اینم تست الان من در میدون حسن آباد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
اینم تست الان من در میدون حسن آباد
سلام
در اکثر نقاط کشور دیدم همراه اول بسیار بهتر از ایرانسل داره سرویس میده در دیتا
سلام و عرض ادبنقل قول:
جسارتا و در کمال تعجب ، تجربه من و اطرافیانم کاملا! برعکسه...البته قیمتهای ایرانسل متاسفانه مانع از استفاده از دیتای اون میشه و ترجیح بر اینه از سرعت کم همراه اول استفاده کنیم تا درس خوبی برای گران فروشها باشه.
این همراه اول الان دقیقا تو کدوم شهر ها 3g داره؟
من که هر جا سرچ میزنم چیزی پیدا نمیکنه!
تو سایتش نوشته برید تو قسمتی که در مورد3g(نوترینو) نوشته هست که کدوم شهر ها تحت پوشش هستنقل قول:
اکثر استان ها بود
حالا فرض کن نوشته باشه. وقتی سیگنال نداری می خواهی چیکار کنی من زنگ زدم میگم آقا توی خیابون سیگنال داریم تو خونه نداریم میگه آزمایشیه کاریش نمیشه کرد حتی حاضر نیستن براش تیکت درست کنن و رسیدگی کنن
نتیجه اخلاقی
مهم نیست کدوم شهر اومده یا نیومده
مهم اینکه الان سیگنالشو داری یا نه
دقیقانقل قول:
تبریز رو نوشته پوشش داره ولی من یکی ندارم !! :دی
دوباره LTE همراه اول پیدا شد... تهران
[SPOILER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/SPOILER]
همراه اول یوسیم نداده ..... با این حال من زدم که رجیستر بشه ولی نشد...روی LTE ONLY هم برد ولی بازم رجیستر نشد.... باید منتظر یوسیم هاش باشیم .....
سلام.کد بسته یه ماهه 2.5گیگ چیه؟(همونی که میگن الان شده 5گیگ با همون 10تومن):n09:
شمال تهران کجا آنتن میده؟
*نقل قول:
111
*
32
با کد ۱۱۱ برو بهش میرسی
کسی نبست جواب بده؟!
منظورتون همون*۱۱۱*۳۲۳# هست که تو سایت همراه اوله؟یعنی همون بسته 2.5گیگ قبلی رو بزنم 5گیگ حجم میده؟نقل قول:
اینم تست جدیدم الان تو خونه ( سمت میدون حسن آباد )
سلام آقای قائمی فر اوضاع و احوال خوبه. از وب گردی همراه اول از ساعت 5 تا 12 شب راضی هستی؟
والا الان که ساعت ۶ هست پینگ خیلی خوبه ، ولی اغلب اوغات پینگ بالاست خیلی هم بالاست ! حدود ۴۰۰ !! تو تست قبلیم مشخصه !
با همون اکانت سرور ایرانم پینگ رو کم میکنم
بدون اکانت وب گردیش قابل قبوله؟
سلامنقل قول:
شما به کجا پینگ میگیرید که بالا هست؟
من که راضیم بد نیست ولی خوبم نیستنقل قول:
به نظر من هنوز خیلی کار داره قطعی خیلی زیاده همش روgprs هست
50 تا ام ام اس رو مصرف کن میتونی تمدید کنینقل قول:
سلام دوستان من تقریبا دوماه پیش وقتی سرچ میکردم ی شبکه همراه اول3g پیدا میکرد هرچی بسته هم میخریدم بهش وصل نمیشد تا اینکه چن روز پیش سرچ کردم دیدم همون شبکه 4g شده بازم بهش وصل نمیشه ولی تا جایی که میدونم ی دکل خارج از شهره تقریبا ی 5 کیلومتری با دکل فاصله دارم یعنی این فاصله زیاد باعث میشه که وصل نشه؟یا اینکه واسه استفاده 4g همراه اولم باید سیمکارت رو تغییر داد که اونم چیزی اعلام نکردن!!!پس این شبکه 4g چیه پیدا میشه!!!!!!!!!!!!!!
۵ کیلومتر؟ احتمالاً هنوز برای تسته تا راه اندازی رسمی. ایرانسل هم اول حتی با یوسیم اجازه رجیستر شدن نمیداد
مهرداد منطقه ی ما هم همینطور هست.
احتمالا در مرحله آزمایشی فعال شده و به همین دلیل وصل نمیشه.
جریان این MMS چیه تمومش کنیم میشه بسته اینترنت خرید؟
این همراه اول واقعا مسخرست ما 2.5 گیگمون تموم شده حالا باید 16 روز دیگه بشینیم تا بتونیم یه دفعه دیگه بسته بخریم
کجای دنیا اینجوریه اپراتور به این آشغالی که دیده بخدا:n21::n21::n21:
اصفهان [IMG][/IMG]
لینک عکس شیلترهنقل قول:
اهواز خونه
سرعت مثل همیشه
من همراه اولمو تازه راه انداختم چون تازه دکل زده خونه ما :)
باید بگم فوقالعاده ست. سرعت باز کردن صفحات مثل نوره، اسپید تست از 5 تا 8 مگ نشون میده، از همه اپراتور ها ارزون تره
و اینکه الان شوکه شدم :
روی پی سی هات اسپات کردم پینگ 8.8.8.8 رو 85 ms نشون میده..یعنی واقعا معرکه ست...
متاسفانه همراه اول سمت شمالغرب تهران پوشش مناسبی نداره. چندین بار از طریق 195 شکایت کردم ولی هنوز به نتیجه نرسیدم. یه دکل خالی زدن نزدیک محل ما ولی چندین ماهه ولش کردن به امان خدا، نیومدن آنتن یا همون سکتور روش نصب کنن. جالبه ایرانسل و رایتل که تو محل ما دکل نصب کردن حدود یک هفته بعد سایت کامل راه اندازی شد.
وقتی بسته میخری mms هم بهت میده اگه تونستیش مصرف کنی میتونی تمدید کنی mms هم ک دیگه منسوخه!!نقل قول:
همراه اول همیناش بده اصلا قانوناش و کاراش منطقی نیس
ولی ایرانسل رو قواعد و اصول پیش میره بد بختیش اینه ک بسته رو گرون کرده
زنگ بزن 9990 گزارش بدهنقل قول:
متاسفانه همراه اول سمت شمالغرب تهران پوشش مناسبی نداره. چندین بار از طریق 195 شکایت کردم ولی هنوز به نتیجه نرسیدم. یه دکل خالی زدن نزدیک محل ما ولی چندین ماهه ولش کردن به امان خدا، نیومدن آنتن یا همون سکتور روش نصب کنن. جالبه ایرانسل و رایتل که تو محل ما دکل نصب کردن حدود یک هفته بعد سایت کامل راه اندازی شد.
درجا حلش میکنن
متاسفانه در قزوین که جزو شهرهای لیست 3G سایت همراه اول هست در منطقه ما هنوز 2G هست و سرعتش از دایل آپ بدتره:n34: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
شما به صورت دستی شبکه رو چک کردید؟
دوستان سلام
من میخوام با خارج کشور تماس بگیرم میخواستم ببینم راهی هست که بشه تماس موبایل به موبایل ارزونتر برقرار کرد? البته به غیر از تماس اینترنتی.
۰۲۰ رو موبایل کار نمیکنه؟نقل قول: