گرگان هم اینطوری که دوستان می گفتند فعال شدهنقل قول:
بخاطر راه اندازی آزمایشی احتمال ضعیف بودن سیگنال هست
Printable View
گرگان هم اینطوری که دوستان می گفتند فعال شدهنقل قول:
بخاطر راه اندازی آزمایشی احتمال ضعیف بودن سیگنال هست
آخه می دونید چند تا ناحیه را بررسی کردم!نقل قول:
7 ناحیه را بررسی کردم!
نبود!
آنتن های ایرانسل ببینید از نزدیک که آیا تجهیزات 3G روش نصب شده یا نهنقل قول:
شهرهایی هستند که این تجهیزات نصب شده ولی هنوز لانچ نشده
حالا از کجا دکل ایرانسل پیدا کنم:n02: بعد عکس تجهیزات تری جی را باید ببینم تا بشناسم.:n13:نقل قول:
اینجا رایتل با آنتن فول در 7 ناحیه فقط پیدا میکرد.
اون پنلهای 3تایی پشت سکتورها (قسمت بالا) مربوط به نسل سه هست
و قسمت پایینی آنتن مربوط به وایمکس می باشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اینها که چد تا دیده بودم دارند ولی نمیدونم ایرانسلن یا رایتل.
نه رایتل آنتن هاش این شکلی نیستن اصلاً ,این نوع آنتن مختص ایرانسل هستنقل قول:
طالقانی با گوشی یکی از دوستان تست کردمنقل قول:
میشه دقیقا دور اون قسمتی که میگید یه خطی چیزی بکشید؟؟ :n16:نقل قول:
نقل قول:
نسل دوم همون سه تا طبلیه درازه بزرگه که همه آنتن ها دارند
ایرانسل و همراه اول فرقی نداره
اگه چیزی غیر اون دیدی آنتنش مشکوکه باید بررسی شه!
بچه های رشت در جریان باشن که انگار شیر فلکه ی 3Gرو ایرانسل باز کرده .
نتایج تست امروز بعدازظهر :
ولی سرعت دانلود با IDM از 80تا 400 متغیره فعلا !:n13:
--------------ویرایش شد با تغییر پروایدر
این پست رو ببینی متوجه میشی که تجهیزات نسل 3 و 4 چیاس که اضافه شدهنقل قول:
عکس قابل مشاهده نیست در اکثر مرورگرها لطفا از آپلود سنتر خود سایت استفاده کنیدنقل قول:
در سایتها متفرقه عکس آپلود نکنید
ایشون لینک اسپید تست رو گذاشته تو کد img :دینقل قول:
تو تست هم پروایدر رو زده hosting services
این مشکل بخاطر آنتی ویروس هست اگر آنتی ویروس رو غیر فعال کنید درست میشهنقل قول:
عکس دیده میشه مشکلی نداره مرورگرم فایرفاکس !نقل قول:
بعد از اصلاح درست شد...نقل قول:
پرووایدر رو از Hosting Services :n02: تغییر دادم دوباره تست گرفتم پینگ به شدت پایین اومد، زیر 100 میلی ثانیه !!!!نقل قول:
اگر از بیست میلیون مشترک ایرانسل فقط یک میلیون مشترک روزانه از 3g استفاده کنند و پهنای باند تخصیصی هم یک مگ باشد,چه مقدار پهنای باند باید به پهنای باند کشور اضافه شود؟
اگر پهنای باند لازم تهیه نشده باشه اختلالات شبکه در شهرها بوجود میاد که از این قبیل اختلالات را در یک ماه گذشته در بعضی استانها از جمله استان ما میشه دید.
رسما اعلام نشد که اختلالات کم سابقه در شهر ما به افزایش مشترکین ربط داشته اما بنده در مدت چهار سال که اینترنت از مخابرات شهرمون داشتم این اختلالات گسترده و طولانی مدت را ندیدم.
میگم کسی از دوستان مشهدی تونسته به این 3G وصل بشه ؟ من که توی رضاشهر و میدان راهنمایی چیزی پیدا نکردم !
بعد طریقه ی وصل شدنش چطوریه ؟! توی mobile network سرچ میکنی و بعد ایرانسل 3G رو انتخاب میکنی دیگه آره؟!
سلام دوست من اعصاب خود تو واسه این چیزا خورد نکن ریلکس ریلکس ریلکس تر :n02: "" ما هم بغل تهرانیم ( کرج ) نزدیک به 10 تا منطقه تست گرفتم هنوز هیچ آنتن 3G از ایرانسل پیدا نکردم... فعلا باید منتظر 1 شهریور باشیم... ولی چشم آب نمیخوره که به این زودیا تو مناطقی که هنوز آنتن هم پیدا نشده افتتاح بشه:n23:نقل قول:
در مرحله اول باید پهنای باند بین آنتن ها و شبکه داخلی خودشو درست کنه.نقل قول:
یک مشکل اصلیشون اینه زیرساختش باید درست بشه، ارتباط دکل ها با مرکز با فیبر نوری برقرار بشه نه آنتن ماکرو، تو تهران که بعید میدونم مخابرات همچین زیرساختی رو آماده کرده باشه.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
امروز رفته بودم میدان شریعتی (مشهد) این 2 تا BTS رو دیم عکس گرفتم
جالب اینجاست که وقتی شبکه ها رو جستجو کردم رایتل رو پیدا نکرد
ببخشید کیفیت عکس زیاد خوب نیست
نقل قول:
درست نمیشه تشخیص داد که آنتن 3G هست یا نه ولی اگر هم تجهیز شده باشه در زمان راه اندازی رسمی لانچ میشه
در ضمن تنظیمات گوشی هم چک کنید روی WCDMA & GSM باشه
تنظیمات روی 4G هستنقل قول:
دو هفته پیش قم بودم به +3G --- H وصل شدم
پس اگر gsm/wcdma/lte انتخاب کردید در اون منطقه از مشهد یا آنتن 3G وجود نداره یا تجهیز شدن آنتها ولی هنوز لانچ نشدننقل قول:
سیستم عامل گوشیم Windows Phone 8.1 هست تنظیماتش مثل عکس پایینهنقل قول:
نقل قول:
من برای آندروید رو گفتم
شما بذار روی 3G سرچ کن اگر هم اینکارو انجام دادی و نتیجه نداده که یکی از اون 2حالت بالا صادقه
امار جدید اهواز
امروز خیابون های ۳ تا۵ کیانپارس رو چک کردم سیگنال خیلی ضعیف بود
بعد هم عامری رو چک کردم اینم تست رو بروی بستنی تپلی
اون دکلی که جلوتره مال ایرانسله مجهز به وایمکس و بدون تجهیزات نسل سومنقل قول:
اون دکل پشتی هم مال همراه اوله
پاسخ ایرانسل درباره پوشش 3G در مشهد
تکراری پاک شود
وقتی برای تعویض سیم کارت معمولی با میکرو سیم کارت برم نمایندگی ایرانسل سیم کارت میکرو با قاب بهم میده؟نقل قول:
دوستان مشهدی من قبلا تست گذاشته بودم ولی بعدش انتن جای ما قطع شده بود الان دوباره وصل شده :n02:
دوستان یک تست کنن جای من قاسم اباد
شنبه اول شهریور ایرانسل میخواد رسما اینترنت نسل 3 راه اندازی کنه.من دوهفته هست که دارم خونه و محل کارم از اینترنت نسل 3 ایرانسل استفاده میکنم.به نظرم میشه در مجموع در مورد کیفیتی که قراره ارائه بده از همین دوهفته اول نتیجه گیری کرد.نکته اینکه اگه ایرانسل بیشتر از این چیزی که داریم میبینیم توانایی داشت نشون میداد.در مجموع 95 درصد زمانایی که من تونستم کانکت بشم پهنای باندم روی 30 تا 35 محدود شده بود. یا مشکل پهنای باند داره از الان محدود میکنه یا تعداد کاربر بالا بوده که محدود شده.در هردو حالت این نسل 3 همون نسل دو هست با اسم جدید.در ضمن دوستانی که دارین شارژتونو مفت از دست میدین برای تست سرعت شما با این کارتون دارین برای ایرانسل تبلیغات رایکان میکنین پول هم میدین. من دوهفته با اینترنت نسل 3 کوفتیش دارم سرو کله میزنم یکسال هم با اینترنت نسل دوش. قبلشم با 1 مگ مخابرات کار میکردم.واقعا حافظتون ضعیفه؟ یعنی این ایرانسل رو وایمکس نمیتونست نت خوب بده؟ الان دوماهه نسل دوش تعطیله یه بار اومده به کاربر خسارت بده؟ من نمیگم نا امید باشین من میگم مار گزیده باید از ریسمون سیاه و سفید بترسه. الان با این جوی که درست میکنین 4 روز دیگه با واقعیت که روبرو میشیم افسردگیه مزمن میگیریم. اینا اینترنت 100 مگ هم بدن یه کاریش میکنن که کوفتمون بشه وگرنه ما نسل 3 نخواستیم 512 بدن فقط پینگ و سرعت ثابت باشه. 8 مگی که نوسان داشته باشه باهاش میخواین چیکار کنین؟
دوست عزیز شما که ماشالا خوب واردی این روهم باید بدونی که تو مناظق شلوغ این مسائل پیش میاد !! یکی ناراضی و یکی راضی !! ( که البته باید همه راضی باشه)نقل قول:
من همین الانش سرعت نسل 3 شما رو میتونم با نسل 2 ایرانسل همین الان بگیرم !! این دلیل نمیشه که چون سرعت شما کم بوده به کل ، کل شرکت رو زیر سوال ببری!!
البته نمیخوام از ایرانسل دفاع کنم !! چون الان وضعیت کل کشور همینه و اگر به خود ایرانسل باشه 100 درصد سرعت های خیلی بالاتری خواهد داد ولی چون از سوی ارگانهایی محدودیت هایی داره مجبوره سرعت رو بیاره پایین
وگرنه همه میدونن که اینترنت 1 مگ با پینگ عالی خیلی بهتر از 10 مگ با پینگ و تایم اوت های نجومیه
خدایش هیچ بی احترامی نمیخوام بهت بکنم درسته کرج بغل دسته تهرانه ولی حسابش با مشهد جداست،مشهد دومین شهره کشوره ولی خبری نیست!نقل قول:
میشه بپرسی دقیقا کجا راه افتاده؟جواب میدن اصلا بپرسی؟نقل قول:
دقیقا کجای قاسم آباد؟نقل قول:
من فکر میکنم هرجایی که نصب کردن بلافاصله فعال شده و داریم خودمون رو گول میزنیم که تجهیزات نصب شده ولی لانچ نشده!!!
مظمنم هرجایی که الان پوشش نداره هیچی نصب نشده