شاتل بدون شاتلند چه مزیتی داره ؟ :n09:
Printable View
شاتل بدون شاتلند چه مزیتی داره ؟ :n09:
مثل اینکه اعتراض ها برای حذف بسته شاتللند جواب داد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my Fly IQ4514 using Tapatalk
فعلا که حذفش کرده زنگ هم زدم گفتن دیگه نمیشه خریدنقل قول:
اینو تو سایتش زده
دوستان عزیز
همانگونه که میدانید، روز گذشته شیوه و تعرفه جدید ارایه خدمات شاتل، مطابق با مصوبه جدید سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، اعلام شده است. این موضوع پرسشها و نگرانیهایی را برای برخی از کاربران شاتل که هماینک از خدمات و بستههای تشویقی این شرکت استفاده میکنند، بهوجود آورده است.
بر این اساس خرسندیم به اطلاع برسانیم سیاستهای تشویقی این شرکت برای استفاده از سایتهای پرطرفدار شاتللند و نماوا همچنان ادامه خواهد داشت. افزون بر این برای حمایت از تولید محتوای داخلی برخی از سایتهای دیگر همچون فیلمنت، پلان، آی سیما، کاناپه و … که در روزهای اخیر به این مجموعه از سایتها اضافه شده بود، مطابق روال گذشته همچنان در دسترس کاربران خواهند بود.
گفتنیست با وجود معرفی سرویسهای جدید، بستههای تشویقی خریداری شده از قبل همچون بسته تشویقی شبانه و بسته ترافیک ایران همچنان به اعتبار خود باقی خواهند ماند.
بیتردید شرکت شاتل تمام تلاش خود را برای تامین رضایت کاربران به کار خواهد گرفت.
تو اون قسمت قرمز رنگ نوشته بسته های خریداری شده از قبل!!! یعنی اعتبار بسته شاتلند تموم بشه دیگه شاتلند بی شاتلند
بسته های جدیدش هم که افتضاح هست حالا منظورش از تامین رضایت مشتریان چیه نمیدونم
من یه هفته دیگه از اعتبار بسته شاتلندم مونده اگه تا اون موقع اوضاع همینجوری باشه درخواست جمع اوری میدم
احمدرضا نخجوانی، مدیرعامل شرکت شاتل دربارهی مصوبهی 266 کمیسیون تنظیم مقررات برای سرویسهای غیرحجمی اینترنت:نقل قول:
سیاست های تشویقی ما برای مصرف ترافیک داخلی به خصوص برای بحث محتوای فیلم همچون شاتل لند و نماوا، همچون گذشته ادامه خواهد داشت و کاربران از این امکان استفاده خواهند کرد.
- - - Updated - - -
احمدرضا نخجوانی، مدیرعامل شرکت شاتل دربارهی مصوبهی 266 کمیسیون تنظیم مقررات برای سرویسهای غیرحجمی اینترنت:نقل قول:
سیاست های تشویقی ما برای مصرف ترافیک داخلی به خصوص برای بحث محتوای فیلم همچون شاتل لند و نماوا، همچون گذشته ادامه خواهد داشت و کاربران از این امکان استفاده خواهند کرد.
از قسمت خرید بسته شاتلند حذف کردن حالا چجوری میتونیم استفاده کنیم پشتیبانی هم زنگ زدم گفت فقط باقیمانده بسته رو میتونید استفاده کنید در حال حاضر امکان خرید مجدد بسته نیستنقل قول:
در حال حاضر نیست... اما تعرفه و شرایطش رو عوض کردند باز قابل دسترسی میشه!نقل قول:
احتمالا شاتل منتظره ببینه سرنوشت شبانه اسیاتک و پارس به کجا میکشه.
سلام
اقا اگه یه چیز پی ان داخلی نامحد.د بخرم
میتونم از این حجم نامحدود داخلی برای وب گردی
و ساتللند استفاده کنم
*پی ان داخلی حجم نامحدود داخلی رو بین المللی نمیکنه
ممنون
لطفا از بچه هایی که تخصص دارن پاسخ کامل بدن
با پشتیبانی صحبت کردم, این سرویس فقط برای 500سایت برتر ایران نامحدود هست...نقل قول:
پس عملا ایده شما کارساز نخواهد بود...
دلیل اصلی قرار نگرفتن بسته شاتل لند مشخص شد!...
سنگ اندازی از طرف مقامات بالاتر! دلیل اصلی این موضوع هست.
دلیل قرار نگرفتن بسته شاتللند در یکی از بندهای مصوبه تازه 266 کمیسیون سازمان تنظیم مقررات رادیویی آمده است ...
در قسمتی که مشخص شده نوشته شده است "بسته های تشویقی (مثل شاتللند) نمیتونه بیشتر از 3ماه متوالی ارائه بشه" و مهم تر از همه حتی امکان "تمدید" هم وجود نخواهد داشت...
طبق گفتگویی که با بخش پشتیبانی شاتل داشتم این موضوع رو تایید کردند و گفتن درحال مذاکره و پیگیری هستم!...
از یه طرف میگن شاتللند پا بر جاست و از طرف دیگه میگن در حال پیگیری هستیم
واقعا حیفه که این سرویس(شاتللند) از کار بیفته ، یکی از بهترین سرویس هایی هست که تا حالا ارائه شده
اقا شاتل لند اولین اسم تو 500 سایت برتره
یعنی باخرید این پکیج دانلود رایگانه یا نیم بهاست
رایگانه راحت فایلهایی که زیر 2 گیگ هستند رو انتقال بده به آپلودسنتر شاتل لند دانلود کن برای بالای 2 گیگ هم تو عصر آپلود عضو شو و اسپلیت کن و بعد لینکشو بزار تو شاتل لند. به نظر من کسایی که دانلود فیلم و سریال و انیمیشن و کلیپ و آلبوم دارن این گزینه خوب و ارزون که نمیشه گفت واقعا مفته البته برای تک آهنگها خوب نیست چون یه چند ثانیه به آهنگ اضافه می کنه که البته چون تک آهنگها حجم زیادی ندارن مهم نیست.نقل قول:
سلام..ببخشید چطوری میشه توی عصردانلود اسپلیت کرد؟؟؟
اول لینکتو تو قسمت آپلود مستقیم انتقال می دی بعد می ری تو قسمت فایلها روی لینکی که انتقال دادی کلیک راست می کنی و اسپلیت رو انتخاب می کنی. اونجا خودت می تونی انتخاب کنی که فایلت چند قسمت باشه و حجم مورد نظر فایل رو می زنی همیننقل قول:
دوستان خبر بسیار خوب, بسته شاتللند مجددا برگشت!....
من امروز با پشتیبانی شاتل حرف میزدم گفتن قرار تمامی ای پی های ایرانی بره زیر پوشش و یه طرح ترافیک داخلی نامحدود دارن گفتن میتونی براحتی از سایتهایی که تو ایران هست دانلود کنیکسی خبری داره این درسته یا غلط
من امروز برای تمدید سرویس رفتم دفتر مرکزیش و برای همین بسته هم پرسیدم مسئول فنی گفت این بسته نامحدود داخلی فقط ای پی های محدودی رو ساپورت میکنه و امکان کانکت شدن به وی پی ان داخلی هم ندارهنقل قول:
من طرح غیر حجمی 8 مگ گرفتم.امروز توی پنل سایت شاتل لند برام اضافه شده.
سرعتم هم ازش 900-1 مگ هست.
خیلی ممنووون:n40:
فعلا همین 500 تا هس حالا در آینده که وزیر هم وعده دادهنقل قول:
ولی کی اجرا بشه معلوم نیست
منم وقتی با این مدل اسپلیت فایل رو ریموت میکنم فایل اولی سابم و بدون مشکل هست و پخشش درست و وقتی وارد فایل دوم میشه مشکل دار میشهنقل قول:
================================================== ===============
دوستان مشکل ریموت آپلود هست که فایل اضافه میکنه یا اگر از توی سیستم فایلی رو مستقیم هم آپلود کنیم مشکل دار میشه ؟
اگر نه یه وی پی اس بگیرم.فایل ها رو از توی بروزر اون به شاتل لند آپلود مستقیم کنم که ریموت آپلود استفاده نشه !
شما خودتون چی کار میکنید ؟
اگه میتونید ، وی پی اس بگیرید . ولی قبل آپلود حتما فایل هارو با WinRar فشرده و پارت پارت کنید . حتما 5 درصد هم ریکاوری رکورد بذارید . دیگه قطعا بدون مشکل میتونید فایل هاتون رو دانلود کنید .نقل قول:
به صورت ریموت آپلود بعد از رار کردن بریزم یا آپلود مستقیم از بروزر ؟نقل قول:
کلا همه فایلا خراب میشه یا فقط وقتی ریموت آپلود میکنیم ؟
اگر رار نکنیم و با بروزر آپلود مستقیم بکنیم ، خراب میشه؟
سلام. لیستی از سایتهایی که میشه لینک رو مستقییم کرد ندارین؟ من هر چی میزنم بر و بر منو نگاه میکنه فقط!
دوستان درود
بنده اگر بسته شاتل لند رو خریداری کنم تمامی اون 500 سایتی که لیست کردن کاملا برای من رایگان خواهد بود؟مثلا اگر اشتراک سایت آیونت یا لنز رو خریداری کنم کلا از حجم اینترنت داخل و خارج کم نخواهد شد؟
- - - Updated - - -
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:دوستان یه مدت پیش منم همین مشکل رو داشتم. احتمالا دلیلش اینکه که شما فقط لینک فایل اول رو کپی میکنین و برا بقیه پارت ها فقط 001 آخری رو تبدیل به 002 و ... میکنین. ولی چون لینک های عصر آپلود کمی متفاوته این باعث میشه فایل دومی دانلود نشه و تا مدت زمان فایل اول فقط پخش میشه.نقل قول:
برا حل این مشکل کافیه فقط لینک هر قسمت اسپیلیت شده رو مستقلا استخراج کنین و تو شاتللند ریموت کنین.
نه تک لینک ریموت آپلود میکنم.نقل قول:
و برای هر پارت لینک جدای خودش رو ...
نقل قول:
این سایت هایی که دادید که سایتهایی هست که ترافیکشون داخلی حساب میشه. منظور من سایتهایی هست که میشه تو آپلود سنتر شاتل لند مستقییم کرد. مثلا لینک رپیدگیتور و ...
هیچ فرقی نمیکنه . شما اگه یه راپیدلیچ فری هم پیدا کنید که بتونه فقط فایل هاتونو فشرده کنه و ریکاوری رکورد قرار بده کارتون راه میوفته . نیاز به خرید وی پی اس هم نیست . نکته مهم همون فشرده سازی و اضافه کردن ریکاوری رکورد هست .نقل قول:
پس یه بارم اینطوری عمل کنین ببینین مشکل حل میشه یا نه : فایل های اسپیلیت شده تو عصر آپلود رو RAR کنین بعد ریموت و دانلود کنین. بعدش اکسترکت کنین. احتمالا اون موقع مشکل حل شه. اگه نشد بازم قبل اینکه وی پی اس بگیرید با پشتیبانی عصر آپلود و شاتل لند صحبت کنین شاید تونستن مشکل رو حل کنن.نقل قول:
تقریبا از هیچکدوم از سایت های اشتراک فایل نیمتونین ریموت کنین. برا ریموت از این سایت ها باید ابتدا لینک رو تو سایت های مستقیم کننده مستقیم کنین و سپس به آپلودسنتر ریموت کنین.نقل قول:
تست کردم آپلود عادیش سالمه.نقل قول:
متاسفانه سایتی که ریکاوری بزاره و رایگان باشه پیدا نکردم.چاره همون وی پی اس هست.
یعنی یه دور اسپلیت کنم یه دور همون تکه رو رار کنم بزنم دانلود ؟نقل قول:
دو تا تست انجام دادم :
- فایل ویدیویی رو به صورت آپلود مستقیم ریختم روی سرور شاتل لند و دانلود کردم.
یه دونه بایت هم اضافه نشد و فایل سالمه.بدون مشکل.
- یه دور هم فایل زیپ رو اول آپلود مستقیم و یه دور هم ریموت آپلود کردم.
توی آپلود مستقیم فایل کاملا سالم و بدون مشکل بود.ولی توی ریموت آپلود بازم خراب شد....
به نظر تنها راه استفاده از وی پی اس و آپلود مستقیمه !
آهان یعنی اول باید برم تو مثلا رپیدباز و ... لینک رو مستقیم کنم بعد اون لینکه رو بذارم تو شاتل لند؟ حالا مثلا رپیدباز و دانلودز و ... رو قبول میکنه؟نقل قول:
دوستان یکی راهنمایی کنه
من یه فیلم رو ریموت کردم تو سرور شاتلند و نزدیک 200 مگ از فیلم رو دانلود کردم از کجا مطمئن بشم که از حجم بین الملل کم نشده؟
بله من از داسان، عصر آپلود و حتي مستقيم كننده هاي تورنت به شاتل لند ريموت كردم و مشكلي نداره.نقل قول:
سلام
هنوزم برای انتقال فایل محدودیت روی 2 گیگه؟
آره محدودیت 2 گیگ پابرجاستنقل قول:
شانس منه خراب میشه ؟ :n03:نقل قول:
اونموقعي كه من اسپيليت و ريموت ميكردم اين مشكل اضافه كردن حجم اضافه نبود.نقل قول:
پيشنهاد ميكنم با پشتيباني شاتل لند تماس بگيريد و مشكل رو باهاشون در ميون بزاريد.
نميدونم سرويس هاي تشويقي قابل شكايت باشن يا نه ولي اگه مشكل حل نشد، شكايت تو سيستم ١٩٥ هم شايد راه گشا باشه