شما همون کاربر jimmy نیستید ؟نقل قول:
Printable View
شما همون کاربر jimmy نیستید ؟نقل قول:
تو تهران ، کدوم مرکز مخابراتی ؟نقل قول:
حداکثر تا چند مگ می بندن ؟
با سرویس ایشون کاری نداشته باش :n02:نقل قول:
سرویس ایشون قضیه داره :n02:
کلا پارس انلاین همش قضیه هست :n02:
غلط کردن :n02:نقل قول:
یادش بخیر 8 ماه پیش یه جوری تو 195 شکایت کرده بودم که طرف می گفت شما تخلیه کن من الان پول این ماهتم میدم
اون طرف که تو واحد صدای مشتری بود رو سرویس کرده بودم :n02::n09:
منظورتون چیه؟!!:n04:نقل قول:
تلگرام برای من پوکیده
اشکال از من یا نه؟
واسه منم 2 ساعته ترکیده!!!!نقل قول:
واسه من مشکلی ندارهنقل قول:
وارد جزئیات نشیم بهتره :n02:نقل قول:
فکر کنم بخاطر استفاده ی خاص (!) استیکرهای تلگرام هست این کندی !نقل قول:
ما هم بالاخره با توجه به ارائه نکردن سرویسی برای دانلود شبانه فرم جمع آوری رو ارسال کردیم
شبانه خیلی خوبی داشت ... افسوس ...
من که 512 نامحدود مخابرات رو میگیرم که مشکل ترافیک هم نداشته باشم از هیچی بهتره !!
بچه ها کسی جای بهتری رو سراغ داره پیشنهاد بده @ مرکز شهید بخششی تهران :n30:
سلام
دوستان تازه اومدم یک گیگ حجم بخرم برای من 39,240 ریال بدهی زده !!!!!!!!! من کلا نقد کار میکنم :) این مربوط به چی میتونه باشه به نظرتون؟؟؟؟؟
مگه قیر نقد هم میشه خرید کرد؟نقل قول:
شاید باگ داره سیستمشون
بهتره تماس بگیرید
کلا نمیدونم چرا پارس انلاین تابستون ها مشکل نویز پیدا میکنه. تابستون سال پیش هم همین مشکل رو داشتم.
سلام خسته نباشید دوستان ، میشه از پشتیبانی درخواست داد پینگ رو پایین بیارن؟
بله شرکتهای پارس آنلاین و شاتل سرویس به نام سرویس گیم دارن زنگ بزنید به پشتیبانی تهران بگید سرویس گیم رو برام فعال کنید پینگتون کاهش پیدا میکنهنقل قول:
سلام.دوستان پارس انلاین برای بازی انلاین چه طوره؟
کسی میتونه یه پینگ با این سرور بگیره؟216.52.241.254
ممنون
سرویس پارس انلاین دیشب و پریشب که سرعت 128 5 گیگ رو فعال کردم دقیقا ساعت3شب (موقع دانلود) 3 بار چراغ مودم قرمز شد و نت قطع شد
نقل قول:
دوستان من فردا یا پس فردا سرویسم تمومه و اگر پینگ خوب باشه باید تخلیه کنم.لطفا اگر کسی پارس انلاین داره یه پینگ بگیره و عددش رو به من بگه.تشکر
این واسه الان :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این واسه 10 دقیقه پیش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی قبلا خیلی خوب بود نمیدونم چرا پینگش انقدر افتضاح شده !!! :n21:
این آیپی کدوم بازی هستش؟!نقل قول:
شک نکن پارس آنلاین برای گیم آنلاین عالیه.من شاتل دارم ناراضی هستم و میخوام پارس آنلاین بگیرم من با شاتل پینگم با این آیپی 370 هستش
با سلام دوست گرامینقل قول:
عجیبه دوست من پارس آنلاین آبادان 128 نامحدود داره پینگ 8.8.8.8 بهش تایم 110 میده بدون فعال کردن سرویس گیم که اگه سرویس گیم فعال گنه صد در صد 90 میشه شما زنگ بزن سرویس گیم فعال کن. شما یا مرکز مخابراتیت مشکل داره یا کارت از یه جای دیگه میلنگه
راستی یه سوال درسته پارس آنلاین سرویسهاشو جدیدن رو 16مگ میبنده؟!!
315 بود بدون تایم اوتنقل قول:
شما کدوم شهر زندگی میکنید؟؟نقل قول:
آیا سرویس گیم فعال کردین؟
برادر من واسه من هم بعضی وقتا پینگ 90 میشه ! قبلا هم همیشه 90-110 بود !نقل قول:
از مرکز مخابراتی هم هیچ مشکلی نداره چند وقت پیش با پشتیبانی صحبت کردم گفت تنها دلیلش سیستم فیلترینگ هست و کاری از دستشون بر نمیاد تازه گفت پهنای باند مرکزمون به شدت بازه و هیچ مشکلی نداره راست هم میگفت همین الان با سرویس 512 تو هر ساعت سرعتم کمتر از 900 نمیشه با دو مگ هم که همش 1800 بود !
بله پارس آنلاین خیلی وقته سرعت 16 مگابیت میده به نفعشونه کاربر زودتر ترافیکش تموم میشه
با سلام اشا الله مشل شما حل میشهنقل قول:
آیا سرویسهای نامحدود هم روی 16مگ میبندن؟!
اهواز سرویس گیم هم فعال نکردم. خطمم داغونه و الان رو 1 مگه (بعضی وقت ها جوگیر میشه و 4 مگ میکشه بعضی وقت ها 2 مگ الان هم متاسفانه 1مگ خخخخخخخخخخخخخخخخخخ)نقل قول:
از من میشنوی سمت پارس نیا
داغونت میکنه چون دانلود شبانه نداره
پینگ هم ظهر ها اذیت میکنه
من که خیلی آنلاین بازی نمیکنم و از طرفی هم بعد از اتمام سرویسم تخلیه میکنم :n01:نقل قول:
حالا خودت میبینی پارس آنلاین خیلی بدرد گیم نمیخوره. پارس آنلاین بهترین گزینه واسه دانلود بود که زدن نابودش کردن :n09:
نه سرویس ها نامحدود سرعتشون طبق جدولی که تو سایت موجوده بسته میشه
میگم منم اهوازم مثل شما ولی از پارس خسته شدم(دانلود شبانه نداره)نقل قول:
شما کجا میخوای بری بعد پارس؟؟؟؟؟ بگو ما هم بیایم
والا خودم هم نمیدونم :n09:نقل قول:
احتمالا میرم سمت مخابرات شانسم رو امتحان میکنم ! آخه مخابرات به شدت شانسیه قبلا خودم داشتم واسم همه چیزش خوب بود ولی واسه دوستم افتضاح بود پیج هم باز نمیکرد!
وقتی شبانش رو برداشت اومدم پارس ...... حالا هم برمیگردم مخابرات ...
والا فامیل هامون خیلی هاشون مخابرات دارن.سرعت دانلود خوبه ولی قطعی تا دلت بخواد دارهنقل قول:
قطعی های پارس هیچه در مقابل مخابرات ////////////// تازه من اینجا برای قطعی ها اگه حوصله داشته باشم ازشون روز یا حجم می گیرم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه عوض کردی یه پخ بده در جریان باشم فقط مخابرات نرو .دیگه کجا رو سراغ داری؟؟؟؟ بعد شما کجا میشینی؟
با سلام نیشه یه تست پینگ از آیپیهای زیر برام بزاریدنقل قول:
10.31.36.98
146.66.155.1
146.66.152.1
8.8.8.8
با تشکر
چرا نشهنقل قول:
بفرما به ترتیب مینویسم:
اولی توی 19 تا پکیج ، پکیج لاست نداشت و 47 شد
دومی:191 بدون لاست
سومی:170 بدون لاست
آخری: 181 بدون لاست
نقل قول:
ایپی league of legends هستش.البته مطمئن نیستم درست پیدا کرده باشمش:n02:
سلام دوستان.من اینجا توی یکی از نمایندگی های ایرانسل پارس آنلاین دارم 128 سرعتش خیلی داغون هست در حد 16 و 17 کیلوبایت.چند بارم زنگ زدم اپراتور گفتن مشکل از مرکز مخابراتتون هست من خودم پیگیرش شدم دنبال قضیه رفتم گفتن ما نامه اداری میدیم حل میشه مشکل اما الان دو ماهی شده هیچ تغییری نکرده سرعت همونه اما پینگش روی 30 29 هستش.چند بارم از خود پارس آنلاین اومدن تو سیستم چند تا آیپی با پورت دادن بازم همونه.به نظر شما مشکل کجاست
اوضاع شبانه چطوره؟
پارسال که مله رمضون خیلی افتضاح بود
وقتی خیلی ها تخلیه کردن ، سرعت خوبهنقل قول:
اینا هم بدشون نمیاد که مردم رو به تیغن
امروز رفتم برای تخلیه
میگفت 7 تا 10 روز طول میکشه
بنظرتون کی شکایت کنم؟
دو روز هم بیشتر طول نمیکشه........تو 195 شکایت کن سریع تخلیه میکنن
والا من دفعه قبلی که تخلیه کردم از مخابرات همون روز تخلیه شد !!!نقل قول:
خدا کنه واسه من انقدر طول نکشه بی اینترنت خیلی سخته :n28:
همین الان شکایت کن:n06:؛ پیگیر نباشی و گیر ندی ، میبینی 2 هفته شد و هنوز خطت تخلیه نشده!!!نقل قول: