آل مدلMSI GT60 3K Edition را با قیمت 8950 اورده.
کانفیگ:
4700
32گیگ رم
gtx770
384g ssd
1t hdd
15.3 led 3k
2880*1620
blu ray
9cell
آل مدلMSI GT60 3K Edition را با قیمت 8950 اورده.
کانفیگ:
4700
32گیگ رم
gtx770
384g ssd
1t hdd
15.3 led 3k
2880*1620
blu ray
9cell
حدود بیشتر از 2 میلیون بالاتر از قیمت دلاریش دارن میدن! با احتساب دلار 3000 تومنی. تازه من مدتیه کاشف به عمل اومدم که این آقایون مدتیه دارن از ارز مبادله ای 2500 تومنی برای واردات استفاده میکنند! حالا حساب کنید چقدر سودشون بیشتر میشه. از سودجوئی اینها آدم یاد این مثل میفته که " کی به کیه مملکت تاریکیه"نقل قول:
درود:
دوستان یکی از بستگانم تو رومانی زندگی میکنه بنظر شما بش بگم از اونجا یه مدل vaio flip یا vaio duo واسم بیاره از نظر اقتصادی به صرفه اس؟؟ اگه با گارانتیشو از رومانی بگیره مثلا شرکت ایران رهجو گارانتی اونجا رو قبول میکنه؟
وضعیت قیمت بجز خود آمریکا در جاهای دیگه میتونه شاید به ضرر هم بشه. لذا ابتدا باید از آشناتون بپرسی که قیمتش چند درمیاد بعد اگه به صرفه بود بخری. گارانتی رو هم نمیدونم باید از خود نمایندگی تلفنی بپرسی که آیا اینکار رو میکنند و اگه آره چقدر هزینه میگیرند.نقل قول:
می شه حدس زد لنوو های جدید بخصوص سری Thinkpad که هاسول دارن کی وارد میشن به ایران؟سازگار وارد می کنه دیگه نه؟تا آخر سال میاد؟
متشکرم دوست عزیز. حق با شما بود اختلاف قیمت تو امریکا با جاهای دیگه دنیا خیلی بیشتره!!نقل قول:
یه سوال دیگه داشتم سری های SVD و SVP سونی درایور نوری ندارن، برای دیدن CD یا DVD باید چیکار کرد؟!؟
متشکرم دوست عزیز در مورد قیمت حق با شما بود تو امریکا نسبت بجاهای دیگه خیلی ارزون تره!نقل قول:
سری های SVD و SVP سونی درایور نوری ندارن، پس برای دیدن CD یا DVD باید چیکار کرد؟!؟
شما باید از درایو های اکسترنال استفاده کنید. دیگه الان خیلی از الترابوک ها بدون درایو داخلی هستند و باید براشون درایو اکسترنال بگیرین. مثل dvd یا بلو ری اکسترنال
ماتریکس msi ge40 رو از سری گیمینگ وارد کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسبت به امکانات به نظرم نمی صرفه
الترابوک ها از لپ تاپ ها از نظرکیفیت قطعات و سخت افزار ضعیف ترند؟(خرکار بودن:n02:)نقل قول:
دیگه وقتی ایسوس N550 دکل رو با وزن 2.7 کیلو بیشتر از 4 میلیون بدن چه انتظاری میتونیم داشته باشیم!
فقط برام جای تعجبه که چرا ge40 رو با کارت گرافیک 750 وارد کردند نه 760 ! اگه 760 بود من همین فردا میخریدمش. با اون کارت تا 3800 هم می ارزید. اما اینو ... نوچ .
حیف شد. ماتریس گند زدی رفت پی کارش. تازه هارد ssd هم که نداره! حتی 24 گیگ برای کش هم نزاشتی بمونه و اونو هم برداشتیش. ویندوز رو هم که مثل باقی شرکتهای رفیق (رقیب سابق) زدی تو گوشش.
خوب حال میکنین با این اوضاع مردم. خوب ...
مورد شماره ۲ خیلی جالب بودنقل قول:
داداش بیا شما برو شبکه یک تحلیلگر اقتصادی قوی میخان
دوستان تا ۴ تومن چی بخرم
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
در جواب دوست عزیز rezaccea این که حالا وقت خوبی برای خرید نیست کاملا درسته چون مدلا کم و تقاضا زیاده.ولی تورو خدااز پایین اومدن دلار و ریزش شدید قیمت نگید که دلمون خونه!!1.2 ماه پیشم همینارو میگفتیم.باید توجه کنید ک ما جایی زندگی میکنیم ک فقط بالا رفتن دلار رو قیمتا تاثیر داره و پایین اومدنش بی تاثیره!!چند وقت پیش دلار پایین اومد ولی قیمتا بالا رفت!!اینم بگم ک تنوع لپ تاپ کم نیست.مدلایی ک تو ایران هست کمه و مطمئن باشید اینا همه مدلارو با هم نمیارن که رقابت زیاد شه ولپ تاب ها رو دستشون بمونه وگرنه الان هم تنوع کم نیست .پس زیاد دلتونو صابون نزنید.این که کسی اگه واسش خرید لپ تاپ واجب نیست دست نگه داره رو کاملا با شما موافقم ولی خیلیام مجبور ب خرید هستن.و آخر اینکه هر روز تکنولوزی پیشرفت میکنه و هر روز فناوری جدید میاد پس زیاد نباید وسواس نشون داد .پیش رفته ترین لپ تاپم بگیریر فرداش یکی پیشرفته تر میاد.حالا cpuنسل 4 اومده و شما دارید از نسل 5 میگید و مطمئن باشید نسل 5 بیاد نسل 6 رو میبینید و وسوسه مییشید و الا آخر پس نباید وسواسه زیاد نشون داد وهرچی بگیرید بلآخره 3.4 ساله کهنه و قدیمی میشه.
کدوم تحلیلگر اقتصادی گفته که دلار تا چند ماه آینده ریزش شدید خواهد داشت. الآن که قیمت 3000 تومن(به قول خودشون 100 تومن کمتر یا بیشتر) را منطقی می دونند و به رسمیت شناختند. تازه همش به دلار ربط پیدا نمی کنه اگر قیمت بنزین را افزایش بدهند بهانه ای میشه برای گرانفروشی.
دوستانی که منتظر n550jv هستند...
یه خبر کاملا موثق(واردکننده)اینکه این مدل تا دو ماه آینده وارد بازار میشه و تمامی اینایی که میگن یه هفته و دو هفته دیگه(که البته خودتون تا الان متوجه شدین دروغه همه این حرفا)پایه و اساسی نداره.دوستانی که عجله دارن فکر مدلای دیگه باشن الکی منتظر نمونن.تازه معلومم نیست دو ماه دیگه با چه قیمتی عرضه بشه!!!!
چرا باید دروغ بگن؟ اساسا سود فروشنده ها در فروش مدل های موجوده پس چه سودی از دروغ گفتن درباره تاریخ ورود می برن؟ و اینکه شما از کجا مطمئنید واردکننده ای که به شما این حرف رو زدن راست گفتن؟ (البته من نمی گم دروغ گفتن صرفا می خوام بدونم چی شما رو به این اطمینان رسونده که خبر ایشون اشتباه نیست؟)نقل قول:
یه سر به پست های این تاپیک بندازین تاریخ ها رو نگاه کنید خیلی وقت پیش بود این مدل اومد من و چند تا از دوستان 3770 خریدیدم بقیه گفتن نوبره ارزون میشه.... از اون موقع هر دو سه روز یکی میاد یه خبری میده که هفته بعد وارد میشه ما خریدیم حالمونم کردیم اینا هنوز منتظرن دوستان ناراحت نشن اما من همیشه میام به این تاپیک سر میزنم خدا رو شکر میکنم که تحت جو ارزون شدن قرار نگرفتمنقل قول:
دوست عزیز اول اینکه جواب شما جواب سوال من نبود اینکه دفعات قبل در این مورد اطلاعات غلط داده شده لزوما به این معنی نیست که این بار هم این اتفاق بیفته البته ممکنه این بار هم این لپ تاپ به بازار نیاد اما حتی اگر اینطور هم باشه باز هم استدلال شما درست نیست چون به هرحال در یک مقطع زمانی این لپ تاپ عرضه خواهد شد و مطمئنا اون موقع هم هر کس از عرضه اون خبر بده بقیه می تونند به پشتوانه تجربیات قبلی وعده اون رو دروغ بدونند.نقل قول:
اما نکته دوم و مهم تر اینکه من همه پست های این تاپیک رو خوندم و اتفاقا یکی از کسانی بودم که شاهد خرید این دستگاه توسط شما و برخی دوستان دیگه بودم ولی خودم در اون مقطع خرید نکردم البته بر خلاف گفته شما نه به دلیل اینکه فکر می کردم نوبرانه است و قیمتش پایین میاد بلکه به این دلیل ساده که در اون مقطع پولم دست خودم نبود و درست دو سه روز بعد از نایاب شدن این مدل پول به دستم رسید، عده ای هم بودند که منتظر کانفیگ های دیگه این مدل بودند و به این دلیل خرید نکردند عده ای هم بودند که اصولا بودجه پایین تری برای خرید لپ تاپ در نظر گرفته بودند ولی احتمال می دادند که با ارزان تر شدن این مدل بتوانند مدلی رو که پسندیدند خریداری کنند(تجربه ای که برای اکثر ما باید آشنا باشه) و از نظر من تصمیم همه این گروه ها قابل درک و منطقی بوده. این رو از اون جهت گفتم که دیدم شما مشابه این پست رو چندبار دیگه هم گذاشتید.
اما در مورد داستان شکرکردن شما هم چند نکته ای رو بگم -که چندبار خواستم بگم اما منصرف شدم- اول اینکه زمانی که شما و باقی دوستان خرید می کردید نه شما و نه بقیه از نایاب شدن این مدل در آینده خبر نداشتید و بنابراین این تصور که این مدل بعد از مدتی حتی به میزان کم ارزان خواهد شد احتمال منطقی بود- کما اینکه در سایر مدل ها همین اتفاق افتاد- شما و تعدادی بنا به شرایط خودتان و نه لزوما شم اقتصادی قوی خرید کردید و عده ای دست نگه داشتند حالا شرایط طوری شده که شما ترجیح می دید به خریدتون افتخار کنید ولی کاملا این امکان وجود داشت که شرایط عکس این باشه و شما کسی باشید که الان ای کاش گو باشید.
دوم اینکه حتی با فرض اینکه شما تصمیم آگاهانه و درستی گرفتید و باقی افراد اشتباه کردند هم کار شما که به قول خودتان هرچند وقت یکبار میاید و از دیدن بقیه آدمهایی که همچنان منتظر این مدل ند مسرور می شید و خدا رو شکر می کنید توجیه نداره چون برای لذت بردن از خریدی که کردید و یا شکر خدا قاعدتا شما نباید نیازی به محرکی مثل دیدن ناکامی(اگر بشه اسم همچین اتفاقی رو ناکامی گذاشت) دیگران داشته باشید.
متاسفم که تو جامعه ای زندگی می کنیم که خریدن یه لپ تاپ با قیمت معقول باید برامون اینقدر مهم باشه که بارها به خاطرش خدا رو شکر کنیم ولی از طرفی هم خوشحالم که داریم در مورد چیزی حرف می زنیم که ته تهش اگر نبود می تونیم یه مدل جایگزین بخریم و در ضمن از خودم می پرسم اگر این تاپیک به جای یه لپ تاپ 4 تومنی درباره یه اتومبیل 300 میلیونی بود تعداد کسایی که با تغییر قیمت 50 میلیونی به جای تاسف از بی ثباتی بازری که روزی گریبان همه مون رو می گیره، خدا رو هر روز شکر می کردند و بعد هم از بقیه می خواستن ناراحت نشن چند نفر بود.
پ.ن. این رو هم بگم که تو این مدت دوستانی بودند که با وجود اینکه خودشون خرید شون رو کرده بودند ولی سعی کردند به بقیه با دادن اطلاعات واقعی کمک کنند جا داره از اون ها هم تشکر کنم.
دوست عزیز یه لپ تاپ با صفحه نمایش لمسی ، سخت افزار قوی و مارکی مثل Asus بعید به نظر می رسه که کلا بیاد زیر 3700 .
حالا اگر Acer می زد ، می گفتیم شاید بیاد زیر 3400 ولی دلتونو خوش نکنین بخواین این لپ تاپ رو زیر 3700 بخرین .
داداش گلم این نوع برخورد اصلا جالب نیست شما از حرف من برداشت تندی کردین و با همون لحن دارین پاسخ میدین که کاملا اشتباهه مورد اول اینکه من از این خوشحالم که خریدم منظورم این نیست خوشجالم که گرون شده نمیدونم این رو از کجا برداشت کردین من از این خوشحالم که مجبور نیستم گرونتر بخرم چون اون 3.8 رو هم به زور جور کردم پس من به هیچ عنوان از گرون شدن این مدل خوشحال نیستم نه یه لپ تاپ که خیلی چیزهای دیگه مگه نرخ برابری دلار فقط برا اینه من و شما هر روز به خاطر این موضوع ضرر میدیم واقعا این برداشت منصفانه نبود مورد دوم من به هیچ عنوان شم اقتصادی ندارم اون روز خرید کردم چون نیاز داشتم و خوش شانسی آوردم که خریدم ,این اسمش شانسه من اصلا ادعای اقتصاد دان بودن نکردم قبول کنید خیلی ها استدلال میکردن نوبرانه س حالا شخص شما این فکر رو نداشتین بحثی ندارم اما این فکر اون موقع بود و هیچ ربطی به نه من نه هیچ کسی نداره کسی رو بازخواست کنه بحث من اینه که مگه یه لپ تاپ چقد ارزش داره که بعضا بیشتر از 6 ماه معطل خریدش بشی نگفتم کسی صبر نکنه اما تاریخ بعضی پست های قبل از این تاپیک رو اگر یه نگاهی بندازین میفهمین اون موقع که این مدل ها هنوز سر و کله شون پیدا نشده بود هم تعدادی منتظر بودن یه چند مدت پیش یه پستی دیدم یکی از دوستان گفته بودن منتظر بشیم broadwell اینتل بیاد از اون مدل ها خرید کنیم به نظر من این فکر اشتباهه این همه طول دادن منطقی نیست برای خرید یه وسیله اینجا جای بحث و تبادل نظره هر کسی استدلال خودش رو مطرح میکنه این استدلال ها لزوما در یه جهت نیستن و این تفاوت نظرات به معنی توهین به فرد نیست این جمله رو اینجا تکرار کنم خیلی جالبه برداشت شما از این جملهنقل قول:که کاملا مشخصه من از خرید خودم خوشحالم , این استدلال رو کردیننقل قول:خواهشا قبل از پاسخ به کسی حرف هایی رو که دارین نقل قول میگیرین با دقت بخونیدنقل قول:
عجب دعوایی را انداختین :n04:
هرکی خریده مبارکش باشه ، هرکی هم صبر میکنه ایشالله مدلای بهتر گیرش بیاد مثل وایو فلیپ
بنده یه حرفی زدم حالا هی بچه ها میان بهش گیر میدن :n02:
بنده حقیر گفتم که برام ارزش نداره در شرایط کنونی که لپتاپ های Haswell یکی دو ملیون بیشتر از قیمت واقعیشون هست خرید کنم . اونم در حالی که احتیاج زیادی به لپتاپ جدید ندارم و کارم با همین core 2 duo راه میوفته و ترجیح میدم صبر کنم تا لپتاپ های broadwell از راه برسند که احتمالا در ابتدای سال میلادی وارد بازار بشن.
همون n550jv که دوستا 3800 خریدن حداقل 500 بالای قیمت واقعیش خرید کردند و اگر قیمت این لپتاپ 3 میلیون هم بود بنده برا خریدش اقدام نمیکردم ، چرا که نمیتونم دیزاین همچین لپتاپی رو تحمل کنم ، اونم با اون سوراخا که شبیه آبکشش کرده و اون کیبورد که بجای مشکی نقره ای هست و کلا به سلیقه ی من نمیخوره .:n06:
سال گذشته یکی از دوستان تلوزیون 55 اینچ ال جی خرید 3 تومن و بعد قیمتش کشید بالاتر و گفت تو هم باید میخریدی و از این جور حرفا ولی من اون موقع منتظر تلوزیون های 400 و 800 هرتزی بودم و توی بازار خوبشون 100 هزتر بود . و تازگیا یکی از دوستان که رفته بانه دو مدل 40 و 42 اینچ سونی رو قیمت گرفته 2600 و 2800 که 400 هرتز هستند و تصویر فوق العاده ای دارند و اون مدل ال جی که دوستم خریده در مقابل این تی وی ها حرفی برای گفتن نداره . هرچند که اون 55 اینچه و اینا کوچیکترن .
نکته اخلاقی در دنیای تکنولوژی اینه که کسانی که خرید میکنند مبارکشون باشه و کسانی هم که نیاز شدیدی به خرید ندارند و صبر میکنند با اینکه یه چیزایی از دست میدن ولی چیزای بهتری هم به دست میارن . تا بوده چنین بوده
بنده چند سال پیش یک تجربه ی تلخ در زمینه ی خرید کامپیوتر با عجله داشتم اونم موقعی که مثل الان نوسانات ارز نبود و یک ماه بعدش از خریدم پشیمون شدم و بعد از اون قبل از هر خرید الکترونیکی حداقل یک ماه راجع بهش تحقیق میکنم و جوانب مختلفشو میسنجم تا اشتباه گذشتمو مرتکب نشم .
جدا از بحث به روز بودن تکنولوژی بحث اقتصادی هم هست که رو انتخاب آدم تاثیر میذاره . انشالله که با رفع تحریم ها دست دلالان محترم و شریف از جیب ملت کوتاه بشه و مردم بتونن با آسودگی خاطر تصمیم های مختلفشون رو بگیرن
والا خودتونم می دونین اینا همش تبلیغاته .
مگه تا حالا از یه CPU مدل I7 نسل دوم چقدر کار کشیدین که 1 سال صبر بشه تا Broadwell بگیریم ؟
_________________--
اگر واسه کارت گرافیک مدل های جدید می خرین که بحث جداست . شاید در بهترین حالت پردازنده های گرافیکی حدود 15 درصد نسبت به پردازنده های سری قبل بهتر بشن
اگر شخصی لپتاپ احتیاج داره که باید همین الان خرید کنه و درنگ جایز نیست.
اگر هم کسی قصد داره صبر کنه باید تا اوایل پاییز سال بعد صبر کنه و اون موقع هم شاید تصمیم بگیره برای سری بعد صبر کنه. به نظر من این دسته از افراد اصلا احتیاجی به لپتاپ ندارند. (به هر دلیلی ...)
با سپاس.
دوست عزیز دیگه هیچ وقت فکر به قیمت های قبل نکن. این موضوع فقط به تحریم مربوط نیست. به نظر شما اگر تحریم رفع بشه قیمت ها یک سوم و یک چهارم میشه؟نقل قول:
انشالله که با رفع تحریم ها دست دلالان محترم و شریف از جیب ملت کوتاه بشه و مردم بتونن با آسودگی خاطر تصمیم های مختلفشون رو بگیرن
تو دنیای تکنولوزی حتی اگه بهترین ها رو بخرید بعد چند ماه یچیز جدید میادو اون جنسی ک خریدید دیگه ب چشم نمیاد.برعکس کشور ما همه چی در حال پیش رفته نه پس رفت.اگه بخوایم یه چی بخریم که بعد حسرت نخوریم بهتره چند روز قبل مرگمون(120 سالگی)اقدام ب خرید لپتاب کنیم تا وقتی تکنولوزی جدید اومد اون دنیا باشیم ک حسرت نخوریم.ولی در کل من موافقم ک اصلا نباید عجله کرد.و حتما باید قبل خرید خوب تحقیق کرد.ولی اگه میبینید اینجا بچه ها یکم تند جواب میدن بخاطر اینکه واقعا نیاز دارن خیلیاشون و بینظمی تو قیمت اذیتشون کرده.من خودم 4380 واسه این لپتاپ دادم چون واقعا عجله داشتم وگرنه......
همه بچه ها یه جورهائی درست میگن. اما نکته مهم در این صحبتها اینه که هر زمان هم که خواستین بخرین قبلش خوب تحقیق کنید. شاید قراره تکنولوژی جدیدتری با قیمت مناسب تری یکی دو ماه دیگه عرضه بشه لذا عقل سلیم میگه یکی دوماه ارزش داره که پول بی زبون رو که کلی براش زحمت کشیدیم رو صرف یه چیز به روز تر بکنیم تا خریدمون عمر مصرف بیشتری داشته باشه . و گرنه هممون میدونیم که هرچیزی رو هم که بخریم 3 سال دیگه از رده خارجه. تمام این بحث های بچه های گل فروم هم برای خریداران یه نعمته و کلی اطلاعات کسب میکنن تا وقتی برای خرید اقدام می کنن فروشنده به دروغ مثلا نگه کارت گرافیکی این مدل nvidia 550m هستش و آخرین مدله! یا پردازنده ش 2670 سندی بریج هستش و بهترینه! اینجوری سر آدم کلاه نمیره و اگه همون مثلا سندی بریج رو هم خرید کنه با آگاهی و شناخت نسبی از تمام مدلهای موجود خرید میکنه و نهایتا احساس مغبون شدن نخواهد کرد.
بنده میگم با همین دلار 3000 تومنی قیمت یک مدل مثل n550jv باید نزدیک 3 تومن باشه ، ولی از اونجایی که دلال های محترم با قطره چکون دارن لپتاپ های هاسول رو به بازار تزریق میکنند قیمتش حداقل یک میلیون بالای قیمت واقعیش هست . بحث این نیست که بگم دلار میشه 1000 تومن این لپتاپ میشه 1 میلیون . دلالان دارند از فضای تحریم سوء استفاده میکنند . اگر تحریم ها برداشته بشه با آرامش روانی بازار دیگه کسی دست به احتکار نمیزنه و حتی اگر دلار 3000تومن بمونه قیمت این مدل لپتاپ حداقل 1 میلیون میاد پایین .
راجع به قضیه ی صبر در دنیای تکنولوژی در زمینه ی لپتاپ بگم که امثال بنده که نمیتونیم هر سال یک لپتاپ جدید بخریم ، باید باتوجه به بودجه و خواسته هامون از لپتاپ اقدام به خرید کنیم . من وقتی میبینم با خرید یک لپتاپ مثل n550jv نمیتونم تفاوت زیادی رو با لپتاپ 4 سال پیشم احساس کنم (غیر از سرعت بیشتر) ، اونم با این قیمت کاذب ، دلیلی برای خریدش نمی بینم . اونم موقعی که انواع و اقسام لپتاپ های هایبری و سایدر و ترنسفورمر داره وارد بازار میشه و گزینه های بهتری هستند که میتونند این حس تفاوت بین لپتاپ قبلی و یک لپتاپ جدیدتر رو برام ایجاد کنند .
البته مشکل دیگه ای که هست اینه که اینجور مدل ها خیلی دیر و با قیمتی حباب دار وارد ایران میشن . اینم یکی از مشکلاتی هست که آدم رو به صبر بیشتر وا میداره . کلا ما ملت صبریم .
برای کسانی که تا حالا لپتاپ نداشتند و مهاجرت از فضای کامپیوتر های دسکتاپ به لپتاپ هیجان داره ، خرید یک لپتاپ با سی پی یو نسل اول I3 هم راضیشون میکنه .
به هر حال هرکی نیاز شدید به لپتاپ داره ایشالله به قیمت خوبی بتونه خرید کنه
فقط یک سوال از کسانی که N550JV خریدن ،میخوام بدونم نظرشون راجع به ظاهر و کیفیت بدنه ی این لپتاپ چیه؟ آخه بنده اصلا با دیزاین و اون کیبورد نقره ایش حال نمیکنم . هرکس یک سلیقه ای داره و در کل نظر دوستان رو میخواستم بدونم .
دوستان خبر گرفته بودم که از نوامبر n550 وارد ایران میشه اونم با قیمت بالای 3,5...خدایی داریم اذیت میشیم .من نهایت بتونم 3تومن هزینه کنم و چیزی که میخوام باید صفحه نمایش و اسپیکر عالی داشته باشه .در حال حاضر هم جز n550 هیچ مدلی نیست که این امکانات رو باهم داشته باشه.من حاضرم تاچ نباشه ,پردازنده هم i5 باشه قانعم اما از نوع کم مصرفش نه, ویندوز هم نداشته باشه اما اسپیکر و صفحه نمایش عالی داشته باشه.حداقل کانفیگ های پایین ترش رو وارد کنند.داریم اذیت میشیم والا...
کسی راجع به قیمت لپ تاپ lenovo y510 اطلاعی داره؟
متاسفانه به درست حسابی وارد بازار نشده و گویا یه عده خیلی خیلی بالاتر از قیمت واقعیش، این لپ تاپ رو میفروشن
دوستان اول قیمت N550vj رو به دلار چک کنن بعد بیان به دلالان محترم تهمت سود 1 میلیونی بزنن ( ارزون ترین کشور ممکن یعنی آمریکا 1100 دلار ) .
این N550vj خودش باعث خلا تو بازار شده . نگاه کنین همه افتادن فقط دنبال یه مدل لپ تاپ خاص و از خرید سایر مدل ها دست کشیدند . این برای بازار ضرر بیشتری داره تا نیوردنش
دوست عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینا به سلیقه بستگی داره.به نظرم دیزاینش فوق العادست.وقتی اینو متوجه میشید که این لپ تاب رو کناره لپ تابای دیگه بزارید.من ب هرکی نشون میدم واقعا خوش میاد از طرحش.من خودم یکی از دلایل خریدم زیباییش بود.ولی خوب سلیقه ها فرق داره .مثلا خیلیا میگن lenovo y510خیلی قشنگه ولی من میبینمش واقعا بدم میاد از طرحش!!این حس منه و دلیلی نداره یکی دیگم همین حسو داشته باشه و درست نیست مدام به همه بگم که این لپتاب چقدر زشته!!!فقط یک مشکل بزرگش اینه که اثر انگشت رو بدنش میمونه که خیلی اذیت میکنه
آقا بزار با همین دلار 3000 تومنی یه محاسبه ای بکنیم کلک این قضیه رو بکنیم بره :
قیمت لپ تاپ به دلار از آمریکا ( یعنی در شرایط ایده آل قیمت ، نگفتم از دوبی تا پایین ترین سطح قیمتو در نظر بگیریم ) : 1100 دلار
پس میشه 3/300 میلیون
+ 4 % گمرک
3.432 میلیون .
+ 250 هزار تومن هزینه گارانتی 1 ساله ( اگر 2 ساله باشه بین 50 تا 100 تومن بسته به شرکت میاد روش )
3682 هزار تومن .
بدون سود فروشنده !
البته با بهترین کانفیگی که گیر اوردم
از جمله اس اس دی و وین 8 اورجینال و فول اچ دی
البته الان وینش 8.1 :دی
البته نمایندگی ها در تعداد با قیمت خرده فروشی وارد نمیکنند. ولی باز هم زیر 3700 بعیده بیاد.نقل قول:
نقل قول:
اول از همه اینکه مبارکتون باشه اتفاقا این لپتاپم اثر انگشت میگره برا همین یکی از فاکتورام یک لپتاپ با بدنه ی ماته . راجع به ظاهر n550jv اگر کیبوردش مشکی بود و اون سوراخای ریز رو نداشت دیزاینش عالی میشد ، برای من ثابت شده لپتاپ هرچه ظاهر ساده تر و کلاسیک تری داشته باشه دوست داشتنی تره ، مثل لپتاپ های اپل که در عین سادگی ، زیبایی چشم نوازی دارند ولی قیمت چشم درآری هم دارند . در کل تا حالا لپتاپی ندیدم که ز همه نظر کامل باشه و این سیاست خود کامپانی هاست که اگر یک لپتاپ همه چی تمام بزنن دیگه کسی به سایر مدلاشون نگاه نمیکنه .
داداش قیمت خرده فروش با عمده فروشی تفاوت زیادی داره ، توی سایت آمازون 1029 دلار قیمت خورده که اگر بخوایم با قیمت عمده فروشی حساب کنیم خیلی پایین تر از 1029 دلار در میاد . شما اگر بری از شرکت ایسوز 10000 تا سفارش بدین حداقل 20 تا 30 درصد زیر قیمت خرده فروشی به شما نمیدن ؟ چون فروشنده اگر بخواد با همین قیمت از شرکت خرید کنه و با همین قیمت 1029 دلار به مشتری بفروشه ، این وسط چی گیرش میاد؟نقل قول:
در کل دنیا تفاوت خرید عمده با تک فروشی وجود داره و این قضیه مختص ایران نیست . بنده توی بازار کار کردم میدونم اوضاع چطوره ، بعضی از همکارام جنسی که 10 هزار تومن خرید عمدشون بود 30 هزار تومن میفروشن یعنی 200 درصد سود (البته نمیگم برای لپتاپ این درصد های سود بالا وجود داره ).
ولی خوب در کشور های دیگه اصل رقابت جهانی نمیذاره کسی قیمتاشو به این شکل تعیین کنه ولی متاسفانه با توجه به جهانی نبودن اقتصاد یارانه ای ما و انحصاری بودن همه چیز ، در کشورمون فضای دلالی وجود داره ، حتی در بخش های دولتی مثل خودروسازان دولتی که خودرویی که قیمت جهانیش شاید 10میلیون نشه رو 30 میلیون به ملت قالب میکنند اون هم بدون خدمات درست حسابی و کلی هم منت میذارن سر ملت .
راجع به محاسبات بالای شما اگر بخوایم همه ی لپتاپ های موجود بازار رو به نسبت قیمتی که N550JV پیدا کرده محاسبه کنیم یه مدل مثل S550 I7 یک میلیونی باید بیشتر از قیمتی که الان داره در بیاد .
راجع به گارانتی هم که قیمتشو جداگانه حساب کردید ، تا اونجا که میدونم شرکت ها ی وارد کننده ، لپتاپهایی که وارد میکنند با گارانتی بین الملل هستند و بدون گارنتی نیمان مثلا 10000 تا سفارش بدن و قیمت گارانتی رو جداگانه به کامپامی مثل ایسوز پرداخت نمیکنند که بخوان چند برابرشو از مشتری بطور جداگانه بگیرند .
کلا فرمول جالبی برای توجیح قیمت این مدل ارائه دادید .
دوست عزیز ناراحت نشین ولی لپ تاپ که کلوچه و نوشابه نیست بخوان 20 درصد تخفیف بدن :n02:نقل قول:
در ضمن اینا از دوبی وارد می کنن نه از شرکت مستفیم خرید می کنند . من هم عمدا قیمت آمریکا رو گفتم تا پایین ترین سطحشو در نظر بگیریم .
تخفیف خورده فروشی هم می ره به پای هزینه واردات و حمل و نقل .
قیمت ورودش خیلی پایین باشه 3500 هست . ( بدون سود )
لپ تاپ خودرو هم نیست . رنج خریداران خاصی داره . خبری از سود میلیونی نیست .
اگر شما توی بازار کار کردین ، دوستان بنده هم توی شرکت وارد کننده این لپ تاپ ها کار می کنند که الان قیمت گارانتی و ... دستمه
خوب سنگ دوستاتو به سینه میزنی:n02:نقل قول:
بلاخره با واسه یا بی واسطه مطمئن باش حداقل 20 درصد زیر قیمت جهانیش وارد میشه . اگر کلوچه بود درصدش خیلی بالاتر میرفت:n06:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک مدل vivobook s550 هست که قیمتش 938 دلاره (91 دلار ارزونتر از n550jv) که تا قبل از کمیاب شدن این مدل مثل n550jv به قیمت 3میلیون و 50 هزار تومن هم رسیده بود و بعد یهو این مدل هم کمیاب شد و الان بعضی جاها از 3200 تا 3500 قیمت خورده . وقتی s550 با 938 دلار به قیمت 3میلیون 50 هزارتومن میرسه دیگه دوستان قیمت کف n550jv رو با دلار آزاد حساب کنند .
طبق فرمایش شما وارد کننده های لپتاپ s550 رو 2 هفته ای که قیمتش به 3میلیون رسیده بود داشتن با چندصد هزار تومن ضرر میفروختن در راه خدا:n02:
به هر حال فقط بازار لپتاپ نیست که آشفتست . همه چی داغونه ما چقدر بی حالیم ...
از ماست که بر ماست ، توی برزیل بلیط اتوبوس گرون شد مردمش دولت رو چپ و راست کردند:n24:
دوستان فراموش نکنید دفعه قبل که n550 وارد شده بود بدون ویندوز بود.200 دلار از قیمت اصلی کم کنید بعد قیمت رو حساب کنید.
آره این هم هست هزینه ویندوز رو هم از قیمت کم کنیدنقل قول:
ولی اصولا ویندوز نداشتن برای ما ایرانی ها یه مزیته
چون اینجا ویندوز کیلوی هزار تومنه میریزی هر لحظه نخواستی پاک میکنی یکی دیگه میریزی...
حالا که همه ماشین حساب به دست شدن تا قیمت واقعی رو محاسبه کنند بزارین منم چرتکه خودمو بردارم و یه حساب کتابی با هم بکنیم. ... خاااااررت. (صدای چرتکه بود که ریست کردمش)
اولا مدتیه که وارد کنندگان رسمی لوازم الکترونیکی از جمله موبایل و لبتاپ میتونن برای واردات از ارز مبادله ای 2500 تومنی برای ثبت سفارش واردات استفاده کنند. پس ملاک رو در محاسبه ها 2500 در نظر بگیریم.
دوما همونطور که بچه ها گفتند اگه در تعداد وارد کنید قیمت با خرده فروشی فرق خواهد کرد. لزوما هم نباید اعداد خیلی بزرگی رو تو ذهنتون بیارین. مثلا 50 تا 100 تا یا 500 تا . که هر کدوم هم تخفیفشون فرق میکنه.
اگه نماینده رسمی اون برند هم تو ایران باشین که تخفیف خاصی هم طبق قرارداد نمایندگی همیشه تعلق میگیره.
معمولا همونطور که بچه ها هم گفتند خیلی از مواقع ویندوز اورجینال رو هم حذف میکنند که اونو هم از قیمت کم کنید.
یه چیزهائی هم هست که زیرکانه برخی از نمایندگی ها به سفارش خودشون حذف یا جابجا میکنند که ما زیاد متوجه تغییراتش نمیشیم اما اختلاف قیمت نسبتا قابل توجهی رو به وجود میاره. مثلا ( این یه مثاله) به جای وایرلس ac از وایرلس معمولی n استفاده میکنند که همین حدود 50 دلار اختلافشه.
حالا قیمتها رو با شرایط بالا محاسبه کنید ببینید چند درمیاد. چرتکه من چندتا از دونه هاش افتاده:n26: