اینم از سورپرایز دنی آلوز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
لطفا کنترل کنین خودتون رو و خاطره چند سال قبل رو پیش نیارین !!! بیخیال ! جواب کاربران عصبانی رو هم ندید لطفا !
بعد از چندین مساوی و باخت که آمارشون پایننه تونستیم برنده شیم توی ال :
توی لیگ 2011 برد داشتیم 2012 یه باخت و یه تساوی و توی 2013 یه باخت و امشب هم چند ماه قبل از ورود به 2014 بردیم
2011
1-1
1-3
2012
1-2
2-2
2013
2-1
2-1
توی دل ری و توی یک چهارم 2011-2012 در مجموع برنده شدیم اول 2-1 بردیم و بعدش 2-2 . توی فصل 2012-2013 قبل فینال در مجموع بازنده شدیم اول 1-1 شدینم و بعد 3-1 بازی رو باختیم
توی سوپر کاپ 2011-2012 در مجموع برنده شدیم اول 2-2 و بعدیش 3-2 برنده شدیم . توی فصل بعدیش هم 3-2 برنده شدیم و 2-1 باختیم !
خب منم تبریک میگم به بروبچ بارسایی :n12:
امروز تولد ۲۹سالگی آدریانو بود
اولین بازیکنی که در روز تولدش در الکلاسیکو پیروز میشه
بهش تبریک میگیم
ایشالا همیشه از این کادوهای خوب بگیره :n02::n12:
نیمار : یکی از آرزو های من امشب به حقیقت پیوست ! بازی در الکلاسیکو ! این فوق العاده بود :n12:
نیمار داره عالی کار می کنه... :n12:
پسر تو این مدت نشون دادی که لایق لباس بارسا هستی :n12:
عاشقتم :n12:
ولی این واران عجب مدافع شش دونگی هست، مدافعی ندیده بودم اینقدر از درازیش بتونه خوب استفاده کنه :n02: تو یه صحنه با اینکه سه چهار متر عقب تر بود با یه تکل توپ بازیکنی که تک به تک شده بود با لوپز رو زد :n04: مقایسه کنید با واکنش ماسکی که به جای یه تکل صحیح تنه زد به رونالدو!:n23:
----------
مسی هم امروز چه توپ گیری هایی داشت خدایی 3-4 تا تکل و توپ گیری عالی داشت از پشت کفمون برید تا حالا کمتر دیده بودم مسی مدافع یا دروازبان هم میشد بازم بهترین بازیکن تاریخ فوتبال میشد
اینم برا دوستایی که خواسته بودن
خلاصه ی بازی بارسلونا - ریال مادرید به همراه بازی به صورت کامل
دانلود بازی به صورت کامل با کیفیت HD
دانلود بازی به صورت کامل با کیفیت 360p
رمز برای دانلود: 12345
سلام من بازیو نتونستم ببینم کسی لینک کل بازی رو با کیفیت خوب داره؟ اگه کسی لطف کنه بذاره ممنونشم:n16:
ویرایش:با پست بالا همزمان شد
دمت بسی گرم گذاشتیم واسه دانلود این بازی رو باید از شبکه های با کیفیت خارجی با کیفیت hd بدون صدای مزاحم گزارشگرای ایرانی ببینی و بیشتر لذت ببرینقل قول:
=============================
سسک فابرگاس:
خطای پنالتی په په روی من کاملا واضح بود.ما هم اگه بخوایم میتونیم مثل مادریدی ها کمپین راه بندازیم (ناله کنیم).
=======
سرجیو بوسکتس: هر بار که رئال می بازد, داوری را بهانه می کند
هر بار که آنها میبازند، داوری را بهانه میکنند. این فصل هم کمتر از گذشته اعتراض نمیکنند. اشتباهات داوری برای هر دو تیم وجود داشت."
=========
راستی چه خبر از الچه و یوونتوس ؟ :n23:
آهای ایها الناس...............آهای مردم.......................اسم این حرکت توی محوطه ی جریمه چیه؟؟؟؟
قطعا این هم پنالته :دینقل قول:
Click here to view the original image of 720x640px.
ولی خوب دیگه داوریه و هزارتا غشو ضعف !!! :دی
زیاد به اما و اگرها نمیشه گیر داد : طبیعیه یه سری از دوستان ناراحت میشن و جنبه های آدمها با هم فرق داره »: یه سری منطقی برخورد میکنن و یه سری دیگه علتهای ضعف رو توی قوت حریف شاید ببینن ! شاید بعد گل اول همون حرکت مسی اگه توی اوجش بود و اگه درست زاویه رو پیدا میکرد و خیلی از اگه های دیگه بازی شکل میگفرت همون نیمه اول وقتی که رئال اکثرا توی دفاع بود میشد نتیجه رو سنگین تر رقم زد ! مهم کسب نتیجست و بازی زیبا : جفتش رو انجام دادیم
مهمتر از همه غلبه بر تاکتیک دفاعی تیمهاییه که این فصلها و این روز ها به دفاع اتوبوسی شهره شدن : با بودن نیمار از چپ و بعضا آلوز و مسی از راست نظم دفاعی حریف بدجوری به هم میخورد : خدایی اسم آلوز میاد یاد لایی زدنش میفتم :دی پژمان کجایی ببینی آلوزت چه کرد :دی
بازی خوبی بود. مخصوصا برد و 3 امتیاز با ارزشی بود. تبریک میگم :n16:
نیمار چقدر پسر دوست داشتنی ایه. خیلی خوب و دونده و در عین حال متواضع بازی میکنه. گلش هم تمیز بود. پاس گل خیلی خوبی هم داد که الکسیس هم دستش درد نکنه. عجب گلی زد :n12:
الکسیس معمولا عادت داشت باعث حسرت بشه (بزنه اوت یا به تیرک و ...) اما اینبار Perfect :n12:
مسی هم بیشتر به خاطر تاکتیک تیم کمتر نوک پیکان حمله بود اما بازهم حضور پررنگی داشت مخصوصا چند توپ گیری عالی داشت. البته روی گل مادرید بد توپ رو لو داد
اینیستا که بازهم تو کمپ نو و تو کلاسیکو ترکوند. تعویضش یه لحظه داشت باعث ایست قلبیم میشد
آلوز هم که دیگه ... :n09:
مدافع های میانی هم در حد استاندارهای خودشون خوب بودن (در حد استاندارهای خودشون)
ویکی هم 2-3 سیو حیاتی داشت که کمک کرد تیم نتیجه ای که لایقشه رو بدست بیاره. کاری که تو تمام موفقیت های بارسا در این سالها به خوبی انجام داده
ژاوی هم اون کنترل توپاش تو حلقم :n02:
سسک بازهم تو پست مهاجم اون کارایی هافبک رو نداشت اما صرف هافبک بودنش و هوش بالاش کمک میکرد توپ سخت تر از دست بره
اما دو بازیکنی که به نظر من نه تنها تو این بازی که الان خیلی وقته دارن بینظیر بازی میکنن اینا هستن:
آدریانو خیلی تو دفاع با شعور بازی میکنه. اشتباهاتش تقریبا صفره. گاهی وقت ها فقط با حرکات بدن خودش مهاجم رو گول میزنه و توپ رو میقاپه. کنترلش رو توپ عالیه و توپ از دست نمیده. به مدافع کناریش هم خیلی خوب سیگنال میده
سرجیو بوسکتس بهترین هافبک دفاعی جهان و بهترین بازیکن حال حاضر اسپانیا بدون شک! بوسکتس تنها بازیکنیه که تو بارسا وظیفه خوندن بازی هجومی حریف و خراب کردن اون رو بر عهده داره و این کار رو هم عالی انجام میده. تو هیمن بازی ببینید وقتی دقیقه 7 کارت زرد گرفت، من حسابی ترسیدم. اما این نابغه در ادامه بازی با چه خونسردی و مهارتی کارش رو با همون دقت و بی نقصی انجام داد و اگر اشتباه نکنم حتی یک بار هم خطا نکرد :n04: واقعا بی رقیبه این پسر
کاملا پنالتی بود ولی فرقش اینه که ماسکرانو باید اخراج می شد چون تک به تک رو خراب کرده بود ولی این پشت به دروازس و یه کارت زرد حداکثر برای په په داشت.نقل قول:
خطای هند آدریانو هم که یه کارت زرد داشت مشخص بود...اینکه عمدی بود یا نه رو نمی تونم بگم ولی توپ داشت قل می خورد بره تو گل اگه اشتباه نکنم.
به هر حال بعد چند باخت تو ال کلاسیکو، این برد مبارکتون...هرچند که اینجوری.
هر چند چجوری؟؟!!نقل قول:
آدریانو داره با سرعت رو هوا میره به سمت دروازه تیمش و وقتی که فرود اومد دستش بطور ناگهانی (غیر عمد) خورد به توپ! اتفاقا توپو اگه نگاه کرده باشید داشت از دروازه دور میشد که والدس اونو گرفت و اصلا پنالتی نمیتونه باشه!
اومدم فقط اینو اینجا بگم چون گفتنی ها گفته شده و از صحبتهای اضافی اجتناب میکنم:
افتتاح رو گذر سانچز و زیر گذر آلوز مبارک باد:n02:
بازی نسبتا خوبی بود... مسی آماده نبود ولی حضورش در تیم باعث شد ساختار دفاعی رئال به هم بریزه، رئال سرجیو راموس رو در هافبک دفاعی گذاشته بود تا مسی رو مهار کنه ولی مسی به خاطر ناآماده بودنش به وینگ رفت و سسک به وسط اومد و عملا نقش سرجیو راموس خنثی بود... این قضیه هوشمندی تاتا رو نشون میده. نیمار هم داره به منتقدان نشون میده در حد سطح اول اروپاست و اونهایی که می گفتند فقط در برزیل و مقابل بازیکن های درجه دو می تونه خوب بازی کنه داره کم کم مشخص میشه اشتباه می کنند.
درباره داوری هم حرف زیاد هست، اخراجی که راموس باید می شد و داور بهش ارفاق کرد در دادن اخطار دوم (خطای خیلی کمتر از اون رو به بازیکن های هر دو تیم اخطار داده بود). پنالتی که باید برای رئال گرفته می شد (خطای ماسکرانو روی رونالدو)، و پنالتی ای که باید برای بارسا گرفته می شد. کلا داور بازی ضعیف بود.
والدز هم مشکلش دقیقا توی ای بازی مشخص بود. سیو های فوق العاده ای داره و یکدفعه یک حرکت خیلی ضعیف می کنه مثل گلی که آخر بازی خورد، و این نشون میده والدز نمی تونه دروازبان اول تیم ملی باشه.
در کل راضی هستیم.
ضمن عرض خسته نباشید خدمت شما:نقل قول:
یه نکته کوچولو رو بگم.......خداوکیلیش اون نقطه ای که دیدید گل خورد بهش می گن نقطه کور دروازه بانا و بیش از 80 درصد دروازه بانا اون نقطه رو گل می خورن(یه سری ها هم که می گیرن بیننده ها شاید متوجه نشن و فکر کنن یه واکنش عادی هستش ولی به نظر من این توپ ها رو گرفتن یه سوپر سیو هستش).....قبول دارم که والدز گذشته ی خوبی رو نداشته ولی الان توی بهترین دوران فوتبالیش قرار داره......خلاصه اینکه سوتی تو ذات هر ادمی هست:n02:
محتوای مخفی: 22
موفق باشید و یه بار دیگه هم این برد خاطره انگیز به قول دوستمون به همراه روگذر و زیر گذر هایی که در در شهر بارسلون افتتاح شد رو تبریک می گم و افتخار می کنم که یک آبی اناری هستم.
من تو کل حرفاتون فقط اسیر اون یه تیکه قرمز شدم!نقل قول:
به نظر من آدریانو توپو با دست از رو خط در آوورد و گرنه گل 100% بود! :n04:شما که بازیو دیدی نظرت چیه؟
توپ کاملا تحت کنترل والدز بود و ضربه اول رو والدز گرفته بود!!
در مورد خط آخرتونم چیزی نگیم بهتره بذار با این جمله ها ، تلخی باختای قبلتون که هنوزم در زمان بازی با بارسا میاد سراغتون رو احساس نکنین باختایی که خیلی دور نیست کافی به یه بازی قبل از همین بازیایی که ادعای بردنشونو میکنین برگردین!!!!!!
تاتا مارتینو :
" مسی گل نزد ، ولی برای کمک به تیم و باز پس گرفتن توپ و دفاع کردن فوق العاده کار کرد ، برای من تا این اندازه خیلی اهمیت داشت...! "
============
چرا ضربۀ نصفه و نیمۀ کیلینی بازیکن یوونتوس به رونالدو، کارت قرمز مستقیم دارد ولی دو ضربۀ پی در پی سرخیو راموس به نیمار اینگونه نیست؟
چرا صحنۀ برخورد ماسچرانو و رونالدو خطاست ولی خطای پپه روی سسک در محوطۀ جریمه پنالتی نیست؟
چرا یک تیم باید از بیرون محوطۀ جریمۀ گل ِ چیپ بخورد؟
چرا بازیکن 100 میلیونی، در حد یک جوان گمنام چون «خسه» هم نیست؟
این ها پرسش هایی است که ذهن همۀ علاقه مندان به فوتبال را به خود مشغول کرده است.
==========
آنچلوتی:خطای پنالتی مسکرانو به روی رونالدو کاملا واضح بود.خطایی که داور از آن چشم پوشی کرد.
خبرنگار:چرا بعد از اخراج کیه لینی به خاطر دایو رونالدو از نا داوری صحبت نکردید،ولی این بار از داوری شاکی هستید؟
آنچلوتی:به خاطر اینکه این دفعه صحنه رو واضح دیدم!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
==============
کاری که دنی آلوز با cr7 کرد امریکا با هیروشیما نکرد :دی
9 ثانیه از این صحنه با کیفیت 720p
==============
صحنه ی به ثمر رسیدن گل به یاد ماندنی الکسیس
مطمئنا این گل جزو بهترین گلهای این فصلمون و همچنین بهترین گلهای تاریخ ال کلاسیکو قرار میگیره.
به استایل واران دقت کنید :n02:
===========
خبری بد برای دوستان بارسایی:
الکسیس بازی برگشت نمیره سانتیاگو...
.
.
.
.
.
.
.
از همین نیوکمپ چیپ میندازه !!!
=========
همه حواس ها معطوف به لایی دنی الوز شد در حالی که نیمار یه لابی دوبل زد :
=======
دنی آلوز:راموس درباره ی چیزهایی میگه که نمی تونن کنترلش کنن؟
احتمالن منظورش به داوره،چون کارت قرمزی که شایستش بود رو بهش نشون نداد.
دنی آلوز:مادریدی ها از داوری شاکی هستن؟
همیشه همین طوری بوده،اونا تنها تیمی هستن که نباید شاکی باشن،فقط به اتفاقات هفته ی پیش دقت کنید . . ..
دنی آلوز:ما می دونستیم که مادرید رو ضد حملات خطرناکه،واسه همین سعی کردیم اونا رو کنترل کنیم.این باعث شد که ما یه سری چیزا رو تغییر بدیم.
(عکس از شاهکار امشب دنی با کیفیت بالا،فقط حیف که این حرکت قشنگش گل نشد البته دنی الوز گل رو هم میخواست به دروازبانشون لایی بزنه دقت کرده باشید :n02:)
============
یک پنالتی برای بارسلونا گرفته نشد
روزنامه آس مادرید ( روزنامه خودشون) هم گفت که پنالتی بارسا گرفته نشده :
در نیمه دوم و در دقیقه 51، په په در داخل محوطه جریمه و از پشت سر سسک را به زمین انداخت. او اصلا توپ را لمس نکرد و به قصد زدن سسک جلو رفت. این خطا یک خطای پنالتی بود که داور دراین صحنه اشتباه کرد.
سسک فابرگاس:
خطای پنالتی په په روی من کاملا واضح بود.ما هم اگه بخوایم میتونیم مثل مادریدی ها کمپین راه بندازیم (ناله کنیم).
==============
ژاوی:
خیلی سخته که از بیرون درباره ی الکسیس قضاوت کنی،
بازیکن فوق العادیه، من خیلی براش خوشحالم
============
توی اون صحنه که عادل هم اسیر جو سنگین بازی شده بود داد زد که .... ولی توی صحنه از پشت دروازه گفتش چه جوری دستش رو جمع کنه !!! بحث سر توپی که توپ به دست بازیکن خورده باشه اونم وقتی بازیکن روی زمین افتاده باشه و در مجموع به 3 ثانیه هم نکشه این فعل و انفعال : میشه بر هم زدن نظم تاپیک بارسا پرداختنش که رئالیهای گرامی از دیشب مستعد این کار شدن !! دیگه هر کسی که یه بار فوتبال ببینه میدونه این نوع برخورد توپ به دست که توی شعاع نیم متری ( یه جورایی من تو من !! ) به دست بخوره عمرا پنالت باشه - آمار برد بارسا توی ال هم زیاد آنچنان دور نبود که بعضتا با تکرارش میخواستن لوث کنن برد دیشب رو !! و سر آخر : دریبل زدن دنی که مدافعه با بازیکنی که کارش بازیسازی و پلیمیکری خیلی فرق داره !! پس دنی جون دمت گرمات ! این نوع رفتار جدیدا باب شده که برای فراموشی باخت تیم کاربر بیاد توی تاپیک رقیب و یه پارازیت بده و بره !!نقل قول:
---------------
ال که گذشت توی بازیای بعدی باید برگردیم به دوران اوجمون : وقتی موقعیتها رو اکثرش رو به گل تبدیل کنیم دیگه حریف نمیتونه به اما و اگرهاش دلخوش کنه . الحمدالله کسی از سسک به عنوان مهره بی مصرف و ... نام نبرد !! کلا با یه بازی نمیشه در مورد یه بازیکن نظر داد .
بدون شرح
ریو فردیناند: اینیستا بهترین بازیکن الکلاسیکو بود
ستاره باتجربه منچستریونایتد با تماشای بازی شنبه شب ال کلاسیکو به تمجید از آندرس اینیستا پرداخته
ریو فردیناند بازیکن باتجربه منچستریونایتد و تیم ملی انگلیس بار دیگر و با تماشای بازی روز شنبه ال کلاسیکو به تمجید از آندرس اینیستا پرداخته و بار دیگراین ستاره اسپانیایی را مورد لطف خود قرار داد.
فردیناند با بهره گیری از صفحه اختصاصی اش در شبکه اجتماعی توئیتر با تمجید از بازی خوب اینیستا در ال کلاسیکو نوشت:« اینیستا ظریف ترین ودقیق ترین بازیکن دنیا از زمان کنار رفتن زیدان است.او بدون آنکه تحت فشار باشد، توپی را از دست داد تعویضش کنید چون حتما مریض شده است.»
فردیناند درادامه نوشت:« عجب پاسی به مسی داد. اینیستا آماده ترین و سرحال ترین بازیکن شنبه بود. او در دراختیار گرفتن مالکیت توپ بی عیب و نقص است.»
تــــبـــــریک به رفقای بارسایی :n12:
بازی خیلی خوبی بود،نیمه اول که عملا تهران-اهواز شده بود و مالکیت 60-40 رو داشتیم و خط هافبک خیلی خوب بازی رو کنترل کردن،از بازی فوق العاده ی اینیستا واقعا لذت بردم،این بشر یه دونه باشه....
تقریبا همه ی تیم خیلی خوب بازی کردن و به نحو احسن وظایفشونو انجام دادن،اون تک به تک مسی با پاس فوق العاده ی آندرس شک نداشتم که گل میشه داشتم خوشحالی میکردم،واقعا عجیب بود مسی این توپو از دست داد...
نیمار جونیور خیلی خوب بازی کرد،قشنگ استرس دفاع راست تیم مقابل رو میشد از بازیش تشخیص داد،خیلی اذیت شدن بابت نیمار،پاس عمقی که منجر به گل شد رو هم خیلی خوب انداخت...
از بازی خوب پیکه هم نمیشه به راحتی گذشت،خیلی خوب کار کرد...ضربه ی فوق العاده ی الکسیس و....
دنی آلوز خیلی راحت میتونست اون توپو گل کنه،خواست "دابل لایی" کنه که نشد:دی
در نهایت هم چیزی داریم به اسم "جنبه ی باخت" که امیدوارم خداوند به اندازه کافی و با عدالت بین خلایق تقسیم کرده باشه...
رقیب اصلی ما آتلتیکوئه :n26:
ژاوی
فکر میکنم بازی خوبی بود، هر دو تیم برای فوتبال آماده بودند و از نظر من ما بهتر بودیم. زدن گًل اول بسیار مهم بود.
از بیرون قضاوت کردن الکسیس سخت است ولی او بازیکن پرشوری هست و من برای او بسیار خوشحالم.
بارسا در 15 الکلاسیکو متوالی گلزنی کرده که فقط 4 بازی فاصله دارد تا رکورد 19 بازی متوالی سال های 1981 تا 1987.
اونایی که دارید میگه خطای ادریانور هند بود اون اصلا نمیتونست دستشو تکون بده و اختلافش خیلی کم بود تازه یک پنالتی هم برای بارسا نگرفته شد حواستون باشه ----------
بوسکتس: هروقت که می بازند، داور را بهانه می آورند
ستاره جوان بارسلونا با انتقاد از گله های رئالی ها گفت:« آنها نتوانستند؛ امسال هم نتوانستند»
سایت گل- بعد از باخت 1-2 رئال مادرید در بازی شنبه شب ال کلاسیکو، بازیکنان بارسلونا، در صحبت هایی هرگونه کمک داوری به این تیم را رد کردند و در صحبت هایی اعلام کردند که اوندیانو ماینکو، داور اسپانیایی بازی ال کلاسیکو نقشی در برد آنها در این بازی نداشت
این درحالی است که رئالی ها معتقد بودند که داور می بایست دو ضربه پنالتی به نفع آنها اعلام می کرد؛ یکی در نیمه اول و یکی هم در نیمه دوم.
در پایان مسابقه سرخیو بوسکتس با انتقاد از گله های مادریدی ها گفت:« باخت آنها به خاطر داوری نبود. رئالی ها هر بار که می بازند، به دنبال بهانه ای هستند و چه بهانه ای دم دست تر از داور. آنها نمی توانند گله ای داشته باشند؛ به ویژه در این فصل . داور بازی ممکن است یک بار اشتباهی به نفع این تیم داشته باشد و یک بار به نفع آن تیم ولی دراین بازی داوری تاثیری درنتیجه بازی نداشت.»
Busquets fed up of Madrid tears
مدتیه اینقدر داوری به ضرر بارسا بوده که دیگه حتی نیاز نیست سراغ کارشناسی روزنامه بی طرف یا کاتالانی بریمنقل قول:
کاری از دستمون بر نمیاد و فقط مجبوریم تلاشمون رو بکنیم فوتبالی ببریم
کارشناسی آ اس روزنامه مادرید
- دقیقه 36 نگرفتن خطای کارواخال و ندادن کارت
- دقیقه 51 نگرفتن خطای پنالتی په په روی سسک
+ دقیقه 70 نگرفتن خطای پنالتی ماسکرانو روی رونالدو
حالا عادل فردوسی پور و سایت گل سعی کنن خلاف واقعیت رو نشون بدن
ببینیم حالا در مورد این کارشناسی خودشون چی در میاد!!!نقل قول:
برای قرار دادن این کارشناسی از شما تشکر میکنم!
من اصلا سایت گل نمیرم تیتراش یه طرفه هست!
دوستان عزیز تا اونجایی که من می دونم تنه زدن خطا نیست ، حالا چرا این حرکت آدریانو رو خطا میگن :دی
بازی تموم شد و 6 امتیاز اختلاف رو بدست آووردیم
پیش به سوی بازی بعدی
Date: Tuesday, 10/29/2013 22:00
Competition: League
Stadium: Balaídos
City: Vigo
Capacity: 31.800
Television: C+ Liga - GolT
Referee: Fernández Borbalán
شعار های جدایی طلبانه هواداران در دقیقه ١٧ و ثانیه ١۴ بازی
هواداران بارسلونا به مانند دو سال گذشته نشان دادند که تقاضاهای آنها تنها به زمین فوتبال منتهی نمیشود.
مانند دو فصل گذشته در بازیهای تیمهای بسکتبال و فوتبال بارسلونا برابر رئال مادرید، گروهی از هواداران بارسلونا در دقیقه ۱۷ و ثانیه ۱۴ بازی شروع به یادآوری رخداد سال ۱۷۱۴ پرداختند. در آن تاریخ به گفته مبارزان آن منطقه، حرکاتی بر علیه ظلم حکم در آن دوران به وجود آمده است. به همین دلیل، پارچه بزرگی با طرح پرچم منطقه کاتالونیا در دقیقه ۱۷ و ثانیه ۱۴ بازی بین هواداران به اهتزاز در آمد.
عکس روز : لایی آلوس به رونالدو؛ رفت توی تاریخ ال کلاسیکو
در اواخر مسابقه و در زمانی که رونالدو برای دفاع به سمت دروازه خودی آمده بود ، دنی آلوس یا یک لایی عالی ، بازیکن رئال را تحقیر کرد
مهم ترین حاشیه این بازی، حرکت استثنایی دنی آلوس و لایی او به کریس رونالدو بود. در صحنه ای که آلوس نفوذ کرده بود، وقتی کریس رونالدو را روبروی خود دید با حرکتی فوق العاده توپ را از بین پاهای مهاجم پرتغالی رئال مادرید عبور کرد تا در موقعیت تک به تک با دیه گو لوپس قرار گیرد.
اگرچه این توپ گل نشد و لوپس آن را دفع کرد اما این دریبل یکی از جذاب ترین صحنه های ال کلاسیکو بود.
الکسیس: ۶ امتیاز اختلاف کافی نیست
زننده گل دوم و زیبای بارسلونا پس از بازی ال کلاسیکو میگوید: “خوشحالم که بردیم. سه امتیاز مهم تر از گل من بود اما همه بازیکنان میخواستند که بازی را ببرند و از این بابت خوشحالم.”
به گزارش sport، این مهاجم اهل شیلی ادامه میدهد: “هیچ چاره دیگری نداشتم. دروازه بان را دیدم و سعی کردم. به سمت چپ متمایل شدم تا بتوانم شوت بزنم و خوشبختانه توپم وارد دروازه شد. بازی با رئال دشوار است. شش امتیاز اختلاف کافی نیست و ما باید همچنان به عملکرد خوب خود ادامه بدهیم.”
عکس روز : قوی باش تیتو !
۹۸۰۰۰ هوادار بارسلونا حاضر در استادیوم نیوکمپ در آغاز بازی برابر رئال مادرید به حمایت از سرمربی سابق تیم بارسلونا ، تیتو ویلانوا پرداختند .
گفتنی است تیتو در آغاز فصل به علت ابتلا به سرطان مجبور به کناره گیری از سمت خود شد و در حال حاضر دوران درمان خود را سپری می کند .
روزنامه موندو دپورتیوو:
سوپرلیدر
عکسی ازشادی بعد از گل شاگردان تاتا مارتینو
بارسلونا با شش امتیاز فاصله خودش را از رئال کند و نیمار درخششش در ال کلاسیکو را با یک گل شروع کرد
الکسیس باشاهکاری که در یک بازی پرهیجان و جنجالی رقم زد، سرنوشت بازی را مشخص کرد
آنالیز موندو دپورتیوو از تصمیمات داوری
برد ۰-۵ سلتاویگو مقابل مالاگا : گلباران سلتا مقابل مالاگای بی روح
روزنامه اسپورت
فاصله ۶ امتیاز شد.
بارسا ضرب شصت محکمی در لالیگا به نمایش گذاشت وخودش را در صدر جدول را از سفیدپوشان دور کرد
بازی فوق العاده نیمار و گل تماشایی الکسیس
ستاره برزیلی با گلی که زد و پاس گلی که داد چهره برجسته بازی بود. پاس نیمار به الکسیس به بارسا کمک کرد تا سرنوشت بازی را قطعی کند.
----------
و اما دیدن این کلیپ به شدت توصیه میکنم به همه :
فصل قبل حرکتی مشابه حرکت دیشب بازی که تیم حریف اعتقاد به پنالتی بودن اون داشتن و از کل بازی فقط رو این صحنه مانور میدادن روی مسی انجام شد اونم به مراتب شدیدتر ولی داور دستور ادامه بازی رو صادر کرد
توئیت اینیستا؛
ما بسیار هیجان زده هستیم بخاطر به اشتراک گذاشتن این خبر خوشحال کننده باشما.
آنا حامله است و والریا به زودی صاحب یک برادر کوچلو خواهدشد. :n02:
تبریک به اینیستا عزیز :n12:
من هنوز بابت اون صحنه ماسکرانو و رونالدو حرص میخورم وقتی می بینمش. خیلی راحت تر میتونست مانع کار رونالدو بشه ولی بچه گانه ترین کار رو کرد. هر تیم دیگه با چنین مدافعینی بحرانی میشد وضعیتش!
به شدت خلا یه جفت مدافع مرکزی که تمیز دفاع کنن حس میشه تو تیم.
موزاییک دیروز از دید تماشاچی ها :n12:
بسیار زیباست ، حتما ببینید
تمرین پرنشاط امروز :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
عکسی جالب از بازی دیروز
دو بازی لیگ در چهار روز
بارسا در هفته پیش رو در روز سهشنبه در یک بازی خارج از خانه به مصاف سلتا میرود. و در فاصله سه روز در دیدار دیگر در کمپ نو به مصاف اسپانیول خواهد رفت.
برنامه این هفته بارسا (ساعتها به وقت محلی میباشد)
دوشنبه ۲۸اکتبر
۱۱:۰۰ تمرین تیم در اسپورتیوا
سهشنبه ۲۹اکتبر
۲۲:۰۰ سلتا - بارسا
چهارشنبه ۳۰اکتبر
۱۳:۰۰ تمرین در اسپورتیوا
پنجشنبه ۳۱اکتبر
۱۸:۰۰ تمرین در اسپوریوا
جمعه ۱نوامبر
۱۲:۰۰ تمرین در اسپورتیوا
۲۱:۰۰ بارسا - اسپانیول
شنبه ۲نوامبر
۱۲:۰۰ تمرین در اسپورتیوا
یکشنبه
تعطیل
منبع:سایت رسمی باشگاه
رکورد بی نظیر بارسا در بازی های خانگی خود در نیو کمپ
در 20 بازی گذشته :
Camp Nou
20 برد - 0 مساوی - باخت
73 گل زده
17 گل خورده
رکورد جدید برای ژاوی:-
ژاوی هم اکنون با 26 بازی در ال کلاسیکو، رکورد دار بیشترین بازی مقابل سفیدهای مادرید است. جلوتر از پویول و میگوئلی با 25 بازی. در تمام رقابت ها، کاپیتان دوم تیم، در 38 ال کلاسیکو بازی کرده است که تنها سانچیس (43) و جنتو (42) رو پیش روی خود می بیند.
سایت رسمی باشگاه
درالکلاسیکو ویکتور والدز 25 پاس صحیح برای هم تیمی هایش داد درحالی که اودروازه بان بود . درآنطرف گرت بیل از17 پاس که داده بود فقط 10 تای آن درست به مقصد رسید.
گلزنی نیمار دراولین بازی الکلاسیکوی او:
نیمار جونیور همانند روماریو، ریوالدو، رونالدینیو، ابراهیموویچ و ویا در نخستین ال کلاسیکوی خود توانست دروازه رئال را باز کند. پیکه، الکسیس و جوردی آلبا نیز در نخستین سال حضورشان به این مهم دست یافتند.
شماره 11 بارسا در سه بازی گذشته لالیگا در کمپ نو گل زده است، مقابل رئال سوسیه داد (4-1)، وایادولید (4-1) و رئال مادرید (2-1).
سایت رسمی باشگاه
به گفته ی موندو دیپیورتیوو :
کفش طلای امسال 20 نوامبر به مسی می رسد.
جایزه کفش طلای امسال دقیقا قبل از برگزاری بازی بارسلونا مقابل گرانادا که در روز 23 نوامبر برگزار می شود، اهدا می گردد و زمان اهدای آن بعد از وقفه برگزاری بازیهای ملی است. آرژانتین در روز 15 نوامبر در دیداری دوستانه در آمریکا مقابل اکوادور قرار می گیرد و 3 روز بعد هم در شهر سنت لوئیس آمریکا مقابل بوسنی به میدان خواهد رفت.این جایزه معتبر از سوی اتحادیه رسانه های ورزشی اروپا اهدا می شود.
این درحالی است که لیونل مسی درحال حاضر تنها بازیکن دنیای فوتبال است که 4 بار فاتح توپ طلا شده است (در سالهای 2009 ، 2010، 2011 و 2012)
تمرینات روز یکشنبه تیم :-
تمرین روز یکشنبه برای بازیکنان تیم اصلی ریکاوری بود و برای دیگر بازیکنان تمرین کاملتری با نگاه به بازی روز سه شنبه برابر سلتاویگو بود.
بازیکنان پس از برد شنبه شب برابر رئال مادرید به تمرینات باز گشتند.
به هر حال بارسا وقت زیادی برای فکر به برد گذشته ندارد زیرا بازی دیگری در روز سه شنبه برابر سلتاویگو خواهد داشت.
مانند همیشه بازیکنانی که در ترکیب اصلی قرار داشتند به تمرین ریکاوری پرداختند و بازیکنان ذخیره به تمرینات با فشار بیشتر برای آماده سازی برای بازی برابر تیم بازیکن سابق بارسا یعنی لوییز انریکه پرداختند. دروازه بان تیم دوم بارسا یعنی آدریا اورتولا در این تمرین شرکت داشت.
یک تمرین دیگر درساعت 11:00 امروز دوشنبه درسیوتات اسپورتوا برگزارخواهدشد وبعد از تاتا مارتینو درکنفرانس مطبوعاتی پیش ازبازی حضورخواهدیافت .
منبع:سایت رسمی باشگاه
الکسیس سانچس: درصحنه گل ، دیدم دروازه بان بیرون آمده،خواستم شانسم را امتحان کنم
« برای این برد وکسب سه امتیاز بازی وگلزنی دراین بازی واقعا راضی هستم.هربازیکنی می خواهمد در این دیدارحضور یابد ومن راضی وخوشحال به خانه می روم.»
« راه چاره دیگری نداشتم.دیدم دروازه بان حریف جلو آمده و می خواستم شانسم را امتحان کنم؛گفتم که اگر گل شود که چه بهتر و خوشبختانه این اتفاق افتاد.»
« رئال حریف سرسختی است ولی ماتوانستیم پیروز شویم. این روند ادامه دارد؛ این بازی، فقط یک بازی دیگر بود وشش امتیاز فاصله با رئال کافی نیست. چند سال پیش فاصله مان با این تیم ده یا یازده امتیاز شده بود و هنوز زمان زیادی تاپایان فصل باقی مانده.»
« وقتی یک فرصت گلزنی ازدست می دهم سختی زیادی می کشم ولی چنین شبهایی باعث می شود که احساس رضایت کنی.فکر می کنم که به دست آوردن دل هواداران بارسلونا سخت است ولی من تمام توانم را دراین راستا به کار می گیرم وفکرمی کنم که به بهترین نحو ممکن این کار را انجام می دهم.»
فوتبال سراسر پر است از دوست داشتن و احترام...!
لئو و مارسلو بعد از اتمام ال کلاسیکو ...
لیست نامزدهای دریافت توپ طلا به طور رسمی بر روی سایت اینترنتی فیفا منتشر شد
اسامی نامزدها بدین شکل هست :
کریستیانو رونالدو ، گرت بیل ( رئال مادرید )
لیونل مسی ، دنی آلوز ، اینیستا ، نیمار ، ژاوی هرناندز ، پیکه ( بارسا )
مانوئل نویر ، فرانک ریبری ، آرین روبن ، مارکو ماندزوکیچ ، دیوید آلابا ، ماریو گوتزه ، توماس مولر ، باستین شواناشتایگر (بایرن مونیخ )
زلاتان ابراهیموویچ ، ادیسون کاوانی ، تیاگو سیلوا ( پاریسن ژرمن )
روبرت لواندوسکی ، ایلکا گوندوگان ، مارکو ریوس ( دورتموند )
روبن فن پرسی ، وین رونی ( منچستر یونایتد )
مسعود اوزیل ( آرسنال )
لوئیز سوارز ( لیورپول )
داوید لوییز ( چلسی )
یایا توره ، سرجیو آگوئرو ( من سیتی )
فرد ( فلومیننزه )
دروگبا ( گالاتاسرای )
روز دوم دسامبر آینده همزمان با قرعه کشی مرحله نهایی جام جهانی ، اسامی سه نامزد نهایی اعلام شده و و 13 ژانویه سال آینده ، برنده توپ طلا اعلام میشه
+
ویدئویی کوتاه که مسی چند روز پیش در اینستاگرامش گذاشته بود :
" این برای کسایی هست که تعجب کرده بودند که من چطور په په ( یکی از اعضای تیم بسکتبال بارسلونا ) رو شکست دادم ، اینجا ثابت میشه...!"
دو تا مسی میندازه دو تا په په ، پرتاب های مسی جفتش گل میشه و مال په په یکی گل نمیشه ، خوشحالی بعد گل دوم مسی خیلی باحاله
به نظر من ،دوستان و خیلی از کارشناسان اگر مسی بازیکن هر رشته دیگری یا هر پست دیگه ای توی ورزش(شایدم علم) می شد باز هم توی دنیا بهترین می شد.نقل قول:
برنامه بازی ها رو دیدین؟ آخرین بازی نیم فصل اتلتیکو بارسا و آخرین بازی فصل بارسا اتلتیکو در نیوکمپ هست :n02:
ترکیب احتمالی بارسا و سلتا ازدید سایت معتبر اسپورت دربازی امشب .
ازنکات مهم این ترکیب میشه گفت که تاتا قصد داره ازسیستم چرخشی خودش هم تواین بازی استفاده کنه وبه نیمار،ژاوی ،انیستا،بوسکتس، استراحت بده ودرصورت لزوم ازشون بازی بگیره .
مصدومان بارسا دراین دیدار بایک یاربیشتر :
آلبا،آفلای ،دوسانتوس
+ به امید پیروزی :n12: