کدوم ؟ مبلغ پرداختی ؟نقل قول:
Printable View
کدوم ؟ مبلغ پرداختی ؟نقل قول:
فولاد نوین اهواز خیلی خودجوش از بازی مقابل فولاد خوزستان انصراف داد تا فولاد خوزستان حریف بعدی پرسپولیس در جام حذفی بشه:n23:از سمت دیگه هم به احتمال خیلی زیاد داماش و تراکتور سازی تبریز به هم میخورن که امیدوارم داماش بتونه تراکتور حذف کنه:n02:
شاید تنها نکته مثبت این بازی که لغو شد میزبانی فولاد خوزستان بوده که بازی ما با فولاد باید قرعه کشی بشهنقل قول:
تو سایتا نوشتن نیلسون از این ناراحته که 40 درصد قراداد مارکو تا الان بهش پرداخت شده:n04:اگه این خبر صحت داشته باشه حق داره نیلسون ناراحت باشهنقل قول:
بازیکنای خارجی چیزی بیشتر از قراردادشون نمیخوان
نیلسون خیلی وقته که با فرهنگ ایرانی هماهنگ شده
به همین خاطره که تا حالا سعی کرده صبر کنه
اگر وزیر رای اعتماد میگرفت مقداری از این مشکلات حل میشد
آدم اونجا بهش زور میاد که میبینه 90 درصد سوپر میلیاردرهای ایران پرسپولیسی هستن که میتونن با پول تو جیبی راننده هاشون تا سالها پرسپولیس رو سرپا نگه دارن
اما به این خاطر که دوست دارن پرسپولیس رو بخرن یا سمتی توی این تیم داشته باشن مثل لاشخورا صبر میکنن تا این تیم زمین بخوره بعد بگن آقایون شما نمیتونید اداره کنید بدینش به ما
بله اون از تیم تبریزی اینم از تیم اهوازی.نقل قول:
واقعا ملتو جیگر فرض کردن این کارا رو میکنن؟!!
جالبه سمت ما بجز پرسپولیس فک کنم فقط راه آهن با فوتبال تونسته بره مرحله بعد.
به سلامتی اگه نفت مسجد سلیمانم انصراف بده یه پای دیگه یک چهارم خودجوش مشخص میشه:n02:
نود این هفته نباید راحت از این مسایل عبور کنه:n24:
پولادي: آمادهام تا به ميدان برگردم
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: خوشبختانه در تستي که توسط مسئولان دانشگاه علوم پزشکي از من گرفته شد هيچ مشکلي نداشتم.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهرداد پولادي در مورد آخرين وضعيت خودش اظهار داشت: خوشبختانه شرايطم خيلي خوب است. روزانه دو نوبت صبح و بعد از ظهر تمرين ميکنم و از کادر فني پرسپوليس و تيم ملي تشکر ميکنم که به من کمک کردند.
به گزارش فارس ، وي افزود: در يک تست که در دانشگاه علوم پزشکي انجام شد که خوشبختانه هيچ مشکلي هم در اين تست نداشتم و آمادهام که هرچه سريعتر به زمين سبز برگردم.
پولادي ادامه داد: خوشبختانه پا به توپ هم شدهام و روزانه 35 دقيقه تمرين ميکنم و مشکل خاصي پايم ندارد. تيم برايم جاي خوشبختي بسيار زيادي و حتي خوشحالي دارد.
مدافع قرمزپوشان در پايان خاطرنشان کرد: به نظرم ديگر براي حضور در ميادين مشکلي ندارم و فقط به دنبال بدنسازي و شرايط ايدهآل بدني براي بازگشت به ميادين هستم. اميدوارم که اين مشکل هم برطرف شود تا ظرف چند روز آينده کارم را شروع کنم. براي حضور در ميادين لحظهشماري ميکنم تا بتوانم به پرسپوليس کمک کنم.
خدا کنه زودتر برگرده یه تحرکی تو دفاع چپمون ببینیم. میثم که فقط تو کار دفاعه:n23:
آره ، چند باری مصاحبه کرده ، و از مبلغی که گرفته گله کرده ، ولی هیچ کدوم از مسئولین پرسپولیس پاسخی برای مصاحبه هاش نداده بودن .نقل قول:
پرسپولیس نیوز : مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: نیلسون برای پرسپولیس زحمت کشیده و طلبکار هم است اما اگر اصرار دارد میتواند نیمفصل از پرسپولیس جدا شود.محمد رویانیان در مورد آخرین وضعیت نیلسون و جلسه با مدیر برنامههای او گفت: من به برخی مسائل کاری ندارم اما صحبتهای خوبی پس از اینکه مصاحبه نیلسون را دیدم به خاطر اینکه شرایط او را بپرسم با مدیر برنامههایش داشتم.
وی افزود: مدیر برنامههای ایشان به من اعلام کرد که ضربالاجلی برای ما و شرطی نگذاشته و فقط نیلسون میخواهد مشکل مالیاش حل شود، البته خودتان میدانید هیچکس نمیتواند برای پرسپولیس شرط یا ضربالاجل بگذارد.
وی افزود: پس شرطی در کار نبوده، ایشان فقط در خصوص برخی از مسائل مالی صحبت کرد که من هم معتقدم که مسائل مالی که میشود در خانواده آن را حل کرد نباید رسانهای شود و جای این حرفها در رسانه نیست. مگر بقیه بازیکنان ما شرایطشان مانند نیلسون نیست؟ اما قدم به قدم در حال حل کردن آنها هستیم.
رویانیان ادامه داد: من به شدت مخالف مسائلی اینچنینی هستم که یک بازیکن بخواهد باشگاه را از طریق رسانهها تهدید کند اما این موضوع را اعلام میکنم علیرغم اینکه نیلسون برای پرسپولیس زحمت کشیده و بازیکن مؤثری مانند تمام بازیکنان ما در بازیهای اخیر بوده ،اگر دوست دارد نیمفصل از ما جدا شود، ما هم حرفی نداریم و میتواند این کار را انجام دهد. این حرف من است چون من با تهدید و شرط و شروط مخالفم.
وی افزود: من از دریافتیهای دقیق نیلسون اطلاعات کافی نداشتم اما امروز این اطلاعات را گرفتم و متوجه شدم که ایشان طلبکار است اما معتقدم هرگز نباید یک بازیکن به خود اجازه بدهد تا در این شرایط آن هم در پرسپولیس تیم را به حاشیه ببرد. در همین تیم بازیکنانی با روح بزرگ و با تعصب علیرغم اینکه شاید مشکل مالی داشتند برای تیم جنگیدند چون میدانستند مسائل مالی مطرح کردنش جایش در رسانهها نیست و راستش را بخواهید از این نوع برخورد نیلسون با توجه به اخلاق حرفهایاش که خیلی هم دوستش دارم، تعجب کردم. اما مطمئن باشید من اجازه نمیدهم کسی برای پرسپولیس شرط و شروط بگذارد.
وی در پایان یادآور شد: من همیشه به بازیکنانم افتخار میکنم که با غیرت و تعصب به دستورات کادر فنی گوش کردند و تا الآن هم مزد زحمات خود را با صدرنشینی در لیگ برتر و صعود در جام حذفی به مراحل بالاتر گرفتهاند. خیلی از این بازیکنان با تعصب و غیرتی که دارند وارد زمین شدهاند ما همه چیز را زیر نظر داریم اما اجازه نمیدهیم کسی برای باشگاه بزرگ پرسپولیس شرط و شروط بگذارد.
آره خدایی : زور داره برا سکو نشینی هم نه واسه خونه نشینی پول بگیره !! در صورتیکه بیشتر از نصفشم انگاری بخشیده بود نیلسون !نقل قول:
بچه های پرسپولیسی تو کدوم گروه بیشتر هستید و در مورد پرسپولیس بحث می کنید؟
یک خبر الآن دیدم که آقای روحانی از دایی برای وزارت ورزش دعوت به عمل آوردن!سایتش خیلی معتبر نیست کسی چیزی نشنیده؟
منم شنیدم ، خیلی وقته حرفش هست و ظاهرا" دایی قبول نــکرده. گوگل سرچ کنید خیلی جاها (مثله تابناک و ...) خبرش بود، دایی هم فکر کنم تو یکی از گنفرانس های قبل یا بعد از بازی بهش اشاره کرده بود (سر درگیری با مایلی)نقل قول:
جانم نیلسون که خیلی زود به رویانیان و کسایی که از رفتنش در نیم فصل خوشحال میشدن یه جواب محکم داد
سلام به عزیزان پرسپولیسی
فصل امیدوار کننده ایه چون بعد از چند سال بالاخره منطقی تر خرید کردیم و تیم بستیم
خط دفاعی فاصله چندانی با کلمه شگفت انگیز نداره کلا ساختار دفاعی با چند سال اخیر فاصله معنا داری داره که نشوندهنده اینه که استقلال دایی در راه آهن تونسته به رشدش وعمیق تر شدنش در فوتبال کمک کنه
اما در ساختار هجومی مشکل داریم که با توجه به تغییرات گسترده که احتمالا در نیم فصل بیشتر هم خواهد شد نباید انتظار داشت حتی تا پایان این فصل رفع بشه
امیدوارم سنت شکنی کنیم و بالاخره یک مربی تا پایان قرادادش در پرسپولیس بمونه این مورد حتی از قهرمانی در این فصل هم مهمتره
خوشحالم برای فولاد وفوتبال پاکش و دلگیر از فوتبالی که اجازه میده دستهای قدرتمند ناپاکیش این پاکی و طراوت رو کنار بزنه
در فصلی که استقلال و سپاهان حال و روز خوبی ندارن به نظر میرسه مثلث سرخ پرسپولیس فولاد تراکتور تکلیف قهرمان این فصل رومشخص کنه
ما هم خوشحالیم از بازگشت شما و تحلیل های زیباتون:n16:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سالهای حضور در پرسپولیس:
1374 - 1376
1381 - 1390
کسی که از روزی که در ایران پیراهن پرسپولیس رو به تن کرد پیراهن هیچ تیم دیگه ای رو نپوشید و همیشه علیرغم پیشنهادهای ریز و درشت از سایر تیمها یه پــــــرســپــــــــولـــ یســـــــــی موند ...
آقا کریم البته یه فرقی داشت اونم اینکه وقتی تو ایران نبود به جز یه سال (فقط چند ماه) بقیه رو در آلمان و انگلیس بازی کرد --------------------
آقا کریم 75 تا بازی ملی داره، 50 گل ملی زده (به عنوان هافبک)، جام جهانی و جام ملتهای آسیا بازی کرده. تیم منتخب آسیا بازی کرده، بارها و بارها در بازیهای مهم برای تیم ملی نقش منجی رو ایفا کرده و ....
اگه اشتباه نکنم بکن بائر به خاطر گلش ایستاده تشویقش کرده و ...
ظاهرا این روزا که صحبت خداحافظی و به رخ کشیدن اسطوره ها هست بازار تیکه انداختن داغه
از دوستان تقاضا میشه در نوشته های خودشون کاری به بازیکنان حریف نداشته باشن
و در صورت مشاهده همچین مواردی گزارش بدن و صبر کنن تا رسیدگی بشه
خاطیان این بحث بدون ارفاق با کارت و حذف دسترسی جریمه میشن
عکسی قدیمی از پرسپولیس/قهرمانی دلچسب با تیم رویایی استانکو
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛این عکسی قدیمی است از پرسپولیس رویایی استانکو پوکله پوویج.سرمربی کروات سرخپوشان که هنوز هم خیلی از طرفداران خاطرات خوب تیم او را به یاد دارند.استانکو در دو فصل حضورش در پرسپولیس سال 74تا 76 توانست این تیم را قهرمان جام آزادگان کند.در این عکس چهره های سرشناسی نظیر مهدی مهدوی کیا،رضا ترابیان،محمود شافعی،داوود محجوب،مجتبی محرمی،مهرداد میناوند،احمد رضا عابدزاده،مجید نامجو مطلق،کریم باقری،یحیی گل محمدی،ادموند بزیک،نعیم سعداوی،رضا شاهرودی،دکتر خسرو خرم،ناصر محمد خانی،حسین عبدی،حمید درخشان،امیر عابدینی و خیلی از چهره های دیگر دیده می شوند.چهره هایی که بعضی هایشان در کسوت مربی و سرمربی هنوز هم در فوتبال هستند و بعضی ها هم خبر چندانی از آنها در دست نیست.
رضايي: شايد يک روز به پرسپوليس برگشتم
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ميروم تا ادامه فوتبالم را در تيمهاي ديگر دنبال کنم اما قسمت شد يک روز ديگر به پرسپوليس برميگردم.
غلامرضا رضايي پس از قطعي شدن جدايياش در نيم فصل اظهار داشت: پس از اتفاقاتي که برايم افتاد و با توجه به اينکه مشکل من شايد با ديگران متفاوت بود در گفتوگوهايي دوباره درباره جداييام از پرسپوليس با رويانيان و دايي صحبت کردم و خوشبختانه خيلي دوستانه همه با هم کنار آمديم که جدايي من از جمع قرمزپوشان در نيم فصل قطعي شود.
به گزارش فارس،وي افزود: براي هر بازيکني که چند سال پيراهن قرمز پوشيده سخت است اما صميمانه از دايي و رويانيان تشکر ميکنم که با من در فضايي آرام کمال همکاري را داشتند.اين هم در زندگي فوتباليام بسيار جالب بود که جا دارد صميمانه از اين افراد تشکر کنم.
رضايي ادامه داد: تصميم به جدايي ام در آرامش کامل و بدون جار و جنجال صورت گرفت که من بتوان نيم فصل تيم جديدم را مشخص کنم. اميدوارم که با يک تصميم خوب نيم فصل دوم بتوانم گذشتهها را جبران کنم.
مهاجم قرمزپوشان تاکيد کرد: يکي از مهمترين دلايل من که از پرسپوليس جدا شدم اين بود که دوست ندارم تيم ملي را از دست بدهم. تمام تلاش و هدفم اين است که درجام جهاني برزيل باشم و مطمئن باشيد اين اتفاق ميافتد چون ميخواهم به تيم ملي کمک کنم و با تمام انگيزه در نيم فصل دوم قطعا نظر کيروش را جذب خواهم کرد تا سريعتر برگردم.
وي افزود: حضور من در جام جهاني در زندگي فوتباليام خيلي مهم است و باور کنيد خيلي دوست دارم به اين آرزويم هم برسم در دو سال اخير و در بازيهاي مقدماتي به جز زماني که مصدوم بودم به تيم ملي براي رفتن به جام جهاني کمک کردم و حالا موقعش است که در شيريني تيم ملي هم باشم که قطعا باتوجه به حضور کيروش و نگاه او ميتوانم به خواستهام برسم.
رضايي خطاب به هواداران پرسپوليس گفت: باور کنيد وقتي جدايي از پرسپوليس قطعي شد کمي جدايي از هواداران اين تيم برايم سخت است اما آنها بدانند در روز خوب يا بدم هميشه با تمام وجودم براي اين تيم بازي کردم و با آنها خداحافظي نميکنم. شايد در سالهاي آينده اگر قسمت شد برگردم و باز هم به پرسپوليس کمک کنم. فوتبال همين است رفتن و آمدن دارد و خدا را شکر ميکنم در يکي از بهترين شرايطم به پرسپوليس آمدم و حالا هم که ميروم در بهترين شرايطم هستم. اميدوارم که پرسپوليس در آينده موفق باشد.
وي درباره تيم آيندهاش ميگفت: مطمئن باشيد سعي ميکنم يکي از انتخابهاي خوبم را داشته باشم تا همه جوره به من کمک کن. عاشق رقابتم و دنبال اين نيستم به تيمي بروم که مشکل داشته باشد. سعي ميکنم به بهترين پيشنهاد جواب مثبت بدهم. هيچ وقت نميخواهم با حرفهايي که ميزنم رودرروي پرسپوليس قرار بگيرم و هميشه براي اين تيم رويانيان و دايي آرزوي موفقيت ميکنم چون خاطرات تلخ و شيرين بسيار خوبي داشتم و همين که هواداران از من راضي هستند 100 هزار بار خدا را شکر ميکنم.
وي در پايان در پاسخ به اين سوال که واقعا دليل رفتنت ترس از نيمکت نشيني بود يا خير،گفت: من گفتم شرايطم با بقيه فرق دارد اما ديگر همه چيز تمام شده و براي پرسپوليس آرزوي موفقيت ميکنم. من ميخواهم بازي کنم چون اين پتانسيل را دارم اميدوارم که به هدفم برسم. البته کار سخت است اما مطمئن باشيد با انگيزهاي که دارم روزهاي آفتابي برايم مي آيد. موقعي خيالم راحت ميشود که انشاالله دوباره پيراهن تيم ملي را در جام جهاني بپوشم. برخيها متاسفانه به دنبال آمار من در پرسپوليس بودند که آنها هم اين را بدانند هميشه سعي کردم با تمام وجودم براي پرسپوليس نقش گلزن و يا گلساز باشم و به دنبال خودخواهي نبودم، قضاوت با مردم و بس. اميدوارم حلالم کنند.
+
پرونده شماره 10 بسته شد
رضايي از پرسپوليس جدا ميشود
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس پس از جلسه با رويانيان و دايي جدايياش در نيم فصل از اين تيم را قطعي کرد.
غلامرضا رضايي به دليل نيمکت نشيني در اين تيم حدود 3 هفته است از جدايياش در نيم فصل خبر مي دهد.
به گزارش فارس،در اين بين برخي سعي کردند تا او را از تصميم خود منصرف کنند اما سرانجام پس از گفت و گو با رويانيان و علي دايي جدايي غلامرضا رضايي از پرسپوليس در نيم فصل قطعي شد و مسئولان باشگاه اعلام کردند که به اين بازيکن در نيم فصل رضايت نامه خواهند داد. با اين وضعيت پرونده يک شماره 10 ديگر در پرسپوليس بسته شد.
گفتني است رضايي سه پيشنهاد از تيمهاي ليگ برتري دارد که گفته مي شود برخي از آنها از بالانشينهاي ليگ هستند.
--------------------------
با تشکر از رضایی به خاطر زحماتی که برای ما کشیدو آرزوی موفقیت براش.شرایط فیزیکیش توی ایران تقریبا خاص هست و سرعت و جنگندگیش عالی هست ولی این فصل روی فرم آمادگی نبود.امتیازهایی که دوستان هم در طول این فصل نشون دهنده همین موضوع بوده که در جمع بندی امتیازات پایان نیم فصل خیلی از مسائل از دید دوستان مشخص میشه
حالا که شماره 10 خالی شده دایی باید به فکر یک مهاجم شیش دانگ باشه برای نوک حمله
بسیار عالی : ولی سوء تعبیر نشه از این به بعد هر کس از یه اسطوره پرسولیس چیزی بزاره اون رو به قیاس با دیگران تعبیر کنیم ! خواه نا خواه پیش میادنقل قول:
مث شماره 8 نشه ! کلا توی ایران شماره زیاد مهم نی انگار : همین 10 تن بازیکنای غیر آث تیم ها بوده و هستنقل قول:
حالا که شماره 10 خالی شده دایی باید به فکر یک مهاجم شیش دانگ باشه برای نوک حمله
دایی: امیدوارم مهدویکیا بهترین کرسیها را کسب کند...
پرسپولیسیها: سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بدون دعوتنامه و حتی یک تلفن چگونه به استقبال بلاتر باید بروم.
علی دایی ، ابتدا در خصوص بازی با استقلال خوزستان گفت: با توجه به وضعیت خوب پرسپولیس میخواهیم انشاءالله دوباره صدرنشین جدول لیگ برتر باشیم به همین دلیل به سه امتیاز آینده نیاز داریم.
وی افزود: بازی مقابل استقلال خوزستان خیلی خیلی سخت است. تیمهایی که مقابل استقلال و پرسپولیس به میدان میروند مطمئنا با توجه به شرایط انگیزه زیادی دارند تا خود را نشان دهند.
دایی ادامه داد: خودتان میدانید که تیمهایی که مقابل پرسپولیس استقلال بازی میکنند بازی آنها پخش زنده دارد. به همین دلیل آنها انگیزه دارند تا خودشان را در بازی مقابل قرمز و آبی نشان دهند. به نظر من استقلال صنعتی جوانان خوبی دارد و با توجه به بازیکنان باتجربه و جوان تلفیقی از یک تیم خوب است. مطمئن باشید استقلال خوزستان برای هر تیمی خطرناک است و برای ما نیز همینطور است اما ما تمام سعی خود را انشاءالله با کمک هواداران پرشور به نمایش خواهیم گذاشت تا با یک برد خوب نیمفصل را تمام کنیم و سپس به نیمفصل دوم فکر کنیم.
سرمربی سرخپوشان در پاسخ به سؤالی که آیا قرار است شما به استقبال بلاتر رئیس فیفا بروید یا خیر، گفت: من بدون دعوتنامه چگونه به استقبال بلاتر بروم؟ تا الان هیچکس با من حتی یک تماس از طرف فدراسیون نگرفته و حتی دعوتنامهای برای حضور ایشان در ایران به من داده نشده فقط در همایش فوتبال که بانی آن مجید جلالی است دعوت شدم تا در آن شرکت کنم. به نظرم آنجا آقای بلاتر را میبینم اما هیچکس اطلاع دیگری به من نداده است.
وی افزود: ما باید نگاه کنیم که چه چیزهایی از بلاتر در سفرش به ایران میخواهیم و به چه چیزهایی فکر میکنیم. مطمئن باشید حضور آدم بزرگی مثل بلاتر در ایران به ما کمک زیادی میکند.
وی افزود: اگر بخواهیم مشکلاتی را که ایشان میتوانند آنها را برطرف کند، ارتباطی که با ایشان برقرار میکنیم و شکلش خیلی مهم است. ما باید بدانیم چطور با بلاتر صحبت کنیم و یا ارتباط برقرار کنیم. مطمئنا بلاتر آدم بزرگی است و خیلی میتواند حضورش در ایران برای فوتبال ما تاثیرگذار باشد.
دایی در پایان درباره صحبتهای مهدویکیا که اعلام کرده میخواهد در کمیته جوانان فیفا کرسی بگیرد، گفت: من امیدوارم مهدویکیا بهترین کرسیها را در آسیا بگیرد و موفق باشد. با موفقیت او قطعا من هم خوشحال میشوم.
از کارهای خوب سردار :
رويانيان منابع مالي بازي ستارگان پرسپوليس و ميلان را تامين کرد
خبرگزاري آريا- مدير عامل باشگاه پرسپوليس پس از رايزنيهاي فراوان، منابع مالي برگزاري ديدار ستارگان فوتبال پرسپوليس و ميلان را تامين کرد.
به گزارش خبرگزاري آريا ،محمد رويانيان مدير عامل باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس از سه ماه قبل با فرانکو بارهسي مدير پيشکسوتان ميلان براي برگزاري ديدار خيريه بين ستارگان پرسپوليس و ميلان مکاتباتي داشته است.
وي پس از توافق با ميلانيها براي برگزاري اين ديدار به يادماندني در هفتم آذر ماه سال جاري در ورزشگاه بزرگ آزادي، رايزنيهاي خود براي تامين منابع مالي اين بازي بزرگ را نيز به پايان رساند و به اين ترتيب تمامي هزينههاي برگزاري اين ديدار را تامين کرد.
در اين ارتباط ظهر امروز نشستي با حضور محمد رويانيان، بهروز منتقمي و حسين قدوسي، مدير عامل، قائم مقام و مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس برگزار شد و درباره جوانب برگزاري اين بازي، پس از بررسي همه جانبه تصميماتي اتخاذ گرديد. همچنين رويانيان نشست ديگري برگزار کرده و پس از آن از تامين منابع مالي اين ديدار خبر داد.
مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس در اين باره به سايت رسمي باشگاه پرسپوليس گفت: در اين جلسه سردار رويانيان براي برگزاري ديدار ستارگان پرسپوليس و ميلان به توافقات بسيار خوبي دست يافت. ايشان طي روزهاي آتي، درباره توافقهاي انجام شده براي تامين منابع مالي توضيحاتي ارائه خواهد کرد اما ذکر اين نکته ضروري است که باشگاه براي برگزاري اين ديدار ريالي هزينه نميکند و آقاي رويانيان پس از عقد قرارداد همه چيز را به طور شفاف اعلام ميکنند. همچنين مقرر شد؛ باشگاه پرسپوليس در روزهاي آتي مکاتبات جديدي درباره جوانب برگزاري بازي دو تيم با ميلانيها داشته باشد و برخي امور را پيگيري نمايد.
حسين قدوسي تصريح کرد: هفته آينده و پس از صدور ويزا، نمايندگان پرسپوليس براي عقد قرارداد نهايي با ميلان عازم ايتاليا خواهند شد. تيم ستارگان ميلان نام 30 بازيکن را به باشگاه پرسپوليس اعلام کرده و باشگاه از بين نفرات پيشنهادي، 16 تا 18 بازيکن را براي حضور در اين بازي انتخاب خواهد کرد.
وي در پايان خاطرنشان کرد: در فهرست پيشنهادي ميلانيها اسامي بازيکنان مطرح و بينالمللي زيادي به چشم ميخورد که حضورشان در تهران و رويارويي آنها با ستارههاي پرسپوليس بازي خاطرهانگيزي را رقم خواهد زد.
==========
علي دايي پس از تمرين امروز 18 بازيکن خود را براي ديدار مقابل استقلال صنعتي انتخاب کرد.
به گزارش شفقنا ورزشی، علي دايي پس از تمرين امروز 18 بازيکن خود را براي ديدار مقابل استقلال صنعتي که ساعت 15 فردا در ورزشگاه آزادي برگزار ميشود، مشخص کرد.
در اين ليست نام بازيکناني مانند غريبي، هادي نوروزي، مارکو، قاسمي، عابدزاده، غلامرضا رضايي، محمدي و محمد نوري وجود ندارد.
18 بازيکن پرسپوليس به شرح زير هستند:
نيلسون، حقيقي، بنگر، سيد جلال حسيني، ميثم حسيني، خانزاده، ماهيني، رضا حقيقي، کفشگري، صادقيان، سيد صالحي، دهنوي، عاليشاه، نورمحمدي، خلعتبري، شاکري، عباسزاده، عليعسگر
=========
جریان ممنوع الخروجی عقاب چیه ؟
بیرون موندن محمد نوری منطقی نیست مگر اینکه مصدوم باشه
حداقل ورودش توی 20 دقیقه آخر میتونه خیلی به تیم کمک کنه
ویاریش: مثل اینکه نوری محرومه:n02:
بله علی جان نوری محرومه برای این بازی.نقل قول:
ویاریش: مثل اینکه نوری محرومه
مثل اینکه مربوط به جریانات تجاریش و استفاده از کارت بازرگانیش میشهنقل قول:
جریان ممنوع الخروجی عقاب چیه ؟
خبر کوتاه بود : مجید صالح مربی تیم استقلال طی چند روز گذشته بارها با میلاد غریبی برای حضور در این تیم تماس گرفته است .میلاد غریبی هم بلافاصله مصاحبه می کند و اعلام میکند جداییام از پرسپولیس صد درصد است ، پیشنهادهای خوبی دارم و تا دو یا سه روز دیگر تکلیف همه چیز مشخص خواهد شد. اصلا این کار اخلاقی نیست که مربی تیم لیگ برتری قبل از اتمام نیم فصل مستقیماً با خود بازیکن تماس می گیرد! پس وظیفه مدیرعامل باشگاه چیست ؟ ضمنا پرسپولیس تیمی است با میلیون ها هوادار عاشق و نیمکت نشینی پرسپولیس خودش بزرگترین افتخار است. این تیم ، بازیکن عاشق میخواهد. علی دایی پس از این اتفاقات، میلاد غریبی را از لیست ۱۸ بازیکن خود را برای دیدار مقابل استقلال خوزستان خط زد تا نشان دهد بازیکن سالاری در تیم پرسپولیس معنا ندارد.
منبع: فیس بوک علی دایی
یاد بازی های نیم ملی با کشورهای عربی :n21: زنده شد برام !! :n24:
امروز شانس اصلا" با ما یار نبود :n03:
ضرب توپ سانتر ها عالی بود ولی ضرب توپ پاس ها و شوت ها ضعیف!
اشتباه بعدی که امروز شدیدا" متوجه دایی بود تاکید بیش از حد به سانتر از کنار ها بود، از طرفی پشت محوطه 18 قدم کسی نیست که از توپ های برگشت داده شده دفاع ها استفاده کنه!
خیلی حیف شد، باید می بردیم :n03:
چیزی که مشخصه تیم , وحشتناک با مشکل گلزنی روبرو هست
13 گل زده در 15 بازی !! چهارمین خط حمله ضعیف رقابتهای لیگ رو داریم الان
با 26 گل زده در یک فصل عمرآ نمیشه قهرمان شد
دایی باید فکری به حال این موضوع بکنه :n27:
متأسفانه هر چی زدیم به در بسته خورد و نشد با اختلاف دو سه امتیاز قهرمان نیم فصل بشیم
حالا ایشالا با تساوی بازی تراکتور قهرمانی نیم فصل قطعی میشه ...
امروز با توجه به ضعف مفرط تیم استقلال در خط هافبک و حمله، باید بازی رو با اختلاف گل بالا میبردیم
تو نیمه اول به خصوص تو پاسکاری و چرخش توپ نسبتاً خوب بودیم، اما چندان موقعیت سازی نکردیم
سانترهای ماهینی از راست خیلی پیشرفت کرده و همون طوری که بازی قبلی هم پاس گل داد، واقعاً سانترهای در حال حرکت و یا سرضربش خیلی دقیق شده
نیمه دوم رو افتضاح شروع کردیم و تا دقیقه 70 و خورده ای هم به همون روال ادامه دادیم که واقعاً جای تعجب داشت
البته بخشی از این قضیه به دفاع به شدت متراکم استقلال برمیگشت، 11 نفره داشتن دفاع میکردن، اما هافبک ها هم تو پخش توپ خوب کار نکردن
به خصوص صادقیان که امروز اصلاً روزش نبود و بدترین بازیکن تیم بود
فقط عالیشاه رو داشتیم که از راست خیلی خوب کار کرد و بارها تونست موقعیت سازی کنه
از 70 به بعد کمی بهتر شدیم و البته بیشتر با تاکتیک سانتر و بازی مستقیم تونستیم موقعیت های بسیار زیادی رو خلق کنیم
که یکی بعد از دیگری با بدشانسی یا کم دقتی از دست رفتن
توپی که عالیشاه به صادقیان داد باید گل میشد
برگردون عباس زاده می تونست گل بشه
ضربه اش از شش قدم واقعاً میلی متری بیرون رفت و خیلی امروز همه چیز عجیب و غریب شده بود
یه فرصت طلایی رو عالیشاه از دست داد
و چندین و چند موقعیت دیگه که به باد رفت
تا از این بازی خونگی فقط یه امتیاز دشت کنیم ...
استقلال هم به شدت ضد فوتبال بازی کرد
چه از نظر سیستم کاملاً تدافعیش، و چه وقت تلف کردنای بیش از حدشون ...
به امید نیم فصل دوم و ادامه روند خوب تیم ...
امتیازات:
نیلسون: 7
بنگر: 7
سید جلال: 7
میثم حسینی: 6
ماهینی: 7
کفشگری: 6
حقیقی: 5
صادقیان: 4 (اصلاً روزش نبود)
خلعتبری: 5
عالیشاه: 9 (در قیاس با باقی بازیکنا خیلی بهتر بود)
سیدصالحی: 5
عباس زاده: 6 (خوب خودش رو تو موقعیت قرار می داد، اما ضربه هاش دقیق نبود)
علی عسگر: 5 (اون چه تکل احمقانه ای بود زد و اخطار گرفت؟!)
عباس زاده چقد موقعیت خراب کرد
چه موقعیتایی:n03:
ما یه مهاجم نیاز داریم یعنی نیمکت نشین سید صالحی باید شاکری یا عباس زاده باشه
تا حالا جای خالی نوری رو احساس کرده بودین؟!!!
ای خدا دست کم باید سه تا رو میخوردن
به خدا تیمای عربی اینجوری بازی نمیکردننقل قول:
یاد بازی های نیم ملی با کشورهای عربی:n21:زنده شد برام !!:n24:
بازیکن خودشون افتاده تا جای ممکن به بازی ادامه میدن بعد توپو میبرن کنار خط اونجا هم کمی معطل میکننن بعد توپو میزنن بیرون
بازیکنای ما چقد حماقت به خرج میدادن که دوباره توپو بهشون میدادن
آقا ما نخوایم جوانمرد باشیم کی رو باید ببینیم
متنفرم از مساوی، امروز نبود یه مهاجم تمام کننده حرفه ای و باهوش محسوس بود،ایشالا نیم فصل دایی یه مهاجم نوک خوب بخره چون خیلی نیاز داریم با وجود رفتن غلام شماره10 هم خالی شد پس امیدوارم یه 10 خوب بگیریم.
حیف شد قهرمانی نیم فصلو مفت از دست دادیم...
آخه یه تیم چقد میتونه ضد فوتبال باشه؟؟!!:n21:
به نظر من یکی از بهترین بازیهای پرسپولیس بود
سرعت بازی و کارای تیمی
تعویضهای دایی
حرکت از کناره ها
دفاع تیمی
کم بودن فاصله بین خطوط
بعد از اینکه دایی با ورود عباس زاده بازی رو با دو مهاجم ادامه داد تیم خیلی بیشتر موقعیت گل ایجاد کرد
این نشون میده تعویض دایی درست بود
در مورد عباس زاده فکر میکنم بهتره به جای رفتن دنبال مهاجم جدید به همین بازیکن فرصت بیشتری بدیم
وظیفه اصلی یه مهاجم زدن گل نیست نخستین و مهمترین وظیفه یه مهاجم شناخت فضاها و درهای دفاعی حریف و قرار دادن خودش توی موقعیت گله
که دیدیم عباس زاده در این کار به خاطر تحرکش حتی بهتر از سید صالحی بود که خودش از مهاجمای با تجربه ایران و حتی آسیاست
وگرنه زدن ضربه آخر هم نیاز به تمرین بیشتر و استرس کمتر داره که فکر میکنم عباس زاده از مورد دوم بیشتر آسیب دید
با احترام به نظر دوستان گلم فکر میکنم تیم تا جای ممکن نباید دچار تغییرات بشه
ما حتی برای خرید یک هافبک پاسور هم باید وسواس زیادی داشته باشیم و از نظر من حتی میشه نیم فصل دوم به همین بازیکنای فعلی اعتماد کنیم
این تیم حالا بیشتر از هر چیز دیگه ای به هماهنگی و شناخت نفراتش از همدیگه نیاز داره
در حق نوری خیلی بی انصافی میکنیم بدون تعصب باید بگم فعلا تنها هافبکیه که از دادن پاسای ریسکی هراسی نداره
نوری فقط احتیاج به یه بدنسازی خوب در حد ۲۰ روز داره که به راحتی میشه نیم فصل این فرصت رو بدست آورد
این تیم با بازی امروزش نشون داد روی سربالایی پیشرفت و بهتر شدن گام بر میداره پس بهتره استرس تغییرات در نیم فصل رو از دوش بازیکنا برداشت و منتظر اوج گرفتنشون در نیم فصل دوم بود
............................
نیم فصل برای ما تموم شد و به عقیده من یکی از نیم فصلهای خوب تاریخ پرسپولیس بود با توجه به اینه این پرسپولیس اولین پرسپولیسی بود که در کرج و تختی با تیمهای تهرانی بازی میکرد
حالا یکی از داغترین و مهم ترین بحثهای کادرهای فنی سایر تیمها درنیم فصل ساختار دفاعی پرسپولیس هست و چگونگی عبور از اون
و طبیعتا اونها راه هایی هم پیدا میکنن یکی از عوامل مهمی که میتونه استحکام فعلی خط دفاعی رو حفظ کنه بالا بردن سرعت تیم در ساختار دفاعیه
پرس هدفمندتر
سرعت بازگشت بیشتر
از دست دادن کمتر توپ در یک سوم دفاعی حریف به ویژه توسط بازیکنای جوون و خلاقمون
درواقع بالا رفتن هماهنگی در کارهای تیمی اتوماتیک باعث بهتر شدن ساختار دفاعی تیم میشه
البته نیلسون رو هم نباید از دست بدیم:n01:
..........................
خب منم باید کار قشنگ دوستان در این تاپیک رو تحسین کنم و ادامه بدم
نیلسون ۶
سید جلال حسینی ۷
بنگر ۷
میثم حسینی ۶
ماهینی ۶
حقیقی ۷
کفشگری ۶
خلعتبری ۶
صادقیان ۶
عالیشاه ۷
سید صالحی ۵
عباس زاده ۶
نیلسون 6 ... توپ خاصی روی دروازه نیومد
میثم 6
سید جلال 8
بنگر 8
ماهینی 6
حقیقی 6
کفشگری 5
خلعتبری 6
عالیشاه 6 خیلی توپ خراب کرد
صادقیان 5
عباس زاده 5
سید صالحی 4
علی عسگر 5
چقدر مقعیت خراب کردن آخر بازی !!!
3 امتیاز مفت پرید
فک کنم اولین بار تو این فصل جای خالی ممد نوری حس شد وسط زمین به یه ممد نوری آماده احتیاج داریم
صادقیان یه حرکت درست تو این بازی انجام نداد
دروازبان حریف کم کم 5دقیقه رو زمین خوابیده بود !!!
به نظرم بازی امروز تا الان بهترین بازی بود که نیم فصل انجام دادیم.
تعویض خلعتبری به نظرم اشتباه بود.اگه سید میومد بیرون و خلعت میرفت نوک موقعیت های آخر بازی به اون راحتی از دست نمیرفت.
پیام صادقیان بدترین بازیکن امروز پرسپولیس بود.خیلی مغرور بازی میکنه و به نظر زیاد بازی رو جدی نگرفته بود.خیلی دقایق بازی فقط راه میرفت.
نقطه قوت نیم فصل پرسپولیس:فوق العاده بودن ترکیب دفاعی و گلرمون در حالی که تو نیم فصل با شش گل خورده بهترین خظ دفاعی لیگ رو داریم.در کنار اینکه به نظرم بهترین تمرینات بدنسازی قبل از فصل رو داشتیم و بچه ها از نظر بدنی واقعا اماده هستن.
نقاط ضعف نیم فصل:نداشتن یه فوروارد زهر دار و همچنین یه بازیکن طراح.سیزده گل زده اصلا آمار خوبی برای پرسپولیس نیست و امیدوارم با شروع نیم فصل دوم این مشکل پرسپولیس هم حل شه.به نظرم تو نیم فصل این بازیکنا بیشترین بازدهی میتونن برای این پرسپولیس داشته باشن :
بختیار رحمانی اگه باشگاه بتونه جذبش کنه عالیه،با جذب احتمالی بختیار نیازی به مسلمان نداریم و حدادی فر هم به نظرم بهترین بازیها و نقش رو نیم فصل میتونه برای پرسپولیس انجام بده (حتی بیشتر از مسلمان یا بختیار).به نظرم ترکیب هجومی تیم مشکلی نداره و با همین مهاجمان میشه آمار گل زدمون تو نیم فصل دوم بیشتر شه البته در کنار جذب حداقل دو بازیکنی که گفتم
امتیازات:
نیلسون: 7
بنگر: 7
سید جلال: 7
میثم حسینی: 7
ماهینی: 7
کفشگری: 6
حقیقی: 5
صادقیان:3
خلعتبری: 6
عالیشاه: 7
سیدصالحی: 4
عباس زاده: 6
علی عسگر: 4
آقا ما بازیکن میخوایمنقل قول:
حداقل یه مهاجم و یه هافبک طراح تیم داره به فنا میره با این مهاجما یه نفر نیست پشت اینا پاس بده
حتما باید بازیکن بگیریم حتما
به نظر من مسلمان و یه مهاجم خارجی ترجیحا ایموووووون زاید:n02:
بختیار رحمانی هم خوبه
من هم کاملاً با علیرضا موافقم که تیم آنچنان نیازی به تقویت نداره ...
مهاجمای خوبی داریم
سید صالحی موقعیت خوب گیرش بیاد زهرش رو می ریزه
با این حال از نظر تحرک عباس زاده رو هم داریم که واقعاً باهوش کار می کنه و فقط باید تو ضربات آخر دقت بیشتری داشته باشه
امروز صادقیان زیاد خوب نبود، اما در کل این مثلث عالیشاه صادقیان خلعتبری بهترین مثلث هجومی پرسپولیس تو چند سال اخیره
بارها شنیدم از طرف تیمای دیگه که مهم ترین ترسشون از پرسپولیس، در کنار خط دفاع مستحکمش، این مثلث و حرکات ترکیبی و انفجاریشونه
امروز اگه به بازی عالیشاه و کارای ترکیبیش با دو ضلع دیگه این مثلث دقت می کردین می دیدین که این تیم از نظر هجومی هم دست کمی از کار دفاعیش نداره
از حق نگذریم امسال دایی بهترین خریدهای چند فصل اخیر پرسپولیس رو انجام داد
واقعاً نقاط ضعف تیم پوشونده شدن و تحرک و انعطاف بالای ترکیب به پرسپولیس برگشته
از معدود فصل هاییه که هم از بازی تیم لذت می برم، هم از نتیجه گیری ...
کافیه یه مقایسه سرانگشتی بکنین با بازیای تیم تو سه چهار فصل اخیر !!
خود دایی هم مشخصه که با تجربه تر شده و به پختگی لازم رسیده
تیم از نظر بدنسازی عالی عمل کرده و تا آخرین دقایق، حتی تو 120 دقیقه، بدون خستگی و با تحرک بالا حریف رو آزار میدیم
درسته که هنوز ضعف هایی وجود داره، اما با هماهنگی بیشتر همه این ضعف ها پوشونده میشن
جا داره اینجا از حمایت های رویانیان و خریدهای خوبش هم یاد کنیم که ایشالا اگه بذارن کار کنه، تیم رو به یه ثبات کامل مثل سپاهان می رسونه ...
البته فعالیت های اقتصادی و تبلیغاتیش که اصلاً با اصفهانیا و کلاً با ایرانیا قابل مقایسه نیست و از این نظر تو کل ایران تک و پیشتازه سردار ...
من فکر می کنم نیم فصل دوم با حضور عناصر خلاقی مثل صادقیان، نوری و عالیشاه حتی به بازیساز هم نیازی نداریم
شاید اگه ایمون زاید به تیم برگرده، بتونه مکمل خوبی برای خط حملمون باشه
به غیر از اون، من مهاجم نوکی رو نمی شناسم که الان به درد پرسپولیس بخوره و بتونه زود با تیم هماهنگ بشه ...
خودمون یکی از بهترین هاش که سید صالحی باشه رو داریم ...
دو تا جوون مثل شاکری و عباس زاده هم هستن تا کسب تجربه کنن و در مواقع حساس به کمک تیم بیان
همین که تو جام حذفی هم یه تیم کامل و متفاوت از لیگ برتر داریم، نشون میده که تو تمام خطوط بازیکنای جایگزین خوبی به پرسپولیس اومدن و ایشالا با حفظ تعادل بین بازیا امسال هر دو جام مال ماست ...
دو خبر هست که نباید توی هیاهو گم بشننقل قول:
یکی همین خبری که آقا کوروش گذاشت
که واقعا دیگه دارن شورشو در میارن
بازیکن ما رو هوایی میکنن و با این کار باعث میشن نه دلش با پرسپولیس باشه نه اجازه میدن پرسپولیس این بازیکن رو با بازیکن دلخواهش از یه تیم دیگه عوض کنه
این آقا که خیلی به نظر اخلاق گرا میومد این دیگه چرا؟!!!!
خبر دوم قبول نکردن پست وزارت ورزش توسط دایی بود
خیلی دمش گرمه خیلی
تنها چیزی که میتونم بگم این هستش:
بدون شرح!
من بازی رو ندیدم و فقط از تو اخبار دیدم خیلی موقعیت تو 18 خراب کردیم
به نظرتون خراب کردن موقعیت تو 18 زمانی که تیم یکی از گلزن ترین مهاجمان چند فصل اخیر را داشته چی می تونه باشه؟