اره داداش منم فک میکنم فیک هست توی فرومی دیگه هم نوشته بود فیک هست
Printable View
اره داداش منم فک میکنم فیک هست توی فرومی دیگه هم نوشته بود فیک هست
بچه ها خرید اینترنتی همیشه زودتر از مغاز ها میشه؟درسته
اگه اینطوره،از ی فروشگاه اینترنتی سریع می خریمش:n02:
مشخصه فیک به تاریخش نگاه کنید
اره چون تا مغازه بیاد دانلودش کنه 1 یا 2 روز چون بعضی ها سرعت نت شون پایینه طول میکشه ولی تو اگه خرید پستی کنی اونا سرشون انقدر شلوغه 2 یا 3 روز طول میکشه تا برات برسه{حداقل} که قبلش به مغازه ها رسیده:n02:نقل قول:
من از خیلی وقت هست که اخبار بازی رو دارم دنبال می کنم و هر روز چند بار سر می زدم.
تشکر از همه رفقا:n02:
اون سایته هم لینک دانلود داده بودید همونطور که دوستان فرمودن ضایه ست از تاریخش که الکیه!:n02:
عکس های نسخه PC:n04: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در یک کلمه! وای!:n04:
واقعا این کجا و PES 13 کجا!
من همیشه از کیفیت چمن PES ناراضی بودم. این دفعه انگار کونامی سنگ تموم گذاشته:n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان این اسکرین شات ها رو خودت گرفتی؟ نسخه ی بازیت و کنسولت چیه؟!
مطمئنا گرافیک پی سی بالاتر از دو کنسول هست
این عکس ها نسخه pc بازی pes 2014 هستش فقط دوستان ببینن در نسل بعد با چه فوتبالی طرف میشیم خدا میدونه .نقل قول:
گرافیک بازی بر روی کنسول های پیر و فرسوده این نسل هم عالیه ولی خوب نه دیگه به این کیفیت و زیبایی نسخه PC که به هر حال سخت افزاری نامحدود داره و همچنین دایرکت ایکس 11 رو برای بازی pes 2014 ساپورت میکنه .
فقط خدا به داد نسل بعد برسه و اون هم بازی pes 2015 که یقین دارم با اولین نمایش و تریلرش فک همه ما یه چند دقیقه ای باز میمونه !!!
واقعا از نظر ظاهری و گرافیکی عالی کارکردن...خیلی خیلی عالی...
البته فیس ها بخاطر انیمیشن دار شدن و به سمت و سوی فیفا رفته...یه سری فوق العاده شده و یه سری زیاد خوب درنیومده که با پچ ها درست میشه مشکلش...
فقط الان مهم گیم پلی هست که اگه اون هم به خوبی گرافیکش باشه مطمئناً امثال از فیفا پیشی میگیره...حداقل تو PC
این عکسا عین واقعتین گرافیک و نورپردازی که قبلا هم اشاره کردم خیلی پیشرفت کردن.
توی ps3 هم دقیقا همین گرافیکه بعدا اگه وقت کردم حتما عکس میگیرم
دقیقا نسخه کنسولی هم واقعا عالیه ولی خوب دیگه این عکس نسخه PC در روزو لش 1080P گرفته شده و کاملا مشخصه که AA روی 8x قفل شده و امکانات دایرکت ایکس 11 و خیلی چیزای دیگه ............نقل قول:
به هر حال دست کونامی درد نکنه .
نمیدونی برای اجرای بازی با این کیفیت و جزئیات چه گرافیک و سیستمی جوابگو هست؟!!نقل قول:
حداقل cpu core 2duo و گرافیک gt 525 nvidiaنقل قول:
البته مطمئن نیستم.
از طریق یکی از دوستان باخبر شدم در ترکیه بازی برای PC ریلیز نشده و هیچ لینک دانلودی هم وجود نداره هنوز
پس دوستان گول یه عده انسان نما رو نخورید
اندکی صبر،PES نزدیک است ... :n02:
پ.ن:
قلبم با دیدن عکسای بازی مخصوصا چمن فوق العاده زیبا به تپش افتاد
من همیشه از pes در 2مورد انتظار داشتم: 1- گیم پلی روان و طبیعی 2- زمین با چمن خوب و باکیفیت
من شنیدم تو بعضی از کشورهای دنیا با پمپ چمنو رنگش می کنن و تو زمین خاک اره میریزن !!! الحمدلله ما که نداریم از این چیزا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب منم امروز نسخه اصلی رو ،رو ps3انجام دادم بازی پیشرفت های خوبی داشته از جمله گیم پلی ولی واقعا بعضی چیزا خیلی تو ذوق میزنه اونم هوش مصنوعی بسیار بسیار پایین بازی هس که نمیدونم کی میخواد خوب بشه!بازیکن حریف پاس میده بازیکن من توپ ول میکنه به طرف دیگه میدوه!!
.....All 20 Stadiums
+++++++++++
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه های تهرانی من یه فکری به ذهنم رسید،من سرعت دانلودم 600 700 ایناس ولی حجم اینترنتمم گرونه،اگه میخواین با هم توافق کنیم به محض اینکه بازی اومد من بزنم دانلود به همتون در اولین فرصت بدم و هرچقدر گیگی که مصرف شد بین همدیگه هزینشو تقسیم کنیم،کسی اگه موافق بود پ خ بده فقط بچه تهران باشه
++++++++++
کوفتت بشه ما که هر دوتا رو نداریم...:n27::n02:
اگه نود رو دیده بودی چند هفته پیش یه ورزشگاهی رو نشان داد که حالا نمیگم اسمشو ولی تو ایران بود و داشتن رنگش میکردننقل قول:
و میگفتن پیس تو فرانسه اومده نه تو ترکیه
من موافقم، ولی مغازه هایی که تو انقلاب هستن هم معمولا روز اول بازی رو میارن. فکر کنم اونجوری راحتتره اگه DVD شو بخریمنقل قول:
ولی با این حال پایم :n01:
شرح حال این روز های من...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حافظیه شیراز بود !:n02:
بله درست است
آغا سیستم من تواناییه اجرای آخرین کیفیتو داره آیا؟ :n27:
Processor: Intel(R) Pentium(R) CPU G620 @ 2.60GHz (2 CPUs), ~2.6GHz
Memory: 4096MB RAM
DirectX Version: DirectX 11
Card name: AMD Radeon HD 6570
Chip type: AMD Radeon Graphics Processor (0x6759) , 667 Mhz
بلی ی ی ی ی ی ینقل قول:
یه خوبی که موتور PES داره اینه که من با لپتاپ کارت گرافیکی 128 هم می تونم بازی کنم!یعنی تا 13 رو که بازی کردم...حالا ببینیم 14 چی میشه!
128!!!!نقل قول:
حیف دایرکت ایکس 11 رو نمیتونم بیارم:n03:
به نظرتون تا شب بازی میاد رو سایتا؟
اگه بیاد چند گیگه؟:n13:
میدونم برادر،صرفا جهت شوخی گفتم ، حتی نقاش چمن هم زل زده بود تو دوربین و داشت دروغ می گفت که رنگ نکردهنقل قول:
کاری هم با ریلیز شدن دی وی دی ندارم،واسه ما ایرانی ها مهم فقط و فقط لینک دانلوده که هنوز منتشر نشده :n02:
پ.ن:
با دیدن عکس بالوتلی و شدت طبیعی بودنش دلم میخواست سرمو بکوبم به دیوار ولی دیدم دیوار حیفه :n02:
یکی از دوستان عکس نشون داده بود که توی فرانسه داره به فروش می رسه pes 14
اگه اینطور هست پس چرا لینک دانلود وجود نداره؟به طور رسمی منتشر شده یا نه؟تاریخ انتشار رسمی کی هست؟اعصابمو خورد کرده konami:n02:
خوب سرانجام نسخه کنسول xbox 360 ریجن PAL لیک شد ............:n01:
pas farda 19 septambrنقل قول:
آقا پس تکلیفمون روشن شد دیگه.2 روز بعدشم میریم cdشو میخریمو خلاص:n02:نقل قول:
منم دیشب دمو رو دانلود کردم و رفتم 2 3 دستی بازی کردم!(با گیم پلی که اصلآ نتونستم ارتباطی برقرار کنم هر چند هر 3 بازی رو روی سوپر استار راحت بردم!کلا بازی نسبت به فیفا 14 روون تره و شده یه چیزی عین 98!)
روی 360 خارج از بازی تقریبآ همه جا افت فریم داره!(هم تو تصاویر قبل بازی،هم بخش دادن ترکیب هم تصاویر اهسته!)البته شایدم به خاطر دمو باشه و تو نسخه اصلی درست بشه که بعید میدونم!
چمنش هم به نظر من عین فیفا موکت بود!(البته کمی گرافیکش بیشتر بود!)
در کل اصلا چیزی نبود که منو قانع کنه بخوام سمت pes بیام و به نظرم خیلی ارکید اومد!(خدایی میگم فیفا 10 کنسول امسال میمومد بازم به pes 14 ترجیح میدادم(به خاطرگیم پلی بسیار زیباترش!)
ولی در کل با توجه به تغییراتی که داشته مطمئنم امسال روی pc و از سال اینده روی کنسولهای نسل جدید یه بازی با گرافیک عالی رو شاهد خوایم بود ولی متاسفانه همه چیز گرافیک نیست!مثلا برای من گیم پلی خیلی خیلی مهمتر از گرافیکه!
رو 360 که معموله امسال باز باید فیفا بازی کرد ولی به نظرم کسایی که رو pc بازی میکنن تعدادیشون به خاطر گرافیک امسال از فیفا به سمت pes برگردن و از سال اینده هم که روی pc شاهد افزایش چشمگیر pes باز و روی کنسولهای نسل جدید تقریبآ فقط fifaباز خواهیم بود!
چون نسخه نکست جن فیفا به این زودیها واسه pc نمیاد و تقریبآ یه شرایطی مثل سال 2009 2010 که میگفتن رو pc pes و رو کنسول fifa پیش میاد!
البته من خودم امسال به صورت ارکید و تفریحی این بازی رو بازی خواهم کرد چون گفتم خیلی یاد و خاطره ی 98 رو برام زنده کرد و دوستام هم اکثرآ pes بازن چون کنسول ندارن و با pc بازی میکردن و میکنن!
cd?!نقل قول:
انگری برد هم میخوای بخری تو dvd میزنن دیگه :n09:
========
دیگه صبرم سر اومد هی سایت های مختلف و تورنت میسرچم ببینم اومده یا نه
بدجور اندر کفیم :n27:
با سلام و احترام به دوستان عزیز
من دمو را که برای اولین بار بازی کردم پیام گذاشتم که pes 2014 افتضاح شده ولی دوستان هرچه بیشتر بازی کردم متوجه شدم که این بازی فوق العالده است از دوستان خواهش دارم که ممکن است بازی در ابتدا توی ذوقتان بخورد ولی ناامید نشوید زیرا هرچه بیشتر بازی کنید بیشتر عاشق بازی می شوید دوستان با این موتور بازی pes 2015 بروی کنسولهای جدید انقلابی بپا خواهد کرد
آقا من واقعا صبحا رو با فکر اینکه پیس اومده یا نه از خواب بیدار میشم :دی
این dlcچهره ها چن روز بعد بازیها میاد؟