مدل w800cنقل قول:
آپديت كردم ولي تغيير خاصي تو كيفيت تصوير شبكه هاي داخلي ديده نشد. فقط صداي تلويزيون احساس مي كنم يه خورده كمتر شده، منو ها و ويرايش كانال ها سريع تر شده هنگ هم كمتر شده.
Printable View
مدل w800cنقل قول:
آپديت كردم ولي تغيير خاصي تو كيفيت تصوير شبكه هاي داخلي ديده نشد. فقط صداي تلويزيون احساس مي كنم يه خورده كمتر شده، منو ها و ويرايش كانال ها سريع تر شده هنگ هم كمتر شده.
سلام دوستان
من یه تلویزیون w800c خریدم.یک مشکل بسیار بزرگ که باهاش دارم اینه که نمی تونم باهاش فیلم سه بعدی ببینم. عینکم سونی باتری خوره دستگاهم هم پلی استیشن 4 هست که باهاش تا حالا جاهای دیگه فیلم 3 بعدی دیدم.سی دی بلوری اصلی هم دارم که با اونم خونه دوستان تست کردم و اکی بوده. یه نفر یه لینک ویدیو واسم فرستاد که توش روش فعال کردنش بود ولی توی فیلم روی کنترل دکمه 3d وجود داشت که ماها ندارم!!! و اینکه با استفاده از اون دکمه حالت های side by side یا over under رو انتخاب میکرد که من جایی رو پیدا نکردم که اینا انتخاب شن
در کل مشکل اینه که فیلم پخش میشه ولی حتی با عینک هم انگار که تار دیده میشه و جلوه 3d کار نمیکنه
وقتی فیلم پخش میشه تلویزیون میگه که سیگنال 3 بعدی تشخیص داده شد.
بسیار ممنون میشم راهنماییم کنید:n40:
اگه نتیجه نگرفتی ساعت 10 شب اول یه پیام بده بعد زنگ بزن از تلویزیون خودم راهنماییت کنم.(09121315339)نقل قول:
یسیار لطف میکنید.حتما مزاحمتون میشم
هیچ کس به این مشکل با این تلویزیون تا حالا بر نخورده دوستان؟:n36:
عینک سه بعدی شما برای این مدل بایدbt500a باشدنقل قول:
با عینک سامسونگ هم جواب میده.نقل قول:
دقیقا چه مدلی از عینک سامسونگ بهش میخوره؟؟؟؟نقل قول:
فكركنم مشكلم عينك باشه چون با دوستمون (reza1348) كه صحبت كردم فهميدم عينك كه وصل ميشه بايد روي تلويزيون پيغام بده كه اينايي كه من دارم نميده. ميدونين قيمتش چنده؟ فكر كنم گرون باشه. دست دومش رو پيشنهاد ميكنيد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپدیت جدیدبه تاریخ2017/6/21
فیلم بلوری اریجینال 3 بعدی، به صورت side by side یا Over under نیست. شما وقتی پخشش میکنی، از ابتدا خودش سه بعدی پخش میشه که برای شما هم پخش میشه، بهمین خاطر تصویر تاره.نقل قول:
باتری عینک را چک کن که درست جا زدی و باتری سالم باشه. با یک باتری دیگر هم تست کن.
هرچی باشه اشکال از عینک شماست که تلویزیون هم تشخیصش نمیده وگرنه با روشن کردن عینک، باید در تلویزیون پیغام بده که عینک را شناسایی کرده.
فوری :
جدیدترین آپدیت آسیا امروز 21 جون 2017 منتشر شد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان توی آپدیت جدید هدفون بلوتوثی رو میشناسه؟
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
ارتقا به Android Marshmallowنقل قول:
افزایش طراحی صفحه نمایش و قابلیت استفاده
گسترش حافظه داخلی. شما هم اکنون می توانید بازی ها و برنامه های دانلود شده را به یک حافظه USB یا هارد دیسک به عنوان یک حافظه پیمانه انتقال دهید
نمایش برنامه ها در هر ژانر
طراحی جدید منو راهنما
پشتیبانی از قابلیت دسترسی Netflix
کاهش زمان ورودی برای بازی HDR (قابل اجرا فقط برای مدل های 4K HDR: X85C، S85C، X90C، X93C و X94C)
عملکرد کلی تلویزیون را بهبود می بخشد
بهبود عملکرد کلی تلویزیون (از جمله کنترل از راه دور تلویزیون)
نام برنامه جدید "TV SideView" را به "SideView Video & TV" جایگزین کنید
پشتیبانی از یک ضبط HDD **
پشتیبانی برنامه ریزی (تایمر) ضبط **
پشتیبانی تایمر ضبط از راه دور **
پشتیبانی از تصویر دوقلو
شرایطی را که برنامه Netflix * ممکن است به جزئیات ورود به سیستم را به خاطر نیاورید، آدرس دهید
پشتیبانی از برنامه دوربین *
پشتیبانی از محدودیت پروفایل برای آندروید
- برنامه ها را در منوی اصلی محدود می کند
پشتیبانی SonyLiv / Bigflix *
پشتیبانی از اپرا فروشگاه تلویزیون *
ویژگی جدید شیک لبخند اضافه شده به برنامه دوربین *
پیام موفقیت آمیز زدن شیشه 3D که باید نمایش داده شود
پشتیبانی HDMI - قطعنامه Ultra HD از 3840X2160 (4K) 50p / 60p (4K مدل)
بهبود کیفیت تصویر پیشرفته (مدل 4K)
پشتیبانی Netflix * 4K
پشتیبانی PlayMemories Online
مرورگر اینترنت مجتمع
پشتیبانی از برنامه های هند * (دوربین، اعلان)
اصلاح آیکون های ورودی دو بار در منوی HOME نمایش داده می شود اگر زبان به زبان خاص تغییر کرده است.
Sync Lip در ورودی HDMI
کیفیت تصویر بهبود یافته (دامنه پویا، کاهش نویز، تیز بودن)
اگر زبان به زبان خاص تغییر کرده باشد، آیکون ورودی دو بار در منوی HOME نمایش داده می شود.
پیشنهاد ویرایش
ننوشته که....نقل قول:
فقط سری x سونی رده e از هدفون بلوتوث پشتیبانی میکنه
با تشکر از جوابتون فکر کنم مشکل همین عینک باشه.
قضیه اینه که عینک مناسب (bt500a) رو قیمت کردم تو تهران 250 تومنه!!! یه مدل دیگه هم داشت که 130 تومن بود.حالا نمی دونم فرقش چیه که هزینه کنم یا نه.
میترسم این همه بخرم ولی بازم جواب نده
دوستان من با فلش فیلم معمولی رو وصل می کنم به تلویزیون می بینم ولی یه سری مشکلاتی هست:
1-خیلی دیر فیلم رو از فلش میخونه
2-بعضی وقتا با اینه طبق اصول پیش میرم زیرنویس رو نمیخونه! (خیلی کم پیش میاد)
3-واسه تغییر و جابه جایی و بزرگ کردن زیرنویس امکاناتی نداره
برنامه یا اپلیمیشنی هست که بتونم نصب کنم و با اون ببینم؟ (مثل kmplayer یا media player واسه کامپیوتر )
اگر هست همچین چیزی من چجوری میتونم نصبش کنم؟ نیاز به vpn داره ؟ کلا راهش چیه:n16:
من این مشکل رو با یه سیم AUX نری و مادگی 5 متری حل کردم واسه تو اتاقم:n05::n05:
ولی من واسه گرون بودن هندزفری بلوتوث این کار رو کردم نمی دونستم این تلویزیون حتی هندزفری بلوتوث رو هم نمیشناسه:n38::n35:
دوستان کسی اپدیت جدید نصب کرده ؟ مشکلی نداره؟
درکل بی خاصیته ؛قبلی بهتر بودنقل قول:
سلام کسی اپدیت جدید رو نصب کرده و چه تغیراتی درش ایجاد شده؟نقل قول:
فرستاده شده از HUAWEI NXT-L29ِ من با Tapatalk
به نظر منم android 5 خیلی بهتر بود.نقل قول:
نکنه تلویزیونهای سونی تو ایران مشکل دارن؟؟!!:n13::n03:نقل قول:
یا سونی دیگه سونی! نیست!!!!:n08::n04::n05:
منطقیه سونی آپدیت کنه و بدتر بشه؟نکنه داندیته؟
به نظر میرسه کیفیت تصویر بهتر از آپدیت قبلی باشه .نقل قول:
يه ايراداي كه اين تلويزيون داشت اين بود كه بعد از خاموش كردن صداش قطع نميشد كه بعد از آپديت اين مشكل حل شده.
شما هم مثل من اکثر اوقات 50 بار دکمه power رو میزنید تا روشن شه تلویزیون؟؟!!! باطری کنترل تلویزیون رو تازه عوض کردم! خیلی وقت نیست خریدمش:n35:
به نظر من کیفیت تصویر بهتر شده با آپدیت جدید
با سلام.بنده مدل 43W805c تهیه کردم(----- داخلی داره) اما مشکلی که دارم اینه که بعد از مدتی به کانالهای ----- خود به خود یک سری کانال از شماره 10000 به بعد اضافه میکنه در حالی که تو قسمت ویرایش کانالها تا شماره 9999 رو شناسایی نمیکنه و نمیشه کانالهایی که از شماره 10000 به بعد بهش اضافه شده رو پاک ویا جابجاشون کرد.میشه راهنماییم کنید؟باتشکر
سلام آپدیت جدید ا.مده برای w805c نصب کن کیفیت تصویر درست میشه فقط تنظیمات ر س ی و ر چطوری دادی من نمیتونم سیگنال بگیرم یا جهت ها رو بهش بدم
برا من این مشکلو نداره.نقل قول:
حتما" دو برنامه es file explorer و mxplayer آخرین ورژنها رو نصب کن تا از پخش فیلمها از روی فلش و هارد لذت بیشتری ببرینقل قول:
نیاز به vpn هم نداره میشه از روی فلش نصب کرد
من مدتها بود دلم میخواست سریالهای خارجی روز رو دنبال کنم ، حالا با داشتن این تی وی و نرم افزارهای فوق به راحتی کدکهای x265 که کم حجمتر و با کیفیت تر هست رو دان میکنم و می بینم و تا الان هم مشکلی نداشتم نه با تصویر و نه با زیرنویس
من هم مثل سایر دوستان احساس میکنم کیفیت تصاویر که با آپدیت قبلی کم شده بود الان بهتر شده بخصوص کانالهای غیردیجیتالنقل قول:
فقط برام سئواله چرا در سایت برای آسیا پاسیفیک هم آپدیت دو نوبت قبل رو گذاشته و هم آپدیت جدید رو ، معمولا" با اومدن آپدیت جدید قبلیها رو برمیداشتند .
سلامنقل قول:
اپدیت جدیدی که اومده تکمیلی هست. و اگه اپدیت قبلی رو نصب نکرده باشید. این اپدیت تکمیلی رو نمیشه نصب کرد. و برای همین. اپدیت قدیمی رو حذف نکردن
فرستاده شده از HUAWEI NXT-L29ِ من با Tapatalk
مرسی از توجهت آقا رضا
ببینم من تا حالا برنامه ای نصب نکردم روی تلویزیون. چطوری باید اینکار رو بکنم؟ باید دانلود کنم از جای مشخصی؟ یا باید با خود تلویزیون وصل شم به اینترنت؟ ربطی به ورژن داره؟:n12:
دوستان میشه راهنمایی کنید که چطوری میتوونم کلیپ یا فیلم رو از لپ تاپ و یا موبایل از طریق وایرلس روی تلویزیون پخش کنم
سلامنقل قول:
طبق گفته سونی آپدیت PKG3.885.0137PAA شامل آپدیتهای قبلی هم میشه و نیازی به نصب آپدیتهای قبلی نیست.
انجام دادم بسیار عالی بود کلی از مشکلاتم حل شدنقل قول:
مگه ممکنه همچین چیزی؟؟!!! واسه Apple هم میشه؟؟نقل قول:
ببین دوست من با یه سرچ در میاری این قضیه رونقل قول:
من با لومیا640xl بهش وصل شدم، فقط نکته ای که باید رعایت کنی اینه که هم گوشی و هم تی وی به یه مودم وصل باشه و این که گوشیت فرستادن تصویر رو ساپورت کنه
اگه تلویزیون رو تازه به برق بزنی این طوری میشهنقل قول: