آنتن دهی مودمتون راضی هستین ؟ یا نیاز به خرید آنتن تقویتی داره ؟ ما خونمون موبایل خیلی بد خط میده اگه اینم بد خط بده اصلا قید 4g می زنم و از همن adsl استفاده می کنم.
دوستان کسی نظری نداره؟نقل قول:
نقل قول:سلام .نقل قول:
مودم B315 کلاً 4G پلاس نیست و با وصل کردن دو آنتن هم 4G پلاس نمیشه .
بله میشه روی فرکانس خاص لاک کرد . البته باید webui مد شده بریزید تا تنظیمات بیشتر دیده بشه . این webui در صفحه اول همین تاپیک موجوده .نقل قول:
ممنون از پاسخگوییتون.... پس یعنی تمام مودم هایی که تو ایران هست، با آنتن هم 4G+ نمیگیرند؟نقل قول:
به نظرتون مودم رومیزی بگیرم، یا مودم همراه (مودم های Wingle با یه پاوربانک):
نظرتون چیه؟نقل قول:
مزیت های مودم های رومیزی چیه؟
چرا مودم TP-LINK M7350 این قابلیتو دارهنقل قول:
مرسی ،یه سوال دیگه من میخوام مودم رو کارکرده بگیرم از یه بنده خدا حالا برای اپدیت کردنش احتیاج به کد دارم ؟نقل قول:
به اون بنده خدا گفتم کد داری گفت نه فقط سیم کارت میندازی داخلش و وصل میکنی به کامپیوتر
اگر داره پس باید cat۶ باشه و حداکثر پهنای باندش در حالت فورجی باید ۳۰۰ مگ باشه ولی تو مشخصاتش زده دانلود ۱۵۰ مگ و اپلود ۵۰ مگ ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اگر فورجی پلاس هست که من برم بخرم تو چند تا پست قبلیم مطرح کردم گفتن فورجی پلاس نیست وگرنه قصد خریدشو داشتم
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
شما با یه فرکانس نمیتونی به حداکثر پهنای باند برسی ولی با تجمیع فرکانس پهنای باندتون هم افزایش پیدا میکنه. این مودم این امکانو داره ولی نهایت تا 150 مگابیت. شما 300 مگ میخوای؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در تجميع اصل موضوع فركانس و باند
قابل تجميع
اين مودم در ايران قابليت تجميع نداره
چون فركانس و باند قابل ارائه توسط اپراتور هاي هر كشور فرق ميكنه
Sent from my iPhone using Tapatalk
من که نگفتم با یک فرکانس؟ بحث من اینکه این مودم تا ۱۵۰ مگ فقط پشتیبانی میکنه اون وقت چجوری میشه فورجی پلاس باشه؟ اصلا فورجی پلاس و نسل پنجم cat6 به بالا هستننقل قول:
الان تنها مودم فورجی پلاس کمپانی huawei ساخته و مدلش E5786 هست که هنوز تو ایران نیامده قیمت در سایت های خارج ۲۱۰ دلار هست
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
هیچ مودمی توی بازار ایران از تجمیع 20+20 پشتیبانی نمی کنه من جمله این مدل. برای استفاده از پلاس ایرانسل مودم باید تجمیع 20 و 20 داشته باشه و این مدل اگر تجمیع هم کنه 10 و 10 رو تجمیع می کنه که از اونم اطلاعات خاصی ندارم اما کسی رو ندیدم توی تاپیک بگه این مودم براش ایرانسل رو تجمیع کرده باشه به هر حال وضعیت فعلی ایرانسل 15+10 هست که این روتر جواب نمیدهنقل قول:
ضمنا پلاس بودن به چیپ مودم ارتباط دارد و ربطی به آنتن نداره
همچنین بنده در مورد کارکرد میمو روی شبکه ایرانسل بازخورد خوبی در حالت غیر پلاس ندیدم
شخصا دو تا یاگی دارم اما دوتا با یکی تاثیر چندانی نداره پس اصلا میمو از نظر من روشن نیست که فعال باشه
سلامنقل قول:
شما با 5186 تجمیع دارین؟ میشه یه تست با تجمیع رو حالت پلاس و یکی بدون پلاس رو فرکانس 1800 یا 2600 قفل کنید و تست بزارید با اسپید تست.
احتمالاً اون مودمی که میخواهید بخرید لاک ایرانسل هست . بهتر هست اول آنلاک بشه که بتونید از سیمکارتهای اپراتورهای دیگه هم استفاده کنید . در صفحه اول روش آنلاک کردن گفته شده ولی بطور خلاصه و طبق تجربیاتی که داشتم برید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و IMEI مودم رو وارد کنید که سه تا کد آنلاک میده و یه کد برای فلش کردن Firmware مودم . من با کد (V3/201) این مودم رو آنلاک کردم . بعد از آنلاک کردن ، Firmware جدید رو هم ریختم و سپس Webui که باعث شد تنظیمات زیادی آزاد بشه از جمله امکان انتخاب فرکانس مورد نظر . فقط دقت کنید Firmware که در صفحه اول گذاشته شده برای مدلهای E3372s-153 هست .نقل قول:
یکسری احتمالات دیگه رو هم باید در نظر بگیرید ، شاید فروشنده قبلاً آنلاک کرده ، شاید فروشنده اینقدر کد اشتباهی داده که چیزی برای شما نمیمونه که ریسک کنید و بتونید چندبار کد اشتباه وارد کنید و شاید بتونید بدون انجام اینکارها (آنلاک کردن و Firmware و webui ریختن) با برنامه E5186 Toolbox فرکانس رو عوض کنید .
نه عزیز بنده ندارم.نقل قول:
نمی دونم حالا چرا اون عبارت بالای من رو نقل قول کردید:n13:
مدل اشتباه تایپی داشتم منظورم e5186 بودنقل قول:
بحث تجمیع بوددیدم شماهم پست گذاشتین این مودم هم دارین نقل قول کردم همین
بلهنقل قول:
یکی از دوستان سفارش داده دعا کنید به دستش برسه، اون موقع ایشون می تونه نتایجش رو بگه
فعلا توی پست گم شده
من مدل e5186_61a گرفته بودم که به خاطر دروغ گویی های سایتها جواب نداد فقط e5186s-22a خوبه
ولی من خیلی تو سایت ها تحقیق کردم فرق 22 با 61 فقط تو فرکانس بود اونم td جایی نگفته این مودم تجمیع داره یا 22 داره و 61 نداره. شما از کجا در این مورد اطلاع دارید ؟ سایتی جایی اشاره کرده به این مورد؟ ممنون میشم لینک قرار بدید.نقل قول:
متاسفانه سایتها اطلاعات غلط میدن و تقصیر هواوی دزدهنقل قول:
من خود 61 رو خریدم و در عمل دیدم که 1800 رو با 2600 جمع نمی کنه فقط 22 تجمیع می کنه
مدل 61آ فقط فرکانس 2300 تی دی دی رو تجمیع می کنه
این فایل رو با دقت بخونید. متاسفانه بعد از خرید با شرایط ویژه پیداش کردم
ممنون فایلی که قرار دادین گویاست. بله متاسفانه اطلاع رسانی خوب نبوده شما مدل اشتباه گرفتی فقط میتونم بگم فدا سرت .، فقط یه چیز برام ابهامه تو مدل 61 تجمیع td رو فرکانس 2300 زده تجمیع با خودش؟! یعنی اگر تو محل چندتا فرستنده 2300 باشه تجمیع میکنه؟!نقل قول:
دوستان خیلی خیلی ممنوننقل قول:
پس بهتره قید 4G+ رو بزنم ... یا اینکه مایه زیادی بذارم وسط که فک نکنم بصرفه
البته بیشتر تو فکر مودم رومیزی هستم، دوستان برا رومیزی چه پیشنهادی میدی؟
نه عزیز این تجمیع درون باندیه یهنی اگر اپراتور توی همون باند 2300 دو تا تکه 15 یا 20 بده این مودم اونا رو تجمیع می کنه و می تونه 40 مگاهرتز تجمیع کنه و بشه کت 6نقل قول:
20+20 در حالت میمو 2*2 میشه 300 مگابیت
اما کت 4 نهایت 20 مگاهرتز هست که با حالت میمو 2*2 میشه 150 مگابیت
سه تا شرکت داخلی 30 مگاهرتز 2300 تی دی دی رو 190 میلیارد خریدن شاید اونا یه روزی این کار رو بکنن
الان اپتوس استرالیا و اس تی سی عربستان داره 2300 رو تجمیع می کنه و مدل 61 برای اونها طراحی شده و دقیقا کت 6 برای حالت اف دی دی این مدل 61 چرته
بین Huawei B315 و Dlink DWR 921 کدوم رو ترجیح میدید؟نقل قول:
امکانات کدوم بیشتره؟
مودم بهتر از اینا هم سراغ داذید، استقبال میکنم!
بی 315 بهتره، برای کار حرفهای با هواوی نرم افزار زیادهنقل قول:
ممنون از پاسخگوییتوننقل قول:
برای خرید، دیجی کالا منبع معتبری هست؟؟ (چون شنیدم تو نت، تقلبی زیاد انداختن)
اگهبهتر از B315 رو هم سراغ دارید، بگیدنقل قول:
خودم گشتم، اینا رو پیدا کردم:
Dlink DWR 953
TP-LINK MR200
آهان راستی، من قبلا خیلی دنبال Huawei E5770 بودم .... الان دیدم دیجیکالا داره ..... میخواستم ببینم نظرتون درباره اون چیه؟
درمقایسه به یه مودم رومیزی مثل DWR 953 چطوریه؟
چندتا مدل:
محتوای مخفی: چند تا مدل مودم + لینک
سلام
دوستان برای مودم e8372 میخوام یک آنتن بخرم ، تو یه منطقه ای که 3g/4g خیلی ضعیف دریافت میشه و در بیشتر اوقات سیگنالی نداره
به نظرتون این آنتن چطوره؟
آنتن تاپیک مجزا هم داره. اونجا رو بررسی کنیدنقل قول:
دوستان، لطفا راهنمایی کنید، یکم برای خرید عجله دارمنقل قول:
دوست عزیز اگر برات مشاهده پارامترهای سیگنال مهمه و می خواهی به باندها ور بری فقط هواوی و الا مدل تی پی لینک هم گیرندگی خوبی داره
نقل قول:بیشتر امکانات مودم برام مهمهنقل قول:
از طرفی، جایی که هستم، جوریه شاید یکی بخواد استفاده کنه، برا همین میخوام امکاناتی مثل کنترل حجم ویا اختصاص دادن حجم مشخص به یه کاربر رو داشته باشه
کدوم این امکانات رو دارن؟
اختصاص دادن یه حجم خاص و کنترل میزان مصرف رو میشه با برنامه های جانبی حل کرد...نقل قول:
اتصال ltewatch به E3372
دوستان یکی لطف میکنه بگه این مودم D-link dwr-932_d1 لاک فرکانسش کدوم قسمته ؟
لاک کردن فرکانس مودم دی لینک ندارهنقل قول:
درود
از کجا میشه آخرین فریمور مودم b315 را پیدا کرد و دانلود کرد
توخود قسمت تنظیمات مودم اپدیت دارهنقل قول:
E8372 من گزینه Require Login نداره !!! :n02::n13: داستان چیه ؟!نقل قول: