يعني چي ----- شده ... منظورتو نمي فهمم ، من خودم اونو آپلود كردم همين تازگي !!!نقل قول:
يعني چي ----- شده ... منظورتو نمي فهمم ، من خودم اونو آپلود كردم همين تازگي !!!نقل قول:
گوشيهاي CID49 كلاً RED هستن قرباننقل قول:
کی میگه؟نقل قول:
گوشیهای CID49 هم مثل CID36 هم Red دارند هم Brown. من خودم وقتی گوشی گرفتم Brown بود با CID49 بعد بردم پس دادم یک Red گرفتم.
سلام
من میخواستم گوشیمو فلش کنم w800! & CID36 اون فایلهایی که لازم داره رو میخواستم
اخه اونایی که قبلا گزاشتین دانلود نمیشه
من برنامه فار منیجر رو دارم و کار با اون رو یاد دارم
برنامه های فلش رو میخوام
ممنون
با عرض معذرت حق با شماست .نقل قول:
من موقعی که می خوام با fsx چیزی را تغییر بدم روی صفحه زیر میمونه و هیچ کاری انجام نمیده حتی یک بار که خواستم کلا فلش کنم برای کاستامایز کردن هم همینطور موند 1 ساعتی هم صبر کردم ولی هیچ اتفاقی نمی افته کسی نمیدونه چرا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتونستم عکس را همینجا بزارم uplod کردم به آدرس بالا
رضا جاننقل قول:
ممکن یه ادرس دیگه ایجاد کنی چون
file/14430155..._to_phone.html این صفحه باز نمیشه
با تشکر
اون فایل رو پیدا کردم و طبق دستور کارها رو انجام دادم
customize با موفقیت تموم شدو داشتم خوشحال میشدم
که زمان فلش کردن فریم ور با پیغام زیر مواجه شدم
16:56:58| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
16:56:58| Ready for operation!
16:57:17| Sending loaders\db2010_cid49red_flash_r2a003.bin...
16:57:18| This is a FLASH loader
16:57:18| +++ Now flashing firmware main...
16:57:18| Sending flashfile G:\Desktop\K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49.mbn
16:57:19| 288 flashblocks
17:01:24| Binary acknowledge failed with: 13
17:01:24| Failed sending datachunk
17:01:24| Failed sending flashblock 223. Returnvalue 0x0
17:01:24| Finishing flash
17:01:25| Binary acknowledge failed with: 01
17:01:26| Failed
17:01:26| Failed
رو 223 خطا داد و دیگه هیچ تغییری نکرد
دوستان لطفا کمکم کنید...
:11: با سلام خدمت همگي من w800iدارم مي تونم به w810iتبديلش كنم اگر بشه بايد فريموير w810رو دانلودكنم
نه نمیشه. اگر گوشیها از نظر سخت افزاری مثل هم باشند میشه تتبدیل کرد ولی اینا از نظر سخت افزاری با هم فرق می کنند.نقل قول:
سلامنقل قول:
لينك تصحيح شد :
آقا خسته نباشينقل قول:
مرحله فلش رو دوباره تكرار كن ، اگر دوباره همون مسئله تكرار شد و همون پيغامهاي قبل رو داد اين فايل رو يه بررسي كن :
db2010_cid49red_flash_r2a003.bin
بنظر مياد اين فايلي نيست كه من از اون براي فلش استفاده كردم .حالا يه سرچي ميكنم ببينم درسته يانه :11:
آقا لينك ويرايش و تصحيح شد :نقل قول:
:12: مرسي ايمان جاننقل قول:
خیلی ممنون...
فلش رو سه بار تکرار کردم تا تکمیل شد
اما حالا بعد از روشن کردن همون اول تو please wait گیر میکنه
به نظر شما اشکال کار کجاست ؟؟؟
ممکن به دلیل دستی بودن رجیستر باشه؟؟؟
یا مثلا main و FS یکی نباشند؟؟؟
K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49.mbn
K750_R1CA021_FS_EMEA_6_RED49.fbn
بازم تشکر... .
سلام به همه دوستاننقل قول:
با اجازه از اساتید محترم باید بگم که من میتونم تمام گوشی های سونی اریکسون کهCID49 هستن رو ارتقا بدم
الان هم دنبال یه مغازه تو جمهوری هستم که اینکارو واسه همه انجام بدم,ولی خیلی سخت گیر میاد,اگه کسی مغازه داره بگه شراکتی کار کنیم
بازم معذرت میخام,شاید اینجا جاش نبود که بگم
کارایی که میشه انجام داد:
افزایش صدا(تقریبا تمام سونی اریکسون ها بجز K800,W850,K610,کیفیت صدا قابل رقابت با N73)
افزایش SMS
تغییر منو و فونت ها
افزایش کیفیت LCDو دوربین با ده حالت تصویر برداری
تبدیل K750به W800
و هزار تا چیز دیگه.....
:11: :11: :20:
عزیزم شدنیهنقل قول:
میشه اینکارو کرد,منظورم تبدیل BROWN به REDبرای CID49 ها
:20:
من گوشی w810 رو به Far وصل میکنم و برنامه اونو میشناسه ولی وقتی میخوام وارد فولدر FS بشم این ارور رو میده و فولدر رو خالی نشون میده !!!!!!!!
Error
Script fs_mode execution error!
Error code:0
جریان چیه!!!!!؟؟؟؟
فار هنوز کامل w810 را ساپورت نمی کنهنقل قول:
نه هردو فايل Main و Fs درست هستن . . . فقط يه لطفي كن مشخصات گوشيت رو كه داخل Phone sxx نشون ميده يه عكس بگير و اينجا بذار ببينم مشكل از كجاست .نقل قول:
:10:
نقل قول:
سیاوش جان کجایی به دادم برسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی فایل ها رو نداره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
customize یه چیزایی رو تو fs اضافه میکنه مثل همون تغییر منو و غیره به fs کار دارهنقل قول:
اول fs رو فلش کن
دوم customize رو انجام بده
و سر آخر main رو فلش کن
تو رو خدا کمکم کنید آخه چرا فار نباید w810 رو بشناسه؟!!!!!!!!
کسی برنامه واسه فلش گوشی P910 و اموزش و چیز های که لازم داره
مثل کابل و ... رو نمیدونه
خواهش میکنم کمک کنید
خیلی لازم هست
DBID: db2010
OTP CID: 49
EROM CID: 49
EROM color: Red
IMEI: 35378501xxxxxx
Phone: K750
Operator: EMEA_6
CDA: CDA102338/37 R6A
Firmware: R1CA021
EROM: n/a
-------------------------------
الان گوشیم روشن که میشه تو please wait گیر میکنه
چندین بار هم به همون ترتیب فلش کردمش
اما باز همون اش و همون کاسه.
شایدبه قول اقامصطفی اشکال از نرم افزار باشه [من با XS++ کار میکنم]
((( داوینچی کرک شده رو از تو تاپیک پیدانکردم لطفا یه بار دیگه لینکشو قراربدید)))
راستی شاید این نکته به درد بخوره :
بار اول که فلش کردم یه patch به main اضافه کردم که بدون سیم کارت هم کار کنه
و گوشی کامل بالا اومد ولی بعد از 5 ثانیه هنگ میکرد
من تو همون 5ثانیه یه ریست کلی دادمش اما وسطش دوباره هنگ کرد
بعد از دراوردن باطری و دوباره روشن کردن ... .
اقا خواهشا یه راهی جلو پام بزارید.
باتشکر... .
یکی به من بگه چطوری w810 رو به فار وصل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تم گوشی خودتون رو خودتون بسازید
این آدرس تاپیک هست برید توضیحات داده شده
agha raveshi baraye afzayeshe seda k800 ham hast ? .mesle ravesh haye w800 ya k750 .k800 man cid49 hast va db220 mishe rahnamaei konid.
baraye afzayeshe sedaye k800 raveshi hast??mesle raveshe k750 mikham.
khahesh mikonam komak konid
اين لينك خرابه. ممنون ميشم اگه تصحيحش كنيد.نقل قول:
من با اين روش رفتم جلو : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني اول با ++XS اون patch رو روي گوشي اعمال كردم تا Far Manager بتونه گوشي رو بخونه (تا قبل از اعمال اين Patch برنامه Far Manager گوشي ام رو نميخوند اصلا)
بعدش تغييراتي كه ميخواستم رو اعمال كردم. (تنها تغييري كه دادم ظرفيت sms ها بود) آخر كار بايد از داخل Far يه چيز ديگه رو patch مي كردم تا گوشي دوباره برگرده به حالت سابق. بايد قاعدتا يك هشدار قرمز رنگ ميومد كه هيچ وقت واسه من نيومد و بعدش هم گوشي روشن نشد و ادامه ماجرا ...
من موقع اعمال patch ثانويه گزينه remove patch رو هم زدم اما تأثيري نداشت.
الان هم چند بار اين مراحل رو از اول تكرار كردم ولي بازم دقيقا مثل دفعه اول توي مرحله آخر كاري كه بايد انجام بشه انجام نميشه.
يه چيز ديگه هم كه هست اينه كه من اصلا نمي دونم فايلهاي فلش main , fs رو از كجا دانلود كنم. سايتهايي مثل topsony پولي شدن. يكي دو تا سايت ديگه هم بود كه الان آدرسشون يادم نيست ولي اونها هم پولي شدن.
تنها فايلهايي كه ميتونم بگيرم با davinchi هست كه اونم موقع فلش هنگ ميكنه و هيچ كاري انجام نميده به جز اينكه باتري گوشي رو خالي ميكنه!!
از اين مشكل روشن نشدن گوشي كه بگذريم ميمونه اطلاعات داخل گوشي شامل contact ها و sms ها.
من اينها رو نياز دارم. البته كل اطلاعات گوشي ام رو تونستم يه جوري با Far Manager روي سيستم كپي بگيرم. الان مثلا به عكسها و آهنگهايي كه روي خود گوشي بودن خيلي راحت دسترسي دارم. اما چيزي كه من ميخوام اطلاعات sms ها و contact ها هست كه كد شده هستن. نرم افزاري هست كه بتونه اين اطلاعات رو decode كنه و بخونه؟
يه چيز ديگه اي كه هست اينه كه وقتي از گوشي با داوينچي Read CID Test ميگيرم اين خروجي رو بهم ميده (كه دقيقا همون خروجي اي هست كه قبل از دستكاري ميداد!!)
ولي با k750 Flasher كه بازش مي كنم اين پيغام رو ميده :کد:Phone Attached!
Detected SonyEricsson: K750/D750/W800/W810/W550/Z520/Z530.
Status Ok, OTP Close, CID49, PAF1
IMEI: *****
Phone Color: Red
Phone CID: 49
Operator:Generic
Language:APAC_1
CDA Number:CDA102337/101
Firmware Version:R1CA021
Phone Model (1):206
Phone Model (2):K750i
?¾
????
AB%Di
?¾55L¬<°èYYLXYYL
K750 recognized!
You must use CID49 Flash Files For this phone!
Press "Flash Files" Tab and download free firmware
Execution Time - 00:00:06
Done!
حالا من نمي دونم چيكار كنم كه در درجه اول گوشي روشن بشه و در درجه دوم اطلاعات contact ها و sms ها رو بشه در آورد.کد:Phone Attached!
Detected SonyEricsson: K750/D750.
Flash Loader not accepted! Try to Recover phone
before flashing.
Flash Loader not accepted
Execution Time - 00:00:05
Error: 0x002004
سلامنقل قول:
بازم لينك تصحيح شد :
در FarManager در قسمت انتخاب Boot Script حتماً توجه كنيد كه K750 _W800_Cid49 انتخاب شده باشد نه Cid36
من هم مدتها همين مشكل رو داشتم كه نميتونستم وارد پوشه هاي Flash , Fs بشم تا اينكه دقت كردم و متوجه شدم كه اين انتخاب اشتباه بوده .
اين فايل هاي K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49.mbn و
K750_R1CA021_FS_EMEA_6_RED49.fbn رو من دارم و هركاري كردم نتونستم آپلود كنم .
توي گوگل اسم اونا رو سرچ كن حتماً پيداشون ميكني ... اگه يه سايت خوبي هم سراغ دارين كه بتونم بدون دردسر اونا رو آپلود كنم معرفي كنين . من تو 4shared.com نتونستم آپلودش كنم ( اجازه نميداد)
يه سايتي هست كه من همه فايلهاي گوشيمو از اونجا گرفتم .
امتحانش كن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه برنامه و آموزش فلش گوشی سونی اریکسون P910i رو بزارید
مجبور شدم اینجا بگم
کسی جوابم نداد
خیلی مهم هست
خواهش میکنم !
دوستان سلام و خسته نباشید:20: من یک سوال از بزرگان داشتم، گوشی بنده k750i است میخواستم بهw800 تبدیل کنم آموزش آنرا هم کامل خواندم زمانیکه با فار میخواهم به داخل main یا fs شوم ارور اسکریپت میدهد گویا مشکل از cid است، حال سوال اینجاست
1.من می خواهم اولا از cid و... گوشی مطلع شوم که بعدا مشکلی نیاید میترسم:18: با داوینچی وصل شوم اطلاعات بگیرم، چطور قطع شوم که گوشی روشن و مشکلی پیش نیاید؟:41:
2.ورژن R1CA021 است ولی نمیدانم چرا داخل اف اس و مین نرفت؟ و با چه نرمافزاری فار یا ایکس اس؟ میتوانم بدون خطر این کار را انجام دهم اگر ممکن است آنهایی که مشکل من را میدانند یا تجربه آن را داشتند کمکم کنند.:11:
لطفا با جزئیات بیشتر یک دنیا ممنونم از اساتیدم:40:
((( داوینچی کرک شده[k750 flasher] رو از تو تاپیک پیدانکردم لطفا یه بار دیگه لینکشو قراربدید)))نقل قول:
مطمئني لينك رو تصحيح كردي؟ لينكت وسطش سه نقطه داره!! خرابه!نقل قول:
من بار Far همون CID49 رو انتخاب كردم. دقيقا مو به مو مثل همون آموزشي كه لينك دادم رفتم جلو ولي آخرش اون اخطار رو كه بايستي ميداد و نداد و گوشي روشن نشد. اصلا مشكل من توي وارد شدن به فولدرهاي FS , Main نيست. مشكل اينه كه گوشي روشن نميشه آخر كار.
ممنون بابت سايت.نقل قول:
اين فايلها رو كه گرفتم با چه برنامه اي ميتونم گوشي ام رو فلش كنم؟ با K750 Flasher وقتي گوشي رو وصل مي كنم اين پيغام رو ميده :
اگه فلش كنم مشكلي پيش نمياد؟کد:Flash Loader not accepted! Try to Recover phone
before flashing.
Flash Loader not accepted
به نظر من سعی کن اول با برنامه Gslide این فایلها رو پردازش(Process) کنی(و میتونی به غایل Main پچ اضافه کنی) بعد فایلها به پسوند BIN تبدیل میشه و با XS میشه گوشی رو فلش کرد.در ضمن فکر می کنم با اینکار سرعت عملیات فلش کردن هم زیاد میشه.قبل از اینکار آموزشی که اکتیو داده رو بخون.نقل قول:
سلام...عاجزانه تقاضای کمک دارم...گوشیه من w810i r4db005سریال غیر اصلیه من فایلهای لازم برای دسترسی به فولدر fs رو با ++XS رو گوشیم فلش کردم و تغییرات دلخواهمو با فار رو گوشیم اعمال کردم...اما وقتی میخوام فایل rest رو با فار رو گوشیم فلش کنم ارور script میده....تو رو خدا کمکم کنید....چیکار کنم؟ آیا باید main Firmware رو کامل دوباره رو گوشیم فلش کنم با ++XS ? از کجا میتونم main Firmware رو دانلود کنم؟؟؟؟راه دیگه ای هم هست؟