آره خوبه.نقل قول:
اسم کرک هم اینه kmspico
تو بازی که کم چون بیشتر به پردازش مرتبط هست ولی تو سرعت ویندوز و اجرای چندین نرم افزار با هم تاثیر خیلی خوبی داره:n06:نقل قول:
Printable View
آره خوبه.نقل قول:
اسم کرک هم اینه kmspico
تو بازی که کم چون بیشتر به پردازش مرتبط هست ولی تو سرعت ویندوز و اجرای چندین نرم افزار با هم تاثیر خیلی خوبی داره:n06:نقل قول:
من نمیتونم synaptic رو نصب کنم ارور میده چیکار کنم؟نقل قول:
فایل نصبیش هم برای من کار نمیکنه برو تو اولین پوشه اولین فایلنقل قول:
مسیر برای 64 بیت
Z500driver CD\Win8\9.Touchpad\Synaptics\16.2.10.5\WinWDF\x64
فایل dpinst
البته شاید مشکل همین باشه که مثل آدم نصب نمیشه:n24:
دوستان تفاوت gf740 و gf635 چیه؟ لپتاپو با کدوم گرافیک بگیرم؟؟؟
740 15 درصد از 635 قویترهنقل قول:
البته این سری که وارد شده سی پی یو ضعیفتری داره
برای همین خودتون باید تصمیم بگیرید:n13:
اگه تونستی 740 پیدا کنی به ما هم بگو :n02:نقل قول:
740 نسبت به 635 هم گرون تره , هم قویتر و هم کم مصرف تر
این قضیه تا چ حد صحت داره؟ یعنی چجوری ضعیفتره سی پی یو؟ من میخوام i5 بگیرم..نقل قول:
دادا تو پایتخت دارن البته من ساری ام و باید برم تهران واسه گرفتنش، اما با این وجود ک دوستمون تو پست بالایی گفت اگه این سری دارای سی پی یو ضعیفتر باشه که دیگه ارزش قبل رو نداره.. حالا این قضیه تا چه حد صحت داره خودم تو شک ام!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سایت تخصصی بنچمارکه سی پی یو هست قبل از خرید چک کنید
برو پایتخت سی پی یو مدل 3230 بگیر:n08:نقل قول:
دادا جون خوب توضیح بده بدونم ک چی بردارم، 3230 خوبه یا بده؟ چی باید بردارم تو i5؟نقل قول:
خدمت شمانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این لبتاب من حین شارژ دست میزنی به بدنش برق داره.مشکل داره یعنی؟
دوست عزیز این نیست من امروز مشکلمو تونستم حل کنم حالا راه حلشو میگم تا دوستان دیگه هم بدونن.اولا اینکه اگه از ویندوز 8 استفاده میکنین حتما باید گرافیک اینتل رو پاک کنین و نسخه جدیدو از سایت لنوو بگیرین و دوباره نصب کنین و برای ویندوزهای دیگه هم این کارو بکنین اما اگه باز هم نشد از برنامه Hotkey که در سایت لنوو هست استفاده کنین.نقل قول:
به نظر اساتید از سه CPU 3630 و 3632 و 3612 کدوم به ترتیب قوی تر هستند لطفا کسانی که دقیق میدونن بگن.
3630نقل قول:
3632
3612
اول 3632 چون پرفورمنس بالاتری داره و به ترتیب 3630 و 3612نقل قول:
سلام
کیا ویندوز Enterprise نصب کردن؟ Enterprise بهتره یا پرو؟ یجا خوندم گفته بود Enterprise سریع تره ! البته می دونم که Enterprise یه چند تا قابلیت تخصصی بیشتر از پرو داره ولی در کل یکسان هستند.
دوستانی که با راست کلیک با دو انگشت مشکل دارند کدوم نسخه رو نصب کردند؟
من خودم windows 8 pro with media center نصب کردم
من pro 65bit گزاشتم دانلود شه. مثل اینکه به جز چند تا قابلیت تخصیصی فرقی ندارن با هم.نقل قول:
یاحق
Enterprise 64 bitنقل قول:
اینترپرایز یه سری قابلیت بیشتر داره که ممکنه ازش استفاده هم نکنی
3630 (GHz 3.4 ~ 2.4)نقل قول:
3610 (2.3 ~ 3.3 GHz)
3632 (2.2 ~ 3.2 GHz)
3612 (2.1 ~ 3.1 GHz)
نقل قول:
والا تا اینجا تنها فرقی که دیدم بینشون این بود همونطور که از اسمش پیداست پرو مدیا سنتر یه سری کدک های صوتی و تصویری به همراه ویندوز نصب میکنه که قبلا با اینترپرایز نمیخوند و باید کدک سرش نصب میکردی. نسخه مدیا سنتر روی این دستگاه سر روشن و خاموش کردن وای فای بلوتوث مشکل داشت که از قسمت pc setting حل شد.(مشکل این بود که با مای فای وبگردی میکردم بعد چند دقیقه که با لپتاپ کار نمیکردم میرفت تو استند بای و بعد که دوباره میومدم باهاش کار کنم وای فای رو قطع کرده بود.)
تفاوت نسخه های مختلف ویندوز 8نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز مشکلت چیه؟؟نقل قول:
اگه یه وقت دیدین بجه های تایپک از جمله خودم نبودیم یا ج ندادیم به خودم پیام خصوصی بدین تا کمکتون کنم:n06:
والا من که تا به حال با همچین مشکلی بر نخوردم معلوم نیست شاید جایی اتصالی و چیزی داشته باشه:n13:نقل قول:
ممنوننقل قول:
البته من یه جای دیگه هم شنیدم واسه بعضیا حین شارژ اینطوره.گفته بودن برای برق ایرانه.تو قسمت نظرات دیجی کالا.
در مورد استفاده مطلوب از باتری این لبتاب سوال داشتم.از اونجایی که مثل بقیه لب تاب ها نیست و باتریش در نمیاد مشکلی نداره و باعث استهلاک باتری نمیشه؟چون باید بیشتر اوقات به برق بزنیم.اینکه اینهمه به برق باشه و باتریش مرتب شارژ بشه خرابش نمیکنه؟چون وقتی خونه برق مستقیم هست میشه بدون باتری با برق مستقیم ازش استفاده کرد.ولی اینکه باتریش درنمیاد که نمیشه.ممنون
خیلی خفیفه.انگشتتو بزار رو صفحه آلمنیومی بکش تو این حین شارژرتو قطع و وصل کن حس میشهنقل قول:
صفحه 57 58 59 رو مرور کنیدنقل قول:
یه کوچولو باشه ایراد نداره اما اگه زیاده ایراد دارهنقل قول:
سلامنقل قول:
من ویندوز Enterprise نوین پندار نصب کردم و با راست کلیک هم مشکل دارم :n18:
والا نمی دونم این راست کلیک برای چی برا بعضیا کار نمی کنه! اینکه به نسخه ویندوز هم ربط داشته باشه زیاد منطقی نیست.در کل از یه متخصص IT کمک بگیر(لپ تاپ رو ببر پیشش ... )نقل قول:
اگه کسی برنامه ای سراغ داره که بشه باهاش از درایور بکاپ گرفتو و بعد بکاپه رو آپلود کنه بده و ما هم بکاپو با استفاده از همون نرم افزار نصب کنیم خیلی خوب میشهنقل قول:
مشکل فقط اینجوری قابل حله:n24::n25:
سلام دوستان گل
امروز من مجتمع کامپیوتر پایتخت بودم
و با لپپتاپ های سونی که کار میکرم اونایی که ویندوز 8 داشتن راست کلیک با 2 انگشتش مشکلی نداشت و درایور Synaptic V8 اگه اشتباه نکنم نصب بود.
در مورد دوستانی هم که میخوان این لپتاپ رو با گرافیک Gt740m تهیه کنن باید بگم من بیشتر از 10 جا رفتم و فقط یه جا Core I7 سفید بکلایت دار داشتش
و رمش هم 6 بود که گفتش 80 تومن میگیره رم 8 میندازه در مودر Cpu هم سوال کردم اما اکثرا جواب های ضد و نقیض میدادن :n06:
اقا یکی بیاد و بزرگواری کنه و در مورد بعضی از درایورهایی که تو سایت لنوو قرار داره یه توضیحاتی بده میدونم یکم درخواسته بزرگیه اما اخه برا یه تاپیک بزرگی مثل همین تاپیک z500 احتیاج است چون واقعا اگه کسی این کارو بکنه به خیلی از دوستان کمک میشه.البته اینم بگم که بعضی از درایورها واقعا قابل فهم است و احتیاجی به توضیح نداره.اما مثلا من خودم نمیدونم درایور Battery Firmware Upgrade برای چیست و اگه یکی پیدا بشه و یه توضیحی در مورد درایورهای دیگه هم که خیلیا در موردش اطلاع ندارن بگه خیلی خوب میشه و باعث بالا رفتن عمر و کارایی لپ تاپشون میشه.مثلا من چند روز پیش تازه فهمیدم که درایور Energy Management برای این است میتوان باتری رو تا 100 درصد شارژ کرد و بعد اون دیگه از طریق کابل برق استفاده میشه که باعث بالا رفتن عمر باتری میشه البته این برنامه کارایی های دیگر هم داره.پس یکی بیادو کمک کنه.
دوستان من 5 روزه پیش یه z500 i7 خریدم ولی مشکل اینجا بود که من به فروشنده گفتم که با CPU 3630 میخوام اما وقتی اورد و باز کرد یوهو گفت که ااااا CPU 3612 است بعدش دیگه من مجبور شدم که بخرم اما کلی دل چرکین شدم و حالا میخوام بفروشمش فقط به خاطر اینکه سی پی یوش به جای 3630 یا 3632 بهم 3612 داد حالا میخوام ببینم که واقعا ارزش فروختن داره یعنی میخوام ببینم که ایا اگه سی پی یوش 3630 یا 3632 بود ایا سرعتش زیادتر میشد یا فرقی نمیکرد.
بابا داداش گلم برا یه CPU میخوای لپتاپ رو بفروشی:n04:نقل قول:
وقتی آورد چرا تو رودرواسی گیر کردی میگفتی نه ممنون
الیته من خودم هم میوقع خرید اینجوری شد
فروشنده گفت گرافیکش Gt650 هستش منم از خدا خواسته گفتم همین رو برمیدارم
وقتی که ویندوز رو نصب کرد رفت تو Device Manager تازه فهمیدم 635 هستش و دیگه نتونستم عوضش کنم
اما به نظر من به خاطر این موضوع نفروش و اگه الان هم باهاش کار کردی کمه کم 500 تومن از قیمت لپتاپ کم میشه
و اون موضوع 3630-3610 و.... شاید یه میزان خیلی کمی رو سرعت تاثیر بذاره باز هر جور راحتی
تاثیر قابل توجهی نداره.حتی فکر کردن بهش هم اندازه این اختلافشون نیست:n02:نقل قول:
اگه هم خیلی حساسی رنگش سفید باشه حاضرم با سیستم خودم عوضش کنم:n06:
سیستم شما چیه و رنگش و اینکه کی خریدین و گارانتی و..نقل قول:
نوشتن اینجا صحیح نبود براتون پخ کردمنقل قول:
کار که نشد نداره :n02: با نرم افزار زیر میشه ، من با همین برات بکاپ گرفتم پس با همین ورژن restore کن (نقطه ها رو سافت 98 دات ir بذار)نقل قول:
دو تا درایور وجود داره یکی Lenovo Pointing Device البته ویدیو های آموزشی رو از داخلش پاک کردم تا حجمش کم شه ، مشکل ندارهکد:http://dl2.----------/soft/Driver.Magician.3.8.Portable.exe
بعدی Synaptics SMBus Driverکد:http://www.rodfile.com/jbk43sq2eh1k
کد:http://www.rodfile.com/v0igy9kw9kbx
آقا دستت درد نکنه حالا ما دانلود کنیم ببینیم چی میشه ایشالا که جواب بدهنقل قول:
بازم ممنون:n06: