salam salam be hameye baro bache mashhadi agha ghararo bezarid.maham hastim.man ehsan 21 az
ghasem abad hastam.in ham shomaram agar khastid berei maroham dar jaryan bezarid mesi:8:
tel:09151241945
Printable View
salam salam be hameye baro bache mashhadi agha ghararo bezarid.maham hastim.man ehsan 21 az
ghasem abad hastam.in ham shomaram agar khastid berei maroham dar jaryan bezarid mesi:8:
tel:09151241945
احسان جان سلام كجا بودي بابا ؟
احسان جان چي با حالي كه شمارتو دادي حالا دختري يا پسر ؟
تو تاپيك مشهديها داداش تا ميتوني فينگليش بزن كسي كاريت نداره ولي بگم نميتونم بخونم ها .
چاکر و مخلص دوستان جدید
اول آقا محمد رضا
و دوم هم آقا احسان گل
ممنون از آقا احسان گل که شمارشو داد
ما معمولا جمعه ها قرار داریم
معمولا هم ساعت 6 عصر
و باز هم معمولا درب سجاد پارک ملت
تشریف بیارین حتما خوشحال میشیم
واقعا حالا ميفهمم شيردل چي ميگفت :
پدربزرگ روح بزرگي داره
واقعا چه روح بزرگ ومهربوني چه زيبا جواب بچه ها رو داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
c0rd3r عزیزنقل قول:
به خاطر سایت ها ممنون
سلام
مخصوصا به
MOHAMAD_REZA و ehsan_henry
حرف های BKM رو زیاد جدی نگیرید
بچه مشهدی ها که میان سر قرار همشون
شما هم اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میان سر قراربعدش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (ما) برای شما می شینیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می کشیم بعدش هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (اجرای می کنیم)
یک نکته اصلا خیال نکن که ما عقده ای باشیم آ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و همون هم خوش تیپم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زورمون هم به مورچه نمی رسه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون هم بچه های ساده و بی ریا و پاک پاکیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک اصل رو هم رعابت می کنیم : بجای اینکه با هم بخندبم تمام تلاشمون رو می کنیم تا به هم می خندیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از آخر هم اینقدر هم رو دوست داریم که موقع خداحافظی
یه جیز در مورد پست قبلی
عقده ای گذاشتن اسمایل
سلامنقل قول:
اتفاقا خيلي جالب بود . منم بيشتر باهاتون آشنا شدم.
دم همه بچه مشهديا گرم. همتون توپين
ساعت 6 عصر روز جمعه كه ... حالا تا چند طول ميكشه؟
ببينم مامانم اجازه ميده يا نه...
از خوشامدگويي دوستان ممنون اگه اومدم با يه جعبه شيريني ميام چطوره؟
اگه فكر كردي موتورمو ميارم بري باهاش يه دور بزني كور خوندي(حالا شايد دادم يه بوق بزني..اونم شايد)نقل قول:
اسمم تربچه س
خونم تو باغچه
چند سالمه؟ به توچه !!!
مگه دختر ندارين؟ باس به تعداد خودمون دختر پيدا كنيم. اينجوري كه .. حال نميده.
تو رو راستش نميشناسم ولي گمونم هميشه دلت ميخواسته يه موتور داشته باشي . نه؟
از عطرايي كه ميخري معلومه اهل پول خرج كردن نيستي .. برا همينه چشت دنبال موتور منه...
نقل قول:
سلام.
زياد طول نميكشه
جعبه شيريني خوب نيست . شيريني هاشو بيار حتي شده تو پلاستيك بريز بيار سعي كن نارنجك باشه و خامه اي .
بوس بوس
تو بیا ما بهت شیرینی میدم غصه چه چیزایی رو میخوری جیگر
در مورد دختر هم باید بگم همون بهتر که نیست
چون همینجوریش هم روابط متزلزله
دیگه اگه پای جنس ظریف هم به این قرار ها بکشه بد از بدتر میشه
قرار بعدی هم جمعه هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پدربزرگ شيريني ميده ؟؟؟؟؟؟؟؟
پس ابليس اينه ؟؟؟؟؟؟؟
باشه عزيز
پس اگه يكي رو ديدين با كلاه و عينك كه با يه موتور داره مياد و يه پلاستيك شيريني خامه اي (كه تا بهتون برسه معلوم نيست...) دستشه اون منم.
ضمنا آقاي bkm اينقدر سيگار نكش واسه سلامتي ضرر داره..
بوي سيگار كه با بوي عطر شما در هم آميزد... چه شود!!!!
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا كليد كردي به عطر من ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگفتي اسمت چيه وچندسالته ؟
همينجوري ...نقل قول:
يه تاپيك بود در مورد عطر و ازين حرفا يه پست داده بودي خيلي خوشم اومد. برا همين گير دادم به عطرت ببخشيد
شرمنده به جان خودم فكر نميكردم ناراحت بشي .معذرت ميخوام. ديدمت يادم باشه يه روبوسي حسابي راه بندازم.
اسمم كه تابلوه ديگه... 24 سالمه .
من اسم و سن شما و بقيه رو نميدونم :31:
نقل قول:
يادم اومد.
اسمم كه تابلويه ديگه مهدي ( تو امضامو نيگا كن )
عكسامون نيگا كن مافهمي
سلام ؛ مهدي از نوع bkm گوش فرا ده :
من يک چند وقتي کم ميام و احتمالا فقط توي همين تاپيک هم ميام ، اگه تو قسمتاي ديگه متفرقه خبري شد و اسمي از من برده شد و ... با پيام خصوصي منو در اطلاع قرار بده ... دوستان ديگر هم که اين پيامو ديدن لطفا همين کار را بکنند .
(چون مهدي از اين نوع ، در فروم فعال تره به اون گفتم ...)
ممنون از لطفتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام امير جون از طريق اينترنت ميبوسمت .
پارسال دوست امسال هيچ چي
فقط بيا همينجا وردل بابابزرگ و من .
باشه خبر ميدم .بهنامم آمارش خوبه اونم ميگه چشم
حالا كه كمرنگ شدي من اينو بردارم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو همون اسمايلاي سيگار بهت بيشتر مياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا كه كمرنگ شدي من اينو بردارم ؟
اينم باشه مال محمود که به شخصيتش هم نزديگه > [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هان ؟ پشت سر کسی حرف نزنین )-b .نقل قول:
bkm رنگی می شود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا شماها چه حضور ذهني داريد 5 دقيقه نشدهنقل قول:
اينم جواب شكلكات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حیف که ح.صله رو کردن شکلک ندارم
چون یه کار مهم دارم باید انجامش بدم امیر میدونه چی رو میگم
و گرنه شکلک رو میکردم کف کنی
نه آخه تا وقتی کمرنگ بود اونقدر فعال بود .
حالا که پررنگ شده چیییییییی ؟
نقل قول:
پررنگ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به روز شدم حالا آپديتم با اطلاعات جديد
طرقه ما منتظر شكلك ها هستيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...
دوستان مشهدی از امین ( پیشی ) خبری ندارید...
تنکس.
چرا همین هفته پیش اومده بود :27:نقل قول:
اولا همکار شدنت مبارک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بهدش هم امين پيشي دسرسيش به نت کمي محدود شده ، اگه ميخواي از طريق پ خ به خودم بگو که بهش بگم و اگه بايد به خودش بگي ، بگو که گوششو بگيرم بيارمش تو نت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
نقل قول:
بچه های قدیمی تر یاد بگیرن
بعدش هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستیBraveheart عزیز اون شکار لحظه رو دیدی
سلام دوباره
یه چت روم واقعه ها طرقه درست حدس زده بود
ساعات پست های امروز(غیر از دو تای آخر)
امروز, 03:55 AM mahdi bg
امروز, 03:56 AMmahdi bg
امروز, 04:13 AMmahdi bg
امروز, 08:28 AM MOHAMAD_REZA
امروز, 08:33 AM MOHAMAD_REZA
امروز, 08:44 AM bkm
امروز, 09:17 AM torgheh
امروز, 09:28 AM Eblis.W810
امروز, 09:31 AM bkm
امروز, 10:21 AMMOHAMAD_REZA
امروز, 10:33 AM bkm
امروز, 10:51 AM MOHAMAD_REZA
امروز, 10:55 AMbkm
امروز, 11:43 AM Bravehear
امروز, 11:49 AM bkm
امروز, 12:08 PMBravehear
امروز, 02:00 PM c0rd3r
امروز, 02:34 PM torgheh
امروز, 02:36 PM bkm
امروز, 02:47 PM torgheh
امروز, 02:48 PM c0rd3r
امروز, 02:51 PM bkm
امروز, 06:34 PM Dash Ashki (اینجا یه نفوذی داشتیم)
باید بریم اسحله هامون بردایم موقع چنگه بااین ارتش مشهدی دنیا
که چیزی نیست یه کوچه رو هم نمی تونیم فتح کنیم
[
اینم نیروی هوایی مون
اینم توپخانه
امروز, 06:40 PM c0rd3r
امروز, 07:02 PM Bravehear
میشه چند تا نتبجه گرفت
از همه بیکار تر bkm
بعدش این Mahdi bg که این کار رو می کنه
همه بچه های مشهد باحالن با مرام و توپ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خسته شدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدي جان گذشاتن بيش از 3 تا اسمايل مختلف در يک پست خوب نيست
پسرم کلاس تاپيک مياد پايين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزان من یه پیشنهاد دارم برای تاپیک که روز جمعه که ان شا ا ... همدیگه رو دیدیم مطرح میکنم
برای بیکار بودن یا نبودن افراد هم نمیشه اینجوری فکر کرد
مثلا من گاهی اوقات مجبورم دائم پای نت باشم مثل دیروز و خب به تاپیکمون هم سر میزنم
در ضمن امیر جان این دوستت توی کافی نت می گفت آقا ... نمی شناسم مگه نگفتی دوستته در کل دستت درد نکنه سرعتش عالی بود
شما الآن بگو :46:نقل قول:
جمعه که از اونجایی که به شدت در حال گیردادن به جنس ضعیف هستی وقت نمیشه :31:
بچه ها سلام
ميخواستم در يه موردي راهنمائيم كنين. مسئله واقعا جديه. ميخواستم يه تاپيك جديد بدم ولي اين جمع رو بيشتر پسنديدم.
به نظرتون ازدواج با يه دختري كه 6 سال ازم بزرگتره كار اشتباهيه؟
اون دختر خوبيه منم خيلي دوسش دارم البته يه خرده لجبازه ولي درستش ميكنم. ولي هرچي به مامانم ميگم يا بقيه هيچكي حرفمو قبول نميكنه.
خيلي در موردش فكر كردم . نميتونم ازش دل بكنم. البته يه مشكل ديگم هست اونم اينه كه اون قبلا يه بار ازدواج كرده. يعني عقد كردن بعد شوهرش فوت شده. تازه اينو هنز به مامانم اينا نگفتم ميترسم بگم اصلا.
اگه راهنماييم كنين واقعا لطف بزرگي بهم كردين.
چيكار كنم؟ آيا من دارم اشتباه ميكنم؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
قبل از پاسخ به سوالت
سلام چطوري پسر ؟؟؟؟؟؟؟؟
اول بگو چند سالته ؟؟؟؟ منم وقتي 18 سالم دقيقا چنيني موردي پيش اومد ولي نشد كه بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من به سن ربطي نداره
نقل قول:
منم موافقم 3 تا بشتر نشه ولي نميشه از اينها گذشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به اين ميگن اسمايل خانواده .اصل خنده واسكول بازي.
راستي شيردل معرفي ميكنم اينم اسمايل اختصاصي من كه در فدراسيون فوتبال به نامم ثبت شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من متولد 1363 هستم.
منم ميگم به سن ربطي نداره ولي همه بهم ميگن بعدا پشيمون ميشم .
حتي خود اين دختر خانم بارها بهم گفت كه مطمئنم؟ پشيمون نميشم و ازين حرفا
يعني به نظرت من كارم درسته نه؟؟
فكر ميكنم از نظر اخلاقي خيلي همو مي فهميم. يعني هرچي بيشتر فكر ميكنم به نظر ميرسه كه واقعا نيمه گمشده من همينه.
آها البته از نظر تحصيلات من ديپلمم و اون ليسانس داره . كه البته اينم به نظر من نميتونه ملاك باشه.
تو اون قضيه 18 سالگيت براچي نشد؟
الان كه فكرشو ميكني ناراحتي كه نشده يا خوشحالي كه نشده؟
نقل قول:
اينجا نميشه گفت ولي اگه خواستي تو پ خ ازم بپرس
دوست من ان شا ا... همدیگه رو ببینیم حضورا با هم در این مورد صحبت کنیم
ولی یکی از بزرگان میگه مردان برای همسر گزینی باید این نکته رو در نظر داشته باشن که از 4 نظر از همسر آینده خودشون سر باشن
1- پول
2- تحصیلات
3- قد
4- سن و سال
در مورد تجربه ای هم که در این مورد دارم بعدا حضورا صحبت میکنیم فقط همینو بگم در آینده یکی از مشکلات شما این خواهد بود : ( البته خدایی نکرده )
زمانی که شما یه خانمی که ازت بزرگتر باشه باهاش ازدواج کنی چون خانمها بلوغ فکریشون نسبت به آقایون توی سنین پایین تر اتفاق می افته به خاطر همین شما می بینی که فکر و عقیده شما با هم نمی خونه
باز هم باز گو کردن تجربیات رو به ملاقات حضوریمون موکول می کنم
به آقا بهنام گل هم سلام می کنم و عرض کنم خدمت ایشون که من اگه به جنس ضعیف گیر ندم بعد مجبور میشم به جنس قوی ولی از نوع کم سن و سالش گیر بدم پس بذارین آزاد باشم و کارم رو بکنم وگرنه خودتون بد می بینین
می تونین از نوید جونم بپرسین که چقدر دوستش دارم
راستی نوید کجایی تو زنده ای ؟