لازم نیست پاک کنید با اپدیت این کارو انجام بدیدنقل قول:
لازم نیست پاک کنید با اپدیت این کارو انجام بدیدنقل قول:
سلام من يه برنامه رو عصر داشتم پاك ميكردم كه كومودو ميگفت آتيستالش ويروس وقرنطينش كرده بود ولي يه حذف ديگه هم داشت كه من زدم پاك كنه آخرش ميخواست به نت وصل بشه مااجازه داديم ولي سيستم هنگ كرد وريست شد بعدش خيلي برنامه هاي من كارنميكرد وماي كامپيوتر هم رفته بود به دليل خراب شدن اكسپلورر system restoreهم كارنميكنه .حالامن چه كنم مشكل برطرف بشه (ضمنا خودفايروال كومودو هم بالا نمياد وعيب يابي هم عيبي رو تشخيص نميده ،انواع نرم افزار هاي تعميرگرهم امتحان كردم جواب نداده ،بكاپ هم مال خيلي وقت پيش رو دارم .لطفا كمك كنيد بگيد فايل سيستم ريستور رو نميشه بابرنامه هاي ديگه بازكرد وكجا ذخيره ميشه )ممنون
شما اگه فایل نصبی رو دانلود کردی،برای اینکه حجم بیشتر استفاده نکنی می تونی با همون،کومودو رو آپگرید کنی و همونطور که پدرام عزیز هم گفت،با آپدیت هم به ورژن جدید میرسی.هیچ فرقی بینشون نیست.نقل قول:
احتمال زیاد همون برنامه ای که به نت وصل شده،در سیستم اختلال ایجاد کرده.شما از comodo rescue disk استفاده کن.نقل قول:
ازلینک زیر دانلود کن و روی cd یا dvd رایت کن و با بوت از روی cd سیستم رو بالا بیار تا سیستم رو اسکن کنه.
کد:http://download.comodo.com/crd/download/setups/comodo_rescue_disk_1.1.232326.14.iso
من تو این مدت که با کمودو کار کردم فهمیدم فالس بسیار بسیار زیادی داره حتی من چند فالس رو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دادم و اون به پشتیبانی کمودو گفت و اونا برطرفش کردن ولی باز الان با کمال تعجب ویروس میشناستشون .
و به تمام کرک ها هم گیر میده نه اینکه به بعضی از کرک ها به همه کرک ها . و تو کامپیوتر من چیز های پیدا میکنه که ادم شاخ در میاره بد میرم با ویروس توتال اسکن میکنم میبینم فقط کمودو میشناسه حتی یک بار یک فایل رو ویروس تشخیص میداد در ویروس توتال اسکن کردم هیچ انتی ویروسی حتی کمودو هم نمیشناخت ولی در کامپیوتر من انو ویروس میشناخت در کل احساس میکنم کمودو خیلی تازه وارده و نمیشه کامل بهش اعتماد کرد
و در نتیایج تست هم هر وقت شرکت کرد خراب کرد و امتیاز پاینی گرفت. و معلوم نیست بتونه سسیستم رو امن نگه داره . اما امکاناتی داره که باعث میشه ادم از این اشگالات بگذره .
ولی هنوز معلوم نیست در مقابل کی لاگر ها و اون ویروس های که از صفحه عکس میگیرن چجوری عمل میکنه چون من خرید اینترنتی زیاد میکنم برام مهمه .
Comodo هنوز مشکل کریو را حل نکرده.
با سلام
من برای مسدود کردن یک سایت داشتم با قوانین فایروال کار می کردم اما فکر می کنم یکی از اونها رو حذف کردم و انگار نسبت به قبل کمتر هستن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان برای شما هم فقط همین قوانین هست یا بیشتر
اگه کمتر شدن باید چطور برگردونمشون
با تشکر
برای من اینطوریه ، ولی نمیدونم چطوری باید این قوانین رو برگردونی!نقل قول:
پدرام جون منم میخواستم چن وقت پیش همینو بگم کمودو هنوز کار زیادی داره تا یه آنتی ویروس مطرح بشهنقل قول:
گفتم بگم ولی jadda ممکنه نارحت بشه
ولی اینکاری که این دوست عزیز کردن و فارس کردنش از خود آنتی مهمتره
کار بزرگی کردن - بیشتر آنتیها ای همه زبون دارن ولی زبون غنی فارسی رو ندارن
ولی ایشون اگه رو همین یکی استپ نکنه و گسترش بده واقعا عالیه
درسته که کومودو در بخش آنتی ویروس ضعف داره ولی گیر دادن به کرک برای یه آنتی ویروس ضعف محسوب نمیشه. بلکه برای ما توی ایران ضعف محسوب میشه. اون هم راحت با دو تا کلیک به لیست سفید اضافه می کنید و تمام میشه.نقل قول:
من چند باری تا الان کل سیستم رو اسکن کردم. به جز کرک، به چیز دیگه ای گیر نداده اون هم مهم نیست چون با یه کلیک میرن توی لیست استثناها .
اتفاقا این امکانات اضافه ای که علاوه بر آنتی ویروس داره باعث میشه که امنیت 99 درصدی حاصل بشه. درباره کیلاگر هم دوست گلم امیر با کیلاگر تست کردن توی محیط کیوسک، و کیلاگر نتونسته کلیدها را ثبت کنه.
من خودم هم با کیلاگر تست کردم بیرون محیط کیوسک، و کیلاگر کار نمی کرد.
سلام الان ويروسي دركار نيست ولي سيستم بهم ريخته راهي براي دسترسي به system restore نيست بدليل خرابي اكسپلورر كارنم يكنه وبكاپ من مال 6ماه پيش هست :n03:نقل قول:
احتمال زیاد همون برنامه ای که به نت وصل شده،در سیستم اختلال ایجاد کرده.شما از comodo rescue disk استفاده کن.
ازلینک زیر دانلود کن و روی cd یا dvd رایت کن و با بوت از روی cd سیستم رو بالا بیار تا سیستم رو اسکن کنه.
برا من بعضی منوها فارسی نیست توی عکسایی که میزارید فارسی های شما بیشتر هست مثلا وثتی اون پیغام میاد که دسترسی برنامه چگونه باشه من فقط اولین گزینش نوشته فایل نصبی بقیش انگلیسی هست ولی برا شماها رو میبینم فارسی هست مشکل از چی هست؟
ضمنا اخرین ورژن برنامه رو هم دارم
ویندوز رو تعمیر کردم خوب شد ولی کومودو خرابه واحتمالا ÷اکش کنم ممنون ازتون ولی دلیل خراب شدن رو اگه میدونید ذکر کنید تا بقیه استفاده کنندنقل قول:
سلامنقل قول:
کنار کومودو از محصولات دیگری استفاده میکردید؟
ظاهرا وقتی کومودو را در زبان دیگری غیر از فارسی نصب کنید و بعد زبان برنامه را به فارسی تغییر بدهید این مورد وجود داره.....نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
منم موقع نصب با زبان پیش فرض نصبش میکنم و بعد زبان رو به فارسی تغییر میدم و مشکلی نداره
موفق باشید
بله ولی هیچ تداخلی نداشت وتادیشب خیلی راضی بودم 0بااینکه سه ماهه باگیرهای زیادش راه میام )ولی دیشب سرپاک کردن یه برنامه قروقاطی کرد .اگه فایروال بهتری پیدانکنم برمیگردم بهش ولی تنظیمات سطح ÷ایینتری بهش میدم .از زحمات شما ممنونمنقل قول:
با سلامنقل قول:
چقدر تفاوت و جود داره شما هم خودتون تغییرات رو ایجاد کردید ؟
علی جان در این مورد توضیح می دید
دوستان آیا میشه فایروال کومودو را بدون تداخل در کنار کاسپراسکی اینترنت سکوریتی نصب کرد؟
نه نمیشه . کاسپر خودش فایروال داره دیگه چه کاریه . دو فایروال باهم تداخل دارند و ساز گار نیستند .نقل قول:
بخشی از قوانین این قسمت بر گرفته از تنظیم شما در مور مخفی سازی پورتها و بستن یا هشدار ارتباطات ورودی میشه.....نقل قول:
شما تمام قوانین این قسمت را پاک کن و برو به قسمت مخفی سازی پورتها و مسدود کردن ارتباطات ورودی را انتخاب کن.
سلام دوستان
من یه مشکلی که با فایروال دارم اینه که وقتی از وی پی ان (کریو) استفاده میکنم فایروال برنامه ها رو بلاک نمیکنه. میشه کاری کرد؟؟
سلامنقل قول:
دقیقا این مشکل در رابطه با کریو وجود داره، خودم مستقیم با Egemen در این باره صحیت کردم و بعد مسئله را با یکی از اعضای تیم فایروال بررسی کردیم، البته ابزارهای زیادی را تست کردم، که مشکلی وجود نداشت، ولی در مورد کریو این مشکل وجود داره،
و جمله پایانی جناب Psamoylov:
It is really Bug, We will fix it
با سلام
دوستان اگه بخوام کومودو رو روی سیستمهای یک سایت ( حدود 10 تا سیستم ) نصب کنم تنظیمات خاصی iهست که بشه هشدارها رو به حداقل رسوند
اصلا کومودو برای همچین محیطی که هر روز هزار نوع فلش زده میشه و.... مناسب هست
با تشکر
سلامنقل قول:
من به شخصه فکر میکنم کومودو برای این نوع محیطها گزینه خوبی است.....
دلیل:
1-در محیطهای اینچنینی هر روز برنامه های متنوع عزل و نصب نمیشود،(معمولا فقط چند مورد برنامه نصب میشود و تمام)، بنابراین اون مشکلی که کاربران خانگی در برابر برنامه ها دارند_ به دلیل ازدیاد و تنوع نرم افزاها و همچنین عزل و نصب متعدد برنامه_ در این محیطها متصور نیست. مثلا روی این سیستمها دو تا برنامه نصب میشه و تمام؛ بنابراین محصولی خوب هست که بتونه سایر برنامه های غیر ضروری_ اینجا منظور مخرب ها هستند_ را کلا بلوک بکنه، حتی اگر امن هم باشند بهتره مسدود بشوند چون نیازی به ورود آنها به سیستم نیست.
بنابراین => محصولی که قراره نصب بشه باید دارای قابلیت "مسدود" باشه.
2- احتمال دسترسی چند نفر به یک سیستم وجود دارد، بنابراین جهت عدم دستکاری در تنظیمات_ چه دوست چه احتمالا دشمن_ محصول و تنظیمات آن با یک پسورد محافظت بشود.
بنابراین => قابلیت قرار دادن رمز عبور جهت دسترسی به تنظیمات آنتی ویروس
3-انجام آپدیت در این محیطها گاهی اوقات کمی مشکل هست و یا معمولا با تاخیر انجام میشود_ یک هفته ای یا یک ماهه، ما ایرانیها که معمولا سالی یکبارش میکنیم!_، و آپدیتها معمولا آفلاین صورت میگیرد.
بنابراین=> آنتی ویروسی که قراره نصب بشه یا باید دارای قابلیت آپدیت آفلاین مناسب باشه، یا اینکه اصلا بدون آپدیت هم سیستم را محافظت بکنه، (اصلا نیازی به آپدیت نداشته باشه)
همچنین=> آنتی ویروسهایی که بار حفاظتی اونها روی دوش کلود هست مناسب این محیطها نیستند
بعلاوه اینکه=> آنتی ویروسهایی که سیستم حفاطتی اونها بر مبنای تشخیص/دیتابیس و غیره است مناسب این محیطها نیستند.
4- کاربران این سیستمها معمولا جزو دسته کاربران کم/بی اطلاع هستند، یک محصولی باید نصب شود که در حفاظت کاربر را درگیر نکند، و در عین درگیر نساختن قابل اطمینان باشد،( در گیر نکردن کومودو با یک تنطیم ایجاد میشه که عرض میکنم، در همین حال به اطمینان 99 درصدی هم میرسید، نه از اون نوع درگیر نکردنهای پوشالی.....) در واقع این ویژگیها را داشته باشد:
Background Protection + Proactive Protection + Silent Protection + Preventive Protection
5- معمولا انواع فلش/فلاپی/ سی دی و ... مهمانان همیشگی این سیستمها جهت تبادل اطلاعات هستند....
بنابراین=> محصول امنیتی مورد نظر باید از ورود هرگونه مخرب از این درگاه ها به سیستم جلوگیری بکند
و ....
به نظرم کومودو این خصلتها را داره.
====
خب، ابتدا کومودو را روی سیستمها نصب کنید و بعد نرم افزاهای مورد نیاز که معمولا به چند مورد خاص میرسند، را نصب کنید و وارد لیست فایلهای امن کومودو بکنید. بعد "مسدود کننده رفتار" را فعال کنید و به روی "مسدود" قرار دهید. بعد روی کومودو یک پسورد قرار دهید، تا کسی تنظیمات کومودو را تغییر ندهد، یا فایلی را به لیست امن انتقال ندهد و .... هر فلشی آلوده ای را هم دوست داشتید بزنید به سیستمها_کومودو خوراکش فلشه_ در این حالت اصلا نیازی به آپدیت کومودو هم نیست، فقط در صورت تمایل به انجام آپدیت میتوانید هفته ای یکبار کومودو را روی این سیستمها آپدیت آفلاین بکنید؛
====
با سلامنقل قول:
دوست عزیز این وی پی ان ( کریو ) چی هست ممکنه یکم توضیح بدید من شنیدم pptp , l2tp , sstp دیگه کریو چیزی نشنیدم
ممنونم علی
با سلام و تشکر ویژه از جناب Jadda عزیز که وقت ارزشمندشون رو در جهت رفع مشکلات امنیتی و بالا بردن سطح دانش کاربران گرامی صرف میکنند
بعد از مدتها کار با نرم افزارهای امنیتی مختلف در نهایت به جمع کاربران کومودو پیوستم .
آخرین نسخه 6.1 Comodo Internet Security رو دانلود و نصب کردم ،برای آپدیت از طریق خود نرم افزار حجمی حدود 121mb رو نشون میده ولی دیتابیس روی خود سایت 141mb هست .
آیا دیتابیس موجود روی سایت روی این نسخه سازگار هست؟
علت تفاوت حجمی این دو (20mb) چی هست و کدوم مورد برای آپدیت توصیه میشه؟
ممنون .
سلامنقل قول:
کمی حاشیه:
در مورد خودم باید عرض کنم که من در واقع مدتها پیش باید از این فروم و کلا از دنیای فرومها و .... میرفتم، بازنشسته ای که الان باید دنبال زندگی خودش باشه........ ولی به دلیل اینکه نرم افزارهای امنیتی نصب شده روی سیستم همواره کاربر را در حفظ امنیت در گیر میکنه _برخلاف سایر نرم افزاها که شما فقط نصب میکنید و استفاده میکنید، اما آنتی ویرسها داستانشون فرق میکنه و همیشه یک پای کاربر گیر هست، البته در صورت علاقه. و یک مقدار هم این مورد با مسائل کاری من در هم آمیخته، باعث شده که هر وقت فرصت مهیا بوده به این تاپیک سر بزنم و مطالب را بخونم و اگر هم کمکی از دستم برمیاد انجام بدم. فارغ از بحث کسب اطلاعات از دوستان این انجمن و پیگیری اخبار و مسائل آنتی ویروسی که ازش استفاده میکنم( حالا هر آنتی ویروسی که داشته باشم) باید عرض کنم که این امر برای من نوعی تفریح و لذت هست. و لذت را در چیزی میبینم که وقتم را خوش کنه، ضرری هم نداشته باشه، که فعلا کومودو و مسائل مربوط به اون و این تاپیک و انجمن کومودو و .... همه و همه این مورد را برام مهیا میکنه، سر و تهشو هم با هم جمع بزنیم میانگین روزی یکساعت هم نمیشه، هر چند این تایم به شدت در سراشیبی نزول قرار داره.؛؛ اینها را گفتم تا از این به بعد کسی از من تشکر نکنه، البته لطف دارید،:n12: من برای امنیت خودم میام اینجا و مطالب را میخونم(شوق به دانستن)، اگر با کومودو ارتباط برقرار کردم و پیگیر مشکلات هستم به خاطر امنیت خودم هست (بهبود آنتی مورد نظرم) و اگر مطلبی نوشتم یا کمکی به کسی کردم به خاطر اینه که احساس بهتری نسبت به خودم پیدا میکنم کما اینکه خودم هم از دوستان اینجا خیلی کمک گرفتم، بزرگی میگفت شب قبل از خواب کارهای خوبتو بزار جلوت ببین چیکار کردی امروز، من میگم یه پست هم توی تاپیک کومودو دادم، فروم/انجمن/اینترنت یک دنیا مجازیه ولی آدمهاش واقعی هستند.
=====
واقعیت اینکه من خودم هنوز اون دیتابیس روی سایت را دانلود نکردم ببینم روی نسخه 6 کار میکنه یا نه، احتمالا مربوط به نسخه 5 هست، چون هنوز کومودو داره از نسخه 5 پشتیبانی میکنه.
به هر حال من یک لینک دیگری از دیتابیس نسخه 6 براتون میزارم ( از سرور کومودو هست) میتونید دانلودش کنید، حجمش هم 121 مگ هست:
اگر امکان آپدیت آنلاین فراهم باشه خوبه؛ هرچند آپدیت آفلاین هم هیچ فرقی نداره فقط باید دیتابیس را درست دانلود کرده باشید.
تازه به جمع کومودو پیوستید، یک نکته طلایی بهتون میگم: CIS میگه همه فایلها مخربند مگر اینکه خلافش ثابت بشه.... (یک جواهر فروش میگه همه مشتریان دزد هستند مگر اینکه خلافش ثابت بشه، فقط با این دید میتونه بالاترین امنیت را داشه باشه) اینو متوجه بشی تمومه!! اگر متوجه نشی کارت با کومودو سخت میشه....
سلام
من comodo internet security رو امروز نصب کردم و یه مشکلی که هست اینه که کریو دیگه کانکت نمیشه و به محض اینکه کانکت رو میزنم ارور unable to check the server sertificate رو میده
همه تنظیمات آنتی ویروس هم پیش فرض خودشه
اکانت و برنامه کریو هم مطمئنم مشکلی نداره ، قبل نصب کار میکرد :n03:
سلام
برام منطق این آنتی جالب هست که روی فایل نصبی دیتابیس نداره (اگر اشتباه نکرده باشم) و بعد از نصب، دیتابیس رو بصورت یکپارچه دریافت میکنه ( بر خلاف آنتی های دیگه).
:n11:
قبلا هم zone alarm suite داشتم و خوشبختانه مشکلی از بابت پیغام ها نداشتم و مفید هم بوده.
تو سایت های مختلف لینک هایی که برای دانلود گذاشته میشه نسخه های 32 و 64 بیتی مجزا هست و شامل آنتی ویروس یا یکی از محصولات میشه ولی در سایت کومودو بصورت یک مجموعه شامل چند نرم افزار جانبی عرضه میشه که حجم بالایی هم داره .
اگر بخواهیم فقط یک محصول 32 بیتی رو دانلود کنیم به چه صورت باید لینک رو از سایت بدست آورد؟
مثلا: ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 98 . ir/engine/go.php?url=http://download.comodo.com/cis/download/installs/1000/standalone/cispremium_installer_x86.exe)
با تشکر.
نقل قول:
سلام
دیتابیس در فایل اینستالر وجود نداره، باید بعد از نصب دریافت بشه، در مورد سایتهای دیگه و ستاپهای مجزا برای 32 و 64 بیتی، من خودم همیشه از سایت کومودو دریافت میکنم و همون فایل 144 مگ را ترجیح میدم.
سلام , من فایل 140 مگی کومودو را (base) رو دان کردم ولی وقتی به نرم افزار می شناسئونمش می خواد 120 مگه دیگه دانلود کنه , مشکل چیه مگه از طریف about نباید اونو به کومودو شناسوند؟
چجوری بهش شناسوندی که نشناخته؟نقل قول:
اون فایل رو بریز توی پوشه scanners و جایگزین فایل قبلی کن(اگه بود) بعد سیستم رو ریستارت کن.
اگه اجازه کپی نداد،قبلش آنتی ویروس کومودو رو موقتا غیرفعال کن و بعد از کپی دوباره فعال کن.
از وقتی کومودو نصب کردم اتوکد-مکس و فوتوشاپ باز نمیشه.چکار کنم؟
حتما شما تازه با کومودو آشنا شدی...اگه اینجوریه بهتره به پست های اول برگردی و مطالب آموزشی و نحوه کار با کومودو رو خوب مطالعه کنی...نقل قول:
با سلام
دوستان این سرویس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چطور کار میکنه ؟ وقتی SHA1 یک فایل رو بهش میدیدم نتایجش نشانگر چیه
این sha1 همون hash فایل هست یا فرق میکنه
با تشکر
سلامنقل قول:
1- این سرویس کومودو در واقع یک بانک اطلاعاتی از فایلها است که مخرب و یا امن بودن فایل را بهتون نشون میده. یک سرویس تشخیص و ممیزی فایل است.
2- جستجو در این سرویس/بانک اطلاعاتی بر مبنای اسم فایل و SHA-1 هست، که البته جستجوی نام فایل چندان معتبر نیست، هر فایلی میتونه هر اسمی داشته باشه، اما هش فایل یکتا و به مثابه اثر انگشت اون فایل است.
3-بله، همچنین MD5/SHA-224/SHA-256/SHA-384/SHA-512 & ...
با سلام و تشکرنقل قول:
الان من از sha دانلود منیجرم رو که کرک هست به سایت میدم اما ارور میده
خوب این الان نشون میده که این فایل دستکاری شده است ؟
و یا این همون دانلود منیجر هست که در تب دیگه با برنامه دیگه sha مشخص شده
این چه چیزی رو نشون میده انگار اینجا همه چیز ok هست
با تشکر
وقتی برنامه ای را کرک میکنید، دیگه روش حساب وا نکن، چون هش فایل / اثر انگشت فایل تغییر میکنه. او پیغام هم داره میگه این فایل در دیتابیس ما وجود نداره، یعنی فایلی با این مشخصات هنوز به دستشون نرسیده، یا در اختیارشون هست ولی هنوز به دیتابیس این سرویس اضافه نکردند.(البته این سرویس کومودو نو هست و هنوز جای کار داره)نقل قول:
بزارید یک مثال بزنم، در مورد امن بودن فایلها،
آخرین بسته مخربها که توسط جناب بتمن، در تاپیک ویروسها قرار داده شده فایل شماره 29 وجود داره که امن هست، البته اینجا چون بحث این سرویس هست باید بگم سرویس COMODO-File-Intelligence امن میدونه.
محتوای مخفی: 29.exe & CFI
سلام من در نمایش فعالیت ها یک برنامه رو kill and blok کردم حالا میخوام از بلاک بودن درش بیارم بای چکار کنم مرسی ؟
سلامنقل قول:
اگر پیغام مربوط به اجرا شدن فایل را مسدود کرده باشید(منظورم اولین پیغام هست)، و در صورتیکه تیک به خاطر داشتن پاسخ را هم زده باشید، یعنی دیگه این فایل اصلا حق اجرا نداره،
محتوای مخفی: پیغام اجرای فایل
برای تغییر این جواب، یا اصطلاحا از حالت مسدود خارج کردن این فایل باید وارد قانون explorer.exe بشوید و در این مسیری که نشون دادم فایل را از لیست مسدودی خارج بکنید.
محتوای مخفی: این مسیر
اگر هم که به فایل اجازه اجرا دادید، و بعد رفتار فایل را مسدود کردید برای اون فایل قانون ساخته میشه که خیلی راحت میتونید ویرایشش کنید یا کلا پاکش کنید از لیست.