منتظرم هانقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
منتظرم هانقل قول:
من از فردا ساعت 5 تا 6 عصر همیشه انلاین هستم ( داخل nl \ اولی - امروز جوگیر شدم زیاد اومدم
بیاین iran.ir روم 1 _ 1
اگر به این ایدی برخوردید منم : MohammadAli2015 :n02:
دوستان ایدی استیمتون رو بدید راحت باشیم - من الان 10 بار با مکانیک بازی کردم هنوز ایدیشو نمی دونم
ایدی من :mohammadaccountant
ایمیل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام کسی میتونه بهم کمک کنه؟نقل قول:
اقا چرا جوین نمیشه میخوام جوین بدم ارور you were unble to join the seesion میده :(
سلامنقل قول:
تو بازی مگه مشکل لگ داری؟
به اون آمار توجه نکن
مشکلت تو بازی هست>؟
معمولا اتاق بسازی خودت راحت تر بازی میکنی تا اینکه بری اتاق این اجنبی ها :n02:نقل قول:
دوستان اگر ممکنه بحث های مربوط به هماهنگی های بین خودتون در بخش آنلاین رو در جای مناسب خودش مطرح کنین. تاپیک با چت روم اشتباه گرفته نشه.:n16:
با اینکه بازی جالب بود ولی امروز مجبور شدم پاکش کنم. کونامی در مسیر صحیحی قرار گرفته اما هنوز جای کار زیادی داره. برای من که "در مدت زمان نگهداشتن بازی" فرقی با 2014 نکرد چون اون رو هم سریع پاک کرده بودم ولی انصافا در مقایسه با 2014 بهبودی های خوبی انجام گرفته بود که نشان از سر به سنگ خوردن کونامی داره.
دوستان الان میخوای بازی آنلاین بزنی
قبلش یک متن سه خطی مبنی براینکه سرویس آنلاین در ساعت 21:30 می خواد بسته شه میاد!
داستان چیه؟
برای شما هم میاد
بهترین پچ واسه درست شدن اسم تیم ها و لایسنس کدومه؟ تو سایت pesedit کلی پچ هست
ولی خدایش این پاس دادن و عکس العمل بازیکنا خیلی خیلی کنده دکمه پاس رو زدی ولی تا بیاد پاس بده حریف ازت گرفته تو افلاین اینطور نیس ولی انلاین این مرگشه
آره دقیقانقل قول:
راستی بازیت خوبه ؛-)
از دست دوم نیمه دومش خواهرزادم بازی میکرد
کاش میشد این گیم اسپید رو زیاد کرد
مرسی دادا ماله تو هم خوبه خواهرزداه دیالوگی نثارم نکرد :n02::n19:نقل قول:
بعدشم عادت کردم به 13 هنو با این 15 مچ نشدم
راجب سرعت بازی هم یه راه حل پیدا میشه
آره درست نشه حالگیریه
یه چرخش نمیتونی بزنی
یه ربع طول میکشه
آره واقعا ضدحاله
کسی نمیدونه؟ یه سوال دیگه. من مانیتورم crt 17 هستش با اینکه تنظیمات رزوروشن روی 1024 768 4:3 هستش بازم بالا پایین صفحه مشکیه! کسی میدونه چرا؟نقل قول:
اینم مث 14 مذخرفه فقط درجه مذخرفیش کمتره کاش مث 13 بودددددددد:n03:
آقا کسی نیست جواب من بیچاره رو بده!؟ :n03:نقل قول:
برای اینکه مشکلم رو شفاف تر بیان کنم، این دو تا عکس رو هم اضافه می کنم به پستم:
محتوای مخفی: عکس اول
محتوای مخفی: عکس دوم
وقتی میخوام پچ رو نصب کنم، ابتدا با پیغام موجود در عکس اول مواجه میشم و در ادامه هم با پیغام عکس دوم روبرو میشم و خلاصه بدون نصب پچ، از install برنامه خارج میشه!
مشکل از چیه!؟ چرا اینجوری میشه!؟
خواهش می کنم جواب منو بدین! :n12:
عکس بذار تا نظری بدیمنقل قول:
صبر کن یه پچ درست حسابی بیاد بعدا اینا هیچ کدوم رسمی نیستننقل قول:
شایدم انتی ویروست گیر میده
اینطور که من فهمیدم گروه pesEdit امسال قرار نیست هیچ پچی ارائه بده :n27:
دوستان چطوری میشه یه آیدی رو ادد کرده تو بازی تا باهاش بصورت آنلاین بازی کنیم ؟
باید از تو اکانت استیم آیدیشو ادد کنم یا خود بازی ؟ :n13:
این یه مشکلی هست که همه دارن و فعلا راه حلی براش نیست.....نقل قول:
دوستان کسی دقت کرده که لباسها کثیف میشن یا نه؟ من ندیدم که کثیف بشن ولی تو 14 بود
سلام دوستان pes باز،
یه سوال داشتم تفاوت های بزرگ و قابل توجه این نسخه یعنی pes15 با pes14 چیه؟! یعنی چقدر تفاوت محسوس شده؟
بعدشم
کسی یه مقاله یا لینکی(صحبتی) داره برتری های قابل محسوسpes15 نسب به fifa15 که بشه دهن فن های این fifa15 رو موقتا بست؟!:n02:
سپاس...
خوب دوستان بعد از چند دست بازی هم افلاین و هم انلاین میخوام نظرمو بگم راجع به pes2015
در کل بازی خوبی هستش و من پسندیدم اما سبک بازی شبیه فیفا شده حتی تو منو ها هم تقلید از فیفا مشخصه . شاید به مذاق بعضی ها خوش نیاد
مشکل پاس واقعا رو اعصابه . این تاخیر تو پاس دادن اصلا طبیعی نیست و امیدوارم کونامی پچی ارایه بده واسه این مشکل ! البته اگه از نظر کونامی این مشکل به حساب بیاد
مشکل دیگه داوری بیش از حد سخت گیرانه است . اکثر خطاها فارغ از اینکه کجا و چجوری اتفاق میفته با کار زرد داور همراهه .
مشکل اساسی دیگه هم گرافیک پایین بازی بخصوص در طراحی چمن هستش . چمن نیست که موکت ظریف مصوره!!!
داوري افتضاحه كلا خطاي بدون كارت واسه داور تعريف نشده يا كلا خطا نميگيره يا اگه بگيره كارت ميده
چمن بازي هم كه افتضاح تر از افتضاح...
پاس تو عمق هم خيلي خيلي راحت و ابتدايي شده
كلا با اين پي اس هم زياد حال نكردم هرچند كه بهتر از فاجعه ي پي اس 14 هستش
کسایی که میگن چمنش بده بازی رو مانیتور بزرگ حداقل از 22 اینچ به بالا تو حداکثر تنظیمات بازی کنن...چمن ورزشگاههای برلین و رویال عالیه
نقد کوچک بازی
بعد از چند روز بازی کردن
اگر نگیم بازی پیشرفتی نگرده _ مطمئنا پس رفتی هم نداشته
گیم پلی بازی پیشتر شبیه فیفا شده
ولی چدا از گیم پلی _ گرافیک بازی اصلا در حد pc های امروزی حتی کنسول ps4_ps3 نیست
انگار HD شده نسخه ps2 است
البته از حجم 6 گیگ نباید بیشتر از این توقع داشت _ pes از نسخ 2008 حجم اش همون 6 گیگ بود که حالا نسخه 15 داره _
گرافیک فانتزی با صورت های کارتونی بازیکنان _ زمین چمن شبیه موکت _ فضای استودیوم های بسیار ساده
_ تو بازی هم _ وقتی بازیکنان با هم برخورد می کن _ خیلی بعد زمین می خورن _ انگار اصلا قدرت بدنی براشون تعریف نشده
به شخصه تو چند بازی که کردیم _ در مقابل تکل _ چه از پشت _ کناریها _ همیشه بدون استثنایه کارتی از جانب داور بازی نصیب مان شده
فکر کنم این یکی از بهترین فوتبالهایی هست که تا الان بازی کردم واقعا جذاب شده و میشه گفت به راحتی خسته نمیشه آدم من 2014 رو فکر نکنم 1ماه رو سیستم داشتم برگشتم رو 2013 و حالا دو باره به pes امیدوار شدم خصوصا آنلاینش که به خوبی عمل میکنه من با پینگ300 بدون 1 فریم بازی کردم
میگن به مرگ بگیر به تب راضی بشه! قضیه امسال کونامی شدهنقل قول:
دوستان کسی امتحان کرده حالت انلاین چقدر از ترافیک کم میشه من دیشب 6بازی کردم نزدیک 300 مگ فکر کنم کم شده؟ دوستان کسی اگه امتحان کرده لطفا اطلاع بده
یه ایراد بزرگ داره بازی
موقع ضربات پنالتی با کامپیوتر همش بزن وسط
همش گله
اونقدرا ترافیک نمیخوره دیروز بیستا بازی انجام دادم 200 مگ خوردنقل قول:
با چیپ هم زده بشه که دیگه نور علی نور می شهنقل قول:
آقا بخش انلاین کار نمیکنه؟برا شما هم؟:n13:
مثل اینکه انلاین رو بستن
خدای این بچه ها که اومدن گفتن آقا پیچ شده چت روم نکنید این کارو بلاخره گرفت مارو