سلام دوستان
خسته نباشید
چند مدتی نبودم . مشکل sleep حل شد ؟
ممنون
Printable View
سلام دوستان
خسته نباشید
چند مدتی نبودم . مشکل sleep حل شد ؟
ممنون
خیر دوست عزیز .. ویندوز 8 با کلید های Fn هیچ مشکلی نداره ... همچنین وای فای به درستی کار میکنه !نقل قول:
** توجه داشته باش که برای کارکرد صحیح دکمه های Fn ، باید برنامه HP Hotkey Support رو از سایت اچ پی ( مناسب برای ویندوزت ) دانلود و نصب کنی ...
سلام منم مشگل اسلیپ دارم واقعا نمیدونم باید چی کار کنم کاش یه لپ تاپی خریده بودم که این همه ذهنما درگیر نمی کردالان دقیقا ده روزه که این لپ تاپ را خریدم پدرما در اورده تازه شانس اوردم زیاد اهل بازی نیستم وگرنه یه pes را هم نمیتونه به خوبی اجرا کنه با اینکه سوییچ هم میکنه...................
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کننقل قول:
در ضمن سوئیچ کردن گرافیک رو یادت نره.
اینکه نصب بود
قبلا هم سئویچ میکردم وبازی میکردما
اما بازم تیک داره که ...
:(
یعنی چی 2 میلیون پول دادم اخه :n03:
این لپتاب گیم نیست؛ok؟
دوست عزیز منم تا حدی مشکل شما رو داشتم ...
نکته اول اینکه این لپتاپ کلا لپتاپ گیم نیست ... و انتظار خیلی بالایی نباید ازش داشته باشی ...
دوم اینکه نصب درایوراش یکم بد قلق ه ... خودم به شخصه یه بار بدون توجه همه درایورهای این مدل رو از سایت HP گرفتم و دانلود کردم ...
کارایی ش به شدت پایین اومد و گرافیک هم سوییچ نمیشد ... یا اگه میشد عملکرد خوبی نداشت ...
بعد چند روز دوباره ویندوز رو عوض کردم ... درایور ها رو سعی کردم از روی اسمشون فقط اونای که مورد نیازه نصب کنم . در مورد گرافیک فقط درایور AMD رو از سایت HP دانلود کنین. و الان GTA IV : Liberty City رو روی بهترین کانفیگ روون اجرا میکنم.
یه مسئله دیگه ای هم که وجود داره اینه که بعضی از نرم افزارایی که سایت HP گذاشته مثل HP Connectio Manager یه جورایی باعث کند شدن میشن (این تجربه شخصیه و دوستان نظر بدن در این مورد).
به هرحال فک میکنم از درایور ها و نرم افزارایی که تو سایت hp هست ، فقط اونایی که واقعا نیازه رو نصب کنین نتیجه بهتری میگیرین.
شماچه ویندوزی دارید ؟نقل قول:
32 یا 64 ؟
قاعدتا واسه سیستمی که 8 گیگ رم داره ویندوز 32 بیتی نصب نمیکنم :n26: ، Se7en Ultimate 64 bit
درود
من تقریبا از این لپ تاپ راضیم .تنها مشکلم همون sleep هست . که مشکل کوچکی هم نیست . لپ تاپ یکی از مزیت هاش اینه که هر وقت لازم نداشتی درشو ببندی و لازم داشتی درشو وا کنی و کار کنی .
الان دیگه کلا sleep رو روی never گذاشتم . میترسم بره روی sleep و تمام برنامه هایی که بازه از بین بره ..
کسی از دوستان پیگیری نکرده واقعا ؟ توی فروم های مربوط به HP باید راه حلی باشه .
.....
چند روز پیش یکی از دوستام یه لپ تاپ acer آورد واسم . تازه خریده بود و ویندوز نداشت . آورد که واسش ویندوز بریزم . یه نکته خوبی که داشت یه DVD همراهش بود که اورجینال واسه شرکت acer بود و تمام درایور ها رو خودش بود . باز که میشد فقط کافی بود کلید setup رو بزنی . خودش تمام درایور ها رو به ترتیب نصب میکرد و بعد یه ریستارت همه چیز ok بود . خیلی خوشم اومد .
البته از خود لپ تاپش خوشم نیومد .
عاقا این جریان اسلیپ چیه ؟! مطمئن نیستم ، ولی فکر نمیکنم من این مشکلو داشته باشم ، حالا رفتم خونه تست میکنم ، هم روی 7 هم روی 8 مشکل هست ؟!نقل قول:
منم مشکل sleep دارم هر وقت اسلیپ کنم بعد که دوباره روشن کنم ریستارت میشه
من میخام این لپ تاپ بخرم
ولی از هر کس در موردش پرسیدم میگن زیاد جالب نیست
خرابی زیادی به بار میاره
میخاستم راهنماییم کنید؟!
دوست عزیز همینکه بعد از نزدیک به دو سال از معرفی این لبتاب هنوز فروش داره یعنی لب تاب خوبیهنقل قول:
اما بستگی به نوع استفاده شما داره-لبتاب بازی نیست،البته میشه باهاش بازی انجام داد!.محکم و خوش ساخت و با کیفیته
و چند اشکال جزعی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کلیه مشکلایی که باهاش داشتم مرتفع شد ... Windows Se7en 64
دوستان مشکل sleep فقط مربوط به نصب آپدیت گرافیکه اگه همون درایوری که خود سایت hp زده رو نصب کنید هیچ مشکلی وجود نخواهد داشت .درسته آپدیت بقول خودمون باعث بالا رفتن قدرت گرافیک میشه ولی واسه من داشتن sleep مهمتر از بازیه .حالا بقیش میل خودتونه
تایید میشود.سه روز است که وین 8.1 را نصب کردم . از سخت افزارها فقط گرافیک AMD را نصب کردم که اونم مربوط به 8 و از سایت اچپی دانلود کردم.نقل قول:
لبتاب فوق العاده خنکه و اسلیپ هم کارمیکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه همون درایور 8 برای 8.1 رو ریختید مطمئین باشید سوییچ انجام نمی شه، حتی کاتالیست هم اجرا نمیشه، فقط یه برنامه به اسم hydra اجرا میشه که کاربرد خاصی نداره، اما اسلیپ کار میکنهنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
ممنون بابت پاسختون در مورد مشکل sleep
منظورتون همون درایوری هست که Intel + AMD هست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما از چه ویندوزی استفاده می کنید ؟
بی زحمت لینک درایوری که فرمودید رو برای ویندوز 7 (64)ultimate بزارید .
برای نصب کردن این درایور نیاز هست که درایوری که الان روی سیستم هست رو Delete کنم ؟
ممنون
............
دوستان من قبلا که ویندوز 8 داشتم .الان 7 ultimate نصب کردم . احساس میکنم روی ویندوز 8 لپ تاپ بیشتر داغ میکرد ( سمت چپِ تاچ پد ) . الان خوبه . شما همچین احساسی نداشتید ؟
سلام
کارت گرافیک اینتل من HD 3000 هست !
الان بعضی از دوستان شات گذاشتن از دیوایس منیجیر گرافیک رو زده HD 4000 !
این چه معنی ایی میتونه داشته باشه ؟؟
3000 ضعیفتره ؟؟
مطمئن هستید 4540 دارید نه 4530؟! این کانفیکی که شما میگید رو اصلا جایی ندیدم و نشنیدم، بله 4000 به مراتب قوی ترهنقل قول:
در حین جابجایی خورد به چارچوب در، لبه جلو غر شد، کلا لبش از فلز نرمی ساخته شده!نقل قول:
...محکم و خوش ساخت و با کیفیته...
نقل قول:
دوست عزیز برای ویندوز 7 اولتیمیت 64 بیتی فقط همین درایور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رو نصب کن ... من مشکل زیادی با گرافیک داشتم ... بعد چند هفته کلنجار رفتن ؛ ویندوزمو پاک کردم و تو نصب مجدد فقط همین درایور رو برای گرافیک نصب کردم . مشکلی با سوییچینگ یا Sleep ندارم الان. :n09:
آره بابا 4540 دارمنقل قول:
گرافیک amd همون 7650m هست ولی اینتل 3000 !
cpu هم سندی هست i5
فاقد فینگر
رم هم 6
یعتی میگید همچین کانفیگی نداریم ؟؟
یعنی کلاه رفته سرم ؟؟!!
نقل قول:سلامنقل قول:
ممنون .
این درایور رو قبلا ( حدود 3/4 ماه پیش ) گرفتم و دارم . این ورژن جدیدش هست یا همون قبلیه ؟
و یه سوال دیگه . در حال حاضر من درایور هایی که روی سیستمم هست به صورت مجزا دانلود و نصب کردم .
برای نصب این درایوری که لینک دادید نیاز هست درایور های قبلی رو پاک کنم ؟
ممنون
بچه ها کسی تونسته از HP SimplePass به درستی استفاده کنه !؟
برنامه مخصوص لپ تاپ های اچ پی که برای تشخیص اثر انگشت هستش که تمام یوزر پسورد های ایمیل ها و اکانت ها وثل فیس بوک رو میپرسه و همشونو به اثر انگشت وصل میکنه طوری که وقتی میخایم وارد هر کدوم از اکانت هامون بشیم لازم نیست یوزر پس بزنم فقط با کشیدن اثر انگشت واردش میشه
اول اینکه اعتبار این کار چقدر هستش ؟
و اینکه وقتی تمام یوزر پسورد هامون رو در اختیار این برنامه میزاریم آیا کار خطرناکی نیست که شاید این نرم افزار از این موضوع سو استفاده کنه
تایید میشه .
مشکل Sleep لپ تاپ برای من مرتفع شد .
درایور گرافیک رو از سایت HP دانلود کردم . درایور های قبلی رو پاک کردم .
درایور جدید رو نصب کردم .
مشکل sleep حل شد .
واقعا برای من Sleep مهمتر هست از بازی ...
ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن .
یعنی گرافیک شناسایی شده اما سوئیچ نمیشه؟نقل قول:
الن شروع کردم به دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گفته دوستان فقط Amd را نصب میکنم-شاید لبتاب ماهم تونست راحت بخوابه!!
بله همین طورهنقل قول:
اگر منظورتون درایور جدید amd برای 8.1 هست که چند روزه اومده، باید بگم من همین الان تست کردم؛ نشد که نشد، هم اسلیپ کار نمیکنه، هم کاتالیست بالا نمیاد، کلا فاتحه،دهن این hp رو من...گل بگیرم
این مشکل فقط در درایورهای ویندوز 8.1 هست عایا ؟!نقل قول:
اگه برای ویندوز 7 و 8 همون درایوری که خود hp گذاشته نصب کنید، مشکل اسلیپ و سوییچ نخواهید داشت. در عوض از اپدیت های گرافیک که فایل هایشو سایت amd میذاره و اسمش مثه AMD_Catalyst_13.x_Mobility_Beta محروم میشید و در صورت نصب این اپدیت ها اسلیپ از کار میوفته.نقل قول:
برای ویندوز 8.1 درایوری که خود hp جدیدا گذاشته خرابه، دو راه دارید، یا درایور مربوط به 8 رو بریزید که در اون صورت اسلیپ کار میکنه اما سوییچ خیر
راه دوم هم اینکه AMD_Catalyst_13.x_Mobility_Beta بریزید در این صورت اسلیپ کار نمی کنه ولی سوییچ کار میکنه
کلا همون که گفتم، گل بگیرن این hp بهتره
یکی از دوستان که خواست 8.1 بریزه، لطف کنه درایو ویندوز قبلیش رو قبل نصب ویندوز 8.1 فرمت کنه بعد اقدام به نصب 8.1 کنه، و فقط درایور amd مخصوص 8.1 بریزه
شاید این مشکلات درایور جدید مربوط به تداخل با فایل های ویندوز قبلی باشه، چون اغلب افراد منجمله خودم برای اینکه نرم افزارام پاک نشه به ویندوز8.1 اپگرید کردم، شاید یک fresh install جواب بهتری بده
من 8.1 نصبیده بودم از راه قانونی هم اکتیو کرده بودم..درایورهای صدا و کارت گرافیکی که سایت رسمی اچ پی گذاشته کار نمیکنن.
درایور کارت گرافیک 8 رو نصب کردم اونم برا بعضی بازیا سوئیچ میکرد برا بعضیا نه برا همین دست از پا درازتر دوباره دیشب 8 رو نصب کردم!! کفرم دراومد...
...
فقط یک میشکل امیدوارم اساتید کمکم کنن
دیشب نفهمیدم HP Tools رو نصب کردم اونم الان یه درایور مجازی باز کرده تو مای کامپیوتر..چه جوری میشه از شرش خلاص شد؟!کسی بلده؟
نقل قول:
دوست عزیز سلام ..
حتما سراغ لب تاپ ایسوز برین ... حالا یا کانفیگی پیدا کنین که تو این رده باشه ! یا اگه قیمت براتون مهمه ؛ ی ایسوس تو همین رنج قیمت تهیه کنید ...
پی نوشت : من خودم همین اچ پی رو دارم هم ایسوس .. لب تاپ خوبیه از همه لحاظ اما ایسوس بهتره !
دوست عزیز سلامنقل قول:
چیپ گرافیکی سندی بریج معمولی بین intel HD 2000 تا intel HD 3000 است .
اما در خانواده آی وی بریج تکنولوژی ساخت پردازنده های core i7 به ۲۲ نانومتر رسیده یعنی توان کمتری تلف می کنن و راندمان بالاتری نسبت به سندی بریج دارند .همه پردازنده های core i7 این خانواده دارای چیپ گرافیکی intel HD 4000 هستند . کش همشون ۸ مگا بایته . فرکانس کاریشون از ۲٫۵ گبگا هرتز تا ۳٫۵ گیگاهرتزه .
سلام دوستان من 8.1 رو نصب کردم
درایور amd از سایت اچ پی گرفتم و نصب کردم اما برای گرافیک اینتل رو نصب نکردم
حالا مشکلی دارم اینه که نور صفحه رو حالت مکسه و کم نمیشه .. چه با کلید های اف ان و چه با تنظیمات خود ویندوز نوز کم نمیشه
راه حل چیه ؟ باید اینتل رو هم نصب کنم ؟
من چند وقت پیش این دستگاه رو برای یکی از دوستان خریداری کردم و با هزار بدبختی درایورهاش رو نصب کردم
دیشب که پیشش بودم متوجه شدم هیچ بازی اجرا نمیشه و km player هم سیاهه و هیچی نمیاره . واقعا از دست این دستگاه !!!!1
والا همون روز اول هم متوجه شدم که گرافیکش نصب نیست . ویندوز 7 که 32 بیت هست رو براشون نصب کردم
تو اجرای یک بازی ساده مثل انگری برد هم برنمیومد . خب این یعنی قعطا نصب نیست
ولی من قبلا اینجا پرسیدم و دوستان فرمودند که تو سیتینگ ببین چی نوشته
فکر کنم نوشته بود : ati graphic high defenation
فکر کنم همچین چیزی بود . خواهشا بگید کدوم درایور رو براش بگیرم . باور کنید مسیر سایت hp رو دقیق رفتم و همونی رو داون کردم که میباید میکردم
ممنون میشم چون وقت ندارم صفحات قبل رو بخونم
سلامنقل قول:
شما اگه دقت کنید در Manage هم بر روی درایور مورد نظر AMD علامت مثلث زرد رنگ افتاده
این مشکل برا منم پیش اومده
درایور اینتل که برا من نصب نمیشه!!
ویرایش...
شما درایور گرافیک AMD مال ویندوز 8 رو نصب کنید درست میشه و به درستی کار میکنه
خودم الان نصب و تست کردم
مشکلی نداره
:)
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
من خودم هم تصمیم گرفتم Asusبگیرم!
دوستان سلام
من خیلی گیر کردم
چرا تو این صفحه
ویندوز 7 نسخه ultimate نداره ؟؟
دوست عزیز mosi_alfa هم در یک تاپیک این صفحه رو معرفی کرده اند
الان من زیاد متوجه نشدم که چرا تو صفحه دانلود درایور ها در سایت hp هم یک گزینه amd داره و هم یک گزینه intel ؟؟؟
من amd رو دانلود کردم ولی بعد از اکستراکت شدن فوری ارور میده و نصب نمیشه
واقعا چه گیری کردیم از دست این لب تاب ، خواهشا راهنمایی کنید:n28: