نه .
برو گارنتی دست دومی چیزی گرفتی هنگام خرید نگاه نکردین ؟!
Printable View
نه .
برو گارنتی دست دومی چیزی گرفتی هنگام خرید نگاه نکردین ؟!
برا منم اينطوري نيست.....نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
az norton ghost estefade kon.behtarin narm afzar va3 backup giri az windowseنقل قول:
دوستان من واقعا برای یاتری این لب تاپ نگرانم چون این طور که شنیدم کم نگه میداره و کیفیت خوبی هم نداره و یه سوال صفحه لمسی مات هم داره ؟
من با خود ويندوز بك آپ گرفتم.مشكلي كه نداره؟؟فرقي با نورتون داره بك آپش يا نه؟؟؟؟
تا اونجایی که من می دونم گارانتی معتبری نداره یعنی گارانتی یکپارچه ایسوسنقل قول:
دوستان الکی و بی جهت نگران باطری این لپ تاپ هستید کی گفته کم شارژ نگه میداره؟ کی گفته کیفیتش بده؟
من با یه شارژ حدود 4.30 ساعت باهاش کار میکنم و بسیار راضی هستم. البته قسمت power plan رو تغییر دادم و برای استفاده عادی مثل وب گردی و فیلم و... از power saver یا balanced استفاده میکنم که ماکزیمم فرکانس CPU رو روی 15 درصد تنظیم کردم اینجوری وقتی با باتری کار کنه هم بیشتر شارژ نگه میداره هم لپ تاب کاملا خنکه و فقط باد بسیار کم گرمی از خروجی فن بیرون میاد.
بب جهت نگران باطریش نباشید
این لپتاپ در همه جاهای ویندوز لمسیه؟ مثلا کلیک روی آیکونها، پنجره ها و ... . یا فقط تو استارت منو لمسیه؟
همه جا لمسی هست
سلام
دوستان من ديروز يك لب تاپ n550 خريدم. به فروشنده گفتم كارت گرافيك 4 ميخوام. الان از كجا بفهمم 4 داده يا 2. فقط تا همين حد ميدونم كه 2تا كارت گرافيك داره . اما 2 يا 4 بودنشو نميدونم.
nvidia control panel رو باز کنید و از قسمت system information مشخصات رو ببینین ، البته از کد کانفیگی که رو جعبه زده هم میشه فهمیدنقل قول:
آقا این لپ تاپ رو نگیرید هر کی میخواد بگیره.
دقیقا مثل جنسای چینی میمونه.یکم که بگإره از کار کردن باهاش متوجه میشید وگرنه اولش همه چی به ظاهر خوبه.
در مورد وضع شارژ باطری که چیزی نگم بهتره...
حالا بعد یه مدت که استفاده کردم ِDVD rom مثل تراکتور صدا میده.چون درش لق شده.من نمیدونم این چه کیفیت ساختیه که هیچی نشده به این روز افتاده...
حالا باز واس من خوبه!!خیلی از دوستان از روز اولی که میگیرن DVD Rom لقه!!!
واقعا افتضاحه...
لپ تاپ نو رو باید ببری گارانتی تازه اگه قبول کنن!!!
من که خیلی ناراضیم از این لپ تاپ
تا حالا کسی برده گارانتی ببینه درست میکنن درب DVD رو یا نه؟؟؟
اين لقي چيه ميگين؟؟من دارم اما لق نميزنه و خيلي خوب سر جاش محكمه
واسه منم نمیزد.نقل قول:
حالا یه مدت کار کنی و چند تا DVD بذاری خودت متوجه میشی
این لپ تاپ هیچ مشکلی نداره شایعه درست نکنید. شما ازش خوشتون نیومده نظرتون رو به دیگران تحمیل نکنید که بخرن یا نخرن
شایعه نیست.این لپ تاپ باتری حساسی داره.الان باتری لپ تاپ من 8 درصد در طی دوماه فرسوده شده .
اگه اینطور پیش بره درعرض یک سال باتریش غیرقابل استفاده میشه. حالاشمازنگ بزن نمایندگیش ببین باتری دارن بهت بدن.هاردشم صدای تیک تیک ساعت میده.!!
خیر اینطور نیست من نزدیک 1 ماهه این لپ تاپ رو دارم فرسودگیش رو 3 درصد زده بعدشم این اعداد و ارقام دقیق ئ معتبر نیستن میانگینی از حداکثر ظرفیت نامی و ظرفیت قابل تحویله و دقیق نیست. بعدشم خیلی روی این موضوع حساس شدین بی خود و بی جهت! اپل هم گفته باطری های لپ تاپ هاش حداکثر تا 1000 سیکل قابل شارژ و دشارژ هستن و میشه حدود 4 سال استفاده معمولی... از باطری ها انتظارات تخیلی نداشته باشید! چه بخواین چه نخواین عمر باطری های لیتیومی حدود 4 ساله حالا چند ماه کمتر یا بیشتر این لپ تاپ هم همینطوره. باطری وسیله ی مصرفیه عمر جاویدان که نداره!
شما از الان نگرانی که ایا باطری این لپ تاپ موجود هست یا نه؟:n04: نمیدونم چی بگم به شما! اخه چرا اینقدر نگرانی؟! اولین باره لپ تاپ خریدی؟ شما یه گوشی موبایل هم بخری اگه تا 4 سال نگهش داری پس باید از همون اول نگرانش باشی که ایا باطریش گیر میاد؟! نمیاد؟! کی خراب میشه؟!
تمام هارد های HDD این صدا رو میدن شما از HDD انتظارات SSD داری! خــــــــــــــــیلی حساسی! بیخود و بی جهت! این جوری به جای این که از استفاده کردنش لذت ببری بیشتر مایه عذاب درست کردی واسه خودت!
تخریب؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!: n21:نقل قول:
من کاملاً با نظر شما موافقم:n01: خواستم like بزنم بلد نبودم:n27:نقل قول:
نقل قول:
واقعاً؟ :n13::n04: مگه قراره باتریش چند صد سال کار کنه؟!!! :n19:
نه بابا! اتفاقا چون تاکنون چندتا لپ تاپ داشتم وهیچکدوم این ایرادهارانداشتن حساس شدم.!الان به خاطرهمین باتری غیرقابل تعویض مشتری n56 بیشتره.!حالاراستشو بگو هاردلپتاپ شماهم صدای تیک تیک میده یا نه :n04:
تخریب؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!: n21::n08:نقل قول:
البته همه لپ تاپها کامل وبی عیب نیستن که.ولی الکی تعریف کردن هم کاردرستی نیست.
- :n06:
من اگه این لپ تاپ رو نداشتم این حرف رو میزدم کارم میشد تخریب...ولی خودم دارمش تجربه خودمو گفتم.حالا دوستانی که قصد خرید دارن هرجور میخوان تصمیم بگیرن.فردام میخوام برم نمایندگی ببینم چیکار میکنن...
خدا کنه نمایندگیشم مثل تعریف هایی که ازش میشد نباشه!!!
دوستان SSd 1t داریم؟؟؟ اخه من میخوام وقتی گرفتم جای HDD یه SSD بزارم ولی میگن حافظه اش کمه ؟:n21: چه فرقی با این هار خودش داره ؟؟؟ صدا میده ؟؟؟ اون صدا تیک تیک ؟؟حالا چه فرقی داره
کسی جواب ندادکه هاردلپ تاپش صدامیده یامن اشتباه میکنم .وقتی محیط ساکت باشه فقط میشه صداوشو شنید.
جدیدا سامسونگ اس اس دی یه ترا زده ولی قیمتش یه چیزی حدود خود لپ تاپ در میاد :دی الان 512 حدود 2 میلیون قیمت داره ؛ فرقش هم اینه که سرعت حدود 10 برابر هارد های HDD هستشنقل قول:
ببینید وقتی محیط کاملا بی صدا باشه باید خیلی دقت کنید که صدای تیک تیک هارد بشنوید و این یعنی حساسیت بی مورد و ایراد بنی اسراییلی گرفتن! صداش مثل تیک تیک ساعت مچی توی سکوت مطلق هست در این حد! حالا ببینید چقدر وسواس دارین!
اگه ازارتون میده برین یقه کسی که هارد HDD رو اختراع کرده بگیرین بگین چرا هد هارد که جابجا میشه صدا میده؟!! اگر هم میخواین یدونه 1 ترا SSD بگیرین که تقریبا قیمتش با قیمت خود لپ تاپ برابره! الکی نیست که اپل لپ تاپ هاش 750 گیگ SSD دارن و قیمتش تقریبا 2 برابر این لپ تاپه!
ازش تعریف نمیکنم واقعیت رو با انصاف میگم نه با ایراد گرفتن های بی جهت که اگه به طراحان لپ تاپ بگین خندشون میگیره!
اتفاقا کی گفته مشتری n56 بیشتره؟! اون مدل 2 سال پیشه و اگر کسی مشکل بودجه نداشته باشه که صفحه فول HD پنل IPS و CPU و GPU مدل بالاتر این رو ول نمیکنه اون رو بگیره!
این چهارمین لپ تاپیه که دارم پس الکی گیرنمیدم. احتمالا هارد یک تراهای جدید هیتاچی باید این ایراد راداشته باشن بایدقبول کنید هرلپ تاپی یک سری نقاط ضعف هم داره بت که نیست بپرستیمش .!!
نه بت نیست ولی خداییش ایراد بنی اسراییلی میگیرین!
هیچ جا به صدای خفیف هارد ایراد نگرفتن دیگه!
عزیزان من. صدای هارد لپتاپ به هیچ وجه غیر طبیعی نیست. اصلا چیزی نیست که قابل توجه باشه. مگه شما لپتاپ گرفتین که گوشتونو بگذارین نزدیک دستگاه که ببینید صدای هاردش در میاد یا نه؟!
این حرفها چیه؟ الکی خودتونو عذاب ندهید.
تنها ایرادی که میشه بهش گرفت باتری داخلی دستگاه هست. ولاغیر.
در ضمن من یکی از اینکه صفحه مات نگرفتم خوشحالم.
بچه ها یه سوال
وقتی لپ تاپ به برق وصله هی شارژ و دشارژ میشه یا همون 100 درصد میمونه؟
اتفاقا به نظر من باطری غیر قابل جداشدنش یه حسن محسوب میشه. همونطور که دوستان گفتن بسیار کار اشتباهی هست که باطری لپ تاپ رو دربیارید و فقط با اداپتور روشن کنید. خیلی از کسانی که از لپ تاپ اینجوری استفاده میکردن در اثر رفتن برق یا جدا شدن اداپتور هاردشون بد سکتور شده یا مادربوردشون سوخته و متحمل ضرر سنگینی شدن! این کار خوبیه که جدیدا کمپانی ها دارن انجام میدن و باطری ها رو یکپارچه با لپ تاپ قرار میدن اینجوری احتمال این خرابی ها به صفر میرسه. از طرفی نگران همیشه تو شارژ بودن باطری نباشید چون وقتی کاملا شارژ شد از مدار خارج میشه و دیگه شارژ نمیشه و برق لپ تاپ از اداپتور تامین میشه
بله. حق با شماست. منظور من هم در آوردن باتری و زدن به برق نبود. من از جهت تعویض باتری گفتم.
تعویض باتری رو هم بالاخره یه راهی هست دیگه یا سلولاش رو میدین عوض:n06: میکنن یا کلش رو فرقی در هر صورت نمی کنه فکر نمیکنم یه کمپانی مثل ایسوس فکر تعویض باتری رو نکرده باشه
سلام سایت لوتوس دوباره با کانفیگ و قیمت زیر این لپ تاپ رو ارائه میکنه:n01:، که به نظر میرسه معقولترین کانفیگه، ولی آیا به نظر سروران، بهترین قیمت هم هست؟:n13: (مخصوصاً که من تا به حال باتری 6 سلولی برای این لپ تاپ نشنیده بودم، ویندوز هم ظاهراً اورجینال باید باشه، گارانتی آواژنگ هم که دوستان میگن کیبرد فارسی داره... منو این همه خوشبختی محاله....)
Asus-Nseries-N550JV-i7-8-1T-4G-Win8-Touch-
گارانتی : آواژنگ+طلایی شرکت لوتوس
پردازنده : Core i7
حافظه :8GB DDR3
هارد دیسک : 1TB
کارت گرافیک : 4GB- Geforce GT750
صفحه نمایش : FULL HD Touch "15.6 HD 16:9 LED
سیستم عامل : Windows 8
امکانات:Bluetooth-Wifi-HDMI-USB3...
قیمت:
نوع باتری : 6 سلولی توضیحات باتری : Lithium-Ion battery کارکرد باتری : 3 ساعت
4,110,000 تومان
باتری هم که پلیمری نیست .!احتمالا ویندوزهم نباید اورجینال باشه .!کارکردباتری هم سه ساعت بایدکم باشه .
از نظر من اینجور کانفیگ هایی که نیستن و کسی نشنیده نخر اینا خیلی توشون تقلبی و جنس های بدرد نخور هست همینایی که همه میگیرن رو بگیبر با کانفیگ 4 گیگ تاچ 4 سلول باتری :n14:
به نظرشما n56 بهتره یا n550 غیر لمسی باگرافیک 4g!