کسی نیست به داد ما برسهنقل قول:
آیا این فایل ریستی که می خام اصلا وجود داره
این گوشی با red49 و R1AA008 و prgCXC125954_CHINA_CL دارای چنین فایلی می تونه باشه
کسی نیست به داد ما برسهنقل قول:
آیا این فایل ریستی که می خام اصلا وجود داره
این گوشی با red49 و R1AA008 و prgCXC125954_CHINA_CL دارای چنین فایلی می تونه باشه
وقتی می خوام ایمیلم رو با گوش چک کنم اگر ایمیل فارسی باشه خرچنگ قور باغه ای نوشته شده راهی است که
بشه درستش کرد ؟؟؟؟؟؟؟ گوشی k510i .k800 هستنند:10:
به نظر من که راهی نیست چون این گوشیا که ساخت داخل نیست که زبون فارسی رو کامل پشتیبانی کنه!!!نقل قول:
بابا اگه موجود نیست یه راهی جلو پام بذاریدنقل قول:
بگید میشه چنین فایلی ساخت
یا اینکه ببرم فول فلشش کنن
متاسفانه گ.شیت در ست به شو نیست .:41:نقل قول:
اشتباه کردی . نباید تو دبلیو 950 برنامه ی فارسی بریزی باید یک کار دیگه بکنی:13:
مگر اینکه گوشیت رو سورس کنی که تو ایران خیلی کم کسی بلده .
شانس بیار تا یکی از دوستات بلد باشه .
من یکی از دوستام از سایت خارجی بلد شده اما فکر نکنم کاری بتونه برات انجام بده چون الان شهر نیست و رفته :41:
چقدر میگیرن پی 990 رو آپدیت کنن؟ چه فایده ای داره ؟
عزيزان چطوري ميشه گوشي هاي سوني اريكسون رو كه اصلا بالا نمياد فرمت يا بالا آورد مثلا گوشي هاي نوكيا اگر به مشگلي برخورد ميشه با زدن چند دكمه فرمت كرد و بالا آورد ولي گوشي سوني نمي دونم خواهش مي كنم راهنمايي كنيد عموم دبيليو 550داره يك عكسي از كامپيوتر گرفته گوشي غاط زده و ديگه هم بالا نمياد
سلام به دوستان
من گوشی z530 دارم نمیدونم چه فایلی برام بلوتوس شد و چند دقیقه بعد که منو اصلی را باز کردم خود به خود گوشی خاموش شد و دیگر روشن نمیشود .مموری و سیم کارت را هم جدا کردم باز هم روشن نمیشود لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
کوشیتو فلش کن
چطوری میشه گوشی z530 را فلش کرد البته میدونم تو سایت هست اما اینقدر پستها زیاده نمیدونم پیداکنم کابل مخصوص میخواد ممنوننقل قول:
سلام گوشی من z530 هستش یک مشکل باهاش پیدا کردم
زمانی که برام sms میاد اگه sms را همان جا بخونم یعنی از داخل inbox نیارمش دفعه بعد که بخوام از inbox بخونم و یا send کنمش اون sms به اسم شخص دیگری مشه باید چه کار کنم ؟
مرسی!
سلام
من گوشی w700دارم
الان چند وقتی که موقع عکس گرفتن عکس رو ذحیره نمی کنه
من حالت ذخیره سازی رو عوض میکردم درست میشد(از فون به مموری و برعکس)
ولی الان دیگه اصلا درست نمیشه چیکار کنم ضمنا فرمت هم کردم درست نشد
لطفا کمک کنید (فوری)
نقل قول:
سلام دوست عزیز
خواهر من w800 داشت دقیقا اولین ایرادش همین بود یعنی وقتی عکس می گرفت عکس رو ذخیره نمی کرد
بعد کم کم هی ایراداش بیشتر شد دیگه اصلا دوربینش کار نمی کرد بلوتوش کار نمی کرد مستر ریستم جواب نداد فلشم کرد بعضی مشکلاتش رفع شد ولی بعد یه هفته دوباره همون ایرادها ظاهر شد دیگه آخرش حتی آنتنم نمی داد
خلاصه گوشیی رو که 320 خریده بود 60 تومن فروخت
اینارو گفتم که الان تا مشکل گوشیت کمتره ردش کنی بره اینجوری به نفعته . خواهر منم دلش نمی یومد گوشیشو رد کنه ولی ضرر کرد .
حالا شما هم اگه نمی خواید گوشیتو رو رد کنید می تونید فلش کنید (البته به ما گفتن مشکل دوربین سخت افزاریه ولی اگه اول فلش کنید بهتره شاید فلش جواب داد و دیگه نیازی به تعمیرات سخت افزاری نباشه)
Salam Avalan Aslan Hameye In W810 Ha Moshkel Daran Dovoman Memory Card Ro Kharej Kon Bad Master Riset Kon
طبق قوانین سایت باید فارسی بنویسیدنقل قول:
و در حال حاضر بحث در مورد w700 نه w810
دوتا برنامه جاوا ميخوام
1-فلش پلير
2-ريموت كنترل
سلام
کوچکترین هندفری موجود در بازار چیه؟
من K550 دارم.. هندفریش گاهی از گوش خارج میشوند...خلاصه استفاده ازش خیلی راحت نیست
چه پیشنهادی دارید؟
ممنون
نقل قول:
كسي نداره ؟؟
نقل قول:اگه اسم تايپك رو نگاه ميكردي نوشته:نقل قول:
سوالات و مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون در اينجا ....
شما درخواست برنامه جاوا دادي اگه ميخواي به جوابت برسي برو اينجا بپرس!!!
کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=175
:46::19::20:نقل قول:
نقل قول:هندفري انتخاب كن كه گيرش پشت گوش قرار ميگيره و خارج نميشه اگه طوفان هم بياد...:8:نقل قول:
اين هند فري رو كه داري برو بفروش يكي بگير كه از گوشت خارج نميشه:21::27:
موفق باشيد!:40:
سلام بچه ها
راستش من از يكي پول ميخواستم پول نداشت بجاش k750 به من داد خيلي هم تميزه...
قيمت نو و دست دو اين گوشي چنده؟
چند بفروشم اينو؟
يا حق (:
من 5.4 ماه پيش خريدم 160 هزار تومن حالا رفتم بفروشم گفتن 120 ما ميخريم !!!:41:نقل قول:
همه چي هم داشت فقط چندتايي خراش رو قاب فابريكيش افتاده بود به خاطر همين:18:
چه مملكتي شده!!!:2:
خوبه 40 كم كرده بابا
تو زاهدان گوشي رو به نصف قيمت ميخرن!!!!!!!!
ولي باز خيلي گرون ميفروشن!
يا حق (:
سلام بر بزرگواران اهل فن
من دبلیو810 مادرم رو با کابل به پی سی وصل کردم موقعجدا کردن هم سیفتی تو ریموو رو زدم ولی وقتی کابل رو جدا کردمگوشی هی خاموش روشن می شه باتری رو درآوردم با یه باتری دیگه امتحان کردم ,مموری رو درآوردم و از این جور کارا ولی بازم همون جوریه فقط صفحه اش خاموش روشن میشه
اگه لطف کنید بگید باید چی کار کنم ممنون می شم
حیثیتمون بر باد رفت....
احتمالا گوشیتون ویروسی شده....:41::41::41:نقل قول:
درود به شما:
من یه تم دانلود کردم و ریختم تو گوشی وقتی اجراش کردم گوشی Application Error داد بعد تا اومدم کاری کنم unspecified Error داد و هنگ کرد.گوشی رو خاموش کردم وقتی روشنش کردم تا 50 در صد load میشه گیر می کنه خاموشم نمیشه باید باطری شو در بیاری تا خاموش به شه.جالب اینجاست که وقتی USB رو به کامپیوتر می زنم Express mode وصل میشه.
لطف می کنید اگه بگید خودم می تونم درستش کنم یا نه و چطوری.
با سپاس
شما هم همینطور... مطمئنی که رو سیستمت ویروس نداشتی؟نقل قول:
با سلام
من از اينترنت بازي با فرمت جاوا دانلود ميكنم و ميريزم تو گوشي w810 بعد از باز كردن
فايل زيپ و رفتن تو قسمت بازيها موقع اجراي بازي پيغام خطا ميده ميگه : اشكال در كاربرد!
من چيكار كنم كه اين بازي اجرا بشه .
ممنون:11:
سلام مجددنقل قول:
حالا که ویروسی شده باید چی کار کنم؟
نمی دونم شاید راستی گوشیم w950i میتونم کاریش کنم یا باید بدم فلش کنن.نقل قول:
نقل قول:مموري رو با مموري ريدر فرمت كن و يه امتحاني كن:11:نقل قول:
فكر نكنم ويروس گرفته باشه:2:نقل قول:
دوست عزيز شما اول پسوند فايل رو نگاه كن شايد jar نبوده ريختي تو گوشي!!!:19:نقل قول:
چون اون بالا نوشتي با فرمت جاوا بعد نوشتي بعد از باز كردن فايل زيپ و رفتن تو قسمت بازي ها!!!غيره ممكنه:18:
نقل قول:
سلام بر اهالی فن موبایل
الحمدلله با تلاش نیم روزه در فضای مبارک نت مسئله رو با استفاده از نرم افزار setool برطرف کردم
فریمور گوشی آسیب دیده بود:10:
برای آشنایی بااین برنامه به تاپیک زیر مراجعه کنید
یا حق:20:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=142555
آموزش طریقه نصب سیستم و فلش گوشی سونی ازیکسون k510 را میخواستم بدانم لطفا کمک کنید
سلام دوستان :40:
یه سوال دارم ، نمی دونم جای درستی میپرسم یا نه .. ایشالا که درسته ..
من w580 دارم . میخوام حالت سکیوریتی ش جوری باشه که وقتی پسورد رو
فعال کنم ، برای رفتن به بخش SMS و فایل منجر و Contact و ... اینا ، پسورد
بخواد .. یه جورایی مثل گوشی های سامسونگ ( مثلا D900 ) ..
و یا مثل نوکیا هایی که من دیدم ، برای رفتن به منو هم پسوورد بخواد ...
آیا خود گوشی این قابلیت رو داره ؟
آیا با برنامه ای میشه این کار رو کرد ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید .. :40:
یا حق
:40:
سلام بر دوستان عزیز
من یه مشکل پیدا کردم هر دفعه که گوشیم رو خاموش روشن می کنم یه سری برنامه ها می خوان نصب شن مثل جی دسک کلاک ,جی دسک آیکون, لینک بوی, رینی فون
باید چی کار کنم که این جوری نشه
یه سوال دیگه نمیشه کاری کرد الارم گوشی وقتی گوشی خاموشه کار کنه؟
منظورم پی 990 می باشد..
یا حق
سلام برو بچ حرفه ای
این گوشی w830 ما توی قسمت sms مشکل فارسی داره یعنی اشخاصی رو که براشون sms میفرستم یا میگیرم اسمشون رو از چپ به راست مینویسه اینجوری :
کریم زاده= هداز میرک :18:
فقط هم توی sms ها این مشکل هست تو دفتر تلفن و سایر قسمتها درست مینویسه
مشکل چیه
با تشکر زیاد
سلام به همگی.
گوشی من W950، من هر وقت می خوام برم تو inbox یه پیغامی میاد با این مضمون reason number 130 اگر کسی می دونه، لطفا کمک کنه... کلافه شدم دیگه. ):
نه خود گوشیتون این قابلیت رو داره و نه با برنامه میشه برای گوشی های جاوا این کار رو کرد. تنها راه شما پچ کردنه که تو همین انجمن توضیح داده شده.نقل قول:
موفق باشی.